OBS Business School - Latinoamérica

Esittely

Lue virallinen kuvaus

OBS Business School Se on ensimmäinen kauppakorkeakoulu 100% verkossa Espanjassa, joka tarjoaa MBA ja online Masters in Management tavoitteena on kouluttaa johtajia ja yritysjohtajia johtaa yritysten ja laitosten uudessa kestävän ja innovatiivisen paradigma.

Online metodologia Masters, jatko-ja / tai MBA edistää joustavaa ja välitön viestintä, tehokas keskustelu kannustaa, edistää tiimityötä ja helpottaa vuorovaikutusta kaikkien osallistujien kesken, onko opiskelijoiden, opettajien tai vierailevat ammattilaisia.

tausta-header-työpöydälle

OBS Business School perustettiin vuonna 2006 ensimmäinen kauppakorkeakoulu 100% verkossa espanjaksi. Se perustuu ympäristöön Planet Group, maailman johtava julkaisu sisältöä latinalaisamerikkalainen ja merkittävä osaamista sähköisen oppimisen.

tavoite rehtori Se on kouluttaa johtajia ja yritysjohtajia johtaa yritykset ja instituutiotUudella paradigma kestävän ja innovatiivisen hallinnan. Tämän saavuttamiseksi kautta MBA, Master ja jatko-ohjelmia tarjoamme ammattilaisille ja yrityksille kattavaa koulutusta kaikilla toiminnallisia alueita organisaationaina joustavuus tarjoamalla Online metodologia. Tämä on tehnyt meidän kaksi MBA (Executive MBA ja Global MBA) tunnustetaan Financial Times parhaita online-MBA-ohjelmia maailmassa. Lisäksi vuonna 2015 jo viidettä vuotta peräkkäin olemme tunnustettu paras Business School verkossa espanjaksi "Iberoamerican Ranking Online Training". Samassa sijoitusta ne valittiin kuusi OBS Masters online-ohjelmia parhaaksi niiden ryhmiin:

  • Global MBA, äänestettiin parhaaksi online-MBA
  • Master Markkinoinnin ja myynnin johtamisen kuin paras Masters markkinointi verkossa
  • Master Human Resources, äänestettiin parhaaksi Master Human Resources verkossa
  • Mestari Projektinhallinta, Mestari Projektinhallinta paras online
  • Master Supply Chain Management ja logistiikka, paras Masters Supply Chain Management verkossa
  • Master Financial Management, valittiin paras online Master Financial Management

Yksi suurimmista maksujen OBS Business School on ollut kehityksen joustavan menetelmän, jonka avulla opiskelijat tasapainottaa perhe, työ ja akateemisen elämän. Kiitos tämän menetelmän, rekisteröity kirjaamoon Intellectual Property, seurantaindikaattorit ja loppuun tutkimukset OBS on 91%, kun keskimääräinen näitä ohjelmia AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business) ei ylitä 60%. Lisäksi koulu tarjoaa kaksoistutkintoon yliopiston kanssa Barcelona, ​​Espanja tärkein julkinen yliopisto, jossa on yli 560 vuotta historiaa.

Vuodesta OBS pyritään vastaamaan tarpeeseen laatukoulutusta ilman fyysisiä esteitä, mikä mahdollistaa yhdistää ammatillisen kehityksen vastaamaan markkinoiden vaatimuksiin omassa elämässämme tänään.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Johtamisen Valmennus

Opetus kampuksella Osa-aikainen 10 kuukautta July 2018 Meksiko Mexico City Ecuador Quito Kolumbia Bogotá + 4 lisää

Valmennus on tekniikka, joka tuo meidät lähemmäs tavoitteiden saavuttamiseksi antaa meille kehittää henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Se on kilpailu, joka auttaa meitä ajattelemaan toisin, parantaa viestintää ylläpidämme ja syventää itse. [+]

Valmennus ja johtamistaitoja johtajien Esittely Master in Management valmennus ja johtaminen OBS Valmennus on tekniikka, joka tuo meidät lähemmäs tavoitteiden saavuttamiseksi antaa meille kehittää henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Se on kilpailu, joka auttaa meitä ajattelemaan toisin, parantaa viestintää ylläpidämme ja syventää itse. Tämä työkalu on korvaamaton liikkeenjohtoSekä henkilökohtaista kehitystä osalta saada henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita. Perusteena tähän ohjelmaan on antaa laadun vastaus koulutustarpeista kyseisten ammattilaisille, jotka haluavat olla koulutettu toimimaan valmentajat tulevaisuudessa tai henkilöt, jotka haluavat sisällyttää hyödyt valmennusta ihmisten johtamisen ja saavuttaa tavoitteesi. Voit tehdä tämän teemme kokonaisvaltaista lähestymistapaa ottaen huomioon sekä valtuuksia henkilökohtaista kehitystä, kuten uusien tunneäly, taitoja johdon ja henkilökohtainen valmennus ja tiimivalmennus. Meidän koulutus sekä työkaluja henkilökohtaiseen kehittämiseen ja parantamiseen tiimisi, olet taattu mukauttamaan ICF (ICF) ja henkilökohtainen seuralainen mahdollisuuteen saada oman akkreditoinnin valmentajana. Sertifiointi osaamisen johtamistaitojen ja johtaminen Koko tämän sertifiointiohjelma kehitetään neljässä viikonloppuisin (50 tuntia) on heinä, lokakuu, joulukuu 2017 ja maaliskuu 2018. OBS tunnistaa ammattitaitoa kehitetään tällä täydennyskoulutukseen kurssin ohjelmassa Master verkossa. Joka kerta istunnot pidetään samalla viikolla, Pe 16'00 kohteeseen 21'30h (30 min. Aika) ja Lauantaina 9.00 19'00h (1'30 min. syödä ja 30 min. lepo). Nämä tilaisuudet pyritään käytännössä hankittuja tietoja ja osaamista ja taitoja valmentaja. Istunnot pidetään: EGADE Business School (Meksiko) EDES Business School (Quito) Executive Education CESA (Bogota) Kuka on se suuntautuu Master Executive Coaching ja johtajuus? Johtajien ja ammattilaisille, jotka haluavat sisällyttää tekniikkaa valmennus heidän ammatillinen tausta kehittää työskentelevät ihmiset ja heidän joukkueet sekä kehittää ja parantaa taitojaan ja saavuttamaan erinomaisia ​​tuloksia on saatu. Kaikki ne, jotka haluavat harjoittaa valmentajana.... [-]

Maisteri Markkinoinnin Ja Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Osa-aikainen 12 kuukautta May 2018 Ecuador Quito Kolumbia Bogotá + 2 lisää

Tällä hetkellä liiketoiminta muuttuu nopeasti. Vaikutus teknologinen kehitys, markkinoiden globalisaatio, muutos voimatasapainon kuluttajia, kilpailuympäristön ja laskussa merkkiuskollisuus muun suuntaukset ovat muuttumassa markkinoinnin strategiat ja miten ne jaetaan ja myydään tuotteita ja palveluita. Kuluttajat ovat yhä vaativampia ja niillä on enemmän tietoa, joten ne ovat hyvin selvää, mitä he haluavat ja mistä sitä saa. [+]

Mestari osoittaa avaimet houkutella, myydä, täyttävät ja säilyttävät Toimintaohjelman esittely markkinoinnin ja myynnin johtaminen Tällä hetkellä liiketoiminta muuttuu nopeasti. Vaikutus teknologinen kehitys, markkinoiden globalisaatio, muutos voimatasapainon kuluttajia, kilpailuympäristön ja laskussa merkkiuskollisuus muun suuntaukset ovat muuttumassa markkinoinnin strategiat ja miten ne jaetaan ja myydään tuotteita ja palveluita. Kuluttajat ovat yhä vaativampia ja niillä on enemmän tietoa, joten ne ovat hyvin selvää, mitä he haluavat ja mistä sitä saa. Ylitarjonta ja vaikeus erottaa piirtää kilpailutilanteessa ja lisätä tarvetta keskittyä asiakkaalle. Tässä ympäristössä organisaatiot tarvitsevat markkinoijat ja kaupallinen ala onnistuneesti johtaa oikea yhdistelmä kolmesta osasta: vahva tausta ja tietoa markkinoinnin ja kaupallisen taitoja opittava vastaamaan ympäristöön ja nykyisestä markkinatilanteesta, ja kyky yhdistää asiakkaiden ja jäsentää myyntiverkosto. Master markkinoinnin ja myynnin johtaminen Sen tavoitteena on kehittää teknisiä, strateginen ja henkilökohtaisten taitojen osaamista muodostaa innovatiivisten johtajien kanssa ja pystyy vastaamaan haasteisiin nykyinen osoite ja markkinointitehtävissä laaja näkemys yrityksen. Kaikki tämä kahdesta näkökulmasta: Markkinointi Management pystyy kommunikoimaan tehokkaasti monikulttuurisissa ympäristöissä, johtaa joukkuetta, luoda keskusteluja asiakkaiden kanssa ja ymmärtää teknologian vaikutuksesta niin kuin me liiketoimintaa. Yrityksen osoite, jota ennakoi asiakkaiden tarpeita ja varmistaa sopivin liiketoimintastrategioista tavoitteiden saavuttamiseksi, motivoida myyntitiimin ja johtaa tavoitteiden saavuttamista. Sertifiointi ammattitaitoa innovaatioita ja yrittäjyyttä Markkinointi Koko tämän sertifiointiohjelma kehitetään neljässä viikonloppuisin (50 tuntia), ja heinä, lokakuussa ja joulukuussa 2017 ja maaliskuu 2018. OBS tunnistaa ammattitaitoa kehitetään tällä täydennyskoulutukseen kurssin ohjelmassa Master verkossa. Joka kerta istunnot pidetään samalla viikolla, Pe 16'00 kohteeseen 21'30h (30 min. Aika) ja Lauantaina 9.00 19'00h (1'30 min. syödä ja 30 min. lepo). Nämä tilaisuudet pyritään käytännössä hankittuja tietoja ja... [-]

Videot

Empieza un nuevo curso OBS Business School

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Mexico City, MX
Asiointiosoite
Quito, EC
Asiointiosoite
Bogotá, CO