Lakshveer Overseas Solution

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lakshveer Overseas Ratkaisu Sdn Bhd.on päättänyt tarjota globaaleja mahdollisuuksia opiskelijoita eri puolilta maailmaa ja mahdollisuuden jatkaa koulutuksen eri maineikkain kansainvälisiä kampuksilla. Yhtiön perustuu Malesiassa sen sivukonttorin New Delhi ja Hyderabadissa.

Tavoitteemme on analysoida alkeis vaatimukset opiskelijoiden ja auttaa heitä valitsemaan oikean kurssin ja yliopistossa tai korkeakoulussa vastaavasti. Toimimme kulkureitin yliopistot ja korkeakoulut ja kokelas opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa tutkimuksen ulkomaisessa yliopistossa / College.

Tavoitteenamme on antaa opiskelijalle apua he tarvitsevat ja tehdä heidän toiveitaan laajojen ulkomailla koulutuksen totta. Täällä LV Overseas, koulutus on aina käsiteltävä mahdollisimman ammattimaisesti, että voisi kuvitella. Kova työ ja ponnistelut annamme, on aina palkitaan muodossa siunauksia opiskelijoiden ja heidän perheilleen.

Olemme kokonaisvaltaista ja moninaiset ratkaisutoimittaja opiskelijoille aikeissa opiskella ulkomailla, useilla tutkimuksen virtoja. Autamme heitä saamaan maahantuonti maineikkain instituutiot ympäri maailmaa, pääasiassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Malesiassa jne johdolla alan asiantuntijoita. Meillä on vakaumusta monia tunnettuja yliopistoissa ympäri maailmaa. Tarjoamme laatua valmennus ja oppimateriaalit GMAT, GRE, SAT, TOEFL, PTE, OET ja IELTS koevalmisteita, jotka perustuvat puhtaan käytännön tietoa ja tutkimusta.

PALVELUMME

Tarjoamme 100% apua auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita kiinnostunut opiskelemaan Malesiassa löytää sopiva korkeakoulussa tai yliopistossa. Tietomme keskus voi antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja ja neuvoja Malesian yliopistot ja korkeakoulut, omaa tietään, palkkiorakenteen, päivämäärä saannin ja stipendejä.

Palveluihimme kuuluu:

 • Educational Neuvonta
 • Tietenkin valinta
 • yliopisto valinta
 • Tarjoukset ja pääsykokeet yliopistoissa / korkeakouluissa
 • Visa apu
 • stipendejä
 • Opiskella ulkomailla
 • laina avun
 • Pre Lähtö ja Post Tulopalvelu
 • Airport Assistance
 • majoituspalvelut

Opiskelu Malesiassa tarjoaa kansainvälisiä opiskelijoita yli koulumenestystä ja maailmanlaajuisesti tunnustettu pätevyys, Malesian oppimiskeinoja antaa opiskelijoille runsaasti akateemisen osaamisen ja ammattitaidon, joka hyödyttää koko loppuelämän.

Ota yhteyttä lisätietoja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master of Engineering ( Information Technology/ Electronic/ Mechanical/ Petroleum Engineering )

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta January 2018 Malesia Malesia Online

[+]

Master of Science in Civil Engineering master filosofian (valtatie & liikenne) Jatkotutkinto Tietoverkkojen Master of Advanced Engineering (energia ja kestävä kehitys) Palvelumme Tarjoamme 100% apua auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita kiinnostunut opiskelemaan Malesiassa löytää sopiva korkeakoulussa tai yliopistossa. Palveluihimme kuuluu: Educational Neuvonta Tietenkin valinta yliopisto valinta Tarjoukset ja pääsykokeet yliopistoissa / korkeakouluissa Visa apu stipendejä laina avun Pre Lähtö ja Post Tulopalvelu Airport Assistance majoituspalvelut Opiskelu Malesiassa tarjoaa kansainvälisiä opiskelijoita yli koulumenestystä ja maailmanlaajuisesti tunnustettu pätevyys, Malesian oppimiskeinoja antaa opiskelijoille runsaasti akateemisen osaamisen ja ammattitaidon, joka hyödyttää koko loppuelämän. Ota yhteyttä lisätietoja. [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Malaysia Online, MY
Sosiaalinen media