Infrastructure University Kuala Lumpur

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ensimmäinen Infrastruktuuri University Campus Malesiassa

Vahvuus Infrastructure yliopiston Kuala Lumpur tänään johtuu sen rikas historia. Yli 15 vuoden ajan IUKL on opetuksen laatuun ja erinomainen asiantuntijapalvelut eri alojen infrastruktuuria.

IUKL näistä tärkeimpänä infrastruktuuri yliopiston Malesiassa, jossa korostetaan integraation niin kova ja pehmeä näkökohtia infrastruktuurin, pyrkivät tuottamaan technopreneurs ja ammattitaitoista työvoimaa erinomaisen viestinnän, tekniikan ja johtamistaitoja.

Parannettu jopa tasalla akateemisen tilat, ja ohjasi erittäin pätevä luennoitsijoille joiden joukossa ovat alan ammattilaisten, IUKL pyrkii varmistamaan korkean laadun koulutuksen aloilla Engineering, Business, Communication, Kieliopinnot, Architecture, Biotechnology, tietotekniikan ja paljon muuta .

Koska tytäryhtiö Protasco Berhad, yhtiö listattu emolevy Bursa Malaysia, IUKL on sitoutunut tekniikan tulevaisuuden huomisen johtajia. IUKL omistautuminen tarjoamaan laadukasta koulutusta on auttanut monia opiskelijoita hankkimalla tarvittavat tiedot, taidot ja käytännön osaamista tulossa noudatettu harjoittajat eri aloilla. Ohjaavat yliopiston motto "Tietoa, For Humanity", IUKL pyrkii varmistamaan, että jokainen opiskelija on täysin varustettu ja valtuudet vastata tulevaisuuden haasteisiin valmistamalla niitä kokonaisvaltaisesti tänään.

Koulutuksensa IUKL tarjoaa on tasapainoinen - opiskelijat löytävät mielessään haastoi, niiden käytännön taitoja hiottu ja heidän sosiaaliset vuorovaikutustaidot parannettu. Ne samoin tullaan inhottavasti korkeat moraaliset arvot auttaa toteutua Vision 2020 ja K-taloutta.

Visiomme

Ollakseen maailmankuulu Infrastructure yliopisto.

Missiomme

IUKL pyrkii huippuosaamista eri aloilla infrastruktuurin tarjoamalla laadukasta koulutusta, kehittynyttä osaamista, state-of-the-art technology ja erinomainen asiantuntijapalvelut.

mottomme

Tiedon, For Humanity.

Miksi opiskella at IUKL?

Laatu Koulutus

Oleminen koulutuksen alalla yli 15 vuotta, IUKL on opetuksen laatuun ja erinomainen asiantuntijapalvelut eri aloilla. IUKL sai arvosanan "erinomaista" (Tier 5) täysi yliopistossa 2011 ja 2013 MQA Rating System Malesian Korkeakoulujen (SETARA). Kanssa, että IUKL on joukossa yksi huippuyliopistoja ja ainoa infrastruktuuri yliopiston Malesiassa ja haluaisimme mestari itse alalla Infrastructure. Uskomme, että "infrastruktuuri" ei rajoitu vain rakennuksiin, rakentamiseen ja tekniikoita, mutta myös pehmeitä "infrastruktuurin", kuten viestintä, kielitaito, kaupankäynti ja tietotekniikan.

Professional Recognition

Kaikki ohjelmat tarjoamat IUKL hyväksyy sekä opetus- ja Malesian Arviointi Agency (MQA).

IUKL saa ammatillista tunnustamista eri paikallisia ja kansainvälisiä ammattiryhmille - Board of Engineers Malesia (BEM), arkkitehtikollegion Malesia (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Royal Institution of Surveyors Malesia (RISM), Washington Accord, Cisco, International Organization for Standardization (ISO), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), muiden muassa.

Hallitus Engineers, Malesia (BEM) Washington Accord Arkkitehtikollegion Malesia (LAM) Land Surveyors Board Sabah Surveyors Board Royal Institute of Surveyors Malesia (RISM) Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) Malesian Institute Of KHT (MICPA) Malesian Institute of Chartered sihteerit ja ylläpitäjät (MAICSA) Cisco Malesian Software Testing Board Hallitus Arvioijat, Arvioijat ja Kiinteistönvälittäjä Malesia Hallitus Määrä Surveyors Malesia

On Campus Majoitus

IUKL se sijaitsee 100 hehtaarin De Centrum City, joka on tulossa nykyaikainen kauppala, hyvin varustettu lukuisia mukavuuksia sen opiskelijoiden tarpeisiin, mistä viihtyisä osakehuoneistojen ja hostelli kaupallisille alueille, turvallisessa ja vihreä ympäristö.

Maailmanlaajuinen kytkökset Top-ranking Yliopistot

YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA

University of Birmingham Portsmouthin yliopisto East London -yliopistosta Sheffield Hallam University GLASGOW Caledonian University Northamptonin yliopisto University College BIRMINGHAM University of South WALES

AUSTRALIA

Curtinin teknillinen Newcastlen yliopisto Uuden Etelä-Walesin yliopisto University of Tasmania

KIINA

Tongjin yliopisto Xinjiang yliopiston rahoitus TALOUSTIETEIDEN Shangluo YLIOPISTO HEBEI YLIOPISTO

UUSI SEELANTI

Lincoln University MASSEY YLIOPISTO Waikaton yliopisto

ALANKOMAAT

Hanze AMMATTIKORKEAKOULU

IRLANTI

ATHLONE TEKNOLOGIAINSTITUUTTI

Apurahat ja lainat

IUKL mielestä koulutuksen tulisi olla saatavilla kaikille. Sentähden IUKL, on olemassa erilaisia ​​apurahoja ja stipendejä käytettävissä. Lisäksi IUKL Scholarship ja Lukukausimaksu Waiver Scheme, opiskelijat voivat myös hakea lainaa ja apuraha MARA, PTPTN ja EPF mm.

Klubit ja Societies

Opintotoimisto Division tarjoaa keinoja opiskelijoiden tutkia niiden etuja ja käytännön kokemuksen kautta toiminnan järjestetään ympäri vuoden. On yli 40 yhdistysten klo IUKL. Osallistuminen yhdistysten tarjoaa käytännön kokemusta johtamisen ja luonteen kehittymisen.

Urakehitys

Päätavoitteena on IUKL Career Development yksikkö on auttaa opiskelijoita tunnistamaan ja valita parhaat uran vaihtoehtoja niille. Prosessi urasuunnittelun ja kehitys alkaa jo silloin, kun opiskelija aloittaa ohjelman IUKL.

Laitteet

IUKL laajasta akateemisia ja ammatillisia kursseja toteutetaan nykyaikaisia ​​studioita, laboratorioiden ja työpajoja, joissa on uusinta teknologiaa ja laitteita parantaa oppimiskokemus, onko kohteena Engineering, Computing, Architecture, Business, Kieli tai Science.

Student yhteisön

IUKL opiskelijan yhteisö on yhdistelmä paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita 50 maasta. Tämä seikka tulee altistaa opiskelijat etnisen monimuotoisuuden joka epäsuorasti lisätä itseluottamusta ja viestintätaitoja.

Kokenut ja ammattitaitoinen tiedekunnan jäsentä

Opiskelijat IUKL ovat ohjasi erittäin pätevä opettajat, joista osa on alan ammattilaisten. IUKL ylpeilee tarjota opiskelijoille käytännön käytännön kokemusta, joka inculcates luottamusta ja voit olla valmis työpaikalla valmistuttuaan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Rakennetun Ympäristön (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 48 kuukautta January 2018 Malesia Kajang + 1 lisää

Master of Science (M.Sc.) in rakennetun ympäristön ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollisen pätevyyden rakennetun ympäristön master tasolla. Ohjelman kautta, ammattilaisten ja valmistuneiden olisi oltava tekninen tietämys ja taitoa tarvitaan Rakennetun ympäristön alalla. Ohjelma toimii myös mahdollisuutena ja polku jatkaa tohtorin rakennetun ympäristön ja muiden asiaan liittyvien alojen. [+]

Master of Science in Built Environment (By Research) Master of Science (M.Sc.) in rakennetun ympäristön ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollisen pätevyyden rakennetun ympäristön master tasolla. Ohjelman kautta, ammattilaisten ja valmistuneiden olisi oltava tekninen tietämys ja taitoa tarvitaan Rakennetun ympäristön alalla. Ohjelma toimii myös mahdollisuutena ja polku jatkaa tohtorin rakennetun ympäristön ja muiden asiaan liittyvien alojen. Avainominaisuudet Valmentaa opiskelijoita olevansa pätevä tutkimuksen ja kehittämisen erityisaloilla Rakennetun ympäristön. Kehittäminen opiskelijoiden henkiset kyvyt tutkimuksen ja menestyksekäs soveltaminen kehittyneitä työkaluja ja tekniikoita, jotka tukevat heidän ammatillista kehitystä. Joustavuus tutkimushankkeita: tutkijoita, ammatillinen, teollisuuden, jne. Tutkimusalueet arkkitehtuuri Geomatic Engineering määrä Geodeettiset maisema-arkkitehtuuri Tilat hallinta kiinteistöt Tai minkä tahansa muun alalla rakennetussa ympäristössä. Palkkiojärjestelmä MALAYSIAN OPISKELIJAT Lukukausimaksut RM27,000.00 Talletus (palauteta) RM300.00 Vakuutus RM70.00 / vuosi Yhteensä Palkkiot (Arvioitu) RM27,400.00 Kansainväliset opiskelijat Lukukausimaksut RM27,120.00 Varoitus Fee (palauteta) RM1,500.00 International Student hallinnollinen maksu RM4,200.00 Sairausvakuutus RM500.00 / vuosi Visa Processing RM360.00 / vuosi Lääkärintarkastus RM250.00 / vuosi Yhteensä Palkkiot (Arvioitu) RM34,000.00 Pääsyvaatimukset Kandidaatin tutkinnon kanssa vähintään CGPA 2,75 tai vastaava, kuten hyväksytty senaatti IUKL; tai Kandidaatin eivät täytä CGPA 2,75 mutta edellä 2,50, voi hakea ohjelmaan vireillä sisäinen arviointi tiedekunnan; tai Kandidaatin tutkinnon kanssa CGPA alle 2,50 tai vastaava pätevyys voidaan soveltaa ohjelmaa, kuitenkin vähintään 5 vuoden työkokemusta asianomaiselta alalta Paikallisille hakijat, Englanti Kielitaito tasolla katsottiin riittäväksi tyydyttävästi suorittaa kurssin Kansainväliset hakijat, jotka ovat peräisin maasta, jossa Englanti on äidinkieli; TAI vaaditaan vähintään pisteet TOEFL 550 tai IELTS 6.0 .; OR ovat saavuttaneet tutkinto yliopistossa, jossa keskipitkällä opetuskieli on Englanti. [-]

Master Of Science In Rakentamisen Hallintaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 48 kuukautta January 2018 Malesia Kajang + 1 lisää

Koska yksi tunnustettu yliopiston alan vesirakentamisen Malesiassa, IUKL tarjoaa Master of Science in Construction Management tutkinto (Mix-mode). Master of Science in Construction Management (MScCM) on tarkoitettu opiskelijoille, joilla suorittaville tutkinto sukulainen tekniikan kuria, jotka haluavat harjoittaa jatkotutkinto. Master of Science in Construction Management on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollinen pätevyys on master tasolla. [+]

Koska yksi tunnustettu yliopiston alan vesirakentamisen Malesiassa, IUKL tarjoaa Master of Science in Construction Management tutkinto (Mix-mode). Master of Science in Construction Management (MScCM) on tarkoitettu opiskelijoille, joilla suorittaville tutkinto sukulainen tekniikan kuria, jotka haluavat harjoittaa jatkotutkinto. Master of Science in Construction Management on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollinen pätevyys on master tasolla. Master of Science in Construction Management-ohjelma tarjoaa monitieteisen ja korkealaatuisen yliopistokoulutuksen alalla Construction Management. Hakijoiden koulutettu teknistä ja hallinnollista tiedot ja taidot: (i) onnistuneesti suunnitella, käyttää ja hallita rakennushankkeet; ja (Ii) neuvoja ja tukea viranomaisten päätöksentekoon ja päätöksenteon. Yleisen ohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita, jotka edistävät tehokkaasti kehittäminen ja hallinnointi Rakentaminen teollisuuden sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Yhdistelmä luentoja, työselostus ja tutkimus mahdollistaa ehdokas altistua tunnettava rakentamisen tekniikka ja menetelmät, rakennuttamispalvelut, projektin kustannukset ja samalla tutkia, tutkimusta sekä analysoimaan jotta keksiä tehokkaimpia puitteet onnistumisen rakennushankkeita toteuttamista ja samalla täysin tietoisia kestävän kehityksen kysymyksistä ja sitoutumista niihin. Uramahdollisuuksia olemassa monenlaisia ​​organisaatioita kuten valmistus rakennusliikkeet, tutkimuslaitokset, korkeakoulut, energiavirastoja, paikallisten, valtion ja liittovaltion hallitukset ja paikalliset viranomaiset. Akateeminen Pathways Ensimmäisenä vuonna, opiskelijat hankkivat tunnettava eri Construction Management erikoistuminen sekä tutkimusmenetelmiä. Toisena vuonna, Opiskelija pystyy puolustaa opinnäytetyön ehdotuksen ensimmäisellä puoliskolla ja viimeistelevät opinnäytetyön toisella puoliskolla. Mitä akateemisen polkuja, IUKL (MScCM) tarjoaa opiskelijoille: Advanced tietoa Construction Management moduulit Advanced tutkimusmenetelmiä ja ohjausta suorittavat tutkimusta; Jatkuva ohjausta koko tutkimuksen Valmistuttuaan opiskelija on jo hankkinut kehittynyttä osaamista hallintaa on yksi alan insinöörin, joka voi pohjustaa päivittää opintojaan tohtorin tasolle. Moduulit Vuosi 1 (25 op) Tutkimusmenetelmät Value Management Riskienhallinta ja rakentaminen * Advanced Construction Technology... [-]

Maisteri

Arkkitehti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Malesia Kajang

Master of Architecture ohjelma on suunnilleen ympäristön kannalta kestävä arkkitehtuuri, joka pyrkii minimoimaan haittavaikutukset ympäristöön ja rakennuksen tehokkuuden ja maltillisen materiaalien käyttö, energian ja kehityksen tilaa. Kestävä arkkitehtuuri, joka on hyvin tietoinen energian ja ekologinen säilyttäminen suunnittelussa rakennetun ympäristön tulee perusperiaatteet meidän suunnittelu aikomus. [+]

Arkkitehti Master of Architecture ohjelma on noin: Vaikutus arkkitehtuurin yhteisön ja yhteiskunnan. Tämä on tärkein inspiraation ja huolta meidän suunnittelustrategioiden, etenkin turvallisuus, mukavuus ja hyvinvointi. Ympäristön kannalta kestävää arkkitehtuuria, joka pyrkii minimoimaan haittavaikutukset ympäristöön ja rakennuksen tehokkuuden ja maltillisen materiaalien käyttö, energian ja kehityksen tilaa. Kestävä arkkitehtuuri, joka on hyvin tietoinen energian ja ekologinen säilyttäminen suunnittelussa rakennetun ympäristön tulee perusperiaatteet meidän suunnittelu aikomus. Sitoutuminen tutkia kestävään käsitteeseen perusperiaatteita, menetelmiä ja lähestymistapa asettaa sisällä arkkitehtoninen hallinta suunnitteluun, suunnittelussa ja toteuttamisessa infrastruktuuri. Arvostus ja huomaavaisuutenne kontekstista, puitteet ja kulttuurin paikka, arkkitehtuurin että vastauksia sen lähiympäristössä noudattamalla, mitä on jo siellä, genius loci. Avainominaisuudet Studio oppiminen Käyntejä ja arvioinnit Jatkuva yhteydenpito luennoitsijoita ja ohjaajia Kriittinen ajattelu ja itsenäistä oppimista sopivaksi maisteriohjelman kurinalaisuutta ja vaatimus ohjelman moduulit Vuosi 1 moduulit ja luotto tuntia (ch): Studio Suunnittelu IVA (5 ch) Studio suunnittelu IVB (6 ch) Building Technology A (3 ch) Building Technology B (3 ch) Professional Practice A (4 ch) Professional Practice B (4 ch) Theory & filosofia (3 ch) Urban Design (3 ch) Yhteensä: 31 luotto tuntia Year 2 moduulia ja luotto tuntia (ch): Suunnittelu Thesis I (8 ch) Suunnittelu Thesis II (8 ch) Suunnittelu Thesis Report (2 ch) Tutkimusmenetelmät (3 ch) Väitöskirja (5 ch) Valittavia A Kestävä Suunnittelu tai valittavat B: Building Conservation (3 ch) Yhteensä: 29 luotto tuntia Palkkiojärjestelmä MALAYSIAN OPISKELIJAT Lukukausimaksut RM42,000.00 Talletus (palauteta) RM300.00 Vakuutus RM140.00 / vuosi Yhteensä Palkkiot (Arvioitu) RM39,400.00 Kansainväliset opiskelijat Lukukausimaksut RM42,000.00 Varoitus Fee (palauteta) RM1,500.00 International Student hallinnollinen maksu RM4,200.00 Sairausvakuutus RM500.00 / vuosi Visa... [-]

Master In Elektroniikka (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 24 kuukautta January 2018 Malesia Kajang

Master of Electronics Engineering (TEM) ohjelma (By Research) pyritään valmistelemaan tekniikan osaajia kehittyneitä teknisiä tietoja ja taitoja löytää käytännöllisiä ja tieteellisiä ratkaisuja tarpeisiin ja muutokset nykyisen tekniikan ongelmia. Lisäksi ohjelma muodostaa väylän valmistuville opiskelijoille suorittaa PhD tutkimusta jollakin erikoisaloilla elektroniikan suunnittelu. [+]

Master of Electronics Engineering (TEM) ohjelma (By Research) pyritään valmistelemaan tekniikan osaajia kehittyneitä teknisiä tietoja ja taitoja löytää käytännöllisiä ja tieteellisiä ratkaisuja tarpeisiin ja muutokset nykyisen tekniikan ongelmia. Lisäksi ohjelma muodostaa väylän valmistuville opiskelijoille suorittaa PhD tutkimusta jollakin erikoisaloilla elektroniikan suunnittelu. Avainominaisuudet Enriching tekniikan tutkimus ja koulutus suunnittelun ja infrastruktuurin lähestymistapoja. Havainnollistaa infrastruktuuri lähestyy kautta ohjelma keskittyi suunnitteluun, kehittämiseen ja kaupallistamiseen teollisuuden mikroelektroniikan ja viestintäjärjestelmiä. Kohti Creative Economy Poiketen osaamistaloudessa ylläpitääkseen kehitystä kaikilla aloilla Mikroelektroniikan ja tietoliikennetekniikan. Computer ohjelma Development Systems ja simulaattorit ovat käytettävissä tueksi tutkimustyötä. Pääsyvaatimukset Kandidaatin tutkinnon asiaa kentän CGPA 2,75 ja yli mistä IUKL tai korkeakouluissa hyväksymiä hallitus tai muu vastaava pätevyys hyväksymä senaatin IUKL Kandidaatin tutkinnon kanssa CGPA on 2,50 ja yli, voivat hakea ohjelmaan vireillä sisäinen arviointi tiedekunnan Kandidaatin tutkinnon kanssa CGPA 2,00 ja yli, voivat hakea ohjelmaan sovelletaan vähintään 5 vuoden työkokemusta asianomaiselta alalta Paikallisille hakijoiden riittävä hallintaa Englanti kieli tyydyttävästi suorittaa kurssin Kansainväliset hakijat, jotka ovat peräisin maasta, jossa Englanti on äidinkieli; TAI vaaditaan vähintään pisteet TOEFL 550 tai IELTS 6.0 .; OR ovat saavuttaneet tutkinto yliopistossa, jossa keskipitkällä opetuskieli on Englanti. Tutkimusalueet Kaikki tutkimusaiheet pyrkivät kohti, mutta eivät rajoitu soveltamiseen ja innovaatio uusien ja kehittyvien elektronisten komponenttien ja teknologian alalla mikroelektroniikan ja viestintäministeriö. Research Department of Electronics Engineering jakautuu neljään pääalueeseen: Radio Frequency ja Microwave Engineering: Microwave Circuits, Tutka, Antennit ja eteneminen Tietokone, tietoliikenneverkot ja Machine Vision Mikroelektroniikan ja Integrated Circuit mallit Tehoelektroniikka Palkkiojärjestelmä MALAYSIAN OPISKELIJAT Lukukausimaksut RM29,390.00 Talletus (palauteta) RM300.00 Vakuutus RM70.00 / vuosi Yhteensä Palkkiot (Arvioitu) RM29,800.00 Kansainväliset opiskelijat... [-]

Master Tietotekniikan (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 48 kuukautta January 2018 Malesia Kajang + 1 lisää

Master Information Technology (tutkimuksen) pyritään valmistelemaan valmistuneiden IT tausta ja muiden IT tausta kehittyneitä teknisiä tietoja ja taitoja löytää käytännön ja tieteellinen ratkaisu tarpeisiin sekä muutokset nykyisen IT ongelmia. Lisäksi ohjelma muodostaa väylän valmistuville opiskelijoille suorittaa PhD tutkimusta yhtenä erikoistunut aloilla tietotekniikan. [+]

Master tietotekniikan Master Information Technology (tutkimuksen) pyritään valmistelemaan valmistuneiden IT tausta ja muiden IT tausta kehittyneitä teknisiä tietoja ja taitoja löytää käytännön ja tieteellinen ratkaisu tarpeisiin sekä muutokset nykyisen IT ongelmia. Lisäksi ohjelma muodostaa väylän valmistuville opiskelijoille suorittaa PhD tutkimusta yhtenä erikoistunut aloilla tietotekniikan. Avainominaisuudet Valmentaa opiskelijoita olevansa pätevä tutkimuksen ja kehittämisen tietyillä alueilla Information Technology Kehittäminen opiskelijoiden henkiset kyvyt tutkimuksen ja menestyksekäs soveltaminen kehittyneitä työkaluja ja tekniikoita, jotka tukevat heidän ammatillista kehitystä Atk-kehitystyökalut ja simulaattorit ovat käytettävissä tueksi tutkimustyötä. Tutkimusalueet Opiskelija sallittu työskentelevät tahansa ala IT. Jotkut tutkimusaiheet ovat seuraavat: Ohjelmistotuotanto Entistä uusin ohjelmistojen suunnittelu prosesseja, malleja ja toteutustavat parantamisessa ohjelmistojen kehittämiseen ja kehittymiseen. Kehitetään automatisoituja työkaluja mittaamiseen ja parantamiseen ohjelmistot ja -menetelmiä. Verkostoituminen Tutkimuksen verkosto turvallisuus Cloud Computing Muita immerging tutkimusalueita kuten Wireless ja Mobile Networking, Mobile Ad-hoc verkko ja Data Center Networking. Varmistetaan eri kenttä tutkimustyötä kuten Energy and Networking ja Software Defined Networking. Multimedia Tutkimus video sisällön analyysia ja, median, konenäkö, kuvankäsittely, grafiikka, uudet käyttöliittymät, läpitunkevaa tietotekniikka ja visuaalisen tietojenkäsittelyn. Harkitsee uusia tapoja hyödyntää nopeaa kehitystä media-perinteisistä print huippuluokan elektroniikka, signaalinkäsittely, multi-malli integraatio, median siirtoon ja jakamiseen, multimedia turvallisuus, sijaintiin perustuvia, mobiilin multimedian ja Android-pohjainen älypuhelin sovellus. Muita tutkimusalueet ovat inhimillisiä, sosiaalisia ja koulutusnäkökohdat multimedia; taide ja nykyaikainen digitaalisen kulttuurin; ja jäsentymätön hallinta. Palkkiojärjestelmä MALAYSIAN OPISKELIJAT Lukukausimaksut RM30,000.00 Talletus (palauteta) RM300.00 Vakuutus RM70.00 / vuosi Yhteensä Palkkiot (Arvioitu) RM34,190.00 Kansainväliset opiskelijat Lukukausimaksut RM30,000.00 Varoitus Fee (palauteta) RM1,500.00 International Student hallinnollinen maksu RM4,200.00 Sairausvakuutus RM500.00 / vuosi Visa Processing RM381.00 / vuosi Lääkärintarkastus RM250.00 / vuosi Yhteensä... [-]

Master Vesirakentamisen (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 48 kuukautta January 2018 Malesia Kajang + 1 lisää

On yksi tunnetuimmista yliopistoista alan vesirakentamisen Malesiassa, IUKL tarjoaa Master of Civil Engineering (tutkimuksen) ohjelmassa. Master Civil Engineering on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollista kelpoisuutta Engineering master tasolla. [+]

Master Civil Engineering (Research) On yksi tunnetuimmista yliopistoista alan vesirakentamisen Malesiassa, IUKL tarjoaa Master of Civil Engineering (tutkimuksen) ohjelmassa. Master Civil Engineering on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille muodollista kelpoisuutta Engineering master tasolla. Hakija voi valita minkä tahansa alueen vesirakentaminen tarjotaan eli Rakentaminen, Rakenteelliset, Geotechnical, Hydrauliikka & Water Resources ja Highway & Pavement engineering. Uramahdollisuuksia olemassa monenlaisia ​​organisaatioita kuten teollisuusyritysten, tutkimuslaitokset, korkeakoulut, energiavirastoja, paikallisten, valtion ja liittovaltion hallitukset ja paikalliset viranomaiset. Avainominaisuudet Valmistaa opiskelijoita olemaan toimivalta tutkimukseen ja kehitykseen tietyillä aloilla vesirakentamisen. Kehittää opiskelijoiden henkiset kyvyt tutkimuksen ja menestyksekäs soveltaminen kehittyneitä työkaluja ja tekniikoita, jotka tukevat heidän ammatillista kehitystä. Ohjelma tarjoaa joustavuutta tutkimushankkeita: akateeminen, ammatillinen, teollisuuden, jne. Tutkimusalueet Rakennustekniikka Rakentaminen fyysisen infrastruktuurin Maaseudun ja asuntotuotannon Pienet ja keskisuuret teollisuusrakennusten geotekniset Asianmukaiset säätiö suunnittelu Ground parantaminen menetelmät Slope vakauttaminen Highway ja Pavement Engineering Uusien materiaalien Uudet tekniikat suunnittelussa rakennesuunnittelu Advanced betonitekniikka Suunnittelu ongelmia rakenteisiin Mallinnus rakenteiden vesivarojen engineering Analyysi ja mallinnus hydraulisten ja hydrologisten järjestelmien River ja suisto tutkimuksia ja tulvasuojelun Pinta- ja pohjaveden laadun mallintaminen Palkkiojärjestelmä MALAYSIAN OPISKELIJAT Lukukausimaksut RM29,390.00 Talletus (palauteta) RM300.00 Vakuutus RM70.00 / vuosi Yhteensä Palkkiot (Arvioitu) RM29,800.00 Kansainväliset opiskelijat Lukukausimaksut RM30,700.00 Varoitus Fee (palauteta) RM1,500.00 International Student hallinnollinen maksu RM4,200.00 Sairausvakuutus RM500.00 / vuosi Visa Processing RM360.00 / vuosi Lääkärintarkastus RM250.00 / vuosi Yhteensä Palkkiot (Arvioitu) RM37,500.00 Pääsyvaatimukset Kandidaatin tutkinnon asiaa kentän CGPA 2,75 ja yli mistä IUKL tai korkeakouluissa hyväksymiä hallitus tai muu vastaava pätevyys hyväksymä senaatin IUKL Kandidaatin tutkinnon kanssa CGPA on 2,50 ja yli, voivat hakea ohjelmaan vireillä sisäinen arviointi tiedekunnan Kandidaatin tutkinnon kanssa CGPA... [-]

Videot

IUKL