University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Luxemburgin yliopisto: Humanistiset, kasvatustieteiden ja yhteiskuntatieteet

Luxemburgin yliopisto on monikielinen eurooppalainen tutkimusyliopisto, jossa on lähes 6200 opiskelijaa ympäri maailmaa. Yliopistoamme on nykyaikainen korkeakoulu, joka tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen kansainvälistä huippuosaamista ja kansallista merkitystä ja joka tarjoaa tietoa yhteiskunnalle ja yrityksille. Luxemburgin yliopisto sijoittui 201–250 parhaan yliopiston joukkoon maailmanlaajuisesti ja ykkönen maailmanlaajuisista näkymistä Times Higher Education (THE) World University Rankings 2020 -listalla.

Tiedekunta henkilökohtainen

Humanistinen, kasvatustieteellinen ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta tarjoaa ainutlaatuisen monikielisen kandidaatin ja maisteriohjelman valikoiman innovatiivisia ja houkuttelevia näkökulmia seuraavalle tutkijoiden ja ammattilaisten sukupolvelle. Opiskelijat hyötyvät pienistä luokkakokoista, ja monia kursseja opetetaan seminaareina. jotka tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden keskustella ja auttavat heitä saamaan kaiken hyödyn oppimiskokemuksestaan. Kansainvälisille opiskelijoille ei makseta ylimääräisiä lukukausimaksuja (maisteriopiskelijoiden ilmoittautumismaksu on 200 € / lukukausi).

Campus Belval, University of Luxembourg

Luxemburgin yliopisto / Sophie Margue

Monikielinen opetus

Kansainvälinen opetushenkilöstö on yksi tärkeimmistä voimavaroistamme. Suurin osa tutkinnoistamme opetetaan englanniksi ja / tai ranskaksi ja / tai saksaksi. Tarjolla on ilmaisia kielikursseja, ja kampuksen elämä on yhtä monikielistä ja monikulttuurista kuin Luxemburgin maa. Opiskelija saa käsityksen eri akateemisista kulttuureista ja suorittaa tutkinnon, joka tarjoaa heille selvät edut työmarkkinoilla.

Kansainvälinen ilmapiiri

Opiskelijoiden liikkuvuutta ja kulttuurista avoimuutta kannustetaan ja edistetään Luxemburgin yliopistossa. Kaikkien opiskelijoiden on vietävä vähintään yksi lukukausi ulkomailla yhdessä kumppanuusyliopistoissamme Euroopassa, Pohjois-Amerikassa tai Aasiassa.

Opiskelu Luxemburgissa

Luxemburg, toiseksi pienin Euroopan unionin jäsenvaltio, on todella monikulttuurinen ja monikielinen maa, jolla on 3 virallista kieltä ja jossa asuu yli 170 kansallisuutta. Luxemburgin kaupungilla on vilkas kulttuuri- ja taideympäristö, joka sisältää museoita, teattereita ja musiikkipaikkoja. Luxemburgin kaupunki on yksi maailman turvallisimmista pääkaupungeista. Humanistinen, kasvatus- ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta sijaitsee Belvalilla, entisellä terästeollisuusalueella, vain muutaman kilometrin päässä Luxemburgin kaupungista. Valtava sivusto yhdistää akateemista tutkimusta ja opetusta, työtä ja vapaa-aikaa, kaupunkielämää ja kulttuuria, ja se on jännittävä paikka työskennellä, opiskella ja elää.

28919_copyright.jpg

Sijainnit

Esch-sur-Alzette

Osoite
2, avenue de l'Université

L-4365 Esch-sur-Alzette, Luxemburgin alue, Luxemburg

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin