Read the Official Description

MMU tyytyväinen pyrkivä opiskelijoita eri puolilta maailmaa, koska uskomme, että monikulttuurinen ja monikansallinen kampuksen rikastuttaa opiskelijoiden kokemuksia kannalta sosiaalinen ja kulttuurinen monimuotoisuus. Opiskelijoilla on mahdollisuus tavata ihmisiä eri kulttuureista ja etnisistä ryhmistä ja kehittää kulttuurien välistä ymmärrystä itse.

MIKSI MMU? Multimedia University (MMU) Malesian jatkuvasti tulevaisuuteen opetuksen ja tutkimuksen. Tässä muutamia hyviä syitä miksi tehdä MMU oman yliopiston voisi olla paras vaihtoehto urasi.

Maailmanlaajuinen maine Ensimmäinen yksityinen yliopisto Malesiassa on lueteltu alkuun 200 Asian University Rankings ja sijoittui kuudennen top 500 International Student katsaus QS (Quacquarelli Symonds Oy), kääntäjät Times Higher Education.

Voittaja Brändit Excellence Award, Luokka 2, Ammattilaiset ministeriön kansainvälisen kaupan ja teollisuuden, Malaysia.An Erinomainen University (Tier-5) muodostuu Malesian yliopistot ja korkeakoulut (SETARA) ja Malesian ammattitutkinto Agency (MQA ).

Paras yksityinen yliopisto Malesian Korkein Journal Citation kreivi, tarkistaa tiede-, teknologia- ja innovaatio, Malesia.

Strateginen kumppanuus

MMU on tehnyt yhteistyötä suurten ICT elinten, kuten Nokia, Intel, Microsoft, Cisco, Motorola, Ericson ja jne Strateginen kumppanuus varmistaa, että olet alttiina parasta ja uusinta teknologiaa tukevien oppimisen toimintaa.

Laatuohjelmia

Meidän luennot tarjoavat jännittäviä tutkimuksen vaihtoehtoja opiskelijoille, jotka pitävät ohjelmat ura keskittyi, merkitystä teollisuuden ja antaa tutkinnon kilpailuetua työpaikalla.

Opetus Excellence

Joustava oppiminen on osa yliopiston strategiaa toimittaa parannettu, opiskelija - keskitetty lähestymistapa oppimiseen soveltamalla mahdollisimman tehokkaasti, joustavasti ja asianmukaista opetusta ja oppimista tilat ja tekniikat.

Jännittävää Campus elämäntapa MMU kannustaa kulttuurien monimuotoisuutta ja antaa rajattomat mahdollisuudet opiskelijat voivat kehittää kiinnostusta ja tavata uusia ihmisiä. Kokemus on MMU voi olla sekä sosiaalisesti ja akateemisesti palkitsevaa, jolla on pääsy uusimmat urheilu ja kuntosali sekä mahdollisuuksia nauttia stimuloiva kulttuuritoimintaa.

Ura näkymät

MMU tuottaa onnistunut opiskelijoille, jotka ovat johtajia omalla alallaan. Perustuu kyselyyn, yli 90 prosenttia opiskelijat saavat ensimmäisen työpaikkansa 6 kuukauden sisällä valmistumisen

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Multimedia University

Jatko ohjelmat Multimedia University tarjotaan eri tiedekunnissa yliopiston, mutta hallinnoi instituutin jatkotutkinto (IPS). Tutustu tämän osan tiedot lisätietoja jatko ... [+]

Jatko ohjelmat Multimedia University tarjotaan eri tiedekunnissa yliopiston, mutta hallinnoi instituutin jatkotutkinto (IPS). Tutustu tämän osan tiedot lisätietoja jatko ohjelmia MMU.

INSTITUTE jatko-opintoihin Instituutti jatkokoulutus (IPS) perustettiin ensisijaisesti keskityttävä edistämään jatko tutkimusta ja opetusta MMU. Toiminnot IPS ovat:

Toimiakseen sihteeristön hallituksen jatko-opinnot. Voit muotoilla politiikkoja, lue säännöt ja määräykset liittyvät hallintaan jatko-ohjelmia. Voit hallinnoida edistymisen seurantaa jatko-opiskelijoille. Voit seurata laatua ja suorituskykyä jatko-ohjelmia. Koordinoida yliopiston laajuista jatko kurssej... [-]
Malesia Cyberjaya
January 2020
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi