Infrastructure University Kuala Lumpur

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ensimmäinen Infrastruktuuri University Campus Malesiassa

Vahvuus Infrastructure yliopiston Kuala Lumpur tänään johtuu sen rikas historia. Yli 15 vuoden ajan IUKL on opetuksen laatuun ja erinomainen asiantuntijapalvelut eri alojen infrastruktuuria.

IUKL näistä tärkeimpänä infrastruktuuri yliopiston Malesiassa, jossa korostetaan integraation niin kova ja pehmeä näkökohtia infrastruktuurin, pyrkivät tuottamaan technopreneurs ja ammattitaitoista työvoimaa erinomaisen viestinnän, tekniikan ja johtamistaitoja.

Parannettu jopa tasalla akateemisen tilat, ja ohjasi erittäin pätevä luennoitsijoille joiden joukossa ovat alan ammattilaisten, IUKL pyrkii varmistamaan korkean laadun koulutuksen aloilla Engineering, Business, Communication, Kieliopinnot, Architecture, Biotechnology, tietotekniikan ja paljon muuta .

Koska tytäryhtiö Protasco Berhad, yhtiö listattu emolevy Bursa Malaysia, IUKL on sitoutunut tekniikan tulevaisuuden huomisen johtajia. IUKL omistautuminen tarjoamaan laadukasta koulutusta on auttanut monia opiskelijoita hankkimalla tarvittavat tiedot, taidot ja käytännön osaamista tulossa noudatettu harjoittajat eri aloilla. Ohjaavat yliopiston motto "Tietoa, For Humanity", IUKL pyrkii varmistamaan, että jokainen opiskelija on täysin varustettu ja valtuudet vastata tulevaisuuden haasteisiin valmistamalla niitä kokonaisvaltaisesti tänään.

Koulutuksensa IUKL tarjoaa on tasapainoinen - opiskelijat löytävät mielessään haastoi, niiden käytännön taitoja hiottu ja heidän sosiaaliset vuorovaikutustaidot parannettu. Ne samoin tullaan inhottavasti korkeat moraaliset arvot auttaa toteutua Vision 2020 ja K-taloutta.

Visiomme

Ollakseen maailmankuulu Infrastructure yliopisto.

Missiomme

IUKL pyrkii huippuosaamista eri aloilla infrastruktuurin tarjoamalla laadukasta koulutusta, kehittynyttä osaamista, state-of-the-art technology ja erinomainen asiantuntijapalvelut.

mottomme

Tiedon, For Humanity.

Miksi opiskella at IUKL?

Laatu Koulutus

Oleminen koulutuksen alalla yli 15 vuotta, IUKL on opetuksen laatuun ja erinomainen asiantuntijapalvelut eri aloilla. IUKL sai arvosanan "erinomaista" (Tier 5) täysi yliopistossa 2011 ja 2013 MQA Rating System Malesian Korkeakoulujen (SETARA). Kanssa, että IUKL on joukossa yksi huippuyliopistoja ja ainoa infrastruktuuri yliopiston Malesiassa ja haluaisimme mestari itse alalla Infrastructure. Uskomme, että "infrastruktuuri" ei rajoitu vain rakennuksiin, rakentamiseen ja tekniikoita, mutta myös pehmeitä "infrastruktuurin", kuten viestintä, kielitaito, kaupankäynti ja tietotekniikan.

Professional Recognition

Kaikki ohjelmat tarjoamat IUKL hyväksyy sekä opetus- ja Malesian Arviointi Agency (MQA).

IUKL saa ammatillista tunnustamista eri paikallisia ja kansainvälisiä ammattiryhmille - Board of Engineers Malesia (BEM), arkkitehtikollegion Malesia (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Royal Institution of Surveyors Malesia (RISM), Washington Accord, Cisco, International Organization for Standardization (ISO), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), muiden muassa.

Hallitus Engineers, Malesia (BEM)
Washington Accord
Arkkitehtikollegion Malesia (LAM)
Land Surveyors Board
Sabah Surveyors Board
Royal Institute of Surveyors Malesia (RISM)
Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Malesian Institute Of KHT (MICPA)
Malesian Institute of Chartered sihteerit ja ylläpitäjät (MAICSA)
Cisco
Malesian Software Testing Board
Hallitus Arvioijat, Arvioijat ja Kiinteistönvälittäjä Malesia
Hallitus Määrä Surveyors Malesia

On Campus Majoitus

IUKL se sijaitsee 100 hehtaarin De Centrum City, joka on tulossa nykyaikainen kauppala, hyvin varustettu lukuisia mukavuuksia sen opiskelijoiden tarpeisiin, mistä viihtyisä osakehuoneistojen ja hostelli kaupallisille alueille, turvallisessa ja vihreä ympäristö.

Maailmanlaajuinen kytkökset Top-ranking Yliopistot

YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA

University of Birmingham
Portsmouthin yliopisto
East London -yliopistosta
Sheffield Hallam University
GLASGOW Caledonian University
Northamptonin yliopisto
University College BIRMINGHAM
University of South WALES

AUSTRALIA

Curtinin teknillinen
Newcastlen yliopisto
Uuden Etelä-Walesin yliopisto
University of Tasmania

KIINA

Tongjin yliopisto
Xinjiang yliopiston rahoitus TALOUSTIETEIDEN
Shangluo YLIOPISTO
HEBEI YLIOPISTO

UUSI SEELANTI

Lincoln University
MASSEY YLIOPISTO
Waikaton yliopisto

ALANKOMAAT

Hanze AMMATTIKORKEAKOULU

IRLANTI

ATHLONE TEKNOLOGIAINSTITUUTTI

Apurahat ja lainat

IUKL mielestä koulutuksen tulisi olla saatavilla kaikille. Sentähden IUKL, on olemassa erilaisia ​​apurahoja ja stipendejä käytettävissä. Lisäksi IUKL Scholarship ja Lukukausimaksu Waiver Scheme, opiskelijat voivat myös hakea lainaa ja apuraha MARA, PTPTN ja EPF mm.

Klubit ja Societies

Opintotoimisto Division tarjoaa keinoja opiskelijoiden tutkia niiden etuja ja käytännön kokemuksen kautta toiminnan järjestetään ympäri vuoden. On yli 40 yhdistysten klo IUKL. Osallistuminen yhdistysten tarjoaa käytännön kokemusta johtamisen ja luonteen kehittymisen.

Urakehitys

Päätavoitteena on IUKL Career Development yksikkö on auttaa opiskelijoita tunnistamaan ja valita parhaat uran vaihtoehtoja niille. Prosessi urasuunnittelun ja kehitys alkaa jo silloin, kun opiskelija aloittaa ohjelman IUKL.

Laitteet

IUKL laajasta akateemisia ja ammatillisia kursseja toteutetaan nykyaikaisia ​​studioita, laboratorioiden ja työpajoja, joissa on uusinta teknologiaa ja laitteita parantaa oppimiskokemus, onko kohteena Engineering, Computing, Architecture, Business, Kieli tai Science.

Student yhteisön

IUKL opiskelijan yhteisö on yhdistelmä paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita 50 maasta. Tämä seikka tulee altistaa opiskelijat etnisen monimuotoisuuden joka epäsuorasti lisätä itseluottamusta ja viestintätaitoja.

Kokenut ja ammattitaitoinen tiedekunnan jäsentä

Opiskelijat IUKL ovat ohjasi erittäin pätevä opettajat, joista osa on alan ammattilaisten. IUKL ylpeilee tarjota opiskelijoille käytännön käytännön kokemusta, joka inculcates luottamusta ja voit olla valmis työpaikalla valmistuttuaan.

Sijainnit

Kajang

Infrastructure University Kuala Lumpur (IUKL)

Osoite
Unipark Suria,
Jalan Ikram-Uniten,


43000 Kajang, Selangor, Malesia
Puhelin
+60 3-8738 3260

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin