Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SISÄKOKEMUS

SIST on ensimmäinen brittiläinen koulutusinstituutti, joka sijaitsee Marokossa ja tarjoaa Cardiffin yliopiston Metropolitan Universityn ohjelmia, jotka johtavat kansainvälisesti tunnustettuihin brittiläisiin tutkintoihin. SIST on myös ainoa koulu Marokossa, joka toimittaa täydellistä, kansainvälisesti akkreditoitua, brittiläistä tutkintoa, johon on lisätty korkea-asteen ministeriön hyväksymä Marokon tutkinto.

SIST tarjoaa brittiläisen akateemisen opetussuunnitelman (Foundation Year, BAC 3 ja BAC 5), joka toimitetaan täsmälleen samalla tavoin kuin kumppani yliopistossa, jolla on samat ydinmodulit ja taattu laatu, jota hallinnoi kumppaniyliopisto. Tämä kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan laadunvarmistusvirastoon. SIST Kokemus Marokossa alkoi vuonna 2001 Casablancassa vuonna 2011 Rabatissa ja vuonna 2013 Tangierissa. Tavoitteena on sijoittaa Marokon parhaaksi kauppakorkeakouluksi.

SIST on tehnyt valtavia muutoksia opetuksen ja ohjelmien laatuun vuoden 2001 avaamisesta lähtien. SIST: llä on parhaillaan hankkeita, joiden tavoitteena on sijoittaa itsensä suurimpaan pätevään brittiläiseen kouluun Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikan alueella vuoteen 2020 mennessä.

MITÄ SINÄ SISTÄ?

Opiskelijoillamme on monia erilaisia ​​syitä valita opiskelemaan täällä. Olipa syy valita SIST, opiskelijat sanovat, että kun he jättävät meidät kurssin lopussa, he vievät mukanaan muistoja ystävyydestä, lämmöstä ja vieraanvaraisuudesta. SISTillä on monia kilpailuetuja, jotka ovat seuraavat:

Britannian koulutus!

Ison-Britannian koulutus keskittyy prosesseihin ja tuloksiin sen sijaan, että korostetaan tietyn tiedon hankkimista edistyksellisen lähestymistavan avulla; jokainen vaihe perustuu siihen, mitä on tullut aikaisemmin. Tietyt keskeiset periaatteet, jotka kulkevat koko koulutusjärjestelmän kautta: ajatus siitä, että jokainen opiskelija on ainutlaatuinen ja että tämä on tärkeää; painotetaan positiivisten suhteiden kehittämistä (opettajien, vanhempien, vertaisryhmien) kanssa; keskittyminen ympäristöjen mahdollistamiseen (oppiminen ei tapahdu yksinomaan luokkahuoneessa); ja lopuksi oppiminen ja kehittäminen - tarkastelemalla tuloksia ja tuloksia, mutta vain yhden koulutuksen näkökulmasta. Jos päätät opiskella Yhdistyneen kuningaskunnan ammattipätevyydestä Marokossa, voit hyötyä samoista korkeista opetustasoista, resursseista ja tuesta, kuin saisit opiskelemaan Isossa-Britanniassa.

Työllistettävyys!

Nykyään on vaikea välttää sanaa "työllistyvyys", mutta mitä se todella merkitsee sinulle opiskelijaksi? SIST: ssä uskomme, että tämä tarkoittaa luottamusta ja kykyä hallita omaa urapolkuasi ja vaikuttaa myönteisesti talouteen ja yhteiskuntaan. Kyse on kehittää osaamista ja taitoja, jotka palvelevat sinua hyvin koko elämäsi ajan. Tämän saavuttamiseksi tarjoamme:

  • Korkealaatuiset kurssit, joilla on vahvat yhteydet ammattimaiseen maailmaan
  • Laaja mahdollisuudet henkilökohtaiseen ja urakehitykseen
  • Tukea eri henkilöstöstä, jotta voit suunnitella eteenpäin, pohtimaan, mitä olet saavuttanut ja viestittänyt ammattimaisesti mahdollisille työnantajille.
  • Työharjoittelu koko SIST-koulutuksen aikana
  • Harjoittelupaikat katetaan parhaimmille opiskelijoillemme

Menestyneimmät opiskelijat yhä kilpailukykyisemmillä jatkoilla olevilla työmarkkinoilla ovat niitä, jotka hyödyntävät eniten näitä mahdollisuuksia heti heidän saapumishetkellään, erottuvat joukosta.

Sijainnit

Casablanca

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Puhelin
+(212)- 5222-11680

Rabat

Osoite
11 Avenue Allal Ben Abdellah, Rabat, Morocco
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Tanger

Osoite
21 Rue Nador, Quartier Boubana
Tanger, Tanger-Tétouan-Al Hoceima, Marokko

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin