Lue virallinen kuvaus

fachada

meille

Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, itsenäinen ja poliittisiin ja uskonnollisiin puolueisiin kuulumaton laitos. Se perustettiin vuonna 1943 espanjalaisen liikemies Eugenio Garza Sadain vision ansiosta .

Hänen työnsä tukee kansalaisyhdistysten koostuu näkyvä johtajia eri puolilta maata, joka on sitoutunut korkeakoulutuksen laatua ja kehitystä Meksikossa.46882_rsz_medium_mapa.pngKampuksella ja on 31 toimistoja ja 21 kansainvälistä yhteysvirastot. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia yrittäjähenkisiä, inhimillisestä ja hyvän kilpailukyvyn.

Toimielin yläosassa parhaista yksityisten yliopistojen vuonna maailmassa mukaan on QS World University Ranking; kun EGADE Business School pidetään paras kauppakorkeakoulu Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Mukaan Quacquerelli Symonds University Rankings, se on paras yksityinen yliopisto Meksikossa ja mielestä työnantajien Meksikon n numero yksi yliopisto, seisoo samantasoista Michiganin yliopistossa, Bostonin yliopisto ja Duke University.

meidän erodiferencia

Jatko-ohjelmia ja Executive Education ITESM tarjoavat arvo ehdotus, joka sisältää erilaisia ​​tuotteita ja palveluita edistää yrittäjien kansainvälisesti kilpailukykyisiä, keskittyy liiketoiminnan tuloksia ja korkea ihmisen mielessä johtajat.

Ohjelmat on ominaista:

  • Laadukasta sisältöä kehittämisohjelmat opettanut erittäin päteviä opettajia tietoa ja kokemusta ..
  • Menetelmät opetuksen ja oppimisen, joka keskittyy ratkaisemaan todellisia ongelmia työssä työkalujen avulla välittömästi täytäntöön.
  • Sukupolvi ja integraatio ryhmien korkeatasoisia sitoutunut kehittämään hankkeiden parantavien tulokset niiden kanssa.
  • Transformation henkeä osallistuu kursseille ja ohjelmiin, joiden koulutus antaa heille on saavuttaa paremman suorituskyvyn ja antaa heille työkaluja saavuttaa johtava asema täyttämisessä tavoitteita oman yrityksen eteenpäin.
  • Multicampus-järjestelmä, joka tarjoaa kansallista ja kansainvälistä kattavuutta sekä liittoutumia eri yliopistojen ja laitosten kanssa.

Tästä ja enemmän Monterreyn on paras valinta Graduate ja Executive Education Meksikossa.

koulutusmallinmodeloTecnológico de Monterreyn Graduate and Executive Education -ohjelmat pohjautuvat alt = "nykyiseen, innovatiiviseen ja avantgarden koulutusmalliin, jossa käytetään tapaustekniikkaa, hankekehitystä ja / tai kokemuksellisia toimintoja, jotka mahdollistavat tuottavuuden kasvun sovelluksen vuoksi hankitut välittömät tiedot ja mahdollisuus luoda verkostoitumista.

  • Polttopisteissä kohti oppilas, joka on vastuussa tuottaa omaa osaamistaan, aina mukanaan hänen opettaja, joka roolissa oppaan.
  • Ohjelmat tukevat opettajia tohtorin tutkintoa ja suuren potentiaalin avainhenkilöt erinomaista työtä profiilia.
  • Etusijalle käytettäessä tekniikkaa helpottajana prosessissa opetuksen ja oppimisen ja, kun kyseessä ovat päälliköiden ja tohtorin korostaa valmistelu kansainvälisten sopimusten ja kaupankäynnin tunnettujen yliopistojen ympäri maailmaa.
  • Online-ohjelmia, joilla varmistetaan pääsy viestintäverkkoihin, yhteistyö ja oppiminen opiskelijoiden, opettajien ja asiantuntijoiden ympäri maailmaa; sekä opiskelijoiden yhdistyksille vahvistamiseksi prosessi opiskelijoiden oppimista.

Tämän, Monterreyn osaltaan kouluttaa ammattilaisia ​​haasteisiin globalisaation luomaan ja jatkuva muutos tieteen ja teknologian, kun taas avaa uusia mahdollisuuksia johtajat, yrittäjät ja liikemiehet.

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Humanististen opintojen maisteriohjelma on osa ITESM-projektia humanististen ja yhteiskuntatieteiden tutkimuksen tehostamiseksi yhtäältä; toisaalta luomaan tilaa, jossa a ... [+]

kuvaus

Humanististen opintojen maisteriohjelma on osa ITESM-projektia humanististen ja yhteiskuntatieteiden tutkimuksen tehostamiseksi yhtäältä; toisaalta luomaan tilaa, jossa alan ammattilaiset hankkivat humanistisen koulutuksen, jota he yhdistävät ja soveltavat ammatillisessa toiminnassaan.

Tämä ohjelma syntyy myös vastauksena yhteiskunnan vallitsevaan tarpeeseen tehdä kriittinen pohdinta humanististen alojen osalta, etenkin etiikka, kirjallisuus ja puhe, tiede ja kulttuuri sekä viestintä ja kulttuuritieteet.

Uusi maailmanjärjestys ja demokraattinen yhteiskunta tarvitsevat vahvaa, ennakoivaa, sitoutunutta ja jäsenneltyä kansalaisyhteiskuntaa, jossa vuoropuhelua voidaan ylläpitää eri äänien, asenteiden ja asenteiden välillä. Tässä vuoropuhelussa humanistisella taustalla olevat ammattilaiset voivat olla ihmisten välisiä siltoja heidän erilaisten filosofiensa, politiikkansa ja historiansa kanssa. Alkuvaiheessa oleva demokratia vaatii sosiaalisten aiheiden muodostamista analyyttiseen visioon, joka alkaa filosofisista perustuksista ja soveltaa tulkintamenetelmiä, joiden avulla he voivat selkeästi analysoida omaa keskusteluaan ja muiden. Muodollisen humanistisen koulutuksen ammattilaisten osuus vaikuttaa epäilemättä kaikkiin edellä mainittuihin.... [-]

Meksiko Monterrey
Elokuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Meksiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 More
Heinäkuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Master of Computer Science on suunnattu ammattilaisille alueilla tietotekniikan, tekniikan ja tarkka tieteiden kiinnostunut pääasiassa hoitavat iskevät tutkimus edistää t ... [+]

kuvaus

Teknologinen kehitys nykymaailmassa viitataan tarpeeseen tietokonejärjestelmien joustavampia, pystyy sopeutumaan odottamattomista ja epävarmempaa, ja vuorovaikutustaitoja. Koneoppimisen, analysointi ja tietojen tieteen sekä erilaiset tekniikat luonnon innoittamana tuottavat teknologiaa tarjotakseen tietokonejärjestelmiin edellä mainitun ominaisuuksia, jotka muuttavat yhteiskuntaa, taloutta ja ympäristöä tällä vuosisadalla. Tämä jatko Computer Science valmistaa opiskelijoita olla johtajia tässä uudessa teknologian aallon.

apurahoja

Master of Computer Science Se on suunnattu ammattilaisille alueilla tietotekniikan, tekniikan ja tarkka tieteiden kiinnostunut pääasiassa hoitavat iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueilla Computer Science.... [-]

Meksiko Zapopan
Heinäkuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, tekijöiden ja teollisuuden ja akateemisen sektorin jotka pystyvät tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologian kehittämist ... [+]

Kurssin tavoite

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, tekijöiden ja teollisuuden ja akateemisen sektorin jotka pystyvät tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologian kehittämistä ja teknologian siirtoa aloilla insinööritieteiden.

Osoitettu

Ammattilaiset alueilta suunnittelu- ja tarkka tieteiden kiinnostuneita johtamiseen iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueiden insinööritieteiden. Opiskelijat tulevat tämän ohjelman pitäisi olla erinomaiset akateeminen tausta, kutsumus tiedon tuottaminen, sujuvaa viestintää, työskentelee ammattimaisesti tiukoin eettisiä standardeja, jotka ovat avoimia uusille tapoja rinnastaminen tiedon ja ammatillisen harjoittelu- ja he ovat älyllisesti utelias.... [-]

Meksiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 More
Heinäkuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Viime vuosikymmeninä Meksiko on luonnehdittu maana, jolla on merkittävä taloudellinen ulottuvuus, etuoikeutettu maantieteellinen sijainti, nuori väestö ja avoimuus global ... [+]

kuvaus

Viime vuosikymmeninä Meksiko on luonnehdittu maana, jolla on merkittävä taloudellinen ulottuvuus, etuoikeutettu maantieteellinen sijainti, nuori väestö ja avoimuus globalisaatiolle, pitää itseään houkuttelevana investointikohteena ja valmistavassa teollisuudessa tavoitellaan maailmanlaajuista merkitystä. Jatkuvasti, alan yritysten edellyttää teknologisia ominaisuuksia, jotka tukevat heidän strategiansa tuotetarjontaa, konsolidointi ja kilpailukykyä unohtamatta sosiaalista vastuuta ympäristöstä.

Kurssin tavoite

Master of Science in Manufacturing Systems pyrkii:

Juna ammattilaisia ​​teollisuuden ja korkeakoulujen, jotka muutoksen tekijöinä, pystyä tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologiseen kehittämiseen, innovointiin ja teknologian siirron aloilla uuden tuotteen suunnittelu, kehittyneiden materiaalien ja tuotantoprosesseja. Osoitettu ... [-]
Meksiko Monterrey
Elokuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Suuren kysynnän kehittää ja optimoida prosesseja teollisuus-, elintarvike-, maatalous-, terveys- ja molekyylidiagnostiikan muun muassa on kannustanut sisällyttäminen biot ... [+]

Suuren kysynnän kehittää ja optimoida prosesseja teollisuus-, elintarvike-, maatalous-, terveys- ja molekyylidiagnostiikan muun muassa on kannustanut sisällyttäminen bioteknologian tekniikoita luoda uusia tuotteita ja palveluita.

Siten kehittäminen bioteknologian prosessien ei hyödyttää suurta osa väestöstä antanut laajalla käyttöalueella.

Ammattilaiset valmistuneet diplomi biotekniikan ITESM, pystyvät toimimaan akateemisen, tieteen ja teollisuuden ympäristöissä, sekä sovelluksen tiedon tuottamisen.

Osoitettu

Profesionistas valmistuneet liittyvät alat biotekniikka, biologia, kemia, biokemia, kemian tekniikan, biokemian, elintarvike-, lääke-, ravinto, mm.... [-]

Meksiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 More
Heinäkuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Sijainnin osoite
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, State of Mexico, 14380 MX
Sijainnin osoite
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Sijainnin osoite
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Sijainnin osoite
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Sijainnin osoite
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Sijainnin osoite
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, New Mexico, 01389 MX
Sijainnin osoite
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Sijainnin osoite
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, State of Mexico, 50110 MX
Sijainnin osoite
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz Department, BO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Sijainnin osoite
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Region of Murcia, CO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, California, CR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Sijainnin osoite
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Sijainnin osoite
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador Department, SV
Sijainnin osoite
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez Department, GT
Sijainnin osoite
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán Department, HN
Sijainnin osoite
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Sijainnin osoite
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua Department, NI
Sijainnin osoite
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Sijainnin osoite
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Sijainnin osoite
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Dalarna County, PE
Sijainnin osoite
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo Department, UY
Sijainnin osoite
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Capital District, VE