European Institute of Public Administration EIPA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu Maastrichtissa vuonna 1981 ja ottaa keskusten Luxemburgissa ja Barcelonassa, Euroopan julkisen hallinnon (EIPA) on Euroopan johtava osaamiskeskus Euroopan yhdentymisestä ja uusia haasteita julkisen hallinnan.

Meidän tehtävämme on tukea Euroopan unionin, sen jäsenvaltioiden ja maat liittyvät EIPAn tarjoamalla asianmukaisia ​​ja laadukkaita palveluja valmiuksien kehittämiseksi virkamiehiin EU-asioiden käsittelyyn. Tarjoamme palveluita virkamiehille EU: n toimielinten ja niihin liittyvien elinten virkamiehiin sisällä kansalliset ja alueelliset viranomaiset jäsenvaltioiden, ehdokasmaiden ja muiden maiden puitteissa niiden suhteet EU: hun.

Kun jatkamme matkalla kohti menestyksekästä tulevaisuutta, jatkuvasti parantamaan palveluidemme laatua on edelleen ytimessä työmme. Euroopan komissio tukee EIPA kautta Euroopan unionin talousarviosta.

Miksi EIPA

EIPA on paikka, jossa ihmiset, jotka käsittelevät Eurooppa-asioista voi oppia monikulttuurisessa ympäristössä hyötyvät ainutlaatuinen yhdistelmä käytännön osaamista ja tieteellistä huippuosaamista.

Tavoitteenamme on tarjota asiaan ja laadukasta palvelua kehittää valmiuksia virkamiesten EU-asioiden käsittelyyn. Täyttäessään perustehtäväämme toimimme yhdessä kolme riviä: Learning & Development, konsultointi ja tutkimus.

Koulutustoiminta täydennetään ja rikastuttavat soveltavaa tutkimusta ja konsultointi tehtäviä, ja hyödyttävät kansallisten ja alueellisten julkishallinnon sekä EU: n toimielinten. Työmme edesauttaa parempaa tietoa Euroopan yhdentymisen ja unionin politiikkaa, kun taas kapasiteetin vahvistaminen virkamiesten toimia tehokkaasti tällä alalla.

Oppiminen menetelmät

Palvelumme on ominaista monitieteinen oppimisen menetelmiä ja voimakkaasti vertailevaa lähestymistapaa. EIPA tarjoaa kokonaiskuvan, joka, näyttämällä kontrasteja, heijastaa Euroopan monimuotoisuutta hallintotavan ja hallinnon. Ohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan yhteistyöhön ja kannustava ympäristö oppimiseen ja lisäarvoa oman ammatillisen uran ja henkilökohtaisen kasvun.

Aiheet esittelyyn järjestelmällinen käyttö tapaustutkimuksia, simulointi harjoitukset ja työryhmissä. Monipuolinen koulutus- ja ammatillinen tausta meidän tiedekunnan ja edustajat rikastuttaa kokemus. Lisäksi useimmat seminaareja ja kursseja koota yhteen osallistujia monista EU: n jäsenvaltioiden ja ehdokasmaiden.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master European Studies - Oikeus Erikoisuus Euroopan Rakentamisen

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Luxemburg

Mestari European Studies (MELS Online) on 2 vuoden ohjelma ammattilaisille. Tämä ohjelma tarjoaa kattavan käsityksen EU: n lainsäädännön avulla innovatiivinen opetusmenetelmien: ryhmä oppitunteja, järjestää 4 viikonloppuisin lukukaudessa, yhdistetään online-opetusohjelmia ja etänä. Ohjelma on kaksikielinen, Englanti ja ranska, vaikka aktiivinen tietoa tarvitaan mitään näistä kielistä. Osallistujat, jotka ohjelman loppuun onnistuneesti saavat maisterin tutkinnon yliopistossa Lorraine. [+]

Johdatus ohjelmaan EIPA Luxemburg tarjoaa jatko-opintosuunnitelman aktiviteetteja kahtena edeltäneinä vuosina vastaan ​​tehtäessä Master Euroopan oikeudellisen tutkimuksen Euroopan rakentamisen. Vuonna 2006 ohjelma oli mukautettu vastaamaan uusiin akateemisen asettamat vaatimukset "Bolognan prosessin", jonka päätavoitteena on yhdenmukaistaa korkeakoulutuksen (ja jatko) Euroopan tasolla. Vuodesta 2010 MELS tarjoaa sekoitettu ohjelma, jossa yhdistyvät ryhmätunnit istuntojen verkossa ja etäopetuksen. Tämä Master tarjoaa aidosti kansainvälinen koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä yliopiston Lorrainen (entinen yliopiston Nancy 2). Hakijat, jotka suorittaa tämän jakson menestyksekkäästi saada maisterin tutkinnon European Studies Ranskan - erikoisuus laki Euroopan Rakentaminen yliopistosta Lorraine. Ohjelman tavoitteet Ohjelma suunniteltiin osalta kaksi olennaista tavoitetta: antaa peruskoulutus asioista, jotka tukevat Euroopan yhdentymisprosessin ja vähitellen perusteellinen näkemys laaja eurooppaoikeuden alalla, jotta opiskelijat käsitellä erilaisia ​​oikeudellisia kysymyksiä käytännön kulmasta. Oikeudellinen näkökulma Ohjelman sopii laajempaan Euroopan yhdentymistä, jossa käsitellään myös erilaisia ​​taloudellisia ja poliittisia näkökohtia integraatioprosessin, kun otetaan huomioon niiden oikeudellisista ja käytännön vaikutuksista. metodologia Ohjelma kattaa kaksi vuotta ja yhdistää useita oppimisen menetelmiä. Ensimmäinen, opiskelijat suorittavat ryhmätunnit ja ohjeistuksen perustuu vuorovaikutteista (ryhmätöitä, tapaustutkimuksia, simulaatioharjoituksissa). Toiseksi, opetus käyttää online-työkaluja, kuten ääni- ja videotallenteet, internet luennot, kotitehtävät ja tehdä verkossa arviointeja. Lopuksi opiskelijat tulee suorittaa tämän opetuksen omalla työtä kotona, jossa apua ja tukea heidän opettajiensa. Läsnäolo ryhmätunnit on pakko siirtää lukukauden tentit. Nämä tapahtuvat akateemisen viikonloppuisin, perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivänä. Opiskelijat saavat säännöllisesti päivitettyä oppimateriaalia ja monisteita, tiivisteet lainsäädännön ja oikeuskäytännön sekä viittauksia suositeltava kirjallisuus suunniteltu jäsentää ja täydentää tutkimus. Käy virtuaaliyliopistoja http://mels.eipa.eu. Onko tämä ohjelma sinulle? Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti kansallisten ja eurooppalaisten virkamiesten, asianajajat, tuomarit ja muut oikeudellisten asiantuntijoiden sekä ammattilaisia ​​ja tutkinnon kiinnostunut EU:... [-]

Videot

MELS Online - a unique programme for professionals

Ota yhteyttä

Institut Européen d'Administration Publique

Osoite, 1. rivi Circuit de la Foire Internationale 2 L-1347 Luxembourg
Luxemburg, Luxemburg
Verkkosivu http://www.eipa.eu/
Puhelin +352 42 62 30 1