Tecnológico de Monterrey

Esittely

Lue virallinen kuvaus

julkisivu

meille

Monterreyn on yksityinen laitos, voittoa, riippumaton ja liity poliittisia ja uskonnollisia puolueita. Se perustettiin vuonna 1943 ansiosta visio Eugenio Garza Sada Meksikon liikemies. Hänen työnsä tukee kansalaisyhdistysten koostuu näkyvä johtajia eri puolilta maata, joka on sitoutunut korkeakoulutuksen laatua ja kehitystä Meksikossa.

piirteet 31 ja 21 kampuspaikkakuntiensa ja kansainväliset yhteysvirastot. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia yrittäjähenkisiä, inhimillisestä ja hyvän kilpailukyvyn. Toimielimen alkuun parhaista yksityisten yliopistojen maailmassaMukaan QS World University Ranking; kun EGADE Business School pidetään paras kauppakorkeakoulu Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa. mukaan Quacquerelli Symonds University Rankings on paras yksityinen yliopisto Meksikossa ja mielestä työnantajien, Meksikon numero yksi yliopisto, seisoo samalla tasolla Michiganin yliopistossa, Bostonin yliopisto ja Duke University.

meidän ero

ero

Jatko-ohjelmia ja Executive Education ITESM tarjoavat arvo ehdotus, joka sisältää erilaisia ​​tuotteita ja palveluita edistää yrittäjien kansainvälisesti kilpailukykyisiä, keskittyy liiketoiminnan tuloksia ja korkea ihmisen mielessä johtajat. Ohjelmat on ominaista:

  • Laadukasta sisältöä kehittämisohjelmat opettanut erittäin päteviä opettajia tietoa ja kokemusta ..
  • Menetelmät opetuksen ja oppimisen, joka keskittyy ratkaisemaan todellisia ongelmia työssä työkalujen avulla välittömästi täytäntöön.
  • Sukupolvi ja integraatio ryhmien korkeatasoisia sitoutunut kehittämään hankkeiden parantavien tulokset niiden kanssa.
  • Transformation henkeä osallistuu kursseille ja ohjelmiin, joiden koulutus antaa heille on saavuttaa paremman suorituskyvyn ja antaa heille työkaluja saavuttaa johtava asema täyttämisessä tavoitteita oman yrityksen eteenpäin.
  • Monen -campus järjestelmä, joka tarjoaa kansallisia ja kansainvälisiä kattavuus, vuonna lisäksi kumppanuuksia eri yliopistojen ja laitosten.

Tästä ja enemmän Tecnológico de Monterrey es la mejor opción en Posgrado y Educación Executive Meksikossa.

Educational Malli

malli

Jatko-ohjelmia ja Executive Education ITESM Ne perustuvat nykyaikaista, innovatiivista ja huippuluokan koulutusmallin joka käyttää tapauksessa metodologian hankkeiden kehittämiseen ja / tai kokemukseen toimintoja, jotka lisäävät tuottavuutta, koska välitön soveltaminen hankitun tiedon ja mahdollisuuden tuottaa verkostoitumista.

  • Polttopisteissä kohti oppilas, joka on vastuussa tuottaa omaa osaamistaan, aina mukanaan hänen opettaja, joka roolissa oppaan.
  • Ohjelmat tukevat opettajia tohtorin tutkintoa ja suuren potentiaalin avainhenkilöt erinomaista työtä profiilia.
  • Etusijalle käytettäessä tekniikkaa helpottajana prosessissa opetuksen ja oppimisen ja, kun kyseessä ovat päälliköiden ja tohtorin korostaa valmistelu kansainvälisten sopimusten ja kaupankäynnin tunnettujen yliopistojen ympäri maailmaa.
  • Online-ohjelmia, joilla varmistetaan pääsy viestintäverkkoihin, yhteistyö ja oppiminen opiskelijoiden, opettajien ja asiantuntijoiden ympäri maailmaa; sekä opiskelijoiden yhdistyksille vahvistamiseksi prosessi opiskelijoiden oppimista.

Tämän, Monterreyn osaltaan kouluttaa ammattilaisia ​​haasteisiin globalisaation luomaan ja jatkuva muutos tieteen ja teknologian, kun taas avaa uusia mahdollisuuksia johtajat, yrittäjät ja liikemiehet.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Certificates » Katso Diplomas » Katso Kurssit - OnlineStudies » Katso Maisteri » Katso Kurssit - AcademicCourses » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Diplomi Electronic Engineering (Electronic Systems) (MSE-e)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Meksiko Monterrey Zapopan + 1 lisää

Maailmanlaajuisesti tietoja viestintäteknologian ja Electronic Engineering erityisesti ovat ihanteellisia nostovoimaa talouskasvuun, kestävään kehitykseen kansojen ja demokratisoimista yhteiskunnissa. Kysynnän erikoisuus viestintäpalvelujen, automatisoidun prosessin ohjaus sekä tarve pienoiskoossa ohjelmoitavia elektronisia laitteita, hankkii räjähdysmäinen tasoja ympäri maailmaa. [+]

kuvaus

Maailmanlaajuisesti tietoja viestintäteknologian ja Electronic Engineering erityisesti ovat ihanteellisia nostovoimaa talouskasvuun, kestävään kehitykseen kansojen ja demokratisoimista yhteiskunnissa. Kysynnän erikoisuus viestintäpalvelujen, automatisoidun prosessin ohjaus sekä tarve pienoiskoossa ohjelmoitavia elektronisia laitteita, hankkii räjähdysmäinen tasoja ympäri maailmaa. Tässä monitieteinen yhteydessä ohjelma Master of Science Sähkötekniikan vastaa tarpeeseen kouluttaa korkeasti koulutettuja ihmisiä, joilla on kehittynyttä osaamista näillä alueilla, ja innovatiivisia ja yrittäjämäinen asenne edistää johtajuutta ja sitoutumista sosiaaliseen hyvinvointiin.... [-]


Maisteri Intelligent Systems (MIT)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Meksiko Monterrey Puebla + 1 lisää

Master Intelligent Systems asiantuntijat koulutetaan AI teknologioihin, pystyy tuottamaan, mukauttaa ja soveltaa innovatiivisia teknologian jokin seuraavista sovellusalueilla: [+]

kuvaus

Erilaisia ​​teknisiä suuntauksia nykymaailmassa viitataan tarpeeseen tietokonejärjestelmien joustavampia, pystyy sopeutumaan odottamattomista ja epävarmempaa, ja vuorovaikutustaitoja.

Yksi tärkeimmistä alueita, jotka tuottavat tekniikka antaa tietokonejärjestelmiin kanssa lueteltujen kapasiteetti on Artificial Intelligence (AI). AI on yksi tärkeimmistä teknologian kehitystä, joka muuttaa yhteiskunnan, talouden ja ympäristön tällä vuosisadalla, jossa ennakot kuten robotit, järjestelmiä, jotka pystyvät keskustelemaan ihmisten, älykkäät rakennukset, ja monet muut.

sisään Master of Intelligent Systems asiantuntijat koulutetaan AI teknologioihin, pystyy tuottamaan, mukauttaa ja soveltaa innovatiivisia teknologian jokin seuraavista sovellusalueilla:... [-]


Maisteri Manufacturing Systems (MSM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Meksiko Monterrey

Viime vuosikymmeninä Meksiko on luonnehdittu maana, jolla on merkittävä taloudellinen ulottuvuus, etuoikeutettu maantieteellinen sijainti, nuori väestö ja avoimuus globalisaatiolle, pitää itseään houkuttelevana investointikohteena ja valmistavassa teollisuudessa tavoitellaan maailmanlaajuista merkitystä. [+]

kuvaus

Viime vuosikymmeninä Meksiko on luonnehdittu maana, jolla on merkittävä taloudellinen ulottuvuus, etuoikeutettu maantieteellinen sijainti, nuori väestö ja avoimuus globalisaatiolle, pitää itseään houkuttelevana investointikohteena ja valmistavassa teollisuudessa tavoitellaan maailmanlaajuista merkitystä. Jatkuvasti, alan yritysten edellyttää teknologisia ominaisuuksia, jotka tukevat heidän strategiansa tuotetarjontaa, konsolidointi ja kilpailukykyä unohtamatta sosiaalista vastuuta ympäristöstä.

Kurssin tavoite

Master of Science in Manufacturing Systems pyrkii:

Juna ammattilaisia ​​teollisuuden ja korkeakoulujen, jotka muutoksen tekijöinä, pystyä tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologiseen kehittämiseen, innovointiin ja teknologian siirron aloilla uuden tuotteen suunnittelu, kehittyneiden materiaalien ja tuotantoprosesseja. Osoitettu ... [-]

Master Of Science In Biotechnology (MBI)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Meksiko Monterrey Mexico City Meksiko valtio + 2 lisää

Suuren kysynnän kehittää ja optimoida prosesseja teollisuus-, elintarvike-, maatalous-, terveys- ja molekyylidiagnostiikan muun muassa on kannustanut sisällyttäminen bioteknologian tekniikoita luoda uusia tuotteita ja palveluita. [+]

Suuren kysynnän kehittää ja optimoida prosesseja teollisuus-, elintarvike-, maatalous-, terveys- ja molekyylidiagnostiikan muun muassa on kannustanut sisällyttäminen bioteknologian tekniikoita luoda uusia tuotteita ja palveluita.

Siten kehittäminen bioteknologian prosessien ei hyödyttää suurta osa väestöstä antanut laajalla käyttöalueella.

Ammattilaiset valmistuneet diplomi biotekniikan ITESM, pystyvät toimimaan akateemisen, tieteen ja teollisuuden ympäristöissä, sekä sovelluksen tiedon tuottamisen.

Osoitettu

Profesionistas valmistuneet liittyvät alat biotekniikka, biologia, kemia, biokemia, kemian tekniikan, biokemian, elintarvike-, lääke-, ravinto, mm.... [-]


Master Of Science Konetekniikan (mie)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Meksiko Monterrey

Energiasta on tullut yksi tärkeimmistä kilpailukyvyn varmistamiseksi yrityksille tuotantopanoksista ja siten työpaikkojen luomista, sisällä kansainvälinen kilpailu on kovaa. [+]

Energiasta on tullut yksi tärkeimmistä kilpailukyvyn varmistamiseksi yrityksille tuotantopanoksista ja siten työpaikkojen luomista, sisällä kansainvälinen kilpailu on kovaa.

Master of Science in Energy Engineering avulla opiskelijat tulevat asiantuntijoita muun muassa tehokas käyttö sähkö- ja lämpöenergian, laatu sähköenergian, sähköverkon analyysissä sovellettu teollisuuden ja kansallisessa sähköverkossa, suunnittelu tehoelektroniikan ohjaukseen suurten tuulivoimaloihin, aurinko maatilat ja moottorin ohjaus. Voit tehdä teknisiä - taloudelliset tutkimukset etuja ja haittoja eri tehontuottojärjestelmät saatavana yhdistetyistä tuotantolaitoksista, tuulivoiman, aurinkoenergian, biomassan ja ymmärtää liiketoimintamahdollisuuksia kyseisillä alueilla. Aiheita kuten älykkäät sähköverkot, hajautettu energiantuotanto, tosiasiat, SVC, kasvaa jatkuvasti master.... [-]


Maisteri

Autotekniikassa Asiantuntemusta (MIR)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Meksiko Toluca

Nykyisin Meksiko edelleen yksi 5 johtavia maita ajoneuvojen tuotannon lisäksi valmistus-, innovointia ja teknologian kehittämistä tarjota autoteollisuudelle, joka on yksi painopistealueista talouskehitystä. [+]

Nykyisin Meksiko edelleen yksi 5 johtavia maita ajoneuvojen tuotannon lisäksi valmistus-, innovointia ja teknologian kehittämistä tarjota autoteollisuudelle, joka on yksi painopistealueista talouskehitystä.

Suunnittelukeskusten suurimmista autovalmistajista ovat läsnä maassamme, siksi tämä ala tarvitsee paljon erikoistuneita insinöörejä ja teknisesti valmis johtotehtäviin.

Monterreyn on vahvat siteet lähinnä kehittämisohjelmia autoteollisuudessa.

Osoitettu

Ammattilaisia, opettajia ja tutkijoita, jotka haluavat päästä johdon tasolla ja johtamisen liittyvät autoteollisuuden, kuten suunnittelu, valmistus, materiaalit, energia, ympäristö ja tuotantotekniikka hallinta-alueet.... [-]


Maestría En Nanotecnología (mnt)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Meksiko Monterrey Meksiko valtio + 1 lisää

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala. [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]


Maisterin Tutkinnon Tietotekniikan (MCC)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta July 2018 Meksiko Zapopan

Jatko Master of Computer Science voivat siirtää ratkaisuja erityisesti käsitteisiin tai yleisten menetelmien ongelmia ja soveltaa yleistä Computing käsitteitä erityisten ongelmien ratkaisemiseen kohdatuista liiketoiminnan ja tutkimuksen, ja se voi suorittaa myöhemmin, jos halutaan , tohtoriopintoja tietotekniikassa. [+]

kuvaus

Liittyvät teknologiat tietojenkäsittelytiede, muuttua hyvin nopeasti: on leviämisen tuotteiden peleihin tuloksena uusia teorioita, menetelmiä ja tekniikoita. Tämä kehitys tuo joka aiheuttaa nopeuden vanhentuneeksi korkean alueen johtava merkittävää kysyntää henkilöresursseja kolme pääaluetta:

Asiantuntijoita tuotantoalan Tutkijoista päivitetty Tutkimus ja teknologian kehittäminen

Jatko-ohjelma on ammattilainen, joka voi vain seurata nopean teknologisen kehityksen, mutta myös edistää innovatiivisia ehdotuksia alalla tietojenkäsittelytieteen ja siten vastata suuriin haasteisiin nykymaailmassa.

Valmistunut Filosofian maisteri voit siirtää ratkaisuja erityisesti käsitteisiin tai yleisten menetelmien ongelmia ja soveltaa yleistä Computing käsitteitä erityisten ongelmien ratkaisemiseen kohdatuista liiketoiminnan ja tutkimuksen, voidaan sitten suorittaa haluttaessa tohtoriopintoja tietotekniikassa.... [-]


Maisterin Tutkinnon Tietotekniikan (MCC-i)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Meksiko Monterrey Meksiko valtio + 1 lisää

Master of Computer Science on suunnattu ammattilaisille alueilla tietotekniikan, tekniikan ja tarkka tieteiden kiinnostunut pääasiassa hoitavat iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueilla Computer Science. [+]

kuvaus

Teknologinen kehitys nykymaailmassa viitataan tarpeeseen tietokonejärjestelmien joustavampia, pystyy sopeutumaan odottamattomista ja epävarmempaa, ja vuorovaikutustaitoja. Koneoppimisen, analysointi ja tietojen tieteen sekä erilaiset tekniikat luonnon innoittamana tuottavat teknologiaa tarjotakseen tietokonejärjestelmiin edellä mainitun ominaisuuksia, jotka muuttavat yhteiskuntaa, taloutta ja ympäristöä tällä vuosisadalla. Tämä jatko Computer Science valmistaa opiskelijoita olla johtajia tässä uudessa teknologian aallon.

apurahoja

Master of Computer Science Se on suunnattu ammattilaisille alueilla tietotekniikan, tekniikan ja tarkka tieteiden kiinnostunut pääasiassa hoitavat iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueilla Computer Science.... [-]


Maisterin Tutkinto Insinööritieteiden (MCI)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Meksiko Monterrey Meksiko valtio + 1 lisää

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, tekijöiden ja teollisuuden ja akateemisen sektorin jotka pystyvät tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologian kehittämistä ja teknologian siirtoa aloilla insinööritieteiden. [+]

Kurssin tavoite

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, tekijöiden ja teollisuuden ja akateemisen sektorin jotka pystyvät tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologian kehittämistä ja teknologian siirtoa aloilla insinööritieteiden.

Osoitettu

Ammattilaiset alueilta suunnittelu- ja tarkka tieteiden kiinnostuneita johtamiseen iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueiden insinööritieteiden. Opiskelijat tulevat tämän ohjelman pitäisi olla erinomaiset akateeminen tausta, kutsumus tiedon tuottaminen, sujuvaa viestintää, työskentelee ammattimaisesti tiukoin eettisiä standardeja, jotka ovat avoimia uusille tapoja rinnastaminen tiedon ja ammatillisen harjoittelu- ja he ovat älyllisesti utelias.... [-]


MA Strategisen Mahdollisille (MPE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen July 2018 Meksiko Monterrey Santa Fe

MSc Strategic Foresight auttaa tiedon tuottamisesta määrittää tulevaisuuden julkisten, yksityisten ja kansalaisyhteiskunnan edetä tutkimuksia alueiden ja kaupunkien kehitystä, joissa selvitetään mahdollisuuksia teollisuuden ja palveluiden, analysoivat markkinat, ennakoida kriisitilanteiden yhteiskunnan ja ympäristön ilmiöitä ja ehdottaa toivottavaa ja todennäköinen ratkaisuja yleisen lähestymistavan. [+]

kuvaus

Skenaario epävarmuutta, yritykset ja instituutiot haasteisiin ympäristön ja maailmanlaajuinen visio, että heidän on asiantuntijoita, jotka ovat tulevaisuuteen ja voi vaikuttaa siihen, tuottaa uusia ominaisuuksia jäädä paikallisen, kansallisia ja kansainvälisiä.

Master of Strategic Foresight edistää sukupolven tiedon määrittää tulevaisuuden julkisten, yksityisten ja kansalaisyhteiskunnan edetä tutkimuksia alueiden ja kaupunkien kehitystä, joissa selvitetään mahdollisuuksia teollisuuden ja palveluiden, analysoivat markkinat, ennakoimaan kriisitilanteiden sosiaalisia ilmiöitä ja ympäristöön, ja ehdottaa toivottavaa ja todennäköinen ratkaisuja yleisen lähestymistavan.... [-]


Videot

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, 64849 MX
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Mexico City, 14380 MX
Asiointiosoite
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico State, 52926 MX
Asiointiosoite
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, 45138 MX
Asiointiosoite
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacan, 58350 MX
Asiointiosoite
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla, 72453 MX
Asiointiosoite
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, 01389 MX
Asiointiosoite
Epigmenio González 500, San Pablo
Queretaro, 76130 MX
Asiointiosoite
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, 50110 MX