Lue virallinen kuvaus

Mielet sytyttävät muutoksen

EGADE Business School Tecnológico de Monterreyssa on rakentanut maailmanlaajuisesti tunnetun maineen johtavana Latinalaisen Amerikan liiketalouden koulutuslaitoksena, joka on sitoutunut antamaan valtaa kaikille edustajille, jotka luovat yhteistä arvoa ja muuttavat yhteiskuntaa.

EGADE Business School on jatko-korkeakoulu Tecnológico de Monterrey, merkittävä yliopisto, joka on tunnettu ajo-ammattilaisista ja jolla on johtava johtajuus koko Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa. Kauppakorkeakoulu itsessään tarjoaa laajan jatkotutkintovalikoiman useissa paikoissa Latinalaisessa Amerikassa. Paikkakunnilla México (Santa Fe), Monterrey ja Guadalajara , samoin kuin johtava MBA-ohjelma Queretarossa . Etelä-Amerikassa EGADE Business School on läsnä Limassa (Peru).

Koulun innovaatiovetoinen akateeminen malli ja oppimiskulttuuri, maailmanlaajuisesti tunnustetut ohjelmat, arvostettu maailmanluokan tiedekunta, erinomainen maailmanlaajuinen alumniyhteisö ja tiukka keskittyminen tiedon soveltamiseen vaikutusten edistämiseksi ovat osaltaan edistäneet sen asemaa Latinalaisen Amerikan parhaiten arvostettuina business School useat kansainvälisissä vertailuissa järjestöjen, myös QS, Eduniversal, Financial Times ja The Economist. EGADE jatko-opinto-ohjelmiin sisältyy kokopäiväinen yhden vuoden MBA innovaatioiden alalta

EGADE Business School tarjoaa innovatiivisen valikoiman elinikäisen oppimisen avoimia ilmoittautumisia ja räätälöityjä ohjelmia vanhempien yritysten ja organisaatioiden johtamiseen. EGADE Business School on vain 1%: n kauppakorkeakoulujen eliittiryhmän jäsen, joka pitää kiinni maailmanlaajuisen akkreditoinnin " kolminkertaisena kruununa " , joka tunnustaa liiketalouden koulutuksen huippuosaamisen : Amerikan korkeakoulujen liitto (AACSB), MBA-yhdistys (AMBA) ja eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä (EQUIS). Koulu on maailmanlaajuisen edistyneen johtamisen verkoston jäsen, johtava verkosto, joka koostuu 30 johtavasta kauppakorkeakoulusta eri alueilta, maista, kulttuureista ja talouksista kehitysvaiheissa, ja se on sitoutunut edistämään liiketoiminnan koulutuksen kautta ratkaisuja merkittävimpiin yrityksiin. haasteet, jotka ovat tyypillisesti monimutkaisia ja globaaleja.

Mitä näemme johtajissamme

EGADE Business School uskomme, että liiketoiminnan tulevaisuus riippuu visionääreistä johtajista, jotka uskaltavat haastaa ja muuttaa teollisuuttaan voimakkaiden ideoiden avulla. Siksi suunnittelemme ja toteutamme maailmanlaajuisesti tunnettuja jatko-ohjelmia tämän filosofian avulla.

Olemme ammattitaitoisten keksijöiden yhteisö, joka koostuu lahjakkaasta tiedekunnasta, lahjakkaista opiskelijoista, menestyvistä alumneista, arvostetuista yritysjohtajista ja kansainvälisistä akateemisista kumppaneista, jotka omistavat voimakkaan idean: MINDS IGNITE CHANGE.

Maailmanluokan tunnustusta arvostetuissa rankingissa

121935_qs-logo.png

# 1 Kauppakorkeakoulu tutkimuksen Latinalaisessa Amerikassa

QS Global 250 Business Koulut Ranking 2017

# 1 EGADE MBA Latinalaisessa Amerikassa

QS Global MBA Ranking Latin America 2018-2019

# 1 Kokopäiväinen MBA Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa

QS Global MBA Rankings 2020

# 1 maisterin tutkinto Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa

QS Global MBA Rankings 2020

121936_eduniversal-logo.png

# 1 Liiketoimintakoulu Latinalaisessa Amerikassa

Eduniversal Business Schools Ranking 2008-2018, "5 Palmes of Excellence" -kategoria

# 1 EGADE MBA Latinalaisessa Amerikassa

Eduniversalin parhaat mestarit Ranking General Management 2016-2019

# 1 Master in Finance Latinalaisessa Amerikassa

Eduniversalin parhaat mestarit Ranking Corporate Finance 2011-2019

# 1 Tutkintotodistus energiahallinnosta Latinalaisessa Amerikassa

Eduniversalin parhaat mestarit, jotka sijoittavat energia- ja luonnonvarat 2018-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA Latinalaisessa Amerikassa ja # 36 maailmanlaajuisesti

Financial Times Executive MBA -sijoitus 2017-2018

Globaalin akkreditoinnin kolminkertainen kruunu

EGADE Business School on saanut kolmen kruunun kansainvälisen akkreditoinnin kolmen vaikutusvaltaisimman organisaation puolesta globaalissa liiketalouden koulutuksessa: AACSB, AMBA ja EQUIS. Vain 1% koko maailman kauppakorkeakouluista, kuten EGADE, on saanut AACSB: n, EQUIS: n ja AMBA: n kansainvälisen akkreditoinnin kolminkertaisen kruunun .

121940_triple-crown-egade2.jpg

Erinomainen globaali kattavuus

EGADE Business Schools on yli 50 kansainvälistä akateemista kumppanuutta johtavien yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen kanssa kaksois- ja yhteistutkinto-ohjelmille , jotka edustavat erilaisia mahdollisuuksia hankkia kansainvälisiä sertifikaatteja sekä mahdollisuus opiskella eri mantereilla. Nämä kumppanuudet ovat välttämättömiä myös tiedekuntien kehittämisohjelmille ja auttavat edistämään kansainvälisiä akateemisia projekteja ja tutkimusta.

Mikä erottaa EGADEn?

  • Aktiivinen yrittäjähenkinen ajattelutapa

Yksi EGADE: n perusarvoista on kannustaa innovatiivisia johtajia yrittäjyyskulttuuriin, josta on tullut huomattava opiskelijoiden ja valmistuneiden erillinen kauppa.

  • Globaali visio ja kokemuksemme

Tärkein erottelija EGADEssa on sen tunnettu globaali keskittyminen ja kattavuus. Kumppanuuksiensa ansiosta maailman arvostetuimpien yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen kanssa EGADE tarjoaa johtajilleen, opiskelijoilleen ja johtajilleen ainutlaatuisen lähestymistavan ja kokemuksen globaalien yritysten tulevaisuudesta.

  • Arvostettu kansainvälinen tiedekunta

Tärkeä EGADE-akateemisen kokemuksen piirre on maailmanlaajuisesti tunnettujen tiedekunnan jäsenten läsnäolo, jotka ovat nykyisiä ja entisiä johtajia, konsultteja, julkaistuja kirjoittajia ja tutkijoita. Tämä tiedekunta tuo laaja-alaisen asiantuntemuksensa luokkahuoneeseen, joka muuttaa opetuksen, tutkimuksen ja ajattelumme mielekkääksi ja vaikutusvaltaiseksi koulutukseksi.

  • Innovatiivinen akateeminen malli

Erinomaisten opettajien asiantuntemus akateemisten ohjelmien vanhempien yritysjohtajien rinnalla antaa ihanteellisen tasapainon teoreettisen ja käytännön tiedon välillä. Valmistelemme opiskelijoitamme menestyvälle uralle pariksi luokkahuoneessa opitut todelliset yrityskokemukset, joissa teoria pannaan heti täytäntöön.

  • Tasapainoinen ja joustava muoto

Päätoimisto-ohjelmat ja osa-aikaiset maisteritutkinnot, jotka on suunniteltu kokopäiväisesti työskenteleville opiskelijoille, tarjoavat asianmukaisen tasapainon opiskelun, työn ja henkilökohtaisten sitoumusten välillä. Tavoitteenamme on, että opiskelijamme saavuttavat sekä henkilökohtaisen että ammatillisen menestyksen.

  • Huomionarvoinen akateeminen johtajuus

Johtavaan liiketalouden koulutukseen liittyen EGADE on johtava liiketalouskoulu Latinalaisessa Amerikassa useista syistä. Akateemisten ohjelmiemme tarkoituksenmukaisuutta ja innovaatiota tukevat paitsi maailmanlaajuisesti tunnetut rankingit, myös maailman johtavat akkreditointiyhdistykset.

Lisätietoja EGADE-ohjelmista täältä ja yhteydenpito kouluun LinkedInissä , Twitterissä , YouTubessa ja Facebookissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

EGADE Business School

EGADE Master in Business Management on intensiivinen ohjelma, joka on suunniteltu alkuvaiheen ammattilaisille, jotka alkavat korkean kasvun uran. Ei ole väliä mitä akatee ... [+]

Valtuuta ammatillisen uran alku

Yhden vuoden intensiivinen uran käynnistämisohjelma nuorille ammattilaisille ja vastavalmistuneille, joilla on suuri potentiaali. EGADE Master of Business Management on intensiivinen ohjelma, joka on tarkoitettu varhaisen vaiheen ammattilaisille, jotka pyrkivät aloittamaan uransa nopeasti kasvavalle tielle.

Muoto Täysaikainen Kesto 1 vuosi Sijainti Monterrey ja Guadalajara Ohjelman vastaanotto syyskuu Kieli Englanti Ammatillinen kokemus Äskettäin valmistuneet tai nuoret ammattilaiset, joilla on 0–2 vuoden kokoaikainen työkokemus Vaihtoehdot kansainvälisille residensseille Globaali immersion tutkimus, kansainvälinen vaihto, globaalit harjoittelujaksot ja kaksoistutkintovaihtoehdot ... [-]
Meksiko monterrey Guadalajara
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
EGADE Business School

Master in Finance oli suunniteltu tarjoamaan yritysjohtajille vakaa tieto rahoitusmarkkinoista ja avantgarde-lähestymistapa globaaleihin yrityksiin. Tämän ohjelman opetus ... [+]

# 1-ohjelma Meksikossa

QS-päälliköt rahoitusjärjestyksessä 2020

Rahoituksen maisterin päätavoite on tarjota yritysjohtajille vakaa tieto rahoitusmarkkinoista ja avantgarde-lähestymistapa globaaleihin yrityksiin. Ohjelma on suunniteltu ottaen huomioon kaksi avainprofiilia:

Ammattilaiset, joilla on finanssi- ja taloustieteellinen tausta ja jotka haluavat hankkia paljon erikoistuneempaa tietoa finanssialasta.Ammattilaiset, joilla on asiaankuuluva johtajuus ja joiden on lisättävä taloudellista osaamista johtamistaidoilleen kannattavan liiketoiminnan käynnistämiseksi.Kokemusoppiminen uusimmilla välineillä

Master in Finance on suunniteltu auttamaan sinua laajentamaan asiantuntemustasi pankki-, yritys- ja osakemarkkinoilla globaalissa taloudellisessa tilanteessa käyttämällä viimeisimpiä teknisiä välineitä taloudelliseen analyysiin; samoin kuin laajan vastuuntuntoisen ja eettisen johtamisen tunteen kehittäminen alan huipputason asiantuntijoiden ohjauksella. Haluamme valmistuneiden välittävän luottamusta työskennellessään rahoituslaitosten kanssa ja niiden puolesta pitäen samalla yllä organisaationsa globaalia ja kestävää näkymää.... [-]

Meksiko Mexico City monterrey
Huhtikuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Minds Igniting Change

Osoite
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Meksiko
Osoite
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 monterrey, Nuevo Leon, Meksiko
Osoite
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Meksiko