IESDE School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja IESDE

Institute for Advanced Studies in Management (IESDE) Se on paljon enemmän kuin koulu erikoistunut ylimmän johdon liiketoiminnan tilaa, muuttaa elämää, ammatti, ura, liiketoiminnan ja ympäristön yrittäjien ja johtajat, jotka osallistuvat meidän ohjelmia.

Toisin sanoen se vaatii kokonaisvaltaista kehitystä osallistujat.

IESDE on paikannus asemansa johtavana keskuudessa kauppakorkeakouluissa Latinalaisessa Amerikassa. 20 vuotta hän on vaikuttanut kehitykseen ja muutosta sen yli 1500 valmistuneet: yritysjohtajia ja johtajia monipuolinen ja arvostettu järjestöjen Puebla ja alue.

Päätyttyä ohjelman osallistujista on ollut kokemus, joka muuttaa hänet ja hänen organisaationsa; kehittävät tai hioa johtamistaitoja ja johtamistaitoja, joiden avulla ne voivat paremmin sopeutua jatkuviin muutoksiin kohtaamat järjestöjen globaalissa maailmassa.

TAVOITTEET

Perimmäinen tarkoitus IESDE on välittää tietoa ja käytännön liikkeenjohdon. Myös kautta johto valmistuneista muunnoksen järjestöjen ja siten edistää sosioekonomista kehitystä Meksikossa kestävästi.

Periaatteet, joihin työmme perustuu, ovat:

  • Johtamisen kehittäminen peruspilarina politiikan toimintaa.
  • Kehittäminen johtamistaitoja ja koulutusta yrittäjä.
  • Edistämään kuria globaalin liiketoiminnan visio.
  • Kyllästää korkea päätös kriteeri osallistujaa.
  • Sisältävät eettisessä mielessä ja sosiaalisen vastuun liiketoimintaa.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Global Executive Masters Taloushallinnon

Opetus kampuksella Osa-aikainen July 2018 Meksiko Puebla

Executive Masters Financial Management-ohjelma palvelee tarpeita 'uuden' finanssimaailman keskittymällä ydinosaamiseen: kansainvälinen suuntautuminen, syvällistä taloudellista osaamista ja johtamistaitoja ja analyyttisiä kykyjä olennaista muuttuvassa ympäristössä. [+]

School of Management, joka ajattelee ja asuu tulevaisuudessa. Instituto de Estudios superiores en Dirección de Empresas (IESDE, School of Management) on liittynyt GEMFM GLOBAL INC, ohjelma, joka on suunniteltu ja kehitetty rahoituksen professorit, joilla on laaja kokemus johtajien koulutuksessa, tiiviissä yhteistyössä talouden ammattilaiset ja koulutuksen asiantuntijoita. Executive Masters Financial Management-ohjelma palvelee tarpeisiin 'uuden' finanssimaailman keskittymällä ydinosaamiseen: kansainvälinen suuntautuminen, syvällistä taloudellista osaamista ja johtamistaitoja ja analyyttisiä kykyjä olennaista muuttuvassa ympäristössä. Ohjelmassa kiinnitetään huomiota johtamistaitojani rahoitusmarkkinoiden ammattilainen, korostetaan kummankin tehokkuus (asioiden hoitaminen) ja vastuut (vaikutus). GEM FM-ohjelma yhdistää taloudellisen teorian ja sen soveltamiseen käytännössä. Ymmärtämällä teoriaa taloudelliset työkaluihin, GEMFM ohjelman avulla osallistujat paremmin, valistuneita päätöksiä taloudellisia ongelmia. GEMFM / IESDE Global Executive Masters Financial Management kattaa erinomainen ohjelma seurata viimeisintä kehitystä taloushallinnon joko alan ammattilaisten rahoituksen ja yritysten tai johtajat muista osaamisalueiden. Global Executive Masters Financial Management tarjoavat IESDE yhdessä GEMFM Global Inc. ja valmistuneet pääsevät GEMFM maailmanlaajuista alumniverkostossa sekä laaja IESDE alumniverkostossa. MIKSI GEMFM? Oppiminen GEMFM ohjelma on erilainen perinteisiin yliopistojen oppimista. Suunniteltu maksimoimaan tiedon jakamista, vuoropuhelu perustuva oppitunteja harjoittaa teille monikulttuurisen keskusteluja opettajien ja ikäisensä. Opetuksen menetelmiä ovat työpajoja, tapaustutkimuksia, ja molemmat tiimi sekä itsenäistä työskentelyä. Ohjelma Merit & Excellence Sisällöstä GEMFM ohjelmassa noudatetaan kansainvälisiä standardeja vastaavien ohjelmien kansainvälisesti tunnustettu ja erittäin ranking yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen. IESDE School of Management toimii yhdessä verkoston koulut tarjoavat hyvin samanlaisia ​​maisteriohjelmaa. Tämä ohjelma on osa määräajoin akkreditointijärjestelmän ja sopimuksia opiskelija- ja henkilökunnan välillä ohjelmien ja yhteisen alumnien ryhmä. Toisella puoliskolla 2016 työskennellyt kolme kansainvälisesti arvostetun rahoituksen professorit tuovat akkreditointi vierailun IESDE. Näitä vierailuja... [-]