AIMST University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AIMST University on rekisteröity opetusministeriön korkeakoulu, Malesian hallitus, kuten tertiaarisen oppilaitos kohdissa 38 ja 39 Private korkeakoulujen Act of 1996. Se virallisesti aloitti toimintansa 30. lokakuuta 2001, jolloin myös sen rekisteröinnin kanssa Department of Private Education alle opetusministeriön korkeakoulu.

Inhottavasti visio sen perustajien, AIMST tavoitteena on olla johtava yksityinen sektori yliopisto maassa ja alueen catering tarpeisiin paikallisten ja kansainvälisten opiskelijoiden tarjota laadukkaita teknistä koulutusta edulliseen hintaan. Opetussuunnitelmat useimpien koulutusohjelmien ovat peräisin Bristolin yliopistossa Britanniassa Useimmat komponentit Opiskeluun sisältyy atk-koulutus, kirjoittaminen ja tutkimusta, jotta voidaan valmistaa opiskelijoita työtä ja antaa heille mahdollisuuden soveltaa teknologiaa kaikille näkökohtia koulutukseen. Pääsy koulutusohjelmiin edellyttää, että hakija täyttää minimaalisesti määrätty laadut asiaa oppiaineiden ylioppilastutkinnon (paikallinen tai ulkomailla) tasolla tai hallussaan muita vastaavan tutkinnon hyväksyttävää AIMST University.

Keskipitkällä opetusta kaikille kursseille on Englanti, vaikka merkitys lisäkieliversioiden korostuu kaikessa toiminnassa yliopiston. AIMST Yliopisto tarjoaa kielen tukea opiskelijoille ennen ja sen aikana tutkintonsa varmistaa hyväksyttävän tason sujuvuus.

AIMST

Vision & Mission

Visio

Ollakseen maailmanluokan yliopisto, saavutetaan opetuksen ja tutkimuksen sekä harjoittaa palvelun yhteiskunnan elinikäisen koulutuksen.

Tehtävä

Ollakseen johtava yliopisto maassa ja alueen tutkimukseen lääketieteen ja muiden terveystieteiden, tekniikan, tietotekniikan, ammattikorkeakouluissa, liiketoiminta ja kirjanpito.

Tarjoamaan korkealaatuisia akkreditoitu perus- ja jatko-ohjelmia huippuluokan tekniikkaa edulliseen hintaan suunniteltu vastaamaan yksilön, yhteisön ja kansallisten työvoiman tarve linjassa kansallisten kasvatusfilosofian.

Ylläpitää akateemisesti korkeatasoista ja opetuksen laatu, jotka edistävät analyyttinen ajattelu ja itsenäisesti arvioida tarpeen toimia vastuullisesti demokraattisesti ja yhä globaalissa yhteiskunnassa.

Ollakseen osaamiskeskus tutkimuksen ja innovaation eturintamassa kurinpidollisia ja monitieteinen tieteen ja teknologian merkitystä maan ja alueen.

Virtuaalinen kierros

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Malesia Kuala Lumpur Kedah + 2 lisää

Tavoitteena jatko-ohjelma on antaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa heidän tietoonsa riippumattoman tutkimuksen valitun haaran bioteknologian. Tämä mahdollistaa tutkinnon toimivaltainen käsittelemään perus- ja soveltavan tutkimuksen valitsemaansa erikoisuuksia. [+]

Bioteknologian MSc Tiedekunnan Applied Sciences (FAS) oli toinen tiedekunnan perustetaan AIMST. Se on asettanut tavoitteensa edistää huippuluokan monitieteisiä ohjelmia, jotka infuusiona elementit innovatiivisuutta ja technopreneurship suunniteltu parantamaan markkinoiden kilpailukykyä. Tällä hetkellä tiedekunnassa on vain yksi osasto, joka on Department of Biotechnology. Tämän osaston FAS on oma kolmen vuoden koulutusohjelma arvosanoin eli BSc (Hons) in Biotechnology (BT). Lisäksi BSC tietenkin Master of Science (FM) ja filosofian tohtorin (FT) in Biotechnology (tutkimuksen) tarjoavat myös FAS kautta Department of Biotechnology. Jatko-ohjelmat ovat tulossa suosittuja opiskelijoiden ja numerot opiskelijat kasvaa joka vuosi. Tavoitteena jatko-ohjelma on antaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa heidän tietoonsa riippumattoman tutkimuksen valitun haaran bioteknologian. Tämä mahdollistaa tutkinnon toimivaltainen käsittelemään perus- ja soveltavan tutkimuksen valitsemaansa erikoisuuksia. ohjelma Outline Vuosi 1 Basic kemia GENETIIKKA molekyylibiologian Mikrobiologia BIOKEMIAN bioinformatiikan Co-opetussuunnitelma Social Service biofysiikka Biodiversiteetti Vuosi 2 Geenitekniikka Bioinstrumentation Soluviljely Immunologia Ruokateknologia Biostatistics teollinen koulutus plant Science Ihmisen fysiologia jälkikäsittelytoimenpiteistä Virologia Biotech suuntaukset Levien & sieni tieteet Vuosi 3 Molekyylimallinnus ympäristön bioteknologia Tutkimusmenetelmät biomolekyylitason diagnostinen liikkeenjohdon Bioetiikka, bioregulation & bioturvallisuus Tutkimusprojekti Biomateriaalit Metabolomiikka Pharmacogenomics Molecular synnyssä Vesiviljely Nanobioteknologia Lääketieteen bioteknologia Forensic Sciences Uravaihtoehtoja Käynnistämällä National Biotech Policy & Bionexus huhtikuussa 2005 työmahdollisuuksia biotekniikan asetetaan laajentua continuosly. Valmistuneet on erinomaiset uramahdollisuuksia niinkin erilaisilla aloilla kuin maatalous, lääketieteen, lääke-, ympäristö- ja ruoka ja valmistavan teollisuuden, kuten: Forensic Science, Perinnöllisyyspoliklinikka, markkinointi ja myynti, T & K Management, koulutus, Biosafety & eettiset kysymykset, Environmental seuranta ja Pollution Control, patentit ja immateriaalioikeudet Miksi AIMST AIMST University lupaa tarjota parasta valikoimaan palveluita ja tilat vastaamaan vaativille tarpeisiin opiskelijoille. Meillä on erilaisia ​​asiantuntijapalveluja... [-]

MSc in Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 lukukausi Avoin ilmoittautuminen Malesia Kedah

[+]

MSc in Management Lukukausi 1 Uravaihtoehtoja Opintotuki [-]

MSc Lääketieteellisen Biokemian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Malesia Kuala Lumpur Kedah + 2 lisää

AIMST Yliopisto tarjoaa nyt maisteri Lääketieteellisen biokemian joka on puhtaasti tutkimukseen perustuva. [+]

MSc Lääketieteellinen biokemia AIMST Yliopisto tarjoaa nyt maisteri Lääketieteellisen biokemian joka on puhtaasti tutkimukseen perustuva. Tämä ohjelma on suunniteltu kouluttaa tutkinnon osoittaa: Perustiedot aloilla biokemian, biostatistiikan, Information Technology, Genetic, Lääketieteellinen biokemia ja bioinformatiikka. Suunnitella ja suorittaa tietyn tutkimushankkeita, analysoida ja tulkita saadut tiedot. Motivaatio ja taitoa tarvitaan jatkettava tutkimusta sekä elinikäistä oppimista. Suullinen ja kirjallinen taito. Taitoa käyttää ja tietotekniikan soveltamista työkaluja. Johtamistaidot ja kyky työskennellä ryhmässä. Johtamis- ja yrittäjätaitoja. ohjelma Outline Ohjelman osat Ehdokas harjoittaa lab - perustuva tutkimus muotoiltu kuullen tutkimukseen esimiesten ja yhteistyötä esimiesten ja toteutetaan heidän valvonnassaan. Arviointi Jatkuva arviointi tehdään läpi arvioinnin väliaikaisen esityksiä projektityöstä. Lopullinen arviointi ja suositus valmistumisen perustuu ensisijaisesti arviointiin ehdokkaiden raportin tutkimushankkeen ja hänen / hänen puolustus tämän projektin. Uravaihtoehtoja Jatkuva arviointi tehdään läpi arvioinnin väliaikaisen hankkeiden esittelylle työtä. Lopullinen arviointi ja suositus valmistumisen perustuu ensisijaisesti arviointiin hakijan kertomuksen tutkimushanketta ja hänen / hänen puolustus tämän projekteja. Ura aukot ovat: General Health Practice, asiantuntija Practice, University Opetus ja tutkimus Miksi AIMST AIMST University lupaa tarjota parasta valikoimaan palveluita ja tilat vastaamaan vaativille tarpeisiin opiskelijoille. Meillä on erilaisia ​​asiantuntijapalveluja valmis auttamaan ja tukemaan heitä aikana aikaa kanssamme. Meidän opintosihteerit auttavat opiskelijoita tekemään järjestelyjä majoitus, kuljetus ja jopa auttaa järjestämään ajan toiminta heille. Meillä on myös joukko koulutettuja Student ohjaajat, jotka ovat joskus valmiita auttamaan opiskelijaa käsittele henkilökohtaisia ​​vaikeuksia tai ongelmia. Opiskelijat, jotka vaativat taloudellista tukea myös ottaa yhteyttä opintotoimistoon Division. Ahkera turvallisuusvalvojat auttaa varmistamaan turvallisuuden oppilaamme kun terveydenhuollon tarpeet voidaan täyttää tällä Student Health Clinic. Ennen kaikkea nämä, meillä on vahva joukkue... [-]

Ota yhteyttä
Postiosoite
International Office,
AIMST University,
Batu 3 1/2, Bukit Air Nasi,
Jalan Bedong,
Semeling,
08100 Bedong, Kedah.
WEST MALAYSIA.

Kedah, 08100 MY
Asiointiosoite
Jalan Bedong - Semeling
08100 Bedong
Kedah Darul Aman

Kedah, MY
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
1st Floor, Menara Manickavasagam
No.1, Jalan Rahmat

Kuala Lumpur, 50350 MY