Macau University of Science and Technology (MUST)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Käyttöönotto Perustettiin vuonna 2000, Macau University of Science and Technology (MUST) on kasvanut tasaisesti nopea tarmokkaasti. Koska suurin monialainen yliopisto Macao, TÄYTYY on rankattu nuorin Top 100 yliopistot Taiwanin välisissä alue1. Hyväksymällä politiikan mukaisesti yhtä tärkeänä opetuksen ja tutkimuksen, tavoittelemaan, jotta viljellä kykyjä monipuolisesti, täytyy kannustaa henkilöstöä hoitamaan huippututkimuksen uusiin korkeuksiin ja kansainvälistä tasoa. ON sijaitsee maa-ala on 210000 neliömetriä sijaitsee Taipa, Macao, kauniissa ympäristössä ja kätevä liikenteen tekevät siitä ihanteellisen paikan opiskelijoille jatkaa akateemista koulutusta ja osallistua tutkimukseen.

Missio ja visio

Puolustaminen tunnuslause "omistautumista käytännön tutkimuksia, ja edistetään tiedon, kyky ja laatu", TÄYTYY noudattaa tehtävänsä, "edistää kulttuurivaihtoa, hoivata henkiseen kasvuun, edistää taloudellista kehitystä, ja edelleen yhteiskunnallisen edistyksen". Tarpeiden täyttämiseksi Macaon yhteiskunnan ja nopea kehitys Kiinassa, MUST tarjoaa monia ja erilaisia ​​laadukkaita koulutusohjelmia hyödyntämällä, ja sisällyttämällä työnsä kokemukset maailmanluokan korkeakouluja, jonka tavoitteena on viljellä kykyjä, että ei vain master tottuu ja ovat erittäin kilpailukykyisiä käytännössä, mutta myös innovatiivisia, kaksikielisiä, koulutettuja ja eettisiä, ja mukautuva tarpeisiin globalisaation tieteen ja teknologian ja talouden. Samalla täytyy tukee tutkijoita suorittaa monitieteisen ja huippututkimusta, pyrkivät leapfrog MUST liittymään perheen tunnettujen yliopistojen Aasian-Tyynenmeren alueella.

Tiedekunnat ja ohjelmat

TÄYTYY on valtuuttanut Macaon hallitus myöntämään akateemisia tutkintoja tohtoritason, master ja kandidaatin tasoa; palvelemaan erilaisia ​​etuja eri ihmisiltä, ​​täytyy tarjoaa noin kymmenen ohjelmia, jotka toteutetaan pääasiassa Englanti, joidenkin Kiinan, Portugali tai espanjaksi. Lisäksi paikallisia opiskelijoita, MUST houkuttelee opiskelijoita Manner-Kiinassa, Hong Kong, Taiwan ja muualla maailmassa. Tällä hetkellä yli kymmenen tuhatta opiskelijaa yliopistossa, joista noin 2000 jatko-opiskelijaa ja 7500 perustutkintoa students2. Tiedekunnat / yksiköt on sisällyttävä School of Business tiedekunta Kirjastotietokannat Management, Humanistinen tiedekunta ja Taiteiden tiedekunta, Informaatioteknologian tiedekunta, tiedekunta kiinalaisen lääketieteen, Terveystieteiden tiedekunta, University International College ja Department General Education, joka kattaa monenlaisia ​​aloilla kuten yhteiskuntatieteet, tiede, laki, hallinto, liiketoiminta, lääketiede, farmasia, taiteen, viestinnän, ja kieli. MUST omistaa myös School of jatkokoulutusyksikössä, joka tarjoaa oppimismahdollisuuksia työskennelleet opiskelijat.

Tällä valmistuneista suorittaa erinomaisesti kannalta tehtävien aloittamisesta ja etsivät lisätutkimuksia; monet opiskelijat ovat voittaneet stipendejä maallisista tunnettujen yliopistojen auttaa heitä jatkamaan lisätutkimuksia; monet valmistuneet saada työtä hallituksen tai tunnettuja yrityksiä Kiinassa, Hongkong ja Macao.

Opetus Henkilökunta ja Akateeminen ja Research Development

Avain kehitykseen erinomaisen koulutuksen ja laatu lahjakkuus on saada asiantunteva, ammattitaitoinen ja kokenut kansainvälinen esikunnat. MUST on useita satoja tuoli professoreita, professoreita, vierailevat professorit, dosentin ja apulaisprofessoreista; Suurin osa henkilöstöstä on saanut PhD astetta ja ovat jälleen työskennelleet tai opiskelleet maallinen tunnettu ja yliopistojen. Sen lisäksi oman tiedekunnan jäsenet, MUST on kutsunut joukon tunnettuja asiantuntijoita ja asiantuntijoita opettaa sen opiskelijaa ja jatko; nämä professorit kuuluvat akateemikot Kiinan Academy of Sciences, akateemikot Kiinan Academy of Engineering, akateemikot Academia Sinica Taiwanissa, akateemikot of American Medical Academy, Highly Cited tutkijat ja muut top tutkijat. Nämä jäljellä olevat tutkijat opettavat opiskelijaa ja valvoa jatko antaen uusin tietoa ja levittämään uusin reserch havaintojen altistaa opiskelijat kansainväliseen visioita ja useita kulttuureissa.

Akateeminen vapaus on aina pyrittäessä tämän yliopiston. MUST tukee akateemisen henkilöstön ja tutkijoita kehittämään erilaisia ​​tutkimushankkeita, kannustaa heitä yhteistyötä ja tuottaa uutta tietoa, uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, jotta etukäteen monipuolinen akateemisen kehitykseen ja tarjota palveluja Macaon kehitystä ja kansallista kehitystä. MUST erityisesti korostetaan kehittämiseen ominaisuuksista ja edullista tutkimusalueet, esimerkiksi laatua tutkimus kiinalaisen lääketieteen, data-analyysi Chang'e satelliitti- ja avaruustieteen, henkilöstöhallinto ja pelaamista matkailu johdon, Macaon kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen, välimiesmenettely & riita resoluutio tutkimus, vertailevat tutkimukset rajat alueellisten lakien rajat salmi alue, Macao median tutkimukset, ja niin edelleen. MUST kannustaa tiedekunnan julkaista korkeatasoisen tutkimuksen tuloksia. Viime vuosina tutkimusjulkaisuihimme klo Q1 vyöhyke kansainvälisen SCI / SSCI tiedelehdissä on kaksinkertaistunut, ja hakemusten määrä kansallisia ja kansainvälisiä patentteja on serveral kertaa kasvaa.

Kun yli kymmenen vuotta kehitystä, yliopiston omistaa nyt useita näkyvä laitosten ja tutkimuskeskusten, mukaan lukien toimielimen kestävän kehityksen, Space Science Institute, Institute for Social ja Cultutral tutkimus, valtion Key Laboratory of Quality Research in Chinese Medicine, Macao Institute of Systems Engineering, Macao Institute of translationaalisen lääketieteen, Macao Research Center for International Standard kiinalaisten Lääkkeet, tutkimuskeskuksen välimiesmenettely & Vaihtoehtoinen riitojen ratkaisu, ja Macao Media Research Center. Vuonna 2014/2015, yliopistossa juuri asennettu Macaon Academy for Environmental Studies, Macao Research Center for Finance Innovation Research, ja Macao Academy of Cinematic Arts. Nämä laitokset ja laboratoriot paitsi käytännön koulutusmahdollisuuksia erinomainen tutkimusta kykyjä, mutta myös suuria maksuja varten tutkimuksia kestävän kehityksen Macaon yhteiskunnan.

Vuonna 2013/2014 lukuvuoden MUST perustettu Macao Institute of Systems Engineering, Macao Institute of translationaalisen lääketieteen tutkimuskeskuksen kansainvälisen standardin kiinalaisten Lääkkeet, tutkimuskeskuksen välimiesmenettelyihin & riidanratkaisua ja Macaon Media Studies Centre. Nämä laitokset ja keskukset ovat molemmat opetusta ja tutkimusta toimintoja ja tarjoavat tutkimuksen alusta Macaon jatkuvaa kehittämistä tulevaisuudessa.

Campus Life ja palvelut

Mitä opetustiloja, on paitsi omistaa kaunis kampuksen, mutta on myös useita moderneja opetuksen rakennuksissa, vakiintunut laboratorioissa, ja runsaat kokoelmat kirjastossa. MUST puoltaa suvaitsevainen, harmoninen, ammatti ja huolehtiva kampuksen eetos viljellä opiskelijoille monipuolisen kehittämisen niiden luonnetta. MUST perustetaan Mentor järjestelmä auttaa Fuksit selviytymään ongelmia niiden uusiin tutkimuksiin ja elämän. Pitämällä monet muodot opiskelija yhteiskunnan toimintaa, on kannustaa opiskelijoita osallistumaan aktiivisesti vapaa-ajan toimintaa, jotta voidaan kehittää organisointikykyä, parantaa sosiaalista ja kognitiivisia kykyjä, ja laajentaa tietojaan jännevälit. TÄYTYY antaa monimuotoisuuden tilat opiskelijoiden harjoittaa erilaisia ​​värikkäitä vapaa-ajan toimintaa, esimerkiksi perustamalla opiskelijan keskus, jossa on useita piano huoneita, harjoitus huoneita ja monikäyttöinen huoneet, jotka on avoinna opiskelijoiden käyttöön ilmaiseksi ympäri vuoden. Art Troupe tarjoaa opiskelijoille vaiheessa näyttää taiteellista lahjakkuutta; se on myös tullut on brandname taiteen ja kulttuurin. Center for Entrepreneurship ja urasuunnittelu opitaan tunnistamaan omat vahvuutensa ja asiantuntemusta kaivaa omaa potentiaalia, luoda terve, pystyssä perusarvo järjestelmä kannalta urakehitystä ja parantaa kilpailukykyä sekä suunnittelua ja valmistelua päästä työmarkkinoille . Opintotoimisto järjestää vierailuja, retkiä ja yhteisön toimintaan opiskelijoille, ja kannustaa opiskelijoita osallistumaan aktiivisesti erilaisiin ammattilaiskilpailuihin paikallisesti ja ulkomailla. Perustuen opiskelijoiden etua, opintotoimisto koordinoi monenlaisia ​​kursseja ja antaa heille ohjaus- ja neuvontapalveluiden tarpeen.

On tavarataloja, pankkeja, opiskelija ravintola, opetus ravintola, kahvi nurkka, Tietokoneliikkeet, fyysinen kehitys keskus, olympia-standardin yleisurheilu stadion ja kuntosali, sisäilman stadion ja tenniskentät tilat, tarjoavat mukavuuksia opiskelijoille käyttää ja täyttävät kaikki elävät tarpeet. Yliopistollisen sairaalan, joka sijaitsee kampuksen 24h-tukipalvelut ja käsittelee hätätilanteissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Sairaala on edennyt laitteet, ja lisäksi paikallinen ammattilainen lääketieteellinen ryhmä, se on myös erikoistunut joukkue koostuu asiantuntijoiden kanssa kansallisten, ulkomaiset, Hong Kong ja muissa paikoissa. Lisäksi MUST on varustettu 24-tunnin turvallisuus partio kampuksen ja asuntola suojella hallitusti yliopistoympäristössä.

  1. Opiskelija kampuksen asuntola rakennus on otettu käyttöön, joka tarjoaa paremmat edellytykset opettajien ja oppilaiden työn, opiskelun ja elävä; Uuden opetus lohko on myös rakenteilla. Uudella opetus lohko on useita opetuksen keittiöt, monet luokkahuoneissa ja toimistot; tällainen laitteisto on apua on edelleen parannettava sen yliopistoympäristössä.

Academic Exchange ja kansainvälinen yhteistyö

Kansainvälistyminen on ollut tärkeä vauhtia MUST kehitystä; se on myös tärkeä suunnan MUST tulevaa kehitystä. Mitä opintohallinnon, täytyy yhdistää kokemus maailmankuuluja yliopistojen erityisiä Macaon liittyviä paikallisia, sosiaaliset ja kulttuuriset ominaispiirteet, ja on perustanut oman hallinnollisen periaatteet ja kulttuuri, hallintorakenne ja järjestelmä, hallinnollisia mekanismeja ja menettelyjä, jotka sopivat hyvin MUST tavoite kansainvälistymisen. Tällä hetkellä TÄYTYY on perustettu monenlaisia ​​yhteistyökumppanuustoimintaa noin sadan laitokset Euroopassa, Amerikassa ja Australiassa, Manner-Kiina, Taiwan, ja Hong Kong, mitä koulutusohjelmia, akateemista tutkimusta, henkilöstön koulutus, opiskelijavaihto ja muilla aloilla. Se on myös jäsenenä liiton yliopistojen Aasian ja Tyynenmeren (AUAP) ja International Association of Universities (IAU). MUST tukee opiskelijoiden harjoittaa ulkomailla vaihto-ohjelmiin, ja antaa pitkän aikavälin, keskipitkän aikavälin, lyhyen aikavälin rahoitusta erinomainen opiskella ulkomailla. Se antaa myös tukea opiskelijoille jatkaa edelleen ulkomaille opintoja tai ulkomailla työtä monissa muodoissa, kuten suosittelemalla opiskelijoiden ulkomaille jatko-ohjelmia.

Tulevaisuuden TÄYTYY jatkaa kiinnittää yhtä suuri erittäin tärkeää opetusta ja tutkimusta, houkutella kykyjä kaikilla aloilla pitää tiukasti avain "laatu" ja "innovaatio", täysimittaisesti täyttää hoidettavakseen voittoa yksityinen yliopisto, parantaa sen kehittäminen erinomaisen koulutuksen ja erinomainen tutkimus, palvella yhteisöä, ja täyttää tehtävänsä ja opetustarkoituksiin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Tohtorin tutkinnot » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science (tietotekniikan)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 vuotta November 2018 Macao

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille jatkaa opintojaan aloilla tietotekniikan ja tietotekniikassa saatuaan ensimmäisen asteen. Ohjelmassa korostetaan sekä teoreettista ja tekniset näkökohdat. Opiskelija varauduttava kannat IT tuotekehitystoiminta yrityksissä, valtion laitokset tai tiedeinstituutit ja kouluissa. [+]

Master of Science (Information Technology) Tietokoneen ja Information Systems

Tämä merkittävä tarjoaa opiskelijoille koulutusta alalla tietokone- ja tietojärjestelmät. Opiskelijoiden odotetaan hankkia syvällistä ymmärrystä atk arkkitehtuuri, periaatteet ohjelmistojen suunnittelu, tietokanta järjestelmiä, ja verkko- ja tietoturva. Tämä merkittävä tulee lujittamiseen niiden pohjan tutkimustyön harjoittaminen tietokone- ja tietojärjestelmät.

Communication Engineering

Tämä merkittävä tarjoaa opiskelijoille koulutusta viestinnän alalla engineering. Opiskelijoiden odotetaan hankkia syvällistä ymmärtämistä nykyaikaisten viestintäjärjestelmien, erityisesti matkaviestinjärjestelmiin, ja suunnittelu ja analyysi viestintäjärjestelmiä. Tämä merkittävä tulee lujittamiseen niiden pohjan tutkimustyötä viestinnässä engineering.... [-]


Maisteri

Kandidaatin Kansainvälisen Matkailun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 vuotta November 2018 Macao

Pelaamista ja matkailuala on tärkein selkäranka, joka tarjoaa taloudellisen tuen Macau. Hallitus tunnustettu Bachelor of International Tourism Management (bitm) perustettiin, jotta kouluttaa ammattilaisia ​​pelaamista ja matkailuala. Paremmin koulutettuja ja erittäin pätevä ammattilainen voi taitavasti tarjota palveluja, jotka täyttävät kansainväliset standardit ja kilpailukyvyn lisäämiseksi koko alan. Bitm korostaa sekä teoriassa että käytännössä ja tiedekunnan tarjoaa paikallista ja ulkomailla työharjoittelu mahdollisuuksia opiskelijoille (esimerkiksi Walt Disney World, USA) .For näistä syistä ja enemmän, poikamies ohjelma on saanut TedQual (Tourism Education Quality) antama todistus UNWTO. [+]

Pelaamista ja matkailuala on tärkein selkäranka, joka tarjoaa taloudellisen tuen Macau. Hallitus tunnustettu Bachelor of International Tourism Management (bitm) perustettiin, jotta kouluttaa ammattilaisia ​​pelaamista ja matkailuala. Paremmin koulutettuja ja erittäin pätevä ammattilainen voi taitavasti tarjota palveluja, jotka täyttävät kansainväliset standardit ja kilpailukyvyn lisäämiseksi koko alan. Bitm korostaa sekä teoriassa että käytännössä ja tiedekunnan tarjoaa paikallista ja ulkomailla työharjoittelu mahdollisuuksia opiskelijoille (esimerkiksi Walt Disney World, USA) .For näistä syistä ja enemmän, poikamies ohjelma on saanut TedQual (Tourism Education Quality) antama todistus UNWTO.... [-]