HELP University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TEHTÄVÄMME

Auttaa ihmisiä menestyä elämässä ja elää elämää merkitys koulutuksen

Katsaus HELP

Vuodesta 1986 olemme kasvaneet tasaisesti ja vankasti. Olemme tukeneet myös opiskelijanumerosi ja varmistettu vankka taloudellinen asema. Olemme erottaa itseämme noustaan ​​niin mielipidejohtaja, hautomo vielä loppututkinnon, malli valikoivan huippuosaamista, ja yhteisönä-huolehtiva laitos.

Kaikki nämä vuodet koulutusjärjestelmämme tavoitteena on ollut valmistaa opiskelijoita ensimmäisen työpaikan tutkijakoulu, valmistaa opiskelijoita heidän myöhemmin uransa ja valmistaa opiskelijoita täyttää ja tuottavan elämän. Asemat visiomme ovat arvomme, jotka perustuvat "Pride saavutus, jakaminen menestys, rohkeutta olla, To Be myötätuntoinen, ja olevan merkittävä"

NÄKEMYKSEMME:

Jotta yliopisto, jolla on vahva kulttuuri laatua ja johtajuutta, joka keskittyy äänen akateemisen standardeja, jatkuva parantaminen, ja lahjakkuuden kehittämiseen opiskelijoiden ja henkilökunnan. Ollakseen yliopisto, joka tarjoaa oppimiskokemus, joka parantaa urakehitys, elinkaariarvojen ja henkilökohtaisen onnistumisen Jotta yliopisto, jolla on vahva tutkimuksen painopiste keskeisillä alueilla huippuosaamisen. Ollakseen yliopisto, joka jakaa menestyksemme sidosryhmien ja yhteisöjen me palvelemme

ARVOMME:

Pride of Achievement jakaminen Success Rohkeutta olla Ollakseen Compassionate Ollakseen Merkittävä

Sijainnit

Kuala Lumpur

HELP University

Osoite
No. 15, Jalan Sri Semantan 1, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
50490 Kuala Lumpur, Kuala Lumpurin liittovaltion alue, Malesia
Verkkosivusto

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin