Keystone logo
Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Johdanto

Keitä me olemme Le Cordon Bleu on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista maailmassa gastronomian, vieraanvaraisuus ja hallinta kouluissa. Nimi Le Cordon Bleu oli loi vuonna 16. vuosisadalla kuningas Henrik III - kun hän loi L'Ordre du Saint-Esprit, joka symboloi risti ripustetaan sininen nauha. Hänen suurta arvostusta ja perinteet voittanut yli sata vuotta historiaa. Le Cordon Bleu on tällä hetkellä koulun enemmän kansainvälistä tunnustusta ammattilaisten koulutukseen sekä gastronomian, ruokakulttuurin ja vieraanvaraisuutta. Viimeisten 20 vuotta Le Cordon Bleu on huolella kehittänyt erilaisia ​​koulutusohjelmia täsmennetään liittoutumia ja kumppanuuksia johtavien yritysten ja instituutioiden maailmassa. Le Cordon Bleu on tällä hetkellä yli 40 koulua 15 maassa, yksi opiskelija yhteisö yli 20000 opiskelijaa 70 kansallisuutta, ja erottaa tiimin yli 100 kansainvälistä kokit. Vuodesta 1998 Anahuac yliopiston vahvistetaan tärkeä liitto Le Cordon Bleu International tarjoaa perustutkintoa ohjelmia, kursseja ja tutkintojen turisti-gastronomisia, samoilla alueilla että vuodesta 2010, ulottuu Anahuac yliopistoverkosto. LE Cordon Bleu INTERNATIONAL Maailman johtava Ravintolat, Hospitality ja Management. Le Cordon Bleu on maailmankuulu verkosto oppilaitosten sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason kulinaarisia ja vieraanvaraisuus opetusta kautta maailmanluokan ohjelmia. Le Cordon Bleu kehittyessä yhdistämällä innovaatio ja luovuuden perinteitä luomalla kandidaatin ja maisterin liiketalouden keskittyen vaatimuksiin sektorin kasvava kansainvälinen vieraanvaraisuus. Le Cordon Bleu pidetään valvojana ranskalaisen keittotaidon tekniikkaa kautta kulinaarisia ohjelmia, jotka edelleen säilyttää ja siirtää hallintaa ja arvostusta ruokakulttuurin, jotka ovat olleet kulmakivi ranskalaisen gastronomian yli 500 vuotta . Meidän Kokit Suuri kokit Le Cordon Bleu on laaja ammatillinen kokemus, useimmat ovat työskennelleet tunnettuja ravintoloita ja palkittu Michelin-oppaan ja monet heistä ovat voittaneet arvostettuja kilpailuja. Joka vuosi, kokit jakavat kokemuksiaan ja tietoa opiskelijoille yli 70 maassa opettaa tekniikoita ja kypsentämismenetelmistä jotka on kodifioitu Ranskan viime 500 vuotta, jolloin opiskelijat kulinaarisia koulutus, joka voi olla soveltaa tietojaan tahansa keittiöön ja kehittää menestyksekkään uran.

Sijainnit

  • Buenavista

    Av. Lomas Anahuac No. 46 Lomas Anahuac Huixquilucan, Edo. de Mex. , C.P. 52786, Buenavista

  • Buenavista

    Universidad Anáhuac del Sur Avenida de las Torres # 131, Col. Olivar de los Padres C.P. 01780, Del. Álvaro Obregón, , , Buenavista

    Kysymyksiä