Lue virallinen kuvaus

UPM

UPM, Johtava tutkimus yliopiston Malesiassa sijaitsee Serdang vieressä Malesian hallinnollinen pääkaupunki; Putrajaya. Koska maailmankuulu keskus oppimiseen ja tutkimukseen, UPM on herättänyt opiskelijoita ja henkilökuntaa ympäri maailmaa tehden hyvin kunnioitettu maailmanlaajuinen kokonaisuus.

Miksi valita UPM?

Sijainti UPM puolivälissä Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä (KLIA) etelään ja Malesian liittovaltion pääkaupunki Kuala Lumpur pohjoiseen, sopii toimielin oppimisen ja tutkimuksen. Tämä mahdollistaa yksityisyyden ja hiljainen edistä henkistä ajoja kun samanaikaisesti sijoittaa sen helpon ajomatkan päässä kaupunkien nähtävyyksiä, kuten ostos-, viihde- ja ruokailu.

Kun tulet Malesia etsimään tietoa, tai etsimään ainutlaatuinen kulttuurinen kokemus, ja valitse Universiti Putra Malesia (UPM), tiedät tehnyt oikean valinnan, monestakin syystä.

UPM on yksi johtava yliopistojen Malesiassa ja myös yksi viiden johtavan tutkimuksen yliopistoissa maassa. Se on perustettu korkeakoulun oppimisen, jolla on perintönä tietoa, joka ulottuu yli kolme neljäsosaa vuosisadan vuoteen 1931, jolloin se alkoi vaatimaton koulu maatalouden.

Nykyisin UPM on yksi suurimmista Malesiassa julkisten yliopistojen yhteensä opiskelee vuosittain noin 30.000. Se on myös mini Kansainyhteisö, yli 3000 kansainvälistä opiskelijaa yli 60 eri maasta. Kun tähän lisätään ainutlaatuisen kulttuurisen monimuotoisuuden Malesian opiskelijoiden ja UPM ei ole vähempää kuin merkittävä kulttuurien sulatusuuni.

UPM, koska löydät kaikkialla Malesiassa, olemme oppineet hyväksymään eroja ja löytänyt yhtenäisyyden, harmonian ja rauhan monimuotoisuutta.

Visio, Missio & Tavoitteet

Koska johtava instituutio oppimisen laajalti tunnustettu johtamisen tutkimus- ja innovaatiotoimintaan, UPM jatkaa pyrkiä huippuosaamiseen. Jotta motivoida koko yliopistoyhteisön tietä menestykseen, se varmistaa, että kaikki jäsenet, sekä opiskelijoiden ja henkilöstön jäsenten, jakaa vastuun tiukasti kiinni vaatimuksiin yliopiston visio, missio ja tavoitteet.

VISION

Tullakseen yliopiston kansainvälisesti tunnettu.

MISSION

Merkityksellisen panoksen kohti vaurastumista, kansakunnan rakentaminen ja yleismaailmallisia ihmisen etenemistä muassa tutkimalla ja osaamisen levittämiseen.

TAVOITTEET

 • tavoite 1
  Laadun parantamiseksi ja kilpailukyvyn Valmistuneet
 • tavoite 2
  Luominen Value vahvan ja kestävän RDCE
 • tavoite 3
  Tehostaminen teollisuus ja yhteisön Verkkopalvelut
 • tavoite 4
  Vahvistaminen UPM koska huippuyksikkö Maatalous
 • tavoite 5
  Laadun parantaminen Governance
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Universiti Putra Malaysia

Tavoitteet Tämän ei-thesis ohjelma on antaa opiskelijoille vaihtoehtoisia tieteenalojen, jotta he voivat saada mestaruus liittyvien talouden alalla; soveltaa analyyttisiä ... [+]

Master of Economics

Master of Economics (KTM) -ohjelma käynnistyi vuonna 1994. tavoitteita ei-thesis-ohjelma ovat:

antaa opiskelijalle vaihtoehtoisia tieteenalojen, jotta he voivat saada mestaruus liittyvien talouden alalla; soveltaa analyyttisiä lähestymistapoja analysoida nykyinen taloudellinen kysymyksiin; osoittamaan soveltamisen mikrotalouden ja kokonaistalouden ratkaisemaan taloudellisia ongelmia; ja antaa tietoisuus kehityksen ja taloudellisia kysymyksiä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Ohjelma rakentuu jotta opiskelijat voivat suorittaa kolmessa lukukauden. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla, opiskelijoiden tulee ottaa pakolliset teorian kursseja. Seuraavina lukukauden, opiskelijat voivat valita valinnaisia ​​kursseja valitsemassaan erikoisalansa.... [-]

Malesia Shah Alam
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universiti Putra Malaysia

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan altistumisen ja syvällinen theoritical tuntemus rakennesuunnittelussa ja rakentamisen hallintaan. Kurssit kattaa hylsyt ja valittav ... [+]

Master Rakenne- ja rakentaminen

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan altistumisen ja syvällinen theoritical tuntemus rakennesuunnittelussa ja rakentamisen hallintaan. Kurssit kattaa hylsyt ja valittavien, joka lähinnä rakenteellinen suunnittelu ja analyysi sekä kaksi mielenkiintoista kursseja rakentamisen hallintaan.

Ohjelman tiedot

Luotto Vaatimukset Valmistuminen

Opiskelijat ilmoittautumalla tämän ohjelman puitteissa on täytettävä 40 opintoviikkoa kursseja valmistua. Luotto jakaumat pakolliset kurssit, valinnaisia ​​kursseja ja projektin ovat seuraavat:

pakolliset kurssit 24 op Valinnaisia ​​opintoja 6 op Väitöskirja 10 Laajuus pakollise... [-]
Malesia Shah Alam
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universiti Putra Malaysia

Ohjelman tavoitteena on varustaa ehdokkaita, jotka tuntevat teorioita ja sovelluksissa alan yritysten viestintää. Tässä ohjelmassa ehdokkaita altistuvat uusinta kehitystä ... [+]

Master of Corporate Communication

Ohjelman tavoitteena on varustaa ehdokkaita, jotka tuntevat teorioita ja sovelluksissa alan yritysten viestintää. Tässä ohjelmassa ehdokkaita altistuvat uusinta kehitystä viestinnän alalla. Kautta luentosarja ja harjoitustyöt, ohjelman tavoitteena on edistää korkeampaa ammattitaito nykyisten ja tulevien ammattilaisten yritysten viestintää ja ammattilaisten mediateollisuuden. Erityistä huomiota kiinnitetään eri osa yritysten viestintää, kuten suunnittelu, valmistelu, järjestäminen ja hyödyntämällä yritysviestinnän toiminnassa organisaation.

Pääsyvaatimukset Hakijoiden on oltava kandidaatin tutkinto tiedonannossa tai liittyvät kurinalaisuutta, vähintään CGPA 2,5 tunnustettu korkeakoulututkinto, Hakijoille CGPA vähintään 2,5 on oltava vähintään yksi vuosi työkokemusta valmistumisen jälkeen (AMK) asiaa koskevissa alan, Hakijoille CGPA alle 2,5, mutta 3 vuotta tai enemmän työkokemusta valmistumisen jälkeen (AMK) voidaan harkita. Lisävaatimuksia Työkokemus on oltava valmistumisen jälkeen (kandidaatin Level). Työkokemus ennen valmistumista ei oteta huomioon. Liitä mukaan todistus työpaikasta sovelluksen kanssa. Esimerkiksi todentaminen kirje työnantajaltasi tai työhönottoasiakirja tai viimeistään palkkaliuska tai muu aineisto. Ohjelman vaatimukset ... [-]
Malesia Shah Alam
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Universiti Putra Malaysia

Master of Computer Science on 40 opintopistettä jatko-ohjelma tietenkin työtä. Se tarjoaa mahdollisuuden syventäviä opintoja ja urakehityksen alalla tietotekniikassa. Tav ... [+]

Master of Computer Science

Master of Science-ohjelma tarjoaa opiskelijoille erikoistuminen koulutuksen eri aloilla tietojenkäsittelytiede. Tämä saavutetaan kautta valmistumisen akateemisen tietenkin työtä keskeisillä aloilla riippumaton tutkimushanke. Opiskelija jatkaa Master of Science-ohjelman voi suorittaa ohjelman jälkeen vähintään yhden vuoden ja enintään kolmen vuoden ajan.

Master of Computer Science on 40 opintopistettä jatko-ohjelma tietenkin työtä. Se tarjoaa mahdollisuuden syventäviä opintoja ja urakehityksen alalla tietotekniikassa. Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille, joilla uuden teknologian alalla tietotekniikassa.

Erikoistuminen alueet:... [-]

Malesia Shah Alam
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Lagu Putra Gemilang - The UPM Anthem