Unicaf University (MW)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unicaf on Euroopassa toimiva maailmanlaajuinen koulutusorganisaatio, joka tarjoaa stipendejä kelpoisille ehdokkaille jatkaa akateemista opiskelua kumppanuusyliopistoissaan, tällä hetkellä Suffolkin yliopistossa ( Iso-Britannia) , Liverpool John Moores -yliopistossa (Iso-Britannia) , Etelä-Walesin yliopistossa (Iso-Britannia). , Kalifornian yliopisto, Riverside Extension (USA) ja multi-kampus Unicaf University ( Afrikka) . Paitsi online-ohjelmia, joita tarjotaan kumppaniyliopistojen kautta, Unicaf tarjoaa useita opetettuja ohjelmia Unicaf-yliopiston kampuksilla.

Unicafin stipendiohjelma on tähän mennessä myöntänyt yli 100 miljoonan dollarin arvosta apurahoja yli 30 000 hakijalle 156 maassa ympäri maailmaa. Apurahat myönnetään lahjakkaille, taloudellisesti haasteellisille henkilöille, ja ne vähentävät huomattavasti lukukausikustannuksia. loput maksut maksetaan helpoina erinä osana räätälöityjä, kohtuuhintaisia maksusuunnitelmia.

Unicaf helpottaa korkeakoulututkinnon , maisterin tai tohtorin tutkinnon maailmanlaajuista oppimateriaalin toimittamista huipputeknisen digitaalisen fooruminsa ( Virtual Learning Environment, VLE) avulla . Verkko-opiskelu on saavuttanut aseman tehokkaana tapana antaa uusia tietoja, taitoja ja pätevyyttä, joka soveltuu kaupunkikeskuksista kaukana asuville, perheenhoitajille ja kodinhoitajille, vammaisille ja työskenteleville ammattilaisille, jotka eivät voi luopua urastaan. palkat uuden pätevyyden hankkimiseksi ylennyksen hakemiseksi tai parempien työpaikkojen löytämiseksi. Unicaf VLE, joka on saatavana millä tahansa mobiililaitteella tai työpöytälaitteella, mahdollistaa pääsyn oppimateriaaliin 24/7, säännöllisen yhteydenpidon tutoreihin, pääsyn laajaan e-kirjastokokoelmaan sekä verkottumisen opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa monista eri maista ja kulttuureista. Kurssimateriaalin online-toimittaminen Unicaf VLE: n kautta käyttää nykyaikaista tekniikkaa ja menetelmiä (kuten videoita, tietokilpailuja, ryhmäprojekteja ja muuta), jotka auttavat oppimista tekemällä siitä nautinnollisempaa ja mielenkiintoista.

Kuukausittaiset saannit antavat opiskelijoille mahdollisuuden rekisteröityä Unicafiin ympäri vuoden. Opiskellessaan moduuleissa opiskelijat voivat tutkia perusteellisesti yhtä aihetta kerrallaan ennen siirtymistä seuraavaan.

Unicafin kautta opiskelun neljä pääasiallista etua ovat: kohtuuhintaisuus, joustavuus, saavutettavuus ja luotettavuus.

Unicaf on fyysisesti läsnä yliopistokampuksilla tai oppimiskeskuksissa 12 Afrikan maassa (Egypti, Ghana, Kenia, Malawi, Marokko, Nigeria, Somalia, Uganda, Zimbabwe, Etelä-Afrikka, Sambia ja Ruanda) ja sillä on myös toimipisteitä Euroopassa.

Sijainnit

Lilongwe

Osoite
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Keskusalue, Malawi

New York

Osoite
1745 Broadway
10019 New York, New York, Yhdysvallat

Ateena

Osoite
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Ateena, Ateenan keskusta, Kreikka

Bukarest

Osoite
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Romania

Lontoo

Osoite
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Kairo

Osoite
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Kairon kuvernööri, Egypti

Accra

Osoite
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Suur-Accran alue, Ghana

Port Louis

Osoite
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis -alue, Mauritius

Nairobi

Osoite
Nairobi, Nairobin lääni, Kenia

lagos

Osoite
10, Peace Avenue
lagos, lagos, Nigeria

Mogadishu

Osoite
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Osoite
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Lusakan maakunta, Sambia

Irbid

Osoite
Jordan-Irbid
Irbid, Irbidin hallinto, Jordania

Kypros Online

Osoite
Kypros Online, Kyproksen tasavalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin