Lue virallinen kuvaus

fachada

meille

Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, itsenäinen ja poliittisiin ja uskonnollisiin puolueisiin kuulumaton laitos. Se perustettiin vuonna 1943 espanjalaisen liikemies Eugenio Garza Sadain vision ansiosta .

Hänen työnsä tukee kansalaisyhdistysten koostuu näkyvä johtajia eri puolilta maata, joka on sitoutunut korkeakoulutuksen laatua ja kehitystä Meksikossa.46882_rsz_medium_mapa.pngKampuksella ja on 31 toimistoja ja 21 kansainvälistä yhteysvirastot. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia yrittäjähenkisiä, inhimillisestä ja hyvän kilpailukyvyn.

Toimielin yläosassa parhaista yksityisten yliopistojen vuonna maailmassa mukaan on QS World University Ranking; kun EGADE Business School pidetään paras kauppakorkeakoulu Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Mukaan Quacquerelli Symonds University Rankings, se on paras yksityinen yliopisto Meksikossa ja mielestä työnantajien Meksikon n numero yksi yliopisto, seisoo samantasoista Michiganin yliopistossa, Bostonin yliopisto ja Duke University.

meidän erodiferencia

Jatko-ohjelmia ja Executive Education ITESM tarjoavat arvo ehdotus, joka sisältää erilaisia ​​tuotteita ja palveluita edistää yrittäjien kansainvälisesti kilpailukykyisiä, keskittyy liiketoiminnan tuloksia ja korkea ihmisen mielessä johtajat.

Ohjelmat on ominaista:

  • Laadukasta sisältöä kehittämisohjelmat opettanut erittäin päteviä opettajia tietoa ja kokemusta ..
  • Menetelmät opetuksen ja oppimisen, joka keskittyy ratkaisemaan todellisia ongelmia työssä työkalujen avulla välittömästi täytäntöön.
  • Sukupolvi ja integraatio ryhmien korkeatasoisia sitoutunut kehittämään hankkeiden parantavien tulokset niiden kanssa.
  • Transformation henkeä osallistuu kursseille ja ohjelmiin, joiden koulutus antaa heille on saavuttaa paremman suorituskyvyn ja antaa heille työkaluja saavuttaa johtava asema täyttämisessä tavoitteita oman yrityksen eteenpäin.
  • Multicampus-järjestelmä, joka tarjoaa kansallista ja kansainvälistä kattavuutta sekä liittoutumia eri yliopistojen ja laitosten kanssa.

Tästä ja enemmän Monterreyn on paras valinta Graduate ja Executive Education Meksikossa.

koulutusmallinmodeloTecnológico de Monterreyn Graduate and Executive Education -ohjelmat pohjautuvat alt = "nykyiseen, innovatiiviseen ja avantgarden koulutusmalliin, jossa käytetään tapaustekniikkaa, hankekehitystä ja / tai kokemuksellisia toimintoja, jotka mahdollistavat tuottavuuden kasvun sovelluksen vuoksi hankitut välittömät tiedot ja mahdollisuus luoda verkostoitumista.

  • Polttopisteissä kohti oppilas, joka on vastuussa tuottaa omaa osaamistaan, aina mukanaan hänen opettaja, joka roolissa oppaan.
  • Ohjelmat tukevat opettajia tohtorin tutkintoa ja suuren potentiaalin avainhenkilöt erinomaista työtä profiilia.
  • Etusijalle käytettäessä tekniikkaa helpottajana prosessissa opetuksen ja oppimisen ja, kun kyseessä ovat päälliköiden ja tohtorin korostaa valmistelu kansainvälisten sopimusten ja kaupankäynnin tunnettujen yliopistojen ympäri maailmaa.
  • Online-ohjelmia, joilla varmistetaan pääsy viestintäverkkoihin, yhteistyö ja oppiminen opiskelijoiden, opettajien ja asiantuntijoiden ympäri maailmaa; sekä opiskelijoiden yhdistyksille vahvistamiseksi prosessi opiskelijoiden oppimista.

Tämän, Monterreyn osaltaan kouluttaa ammattilaisia ​​haasteisiin globalisaation luomaan ja jatkuva muutos tieteen ja teknologian, kun taas avaa uusia mahdollisuuksia johtajat, yrittäjät ja liikemiehet.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Desde siempre, joka on koulutettu ennakkoon, mutta joka on poissa erilaisista kokemuksista. En la aktualida, ymarmarodot en talouden ja yhteiskunnan, keskinäisten tienen ... [+]

Importancia del Emprendimiento en la Educación

Desde siempre, joka on koulutettu ennakkoon, mutta joka on poissa erilaisista kokemuksista. En la aktualida, ymarmarodot en talouden ja yhteiskunnan, keskinäisten tienen como prioridad formar persoonat conocimientos y habilidades de disintas disciplinas, que les permita no sólo aplicarlas en diversos konteksti, sino generar nuevas soluciones que cora los que se enfrentan maksuton. Ennustetaan tyypillistä tilannetta, kun ryhmät ovat kokeneita näkemyksistä, jotka on luotu Tecnológico de Monterreyn kanssa, ja siinä tapauksessa, että ne ovat perustana hallintokomitealle ja Fortalecido-kulttuurille. De igual manera, desde su inicio, innovaatio educativa se posicionado como factor clave de la Institución, que en diversas oportunidades on erotettu como líder de este ámbito, tanto en México como on Nivel internacional.... [-]

Meksiko monterrey
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Meksiko monterrey
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Jatko Master of Computer Science voivat siirtää ratkaisuja erityisesti käsitteisiin tai yleisten menetelmien ongelmia ja soveltaa yleistä Computing käsitteitä erityisten ... [+]

kuvaus

Liittyvät teknologiat tietojenkäsittelytiede, muuttua hyvin nopeasti: on leviämisen tuotteiden peleihin tuloksena uusia teorioita, menetelmiä ja tekniikoita. Tämä kehitys tuo joka aiheuttaa nopeuden vanhentuneeksi korkean alueen johtava merkittävää kysyntää henkilöresursseja kolme pääaluetta:

Asiantuntijoita tuotantoalan Tutkijoista päivitetty Tutkimus ja teknologian kehittäminen

Jatko-ohjelma on ammattilainen, joka voi vain seurata nopean teknologisen kehityksen, mutta myös edistää innovatiivisia ehdotuksia alalla tietojenkäsittelytieteen ja siten vastata suuriin haasteisiin nykymaailmassa.

Valmistunut Filosofian maisteri voit siirtää ratkaisuja erityisesti käsitteisiin tai yleisten menetelmien ongelmia ja soveltaa yleistä Computing käsitteitä erityisten ongelmien ratkaisemiseen kohdatuista liiketoiminnan ja tutkimuksen, voidaan sitten suorittaa haluttaessa tohtoriopintoja tietotekniikassa.... [-]

Meksiko Zapopan
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Master of Computer Science on suunnattu ammattilaisille alueilla tietotekniikan, tekniikan ja tarkka tieteiden kiinnostunut pääasiassa hoitavat iskevät tutkimus edistää t ... [+]

kuvaus

Teknologinen kehitys nykymaailmassa viitataan tarpeeseen tietokonejärjestelmien joustavampia, pystyy sopeutumaan odottamattomista ja epävarmempaa, ja vuorovaikutustaitoja. Koneoppimisen, analysointi ja tietojen tieteen sekä erilaiset tekniikat luonnon innoittamana tuottavat teknologiaa tarjotakseen tietokonejärjestelmiin edellä mainitun ominaisuuksia, jotka muuttavat yhteiskuntaa, taloutta ja ympäristöä tällä vuosisadalla. Tämä jatko Computer Science valmistaa opiskelijoita olla johtajia tässä uudessa teknologian aallon.

apurahoja

Master of Computer Science Se on suunnattu ammattilaisille alueilla tietotekniikan, tekniikan ja tarkka tieteiden kiinnostunut pääasiassa hoitavat iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueilla Computer Science.... [-]

Meksiko monterrey
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, tekijöiden ja teollisuuden ja akateemisen sektorin jotka pystyvät tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologian kehittämist ... [+]

Kurssin tavoite

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, tekijöiden ja teollisuuden ja akateemisen sektorin jotka pystyvät tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologian kehittämistä ja teknologian siirtoa aloilla insinööritieteiden.

Osoitettu

Ammattilaiset alueilta suunnittelu- ja tarkka tieteiden kiinnostuneita johtamiseen iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueiden insinööritieteiden. Opiskelijat tulevat tämän ohjelman pitäisi olla erinomaiset akateeminen tausta, kutsumus tiedon tuottaminen, sujuvaa viestintää, työskentelee ammattimaisesti tiukoin eettisiä standardeja, jotka ovat avoimia uusille tapoja rinnastaminen tiedon ja ammatillisen harjoittelu- ja he ovat älyllisesti utelias.... [-]

Meksiko monterrey Mexico City
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Suunnittelupalvelun maisterin tavoitteena on kehittää johtajia ja projektipäälliköitä, asiantuntija-alueitaan osaamisalueelleen. ... [+]

Yleinen tavoite

Suunnittelupalvelun maisterin tavoitteena on kehittää johtajia ja projektipäälliköitä, asiantuntija-alueitaan osaamisalueelleen.

Tarve, halu tai ongelma, joka tyydyttää tai ratkaisee tämän ohjelman

Alalla on kasvava kiinnostus insinööreihin, jotka ohjaavat, tunnistavat ja toteuttavat projekteja tehokkaasti ottaen huomioon lailliset, eettiset, johtamis-, innovaatio- ja kestävän kehityksen periaatteet. Tätä havaitaan vielä enemmän suurissa ja / tai monikansallisissa yrityksissä, jotka vaativat myös insinöörien koulutusta projektijohtajiksi, joilla on sekoitus syvää teknistä tietämystä ja pehmeitä taitoja.

Henkilöiden edut

Master of Engineering Management pyrkii kehittämään insinööri, viestintätaitoja, johtamista ja projektinhallintaa yhdessä erikoistumisen teknisiä ja analyyttisiä taitoja parantaakseen heidän työalueitaan.... [-]

Meksiko Mexico City Zapopan
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Tiedot ovat tällä hetkellä yksi arvokkaimmista hyödykkeistä sekä organisaatioille että yksilöille, joten tietojen yksityisyydestä, luottamuksellisuudesta, eheydestä ja sa ... [+]

Päällikkö kyberturvallisuudesta

Tiedot ovat tällä hetkellä yksi arvokkaimmista hyödykkeistä sekä organisaatioille että yksilöille, joten tietojen yksityisyydestä, luottamuksellisuudesta, eheydestä ja saatavuudesta on tullut välttämätöntä tässä yhteiskunnassa.

Kaiken tyyppisen tiedon kasvava sähköinen tallennuskapasiteetti sekä tekniikka yhdessä kyberturvallisuuden lisääntymisen kanssa ovat tehneet verkkoturvallisuusasiantuntijasta välttämättömän ammattilaisen varmistamaan oikean toiminnan kaikentyyppisissä yrityksissä. hyperkytketty maailma.

Meksikossa alan asiantuntijoiden vaje on huolestuttava. Siksi Tecnológico de Monterrey luo Master of Cybersecurity -ohjelman, joka pyrkii kehittämään insinöörin taidot muutosjohtajuuteen sekä ammatillisia ja analyyttisiä taitoja menestyäkseen kyberturvallisuuden alueella.... [-]

Meksiko Zapopan
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Viime vuosikymmeninä Meksiko on luonnehdittu maana, jolla on merkittävä taloudellinen ulottuvuus, etuoikeutettu maantieteellinen sijainti, nuori väestö ja avoimuus global ... [+]

kuvaus

Viime vuosikymmeninä Meksiko on luonnehdittu maana, jolla on merkittävä taloudellinen ulottuvuus, etuoikeutettu maantieteellinen sijainti, nuori väestö ja avoimuus globalisaatiolle, pitää itseään houkuttelevana investointikohteena ja valmistavassa teollisuudessa tavoitellaan maailmanlaajuista merkitystä. Jatkuvasti, alan yritysten edellyttää teknologisia ominaisuuksia, jotka tukevat heidän strategiansa tuotetarjontaa, konsolidointi ja kilpailukykyä unohtamatta sosiaalista vastuuta ympäristöstä.

Kurssin tavoite

Master of Science in Manufacturing Systems pyrkii:

Juna ammattilaisia ​​teollisuuden ja korkeakoulujen, jotka muutoksen tekijöinä, pystyä tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologiseen kehittämiseen, innovointiin ja teknologian siirron aloilla uuden tuotteen suunnittelu, kehittyneiden materiaalien ja tuotantoprosesseja. Osoitettu ... [-]
Meksiko monterrey
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Suuren kysynnän kehittää ja optimoida prosesseja teollisuus-, elintarvike-, maatalous-, terveys- ja molekyylidiagnostiikan muun muassa on kannustanut sisällyttäminen biot ... [+]

Suuren kysynnän kehittää ja optimoida prosesseja teollisuus-, elintarvike-, maatalous-, terveys- ja molekyylidiagnostiikan muun muassa on kannustanut sisällyttäminen bioteknologian tekniikoita luoda uusia tuotteita ja palveluita.

Siten kehittäminen bioteknologian prosessien ei hyödyttää suurta osa väestöstä antanut laajalla käyttöalueella.

Ammattilaiset valmistuneet diplomi biotekniikan ITESM, pystyvät toimimaan akateemisen, tieteen ja teollisuuden ympäristöissä, sekä sovelluksen tiedon tuottamisen.

Osoitettu

Profesionistas valmistuneet liittyvät alat biotekniikka, biologia, kemia, biokemia, kemian tekniikan, biokemian, elintarvike-, lääke-, ravinto, mm.... [-]

Meksiko monterrey
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Sijainnin osoite
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Meksikon osavaltio, 14380 MX
Sijainnin osoite
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Sijainnin osoite
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Sijainnin osoite
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Sijainnin osoite
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Sijainnin osoite
Av. Carlos Lazo No. 100, Col. Santa Fe
Mexico City, Mexico City, MX
Sijainnin osoite
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Sijainnin osoite
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Meksikon osavaltio, 50110 MX
Sijainnin osoite
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Pazin osasto, BO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiagon pääkaupunkiseutu, CL
Sijainnin osoite
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Murcian alue, CO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Costa Rica - San José
San José, San Josén maakunnassa, CR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Sijainnin osoite
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Sijainnin osoite
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvadorin osasto, SV
Sijainnin osoite
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquezin osasto, GT
Sijainnin osoite
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán -osasto, HN
Sijainnin osoite
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Sijainnin osoite
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managuan osasto, NI
Sijainnin osoite
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Sijainnin osoite
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Sijainnin osoite
Torre 1, Via Principal 119, San Isidro 15073, Peru
Lima, Dalarna County, PE
Sijainnin osoite
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, Kalifornia, PR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideon osasto, UY
Sijainnin osoite
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Pääkaupunkiseutu, VE
Sijainnin osoite
Paseo Mirador del Valle #445, Villas de Irapuato
Irapuato, Guanajuato, MX
Sijainnin osoite
Tecnológico de Monterrey Campus León
Leon, Guanajuato, MX
Sijainnin osoite
Av. Eugenio Garza Sada #300. Lomas del Tecnológico
San Luis Potosi, San Luis Potosi, MX
Sijainnin osoite
Avenida Heroico Colegio Militar 4700, Nombre de Dios, 31300 Chihuahua
Chihuahua, Chihuahua, MX
Sijainnin osoite
Campus Ciudad Juarez Tecnológico de Monterrey
Ciudad Juarez, Chihuahua, MX
Sijainnin osoite
Paseo del Tecnológico 751. Colonia Ampliación La Rosita. Torreón, Coahuila
Coahuila, Coahuila, MX
Sijainnin osoite
Campus Saltillo Tecnologico de Monterrey
Saltillo, Coahuila, MX
Sijainnin osoite
Boulevard Petrocel Km 1.3., Puerto Industrial., 89600 Altamira, Tamaulipas
Tampico, Tamaulipas, MX
Sijainnin osoite
Av Eugenio Garza Sada 1500, Los Pocitos, 20328 Ags
Aguascalientes, Aguascalientes, MX
Sijainnin osoite
California 2100, Col. Obregon Norte
Ciudad Obregón, Sonora, MX
Sijainnin osoite
Blvd. Pedro Infante 3773 Pte., Recursos Hidráulicos, Congreso del Estado, 80100 Culiacán, Sinaloa, Mexico
Culiacán, Sinaloa, MX
Sijainnin osoite
Blvr. Enrique Mazón López No. 965, Hermosillo
Hermosillo, Sonora, MX
Sijainnin osoite
Av. Pedro Coronel No. 16, Colonia Dependencias Federales. CP 98000
Zacatecas, Zacatecas, MX
Sijainnin osoite
Carretera a Tapanatepec Km. 149 + 746 Col. Juan Crispin C.P. 29020. Tuxtla Gutiérrez, Chiapas
Tuxtla Gutiérrez, Chiapasin, MX
Sijainnin osoite
Autopista del Sol, Km. 104 +060, Col. Real del Puente, CP. 62790
Cuernavaca, Morelos, MX
Sijainnin osoite
Campus Hidalgo Tecnologico de Monterrey
Pachuca, hidalgo, MX
Sijainnin osoite
Eugenio Garza Sada 1, Las Quintas, 94500 Córdoba, Ver
Córdoba, Veracruz, MX
Sijainnin osoite
Calle 113 No. 7 – 80, Oficina 602, Edificio Torre AR, Bogota
Bogotá, Bogota, CO
Sijainnin osoite
Carrera 64-B No. 49A-30 Medellín, Colombia
Medellín, Antioquia, CO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Colombia - Bucaramanga
Bucaramanga, Santander, CO