Infrastructure University Kuala Lumpur

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ensimmäinen Infrastruktuuri University Campus Malesiassa

Vahvuus Infrastructure yliopiston Kuala Lumpur tänään johtuu sen rikas historia. Yli 15 vuoden ajan IUKL on opetuksen laatuun ja erinomainen asiantuntijapalvelut eri alojen infrastruktuuria.

IUKL näistä tärkeimpänä infrastruktuuri yliopiston Malesiassa, jossa korostetaan integraation niin kova ja pehmeä näkökohtia infrastruktuurin, pyrkivät tuottamaan technopreneurs ja ammattitaitoista työvoimaa erinomaisen viestinnän, tekniikan ja johtamistaitoja.

Parannettu jopa tasalla akateemisen tilat, ja ohjasi erittäin pätevä luennoitsijoille joiden joukossa ovat alan ammattilaisten, IUKL pyrkii varmistamaan korkean laadun koulutuksen aloilla Engineering, Business, Communication, Kieliopinnot, Architecture, Biotechnology, tietotekniikan ja paljon muuta .

Koska tytäryhtiö Protasco Berhad, yhtiö listattu emolevy Bursa Malaysia, IUKL on sitoutunut tekniikan tulevaisuuden huomisen johtajia. IUKL omistautuminen tarjoamaan laadukasta koulutusta on auttanut monia opiskelijoita hankkimalla tarvittavat tiedot, taidot ja käytännön osaamista tulossa noudatettu harjoittajat eri aloilla. Ohjaavat yliopiston motto "Tietoa, For Humanity", IUKL pyrkii varmistamaan, että jokainen opiskelija on täysin varustettu ja valtuudet vastata tulevaisuuden haasteisiin valmistamalla niitä kokonaisvaltaisesti tänään.

Koulutuksensa IUKL tarjoaa on tasapainoinen - opiskelijat löytävät mielessään haastoi, niiden käytännön taitoja hiottu ja heidän sosiaaliset vuorovaikutustaidot parannettu. Ne samoin tullaan inhottavasti korkeat moraaliset arvot auttaa toteutua Vision 2020 ja K-taloutta.

Visiomme

Ollakseen maailmankuulu Infrastructure yliopisto.

Missiomme

IUKL pyrkii huippuosaamista eri aloilla infrastruktuurin tarjoamalla laadukasta koulutusta, kehittynyttä osaamista, state-of-the-art technology ja erinomainen asiantuntijapalvelut.

mottomme

Tiedon, For Humanity.

Miksi opiskella at IUKL?

Laatu Koulutus

Oleminen koulutuksen alalla yli 15 vuotta, IUKL on opetuksen laatuun ja erinomainen asiantuntijapalvelut eri aloilla. IUKL sai arvosanan "erinomaista" (Tier 5) täysi yliopistossa 2011 ja 2013 MQA Rating System Malesian Korkeakoulujen (SETARA). Kanssa, että IUKL on joukossa yksi huippuyliopistoja ja ainoa infrastruktuuri yliopiston Malesiassa ja haluaisimme mestari itse alalla Infrastructure. Uskomme, että "infrastruktuuri" ei rajoitu vain rakennuksiin, rakentamiseen ja tekniikoita, mutta myös pehmeitä "infrastruktuurin", kuten viestintä, kielitaito, kaupankäynti ja tietotekniikan.

Professional Recognition

Kaikki ohjelmat tarjoamat IUKL hyväksyy sekä opetus- ja Malesian Arviointi Agency (MQA).

IUKL saa ammatillista tunnustamista eri paikallisia ja kansainvälisiä ammattiryhmille - Board of Engineers Malesia (BEM), arkkitehtikollegion Malesia (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Royal Institution of Surveyors Malesia (RISM), Washington Accord, Cisco, International Organization for Standardization (ISO), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), muiden muassa.

Hallitus Engineers, Malesia (BEM) Washington Accord Arkkitehtikollegion Malesia (LAM) Land Surveyors Board Sabah Surveyors Board Royal Institute of Surveyors Malesia (RISM) Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) Malesian Institute Of KHT (MICPA) Malesian Institute of Chartered sihteerit ja ylläpitäjät (MAICSA) Cisco Malesian Software Testing Board Hallitus Arvioijat, Arvioijat ja Kiinteistönvälittäjä Malesia Hallitus Määrä Surveyors Malesia

On Campus Majoitus

IUKL se sijaitsee 100 hehtaarin De Centrum City, joka on tulossa nykyaikainen kauppala, hyvin varustettu lukuisia mukavuuksia sen opiskelijoiden tarpeisiin, mistä viihtyisä osakehuoneistojen ja hostelli kaupallisille alueille, turvallisessa ja vihreä ympäristö.

Maailmanlaajuinen kytkökset Top-ranking Yliopistot

YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA

University of Birmingham Portsmouthin yliopisto East London -yliopistosta Sheffield Hallam University GLASGOW Caledonian University Northamptonin yliopisto University College BIRMINGHAM University of South WALES

AUSTRALIA

Curtinin teknillinen Newcastlen yliopisto Uuden Etelä-Walesin yliopisto University of Tasmania

KIINA

Tongjin yliopisto Xinjiang yliopiston rahoitus TALOUSTIETEIDEN Shangluo YLIOPISTO HEBEI YLIOPISTO

UUSI SEELANTI

Lincoln University MASSEY YLIOPISTO Waikaton yliopisto

ALANKOMAAT

Hanze AMMATTIKORKEAKOULU

IRLANTI

ATHLONE TEKNOLOGIAINSTITUUTTI

Apurahat ja lainat

IUKL mielestä koulutuksen tulisi olla saatavilla kaikille. Sentähden IUKL, on olemassa erilaisia ​​apurahoja ja stipendejä käytettävissä. Lisäksi IUKL Scholarship ja Lukukausimaksu Waiver Scheme, opiskelijat voivat myös hakea lainaa ja apuraha MARA, PTPTN ja EPF mm.

Klubit ja Societies

Opintotoimisto Division tarjoaa keinoja opiskelijoiden tutkia niiden etuja ja käytännön kokemuksen kautta toiminnan järjestetään ympäri vuoden. On yli 40 yhdistysten klo IUKL. Osallistuminen yhdistysten tarjoaa käytännön kokemusta johtamisen ja luonteen kehittymisen.

Urakehitys

Päätavoitteena on IUKL Career Development yksikkö on auttaa opiskelijoita tunnistamaan ja valita parhaat uran vaihtoehtoja niille. Prosessi urasuunnittelun ja kehitys alkaa jo silloin, kun opiskelija aloittaa ohjelman IUKL.

Laitteet

IUKL laajasta akateemisia ja ammatillisia kursseja toteutetaan nykyaikaisia ​​studioita, laboratorioiden ja työpajoja, joissa on uusinta teknologiaa ja laitteita parantaa oppimiskokemus, onko kohteena Engineering, Computing, Architecture, Business, Kieli tai Science.

Student yhteisön

IUKL opiskelijan yhteisö on yhdistelmä paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita 50 maasta. Tämä seikka tulee altistaa opiskelijat etnisen monimuotoisuuden joka epäsuorasti lisätä itseluottamusta ja viestintätaitoja.

Kokenut ja ammattitaitoinen tiedekunnan jäsentä

Opiskelijat IUKL ovat ohjasi erittäin pätevä opettajat, joista osa on alan ammattilaisten. IUKL ylpeilee tarjota opiskelijoille käytännön käytännön kokemusta, joka inculcates luottamusta ja voit olla valmis työpaikalla valmistuttuaan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BSc-tutkinnot » Katso Diplomit » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Rakennetun Ympäristön (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 48 kuukautta January 2019 Malesia Kajang + 1 lisää

Master of Science (M.Sc.) in rakennetun ympäristön ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollisen pätevyyden rakennetun ympäristön master tasolla. Ohjelman kautta, ammattilaisten ja valmistuneiden olisi oltava tekninen tietämys ja taitoa tarvitaan Rakennetun ympäristön alalla. Ohjelma toimii myös mahdollisuutena ja polku jatkaa tohtorin rakennetun ympäristön ja muiden asiaan liittyvien alojen. [+]

Master of Science in Built Environment (By Research)

Master of Science (M.Sc.) in rakennetun ympäristön ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollisen pätevyyden rakennetun ympäristön master tasolla. Ohjelman kautta, ammattilaisten ja valmistuneiden olisi oltava tekninen tietämys ja taitoa tarvitaan Rakennetun ympäristön alalla. Ohjelma toimii myös mahdollisuutena ja polku jatkaa tohtorin rakennetun ympäristön ja muiden asiaan liittyvien alojen.

Avainominaisuudet Valmentaa opiskelijoita olevansa pätevä tutkimuksen ja kehittämisen erityisaloilla Rakennetun ympäristön. Kehittäminen opiskelijoiden henkiset kyvyt tutkimuksen ja menestyksekäs soveltaminen kehittyneitä työkaluja ja tekniikoita, jotka tukevat heidän ammatillista kehitystä. Joustavuus tutkimushankkeita: tutkijoita, ammatillinen, teollisuuden, jne. Tutkimusalueet arkkitehtuuri Geomatic Engineering määrä Geodeettiset maisema-arkkitehtuuri Tilat hallinta kiinteistöt ... [-]

Master Of Science In Rakentamisen Hallintaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 48 kuukautta January 2019 Malesia Kajang + 1 lisää

Koska yksi tunnustettu yliopiston alan vesirakentamisen Malesiassa, IUKL tarjoaa Master of Science in Construction Management tutkinto (Mix-mode). Master of Science in Construction Management (MScCM) on tarkoitettu opiskelijoille, joilla suorittaville tutkinto sukulainen tekniikan kuria, jotka haluavat harjoittaa jatkotutkinto. Master of Science in Construction Management on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollinen pätevyys on master tasolla. [+]

Koska yksi tunnustettu yliopiston alan vesirakentamisen Malesiassa, IUKL tarjoaa Master of Science in Construction Management tutkinto (Mix-mode). Master of Science in Construction Management (MScCM) on tarkoitettu opiskelijoille, joilla suorittaville tutkinto sukulainen tekniikan kuria, jotka haluavat harjoittaa jatkotutkinto. Master of Science in Construction Management on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollinen pätevyys on master tasolla.

Master of Science in Construction Management-ohjelma tarjoaa monitieteisen ja korkealaatuisen yliopistokoulutuksen alalla Construction Management. Hakijoiden koulutettu teknistä ja hallinnollista tiedot ja taidot: (i) onnistuneesti suunnitella, käyttää ja hallita rakennushankkeet; ja (Ii) neuvoja ja tukea viranomaisten päätöksentekoon ja päätöksenteon.... [-]


Maisteri

Arkkitehti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Malesia Kajang

Master of Architecture ohjelma on suunnilleen ympäristön kannalta kestävä arkkitehtuuri, joka pyrkii minimoimaan haittavaikutukset ympäristöön ja rakennuksen tehokkuuden ja maltillisen materiaalien käyttö, energian ja kehityksen tilaa. Kestävä arkkitehtuuri, joka on hyvin tietoinen energian ja ekologinen säilyttäminen suunnittelussa rakennetun ympäristön tulee perusperiaatteet meidän suunnittelu aikomus. [+]

Arkkitehti

Master of Architecture ohjelma on noin:

Vaikutus arkkitehtuurin yhteisön ja yhteiskunnan. Tämä on tärkein inspiraation ja huolta meidän suunnittelustrategioiden, etenkin turvallisuus, mukavuus ja hyvinvointi. Ympäristön kannalta kestävää arkkitehtuuria, joka pyrkii minimoimaan haittavaikutukset ympäristöön ja rakennuksen tehokkuuden ja maltillisen materiaalien käyttö, energian ja kehityksen tilaa. Kestävä arkkitehtuuri, joka on hyvin tietoinen energian ja ekologinen säilyttäminen suunnittelussa rakennetun ympäristön tulee perusperiaatteet meidän suunnittelu aikomus. Sitoutuminen tutkia kestävään käsitteeseen perusperiaatteita, menetelmiä ja lähestymistapa asettaa sisällä arkkitehtoninen hallinta suunnitteluun, suunnittelussa ja toteuttamisessa infrastruktuuri. Arvostus ja huomaavaisuutenne kontekstista, puitteet ja kulttuurin paikka, arkkitehtuurin että vastauksia sen lähiympäristössä noudattamalla, mitä on jo siellä, genius loci. Avainominaisuudet Studio oppiminen Käyntejä ja arvioinnit Jatkuva yhteydenpito luennoitsijoita ja ohjaajia Kriittinen ajattelu ja itsenäistä oppimista sopivaksi maisteriohjelman kurinalaisuutta ja vaatimus ohjelman moduulit ... [-]

Master In Elektroniikka (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 24 kuukautta January 2019 Malesia Kajang

Master of Electronics Engineering (TEM) ohjelma (By Research) pyritään valmistelemaan tekniikan osaajia kehittyneitä teknisiä tietoja ja taitoja löytää käytännöllisiä ja tieteellisiä ratkaisuja tarpeisiin ja muutokset nykyisen tekniikan ongelmia. Lisäksi ohjelma muodostaa väylän valmistuville opiskelijoille suorittaa PhD tutkimusta jollakin erikoisaloilla elektroniikan suunnittelu. [+]

Master of Electronics Engineering (TEM) ohjelma (By Research) pyritään valmistelemaan tekniikan osaajia kehittyneitä teknisiä tietoja ja taitoja löytää käytännöllisiä ja tieteellisiä ratkaisuja tarpeisiin ja muutokset nykyisen tekniikan ongelmia. Lisäksi ohjelma muodostaa väylän valmistuville opiskelijoille suorittaa PhD tutkimusta jollakin erikoisaloilla elektroniikan suunnittelu.

Avainominaisuudet Enriching tekniikan tutkimus ja koulutus suunnittelun ja infrastruktuurin lähestymistapoja. Havainnollistaa infrastruktuuri lähestyy kautta ohjelma keskittyi suunnitteluun, kehittämiseen ja kaupallistamiseen teollisuuden mikroelektroniikan ja viestintäjärjestelmiä. Kohti Creative Economy Poiketen osaamistaloudessa ylläpitääkseen kehitystä kaikilla aloilla Mikroelektroniikan ja tietoliikennetekniikan. Computer ohjelma Development Systems ja simulaattorit ovat käytettävissä tueksi tutkimustyötä. Pääsyvaatimukset Kandidaatin tutkinnon asiaa kentän CGPA 2,75 ja yli mistä IUKL tai korkeakouluissa hyväksymiä hallitus tai muu vastaava pätevyys hyväksymä senaatin IUKL Kandidaatin tutkinnon kanssa CGPA on 2,50 ja yli, voivat hakea ohjelmaan vireillä sisäinen arviointi tiedekunnan Kandidaatin tutkinnon kanssa CGPA 2,00 ja yli, voivat hakea ohjelmaan sovelletaan vähintään 5 vuoden työkokemusta asianomaiselta alalta Paikallisille hakijoiden riittävä hallintaa Englanti kieli tyydyttävästi suorittaa kurssin Kansainväliset hakijat, jotka ovat peräisin maasta, jossa Englanti on äidinkieli; TAI vaaditaan vähintään pisteet TOEFL 550 tai IELTS 6.0 .; OR ovat saavuttaneet tutkinto yliopistossa, jossa keskipitkällä opetuskieli on Englanti. Tutkimusalueet ... [-]

Master Tietotekniikan (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 48 kuukautta January 2019 Malesia Kajang + 1 lisää

Master Information Technology (tutkimuksen) pyritään valmistelemaan valmistuneiden IT tausta ja muiden IT tausta kehittyneitä teknisiä tietoja ja taitoja löytää käytännön ja tieteellinen ratkaisu tarpeisiin sekä muutokset nykyisen IT ongelmia. Lisäksi ohjelma muodostaa väylän valmistuville opiskelijoille suorittaa PhD tutkimusta yhtenä erikoistunut aloilla tietotekniikan. [+]

Master tietotekniikan

Master Information Technology (tutkimuksen) pyritään valmistelemaan valmistuneiden IT tausta ja muiden IT tausta kehittyneitä teknisiä tietoja ja taitoja löytää käytännön ja tieteellinen ratkaisu tarpeisiin sekä muutokset nykyisen IT ongelmia. Lisäksi ohjelma muodostaa väylän valmistuville opiskelijoille suorittaa PhD tutkimusta yhtenä erikoistunut aloilla tietotekniikan.

Avainominaisuudet Valmentaa opiskelijoita olevansa pätevä tutkimuksen ja kehittämisen tietyillä alueilla Information Technology Kehittäminen opiskelijoiden henkiset kyvyt tutkimuksen ja menestyksekäs soveltaminen kehittyneitä työkaluja ja tekniikoita, jotka tukevat heidän ammatillista kehitystä Atk-kehitystyökalut ja simulaattorit ovat käytettävissä tueksi tutkimustyötä. Tutkimusalueet ... [-]

Master Vesirakentamisen (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 48 kuukautta January 2019 Malesia Kajang + 1 lisää

On yksi tunnetuimmista yliopistoista alan vesirakentamisen Malesiassa, IUKL tarjoaa Master of Civil Engineering (tutkimuksen) ohjelmassa. Master Civil Engineering on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollista kelpoisuutta Engineering master tasolla. [+]

Master Civil Engineering (Research)

On yksi tunnetuimmista yliopistoista alan vesirakentamisen Malesiassa, IUKL tarjoaa Master of Civil Engineering (tutkimuksen) ohjelmassa. Master Civil Engineering on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollista kelpoisuutta Engineering master tasolla. Hakija voi valita minkä tahansa alueen vesirakentaminen tarjotaan eli Rakentaminen, Rakenteelliset, Geotechnical, Hydrauliikka & Water Resources ja Highway & Pavement engineering. Uramahdollisuuksia olemassa monenlaisia ​​organisaatioita kuten teollisuusyritysten, tutkimuslaitokset, korkeakoulut, energiavirastoja, paikallisten, valtion ja liittovaltion hallitukset ja paikalliset viranomaiset.... [-]


Videot

IUKL