Universiti Utara Malaysia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja UUM

UUM

Universiti Utara Malaysia (UUM), joka perustettiin virallisesti 16. helmikuuta 1984 on kuudes Malesian julkinen yliopisto. Se on ainoa yliopisto, joka perustettiin erikoistua pelkästään johdon koulutuksen alusta alkaen sen perustamisesta.

Suunnittelu rakentaminen Tässä kuudennessa yliopisto alkoi elokuussa 1983, jolloin opetusministeriö Malesia alkoi antaa muodossa, tosissaan, että ajatusta perustaa tämän yliopiston. 19. lokakuuta 1983 Cabinet antoi virallista hyväksymistä tämän hankkeen Kedah. Tuolloin hanke oli nimeltään "The Sixth yliopiston Project". Useita kuukausia myöhemmin, väliaikaiset toimisto kuudennen yliopiston, virallisesti nimetty Universiti Utara Malaysia (UUM), avattiin virallisesti 15 helmikuu 1984 in Jitra.

Neljä kuukautta sen virallisen avaamisen UUM toimisto siirtyi sen väliaikaisesta kampuksen - Darul Aman Campus - in Jitra, kesäkuussa 1984, jolloin ensimmäinen vaihe projektissa oli saatu päätökseen. Siirtäminen toteutettiin siten pystyä ennakoi aivan ensimmäiset opiskelijat lukuvuodeksi joka alkoi alussa kesäkuu 1984. Darul Aman Campus oli 62 hehtaarin maa-alue Bandar Darulaman. Se oli 18 km pohjoiseen Alor Setar ja 4,8 kilometrin päässä Jitra.

UUM

Sillä välin suunnittelu pysyvän kampuksen yliopisto oli jo alkanut. Tämä pysyvä kampus oli rakennettava alue 1061 hehtaaria Sintok (Alueella Kubang pasu), joka sijaitsee noin 48 kilometriä pohjoiseen Alor Setar ja 10 km itään Changlun, pikkukaupunki pitkin pohjois-etelä Highway, lähellä Malesia-Thaimaan rajalla.

Pysyvä UUM kampus, kutsutaan Sintok Campus aloitti toimintansa 15. syyskuuta 1990 alkaen. Joka sijaitsee entisessä tina kaivosalueella, on ensconced laaksossa suuruisten trooppisten metsien syleilyssä Blue Hills, ja kasteltiin kaksi jokea, jotka virtaavat pitkin keskellä kampuksen. Jokien, Sungai Sintok ja Sungai Badak, täydellinen luonnonkauneus luonnon antaen lukemattomia näkymiä vehmas loistoa.

UUM

MYR580 miljoonaa Sintok Campus avattiin virallisesti 17. helmikuuta 2004 Royal Chancellor, hänen kuninkaallinen korkeutensa Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah. Päärakennusten kampuksen ovat Sultanah Bahiyah Library, kanslerinviraston, Sultan Badlishah moskeijasta Mu'adzam Shah Hall, Tan Sri Othman Hall, Sports Complex, Varsity ostoskeskuksesta Budi Siswa rakennus, kokoustalo, ja sisältävien rakennusten eri osastojen Academic korkeakouluissa.

Koska kampus sijaitsee kaukana madding joukosta, UUM on varmistanut, että sen opiskelijat eivät halua asianmukainen majoitus. Tällä hetkellä UUM on 15 Student Yksityisiä Halls (SRH), joka, kaikki yhdessä, house 20000 opiskelijoille. SRHs on nimetty Malesian yritysten, laitosten ja järjestöjen mainetta, nimittäin MAS, Tenaga NASIONAL, TRADEWINDS, PETRONAS, EON, MISC, SIME DARBY, BSN, TM, PROTON, Maybank, Yayasan ALBUKHARY, BANK MUAMALAT, BANK Rakyat, ja Pk BANK.

UUM

Näiden lisäksi UUM myös mukavan majoituksen saatavilla vierailijoille yliopiston Inn ja EDC-UUM hotelli. Tietoinen hyvinvoinnin ja tarve majoitusta henkilöstöään, yliopisto on rakentanut noin 600 asuntoa erilaisten varten huomattavan osan työvoimastaan.

UUM on kehittynyt avoimen kampuksen jossa ulkopuolisille ja turistit saavat vapaasti vierailla ja käyttää erilaisia ​​palveluita, sen sisällä. Sulkevalla alueella 107 hehtaaria metsää on kehitetty erilaisia ​​laitteistoja sekä houkutella matkailijoita pohjoisen alueen ja tyydyttää virkistyskäytön tarpeet jäsenten kampusyhteisön. Näistä tilat ovat piknik-alue, yhdeksän reikäinen golfkenttä, karting-piiri, ammunta ja jousiammunta valikoima, ratsastus päällä, ja monet muut, jotka ovat nopeasti suosiotaan matkailijoiden keskuudessa ja jäsenten kampusyhteisön keskuudessa.

Tammikuussa 2008 uudelleenjärjestelyn yliopiston akateemisen Järjestelmälle tehty nimenomaisena tehtävänä on valmistella vahva rakenne, jotka mahdollistaisivat määrän kasvu jatko-opiskelijoiden ja purjehtii UUM lipun kansainvälisen akateemisen areenalla. Yliopisto näkee tarvetta olla maailmanlaajuinen käytännössä ja sisällön, koska tieto sen luo ja purveys ylittää ja ulottuu kauas rajojen Malesiassa. Tässä Rakenneuudistuksen, 13 tiedekuntien yhdistettiin ja suoratoistettu 3 tärkeimmät Academic Korkeakoulut, nimittäin UUM COB (UUM College of Business), UUM CAS (UUM College of Arts and Sciences), ja UUM COLGIS (UUM College of Law, hallitus ja Kansainvälinen Opinnot).

UUM

Tämä vaihe on sopusoinnussa välttämätöntä muotoutuneet lausunnot sekä pääministerin ja ministeri korkeakoulutuksesta että korosti tarvetta lisätä määrää jatko-opiskelijoiden maassa 100000 vuoteen 2010 mennessä. Tämä tärkein strategia on upotettu National Higher Education strategiasuunnitelmaan 2007-2010.

Jotta -rusetit koristavat nimen UUM aikakirjoissa akateemista huippuosaamista kuin Eminent Management University ja tutkimuspäällikkönä yliopiston yhteiskuntatieteiden, eli UUM Transformation Plan käynnisti varakansleri UUM, professori Dato "tohtori Mohamed Mustafa Ishak, yhdessä hänen 2011 uudenvuoden viesti 1. tammikuuta 2011 Mua'adzam Shah Hall.

UUM Transformation Plan, joka on lähinnä tiekartta tulevaisuuden harrastuksiin ja pyrkimyksiä UUM, on jaettu kahteen vaiheeseen. Ensimmäinen vaihe, joka on vuodesta 2011 vuoteen 2015, on keskittynyt yksiselitteisesti saattamista UUM paikallisen akateemisen kartan järjestelmällisesti ja suunnitellusti. Tänä aikana enemmän huomiota kiinnitetään sen varmistamiseen onnistunut tavoitteiden saavuttamista ensimmäisen vaiheen aikana, samalla, kunnioittaa asiaan liittyvien vaatimuksiin toisen vaiheen Transformation suunnitelman, joka on vuodesta 2016 vuoteen 2020.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Malaiji

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisteri Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 - 15 lukukautta January 2018 Malesia Kedah Kuala Lumpur + 2 lisää

Master of Science (Management) esiteltiin tuottaa opiskelijoille, jotka ovat syvällä tietoa hallinnoinnin näkökohta liiketoimintaa ja pystyy suorittamaan tarvittavat tehtävät nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä. Tavoitteena on tuottaa erinomainen ja ammatillinen johtajat, jotka pystyvät kääntää teorian oppinut luokissa käytännössä. [+]

Tietoja ohjelmasta Master of Science (Management) esiteltiin tuottaa opiskelijoille, jotka ovat syvällä tietoa hallinnoinnin näkökohta liiketoimintaa ja pystyy suorittamaan tarvittavat tehtävät nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä. Tavoitteena on tuottaa erinomainen ja ammatillinen johtajat, jotka pystyvät kääntää teorian oppinut luokissa käytännössä. Tutkinnon Tämän ohjelman odotetaan myös kyetä johtajia, jotka voivat tunnistaa ja ratkaista kysymyksiä ja ongelmia, jotka liittyvät johdon ja liiketoiminnan, kotimaassa tai kansainvälisesti. Ohjelman tavoitteena Tavoitteena MSc. Management-ohjelma on tuottaa opiskelijoille, jotka omistavat johdon osaamista ja ammattitaitoa, ja valmistaa heitä hoitoon liittyvät haasteet organisaation nykyisessä globaalissa liiketoimintaympäristössä. MSc. Management Opetussuunnitelma MSc. Management by työselostus ohjelman rakenne koostuu 10 kurssia (8 keskeisiä kursseja ja 2electives), joka tarjoaa perusteellista tietoa alan liikkeenjohdon. Opiskelijat ovat myös kirjoittaa väitöskirja kun ne ovat saattaneet kaikki kurssit, jotta ne pystyvät soveltamaan opittuja sekä parantaa heidän kirjallisesti ja pehmeitä taitoja. Vastatakseen ohjelman vaatimuksen 42 luotto tunnin opetussuunnitelma koostuu 30 luotto tuntia työselostus ja 12 luotto tuntia väitöskirja. Core Kurssit (8 Courses - 24 luotto tuntia) Luotto Marketing Management Organisaation Käyttäytyminen ja kehitys Strateginen johtaminen Management Information System Operation and Technology Management Tutkimusmenetelmät Laki, etiikka ja yhteiskuntavastuuraportti Corporate finance Valinnaiset kurssit (Valitse 2 kurssia - 6 luotto tuntia) kansainvälisen liiketoiminnan Yrittäjyys Kehitys Teoria ja Philopsophy of Muamalat Muamalah Management Muamalah Management islamilaisissa pääoma ja rahaa Markkinat Väitöskirja Väitöskirja Suoritustapa Tämä ohjelma on tarjolla 2 suoritukset, joka on joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Opintojakso molemmissa tiloissa on seuraava: Täysipäiväisenä Minimi: 4 lukukautta Suurin: 9 lukukautta Osa-aikaisesti Vähintään: 5 lukukautta Suurin: 15 lukukautta Tiedekunta Master of Science (Management) -ohjelma on opettanut UUM College... [-]

Master In Islamilainen Rahoitus Ja Pankkitoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen January 2018 Malesia Kedah Kuala Lumpur + 1 lisää

Master Islamic Finance and Banking ohjelma on suunniteltu producehighly eettisiä ja asiantunteva valmistuneiden islamilaisen rahoituksen ja pankki, joka voi edistää teollisuuden ja yhteiskunnan. [+]

Master Islamic Finance ja pankki Master Islamic Finance and Banking ohjelma on suunniteltu producehighly eettisiä ja asiantunteva valmistuneiden islamilaisen rahoituksen ja pankki, joka voi edistää teollisuuden ja yhteiskunnan. Master Islamic Finance ja pankki opetussuunnitelma Ohjelma on 42-luotto tunnin ohjelma, joka koostuu 30-luotto-tunnin työselostus ja 12-luotto-tunteja tutkimusta paperia. Opiskelijan tulee ottaa 8 keskeisiä kursseja ja 2 valittavien ennen kuin he voivat kirjoittaa heidän väitöskirja. Jossa ne odotetaan osoittaa kykenevänsä soveltamaan saamaansa tietoa sekä parantaa heidän kirjallisesti ja muita pehmeitä taitoja. Tiedekunta Ohjelma opetetaan tiedekunnan jäseniä ja vierailevat professorit islamilaisen Business Schoolwho ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja jotka ovat valtava opetusta ja käytännön kokemusta. Opetus tyyli Menetelmä opettajakeskeiset ja opiskelijakeskeistä käytetään opetussuunnitelman toimitukseen. Luennot, keskustelut, seminaari, kenttäprojekteja, yksilön ja ryhmän työ, esitys, ja ongelma oppiminen on joitakin yhteisiä neuvonta menetelmää käytetään parantamaan opiskelijoiden oppimiskokemus. Opiskelijoiden odotetaan olevan riippumattomia niiden oppimiseen opetussuunnitelma edistymistä. Uramahdollisuudet Tutkinnon tämä ohjelma voisi edelleen nykyisen johtoon uransa tai siirtyä johdon tasolla kannan sekä yksityisten ja valtion. Sisäänpääsyvaatimukset Pääsymaksu osaksi ohjelmaa voidaan myöntää perustuu määritellyt kriteerit alla: Ammattikorkeakoulututkintoon kanssa Saavutukset yliopistosta Utara Malesiasta tai muita korkeakoulun oppimisen tunnustanut konsistorin kanssa CGPA vähintään 3,00; tai Ammattikorkeakoulututkintoon kanssa Saavutukset päässä Universiti Utara Malesiasta tai muita korkeakoulun oppimisen tunnustanut konsistorin kanssa CGPA alle 2,75 ja vähintään kaksi (2) vuotta alan työkokemus; tai Muu vastaava pätevyys tunnustettu konsistorin; ja Täyttävät Englanti Kieli vaatimus asettaa konsistorin Tämä School tarjoaa ohjelma: Englanti [-]

Master Kauppaoikeuden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen January 2018 Malesia Kedah Kuala Lumpur

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille etukäteen tietoa, ammatti ja analyticalskills, ja valmistaa heitä hoitoon liittyvät haasteet organisaation nykyisessä globaalissa ympäristössä. [+]

Master of Commercial Law Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille etukäteen tietoa, ammatti ja analyticalskills, ja valmistaa heitä hoitoon liittyvät haasteet organisaation nykyisessä globaalissa ympäristössä. Master of Commercial Law opetussuunnitelman Ohjelma on 40-luotto tunnin ohjelma, joka koostuu 32-luotto-tunnin työselostus ja 8-luotto-tunnin projektin paperia. Opiskelijan tulee ottaa 7 ydin kursseja ennen kuin he voivat kirjoittaa heidän projekti paperia. Jossa ne odotetaan osoittaa kykenevänsä soveltamaan saamaansa tietoa sekä parantaa heidän kirjallisesti ja muita pehmeitä taitoja. Tiedekunta Ohjelma opetetaan tiedekunnan jäseniä ja vierailevat professorit School of Law, jotka ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja jotka ovat valtava opetusta ja käytännön kokemusta. Opetus tyyli Menetelmä opettajakeskeiset ja opiskelijakeskeistä käytetään opetussuunnitelman toimitukseen. Luennot, keskustelut, seminaari, kenttäprojekteja, yksilön ja ryhmän työ, esitys, ja ongelma oppiminen on joitakin yhteisiä neuvonta menetelmää käytetään parantamaan opiskelijoiden oppimiskokemus. Opiskelijoiden odotetaan olevan riippumattomia niiden oppimiseen opetussuunnitelma edistymistä. Uramahdollisuudet Tutkinnon tämän ohjelman couldfurther nykyisen johtoon uransa tai siirtyä johdon tasolla kannan sekä yksityisen ja julkisen sektorin, kuten asianajaja tai asianajajaan. Sisäänpääsyvaatimukset Pääsymaksu osaksi ohjelmaa voidaan myöntää perustuu määritellyt kriteerit alla: Bachelor of Law tutkinnon Saavutukset muista korkeakoulun oppimisen tunnustanut opetusministeriön, Malesian ja konsistorin kanssa CGPA vähintään 2,75; tai Ammattikorkeakoulututkintoon muista korkeakoulun oppimisen tunnustanut opetusministeriön, Malesian ja konsistorin kanssa CGPA alle 2,75 ja on vähintään kolme (3) vuoden työkokemus liittyvien asioiden alalla tai Muu vastaava pätevyys tunnustettu konsistorin; ja Täyttää Englanti Kieli vaatimus asettaa konsistorin Tämä School tarjoaa ohjelma: Englanti [-]

Master Of Science (kansainvälisen Liiketoiminnan)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen January 2018 Malesia Kedah Kuala Lumpur + 1 lisää

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille, jotka omaavansa kansainvälisen liiketoiminnan liittyvää tietoa, analyyttisiä ja ammattitaitoa, ja valmistaa heitä hoitoon liittyvät haasteet organisaation nykyisessä globaalissa liiketoimintaympäristössä. [+]

Master of Science (International Business) Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille, jotka omaavansa kansainvälisen liiketoiminnan liittyvää tietoa, analyyttisiä ja ammattitaitoa, ja valmistaa heitä hoitoon liittyvät haasteet organisaation nykyisessä globaalissa liiketoimintaympäristössä. Master of Science (International Business) opetussuunnitelma Ohjelma on 42-luotto tunnin ohjelma, joka koostuu 30-luotto-tunnin työselostus ja 12 luotto tuntia tutkimusta paperia. Opiskelijan tulee ottaa 8 keskeisiä kursseja ja 2 valittavien ennen kuin he voivat kirjoittaa heidän projekti paperia. Jossa ne odotetaan osoittaa kykenevänsä soveltamaan saamaansa tietoa sekä parantaa heidän kirjallisesti ja muita pehmeitä taitoja. Tiedekunta Ohjelma opetetaan tiedekunnan jäseniä ja vierailevat professorit School of International Studies, jotka ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja jotka ovat valtava opetusta ja käytännön kokemusta. Opetus tyyli Menetelmä opettajakeskeiset ja opiskelijakeskeistä käytetään opetussuunnitelman toimitukseen. Luennot, keskustelut, seminaari, kenttäprojekteja, yksilön ja ryhmän työ, esitys, ja ongelma oppiminen on joitakin yhteisiä neuvonta menetelmää käytetään parantamaan opiskelijoiden oppimiskokemus. Opiskelijoiden odotetaan olevan riippumattomia niiden oppimiseen opetussuunnitelma edistymistä. Uramahdollisuudet Tutkinnon tämä ohjelma voisi edelleen nykyisen johtoon uransa tai siirtyä johdon tasolla kannan sekä yksityisten ja valtion. Sisäänpääsyvaatimukset Pääsymaksu osaksi ohjelmaa voidaan myöntää perustuu määritellyt kriteerit alla: Ammattikorkeakoulututkintoon kanssa Saavutukset yliopistosta Utara Malesiasta tai muita korkeakoulun oppimisen tunnustanut konsistorin kanssa CGPA vähintään 2,75; tai Ammattikorkeakoulututkintoon kanssa Saavutukset päässä Universiti Utara Malesiasta tai muita korkeakoulun oppimisen tunnustanut konsistorin kanssa CGPA on 2,00-2,74 ja asiaankuuluva työkokemus; tai Muu vastaava pätevyys tunnustettu konsistorin; ja Täyttävät Englanti Kieli vaatimus asettaa konsistorin Tämä School tarjoaa ohjelma: Englanti [-]

Master Of Science (päätöksen Science)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen January 2018 Malesia Kedah Kuala Lumpur

Master of Science (päätöksen Science) ohjelman tarkoituksena on edistää tutkijoiden ammatillista kehittymistä, akateemikot ja muut mukana päätöksentekoprosesseihin. Päätös Science ammattilaiset ovat merkityksellisiä useilla aloilla, kuten valmistus, markkinointi, pankki-, rahoitus-, logistiikka, terveydenhuollon, kuljetus, tietoliikenne, metsä-, sotilas, energiaa mm. [+]

Master of Science (päätös Science) Master of Science (päätöksen Science) ohjelman tarkoituksena on edistää tutkijoiden ammatillista kehittymistä, akateemikot ja muut mukana päätöksentekoprosesseihin. Päätös Science ammattilaiset ovat merkityksellisiä useilla aloilla, kuten valmistus, markkinointi, pankki-, rahoitus-, logistiikka, terveydenhuollon, kuljetus, tietoliikenne, metsä-, sotilas, energiaa mm. Master of Science (Information Technology) opetussuunnitelma Ohjelma on 40-luotto tunnin ohjelma, joka koostuu 20-luotto-tunnin työselostus ja 20-luotto-tunnin väitöskirja. Opiskelijan tulee ottaa 6 ydin kursseja ennen kuin he voivat kirjoittaa heidän väitöskirja. Jossa ne odotetaan osoittaa kykenevänsä soveltamaan saamaansa tietoa sekä parantaa heidän kirjallisesti ja muita pehmeitä taitoja. Tiedekunta Ohjelma opetetaan tiedekunnan jäseniä ja vierailevat professorit School of Quantitative Sciences, jotka ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja jotka ovat valtava opetusta ja käytännön kokemusta. Opetus tyyli Menetelmä opettajakeskeiset ja opiskelijakeskeistä käytetään opetussuunnitelman toimitukseen. Luennot, keskustelut, seminaari, kenttäprojekteja, yksilön ja ryhmän työ, esitys, ja ongelma oppiminen on joitakin yhteisiä neuvonta menetelmää käytetään parantamaan opiskelijoiden oppimiskokemus. Opiskelijoiden odotetaan olevan riippumattomia niiden oppimiseen opetussuunnitelma edistymistä. Uramahdollisuudet Tutkinnon tämä ohjelma voisi edelleen nykyisen johtoon uransa tai siirtyä johdon tasolla kannan sekä yksityisten ja valtion. Ne voivat auttaa ja tukea johtoa tekemään tehokkaita päätöksiä jokaisella alueella yritysten ja valtion käyttäen erilaisia ​​tieteellisiä tekniikkaa. Sisäänpääsyvaatimukset Pääsymaksu osaksi ohjelmaa voidaan myöntää perustuu määritellyt kriteerit alla: Ammattikorkeakoulututkintoon kanssa Saavutukset yliopistosta Utara Malesiasta tai muita korkeakoulun oppimisen tunnustanut konsistorin kanssa CGPA vähintään 2,75; tai Ammattikorkeakoulututkintoon kanssa Saavutukset päässä Universiti Utara Malesiasta tai muita korkeakoulun oppimisen tunnustanut konsistorin kanssa CGPA alle 2,75 ja asiaankuuluva työkokemus; tai Muu vastaava pätevyys tunnustettu konsistorin; ja Täyttävät Englanti Kieli vaatimus asettaa konsistorin Tämä School... [-]

Master Of Science (tietotekniikan)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen January 2018 Malesia Kedah Kuala Lumpur

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille kanssa kehittynyttä osaamista, periaatteita ja taitoja aikavälillä teoreettisen ja käytännöllisen perustan suunnitteluun, toteuttamiseen ja hallintaan tietotekniikan ratkaisuja ja resursseja sekä tunnustaa teknologian vaikutuksesta yksilöitä, organisaatio ja yhteiskunta. [+]

Master of Science (tietotekniikan) Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille kanssa kehittynyttä osaamista, periaatteita ja taitoja aikavälillä teoreettisen ja käytännöllisen perustan suunnitteluun, toteuttamiseen ja hallintaan tietotekniikan ratkaisuja ja resursseja sekä tunnustaa teknologian vaikutuksesta yksilöitä, organisaatio ja yhteiskunta. Master of Science (Information Technology) opetussuunnitelma Ohjelma on 42-luotto tunnin ohjelma, joka koostuu 36-luotto-tunnin työselostus ja 6-luotto-tunnin projektin paperia. Opiskelijan tulee ottaa 6 keskeisiä kursseja ja 2 valittavien ennen kuin he voivat kirjoittaa heidän projekti paperia. Jossa ne odotetaan osoittaa kykenevänsä soveltamaan saamaansa tietoa sekä parantaa heidän kirjallisesti ja muita pehmeitä taitoja. Tiedekunta Ohjelma opetetaan tiedekunnan jäseniä ja vierailevat professorit School of Computing, jotka ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja jotka ovat valtava opetusta ja käytännön kokemusta. Opetus tyyli Menetelmä opettajakeskeiset ja opiskelijakeskeistä käytetään opetussuunnitelman toimitukseen. Luennot, keskustelut, seminaari, kenttäprojekteja, yksilön ja ryhmän työ, esitys, ja ongelma oppiminen on joitakin yhteisiä neuvonta menetelmää käytetään parantamaan opiskelijoiden oppimiskokemus. Opiskelijoiden odotetaan olevan riippumattomia niiden oppimiseen opetussuunnitelma edistymistä. Uramahdollisuudet Tutkinnon tämä ohjelma voisi edelleen uransa ICT henkilöstö käsittää systeemisuunnittelijat ohjelmistokehittäjiä, järjestelmä analyytikot, ohjelmoijat ja teknistä tukea. Sisäänpääsyvaatimukset Pääsymaksu osaksi ohjelmaa voidaan myöntää perustuu määritellyt kriteerit alla: Ammattikorkeakoulututkintoon kanssa Saavutukset yliopistosta Utara Malesiasta tai muita korkeakoulun oppimisen tunnustanut konsistorin kanssa CGPA vähintään 2,75; tai Ammattikorkeakoulututkintoon kanssa Saavutukset päässä Universiti Utara Malesiasta tai muita korkeakoulun oppimisen tunnustanut konsistorin kanssa CGPA alle 2,75 ja asiaankuuluva työkokemus; tai Muu vastaava pätevyys tunnustettu konsistorin; ja Täyttävät Englanti Kieli vaatimus asettaa konsistorin Tämä School tarjoaa ohjelma: Englanti [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Universiti Utara Malaysia,
06010 UUM Sintok, Kedah, Malaysia

Kedah, MY
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
41-3 Jalan Raja Muda Abd Aziz,
50300 Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpur, MY
Sosiaalinen media