University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Yliopisto

Vuonna 2003 perustettu Luxemburgin yliopisto on ainoa Luxemburgin suurherttuakunnan julkinen yliopisto. Monikielinen, kansainvälinen ja tutkimuslähtöinen, se on myös moderni laitos, jossa on henkilökohtainen ilmapiiri.

Meistä

• Perustettu vuonna 2003

• Monikielinen, kansainvälinen, tutkimuslähtöinen

• 850 asiantuntijaa (tieteellinen ja tutkimushenkilöstö) tukee 250 professoria, apulaisprofessoria ja opettajaa

• Lähellä Euroopan unionin toimielimiä ja Luxemburgin rahoituskeskusta

Tervetuloa tiede-, teknologia- ja viestintäministeriöön (FSTC)

Teknillisen ja viestinnän tiedekunta (FSTC) edistää monitieteistä osaamista matematiikan, fysiikan, tekniikan, tietojenkäsittelytieteen ja biotieteiden aloilla. FSTC pyrkii luomaan ja jakamaan tietoa ja kouluttamaan vastuullisten kansalaisten uusia sukupolvia opetuksen ja tutkimuksen kahden tehtävän kautta, jotta voimme paremmin ymmärtää, selittää ja edistää yhteiskuntaa ja ympäristöä, johon elämme.

Opiskelu FSTC: ssä

Yli 1300 opiskelijaa ilmoittautuu 5 kandidaatin, 11 päällikön, 2 ammatillisen koulutuksen ohjelmaan ja tohtorikoulutukseen. Opiskelijoita ohjaa 80 kansainvälisen ja tunnetun professorin ja vanhempien opettajien ryhmä. FSTC tarjoaa erinomaisen työympäristön ja mahdollisuuksia monikielisten ja pienten ryhmäkurssien, varhaisen osallistumisen tutkimushankkeisiin ja läheisiin yhteyksiin instituutioiden ja teollisuuden kanssa.

Tutkimus FSTC: ssä

FSTC osallistuu viidestä tutkimusyksiköstä huipputason tiede ja innovaatioihin yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Yli 270 professoria, postdocs, tohtorintutkinto, tieteellinen ja tekninen henkilöstö tekevät monitieteistä tutkimusta dynaamisessa, suotuisassa ja monikielisessä ympäristössä.

Sijainnit

Luxemburgin kaupunki

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communicationi

Osoite
2, avenue de l'Université
L-4365 Esch-sur-Alzette

Luxemburgin kaupunki, Luxemburgin alue, Luxemburg
Puhelin
+352 46 66 44 5000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin