Universiti Putra Malaysia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UPM

UPM, Johtava tutkimus yliopiston Malesiassa sijaitsee Serdang vieressä Malesian hallinnollinen pääkaupunki; Putrajaya. Koska maailmankuulu keskus oppimiseen ja tutkimukseen, UPM on herättänyt opiskelijoita ja henkilökuntaa ympäri maailmaa tehden hyvin kunnioitettu maailmanlaajuinen kokonaisuus.

Miksi valita UPM?

Sijainti UPM puolivälissä Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä (KLIA) etelään ja Malesian liittovaltion pääkaupunki Kuala Lumpur pohjoiseen, sopii toimielin oppimisen ja tutkimuksen. Tämä mahdollistaa yksityisyyden ja hiljainen edistä henkistä ajoja kun samanaikaisesti sijoittaa sen helpon ajomatkan päässä kaupunkien nähtävyyksiä, kuten ostos-, viihde- ja ruokailu.

Kun tulet Malesia etsimään tietoa, tai etsimään ainutlaatuinen kulttuurinen kokemus, ja valitse Universiti Putra Malesia (UPM), tiedät tehnyt oikean valinnan, monestakin syystä.

UPM on yksi johtava yliopistojen Malesiassa ja myös yksi viiden johtavan tutkimuksen yliopistoissa maassa. Se on perustettu korkeakoulun oppimisen, jolla on perintönä tietoa, joka ulottuu yli kolme neljäsosaa vuosisadan vuoteen 1931, jolloin se alkoi vaatimaton koulu maatalouden.

Nykyisin UPM on yksi suurimmista Malesiassa julkisten yliopistojen yhteensä opiskelee vuosittain noin 30.000. Se on myös mini Kansainyhteisö, yli 3000 kansainvälistä opiskelijaa yli 60 eri maasta. Kun tähän lisätään ainutlaatuisen kulttuurisen monimuotoisuuden Malesian opiskelijoiden ja UPM ei ole vähempää kuin merkittävä kulttuurien sulatusuuni.

UPM, koska löydät kaikkialla Malesiassa, olemme oppineet hyväksymään eroja ja löytänyt yhtenäisyyden, harmonian ja rauhan monimuotoisuutta.

Visio, Missio & Tavoitteet

Koska johtava instituutio oppimisen laajalti tunnustettu johtamisen tutkimus- ja innovaatiotoimintaan, UPM jatkaa pyrkiä huippuosaamiseen. Jotta motivoida koko yliopistoyhteisön tietä menestykseen, se varmistaa, että kaikki jäsenet, sekä opiskelijoiden ja henkilöstön jäsenten, jakaa vastuun tiukasti kiinni vaatimuksiin yliopiston visio, missio ja tavoitteet.

VISION

Tullakseen yliopiston kansainvälisesti tunnettu.

MISSION

Merkityksellisen panoksen kohti vaurastumista, kansakunnan rakentaminen ja yleismaailmallisia ihmisen etenemistä muassa tutkimalla ja osaamisen levittämiseen.

TAVOITTEET

 • tavoite 1
  Laadun parantamiseksi ja kilpailukyvyn Valmistuneet
 • tavoite 2
  Luominen Value vahvan ja kestävän RDCE
 • tavoite 3
  Tehostaminen teollisuus ja yhteisön Verkkopalvelut
 • tavoite 4
  Vahvistaminen UPM koska huippuyksikkö Maatalous
 • tavoite 5
  Laadun parantaminen Governance

Sijainnit

Shah Alam

Universiti Putra Malaysia

Osoite
Jalan Upm
43400 Serdang

Shah Alam, Selangor, Malesia
Puhelin
+60 1-800-22-5587