EGADE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Haasta nykyisyys, muokkaa tulevaisuutta.

EGADE Business School Tecnológico de Monterreyssa on rakentanut maailmanlaajuisesti tunnetun maineen johtavana Latinalaisen Amerikan liiketalouden koulutuslaitoksena, joka on sitoutunut antamaan valtaa kaikille edustajille, jotka luovat yhteistä arvoa ja muuttavat yhteiskuntaa.

EGADE Business School on jatko-korkeakoulu Tecnológico de Monterrey, merkittävä yliopisto, joka on tunnettu ajo-ammattilaisista ja jolla on johtava johtajuus koko Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa. Kauppakorkeakoulu itsessään tarjoaa laajan valikoiman jatko-opintoja useissa paikoissa Latinalaisessa Amerikassa. Paikkakunnilla Meksikossa (Santa Fe), Monterrey ja Guadalajara , samoin kuin johtava MBA-ohjelma Queretarossa . Etelä-Amerikassa EGADE Business School on läsnä Limassa (Peru).

Koulun innovaatiojohtoinen akateeminen malli ja oppimiskulttuuri, maailmankuulut ohjelmat, arvostettu maailmanluokan tiedekunta, erinomainen globaali alumniyhteisö ja tiukka keskittyminen tiedon soveltamiseen vaikutuksiin ovat vaikuttaneet sen asemaan Latinalaisen Amerikan korkeimmalla sijalla kauppakorkeakoulu useilta kansainvälisiltä ranking-organisaatioilta, kuten QS, Eduniversal, Financial Times ja The Economist. EGADE- tutkinto-ohjelmat sisältävät kokopäiväisen, yhden vuoden MBA: n innovaatioissa ja yrittäjyydessä, MBA ammattilaisille, EGADE - UNC Charlotte MBA globaalissa liiketoiminnassa ja strategiassa, EGADE - WP Carey Executive MBA, EGADE MBA Online sekä Master of Finance, Master of Finance Online, Master of Business Analytics, jatko-tutkinto digitaalisessa strategiassa ja tohtoriohjelmat finanssitieteessä ja liiketoiminnan johtamisessa

EGADE Business School tarjoaa innovatiivisen valikoiman elinikäisen oppimisen avoimia ilmoittautumisia ja räätälöityjä ohjelmia vanhempien yritysten ja organisaatioiden johtamiseen. EGADE Business School on vain 1%: n kauppakorkeakoulujen eliittiryhmän jäsen, joka pitää kiinni maailmanlaajuisen akkreditoinnin " kolminkertaisena kruununa " , joka tunnustaa liiketalouden koulutuksen huippuosaamisen : Amerikan korkeakoulujen liitto (AACSB), MBA-yhdistys (AMBA) ja eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä (EQUIS). Koulu on maailmanlaajuisen edistyneen johtamisen verkoston jäsen, johtava verkosto, joka koostuu 30 johtavasta kauppakorkeakoulusta eri alueilta, maista, kulttuureista ja talouksista kehitysvaiheissa, ja se on sitoutunut edistämään liiketoiminnan koulutuksen kautta ratkaisuja merkittävimpiin yrityksiin. haasteet, jotka ovat tyypillisesti monimutkaisia ja globaaleja.

Mitä näemme johtajissamme

EGADE Business School uskomme, että liiketoiminnan tulevaisuus riippuu visionääreistä johtajista, jotka uskaltavat haastaa ja muuttaa teollisuuttaan voimakkaiden ideoiden avulla. Siksi suunnittelemme ja toteutamme maailmanlaajuisesti tunnettuja jatko-ohjelmia tämän filosofian avulla.

Olemme ammattitaitoisten keksijöiden yhteisö, joka koostuu lahjakkaasta tiedekunnasta, lahjakkaista opiskelijoista, menestyvistä alumneista, arvostetuista yritysjohtajista ja kansainvälisistä akateemisista kumppaneista, jotka omistavat voimakkaan idean: haastaa nykyinen, muotoile tulevaisuutta.

Maailmanluokan tunnustusta arvostetuissa rankingissa

121935_qs-logo.png

# 1 Kauppakorkeakoulu tutkimuksen alalla Latinalaisessa Amerikassa

QS Global 250 Business Schools 2017

# 1 EGADE MBA Latinalaisessa Amerikassa

  • QS Global 200 MBA-ranking: Latinalainen Amerikka 2012-2015
  • QS Global MBA Ranking Latin America 2018-2020

# 1 Kokopäiväinen MBA Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa

QS Global MBA Rankings 2020

  • Nro 1 Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa kolmatta peräkkäistä vuotta
  • # 55 maailmanlaajuisesti 240 paremmuusjärjestyneellä ohjelmalla
  • 23 paikkaa vs 2019 maailmanlaajuisesti
  • # 26 maailmanlaajuisesti yrittäjyyden ja alumnitulosten kannalta
  • # 39 globaalisti työllistettävyyden kannalta

# 1 maisterin tutkinto Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa

QS Business Masters Rankings: Rahoitus Latinalainen Amerikka 2018-2020

  • Nro 1 Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa kolmatta peräkkäistä vuotta
  • # 41 maailmanlaajuisesti 156 sijoittautuneessa ohjelmassa
  • # 15 globaalisti työllistyvyyden kannalta
121936_eduniversal-logo.png

# 1 Liiketoimintakoulu Latinalaisessa Amerikassa

5 Palmes of Excellence, Eduniversal Business School Ranking 2008-2018

# 1 EGADE MBA Latinalaisessa Amerikassa

Eduniversalin paras Master Ranking General Management 2016-2019

# 1 Master in Finance Latinalaisessa Amerikassa

Eduniversalin paras Master Ranking Corporate Finance 2011–2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA Latinalaisessa Amerikassa ja # 43 maailmanlaajuisesti

Ranking Financial Times Executive MBA 2007-2019

Globaalin akkreditoinnin kolminkertainen kruunu

EGADE Business School on saanut kolmen kruunun kansainvälisen akkreditoinnin kolmen vaikutusvaltaisimman organisaation puolesta globaalissa liiketalouden koulutuksessa: AACSB, AMBA ja EQUIS. Vain 1% koko maailman kauppakorkeakouluista, kuten EGADE, on saanut AACSB: n, EQUIS: n ja AMBA: n kansainvälisen akkreditoinnin kolminkertaisen kruunun .

Erinomainen globaali kattavuus

EGADE Business Schools omistaa yli 50 kansainvälistä akateemista kumppanuutta johtavien yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen kanssa kaksois- ja yhteistutkinto-ohjelmille , jotka edustavat erilaisia mahdollisuuksia hankkia kansainvälisiä sertifikaatteja sekä mahdollisuus opiskella eri mantereilla. Nämä kumppanuudet ovat välttämättömiä myös tiedekuntien kehitysohjelmille ja auttavat edistämään kansainvälisiä akateemisia projekteja ja tutkimusta.

Mikä erottaa EGADEn?

Aktiivinen yrittäjähenkinen ajattelutapa

Yksi EGADE: n perusarvoista on kannustaa innovatiivisia johtajia yrittäjyyskulttuuriin, josta on tullut erinomaisten opiskelijoiden ja valmistuneiden erityinen piirre.

Globaali visio ja kokemuksemme

Tärkein erottelija EGADEssa on sen tunnettu globaali keskittyminen ja kattavuus. Kumppanuuksiensa ansiosta maailman arvostetuimpien yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen kanssa EGADE tarjoaa johtajilleen, opiskelijoilleen ja johtajilleen ainutlaatuisen lähestymistavan ja kokemuksen globaalien yritysten tulevaisuudesta.

Arvostettu kansainvälinen tiedekunta

Tärkeä EGADE-akateemisen kokemuksen piirre on maailmanlaajuisesti tunnettujen tiedekunnan jäsenten läsnäolo, jotka ovat nykyisiä ja entisiä johtajia, konsultteja, julkaistuja kirjoittajia ja tutkijoita. Tämä tiedekunta tuo laaja-alaisen asiantuntemuksensa luokkahuoneeseen, joka muuttaa opetuksen, tutkimuksen ja ajattelumme mielekkääksi ja vaikutusvaltaiseksi koulutukseksi.

Innovatiivinen akateeminen malli

Erinomaisten opettajien asiantuntemus akateemisten ohjelmien vanhempien yritysjohtajien rinnalla antaa ihanteellisen tasapainon teoreettisen ja käytännön tiedon välillä. Valmistelemme opiskelijoitamme menestyvälle uralle pariksi luokkahuoneessa opitut todelliset yrityskokemukset, joissa teoria pannaan heti täytäntöön.

Tasapainoinen ja joustava muoto

Päätoimisto-ohjelmat ja osa-aikaiset maisteritutkinnot, jotka on suunniteltu kokopäiväisesti työskenteleville opiskelijoille, tarjoavat asianmukaisen tasapainon opiskelun, työn ja henkilökohtaisten sitoumusten välillä. Tavoitteenamme on, että opiskelijamme saavuttavat sekä henkilökohtaisen että ammatillisen menestyksen.

Huomionarvoinen akateeminen johtajuus

Johtavaan liiketalouden koulutukseen liittyen EGADE on johtava liiketalouskoulu Latinalaisessa Amerikassa useista syistä. Akateemisten ohjelmiemme tarkoituksenmukaisuutta ja innovaatiota tukevat paitsi maailmanlaajuisesti tunnetut rankingit, myös maailman johtavat akkreditointiyhdistykset.

Lisätietoja EGADE-ohjelmista täältä ja yhteydenpito kouluun LinkedInissä , Twitterissä , YouTubessa ja Facebookissa.

Sijainnit

Mexico City

Osoite
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Meksiko

monterrey

Osoite
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 monterrey, Nuevo Leon, Meksiko

Guadalajara

Osoite
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Meksiko

Santiago de Querétaro

Osoite
Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro.
76130 Santiago de Querétaro, Querétaro, Meksiko

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin