Perdana University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Varakansleri viesti

Terveisiä Perdana yliopistosta, Malesia.

Perdana yliopisto perustettiin vuonna 2011 alaisuudessa Public-Private Partnership yksikkö pääministerin osastolla.

Se alkoi kahdella lääketieteellinen ohjelmia: Lääketieteen tohtori, tarjotaan Graduate School of Medicine, ja Bachelor of Medicine tekemän Perdana University-Royal College of Surgeons Irlannissa School of Medicine. Entinen on ensimmäinen jatko-merkinnän lääketieteellistä-ohjelma Malesiassa. Vuonna lyhyen ajan Perdana on laajentunut muihin ohjelmiin, kuten Occupational Therapy, kansainvälisen kaupan, bioinformatiikan ja säätiön Science.

Perdana yliopistossa on käytössä väliaikainen kampus, joka on hyvin kalustettu, varustettu ja langallinen tarjoamaan helpon pääsyn verkko-opetuksen alustoja, vaikka yksi on liikkeellä. Otamme vakavia tietoonsa, että paras fyysisen tilat säilyvät idyllinen rakenteisiin ilman tukea toimivaltaisia, sitoutunut ja intohimoinen tiedekunnan ohjata ja mentori meidän opiskelijoiden akateemisen ja akateemista toimintaa kuten he itse upota sekä tutkimuksen kanssa lukuisia yhteistyötä akateemisten kumppanit. Olemme hyvin onnekkaita todellakin, että tänä lyhyen ajan pystymme houkuttelemaan sitoutunut ja dynaaminen tutkijat sekä korkeakoulujen hallintoviranomaisten, paikallisesti ja kansainvälisesti, liittyä Team Perdana. Kansainvälinen tiedekunnan jäsenet tulevat eri puolilta maailmaa, myös Malesian kykyjä ulkomailta, jotka ovat valmiita palaamaan kotiin kautta Talent Corp Malesian ohjelmaa.

Varakansleri viesti

Meidän opiskelijat muodostavat merkittävän Galere on kiihkeän henkilöt, joilla ominaisuuksia ja valmiutta tarpeen kestä monimutkaisuuden ja hankalaa niiden opintojen. Yhdessä heidän kanssaan, sillä me kartoittaa tulevaisuutemme tiedeyhteisön, otamme cue sanat Sydneyn J Harris, että "koko tarkoitus koulutus on kääntää peilejä ikkunat", joka laajentaa horisonttia ja avointa loputtomat mahdollisuudet.

Tervetuloa Perdana (pääministeri) perhe. Kun katselen meidän ikkunat, näet rajattomat mahdollisuudet oman valmistautumista jäseneksi uuden, jännittävän osaamiselle rakentuvan tulevaisuuden.

Kiitos. Pidä hyvin ja yhteyttä.

Professori Dato "tohtori Syed Ahmad bin Hussein toimitusjohtaja / varakansleri

Sijainnit

Serdang

Perdana University

Osoite
Serdang, Selangor, Malesia
Puhelin
+60 3-8941 8646

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin