University For Information Science And Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Viimeistely lukion ja ajatellut yliopiston osallistua? No sitten olet oikeassa paikassa!

University of Information Science and Technology, "Pyhän Paavalin apostoli" (Uist) on yksi kutsuva yliopistot Makedoniassa. Kun oma henkilöstö ja hallinto, kaikki opiskelijat, jotka osallistuvat Uistin jättää se tuntuu kuin heillä on uusi perhe. Uist n monikulttuurisen opiskelija väestö on hyvin ilmeistä varsinkin vuosittain Cultural Days että showcase vaurautta ja perintöä kulttuurien UNIVE | rsity. Tutustu kansainvälisen Corner ja näet itse.

Uist on vahva akateeminen juuret joka näkyy kautta osaava opiskelija väestön ja akateemisen henkilöstön. Useimmat luokat järjestetään pienissä opiskelijaryhmille, joka auttaa sen varmistamisessa, että professorit pystyvät siirtämään niin paljon tietoa kuin on tarpeen samalla kun kunkin yksittäisen opiskelijan tarpeisiin. Tämä lisää henkilökohtaista akateemisen lähestymistapa ja hoito että opiskelijat saavat tällä korkean tason oppilaitoksessa. Kaikki luokat on jaettu neuvonta / teoreettisen istuntoja ja opetusohjelma / laboratorio istuntoja.

Hanki valmis investoimaan tulevaisuuden ja Avaa oma ovet maailmanluokan koulutusta, joka takaa menestystä tulevaisuuden uramahdollisuuksia. Uist on räätälöity tukemaan kaikkia opiskelija tavoitella unelmiaan. Kirjaudu tulevaisuus!

Tarkista ehdot ja edellytykset saada stipendejä opiskeluun Uistin.

Ohrid

Ohrid on yksi vanhimmista ihmisasutuksen Euroopassa. Se on matkailu-, kulttuuri- ja hengellinen keskus Makedoniassa. Sijoitettu Ohrid-järven rannalla, jonka arvioidaan olevan noin 3000000 vanha ja on yksi vanhimmista järvistä maailmassa, kaupunki Ohrid yhdessä järvi sijoitetaan luetteloon Unescon maailmanperintöluetteloon. Ohrid on edut moderni kaupunki loistavan menneisyyden ja rikas kulttuuri todella idyllisessä. Se on sekoitus historiaa ja modernia elämää. Ohrid tarjoaa sinulle mahdollisuuden oleskeluaika ja tutkimus terveellisessä ympäristössä täynnä perinteitä ja kulttuuriarvoja. Sen miellyttävä luonnollinen ympäristö leikkaavat modernit sosiaalisen ja kulttuurisen elämäntavan.

Yksi täysi stipendi myönnetään ehdokas kustakin tukikelpoisten maiden: Azerbaidzanin tasavallan, demokraattisen kansantasavallan Algerian, Angolan tasavalta, Armenian tasavallan, Arabiemiirikunnat, Barbados, Bosnia ja Hertsegovina, Brasilian liittotasavallan, tasavalta Burundin, Kamerunin tasavallan, kansantasavallan Kiinan, Kroatian tasavallan, Tšekin tasavalta, Egypti, Viron tasavallan, demokraattisen liittotasavallan Etiopian, Gabonin tasavalta, Ghanan tasavalta, Georgia, sekä Israelin valtion Intian tasavallan, Indonesian tasavalta, Japani, sekä Kazakstanin tasavallan Kuwaitin valtio, Lao People's Democratic Republic, Latvian tasavalta, Libanonin tasavalta, Liettuan tasavalta, Malesia, Marokon kuningaskunnan, Moldovan tasavalta, Mongolia, Namibiaan, Omanin sulttaanikunta, Pakistanin islamilaisen tasavallan, Palestiina, Portugali, Puolan tasavalta, State of Qatar, Romania, Venäjä, Saudi-Arabia, Slovakia, Slovenia, Espanjan kuningaskunnan, demokraattisen sosialistisen tasavallan Sri Lanka, Yhdysvallat, Britannia Thaimaan, Tansanian yhdistyneen tasavallan, Tunisia, Uzbekistanin tasavalta, Ukraina, Vietnamin sosialistisen tasavallan, Unkarin tasavallan, arabien Sambian tasavallan ja Amerikan valtioiden järjestö. Apuraha säädetään:

koko lukukausimaksut; viisumi- ja oleskelulupa palkkiot palata ilma tarjoilee hakijan kotimaassa; majoitus ja ruoka (täysihoito) yliopiston asuntolan "Nikola Karev" Ohrid, Makedonian tasavallan; kuukausittaista korvausta 5000 MKD (noin 82 euroa); Määräaika hakemusten jättämiselle on 31 heinäkuu 2015

Pyydä LISÄTIETOJA apurahoja ulkomaisille opiskelijoille.

Sijainnit

Ohrid

University for Information Science and Technology

Osoite
Partizanska bb
6000 Ohrid, Ohridin kunta, Makedonia
Verkkosivusto

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin