Tecnológico de Monterrey

Esittely

Lue virallinen kuvaus

julkisivu

meille

Monterreyn on yksityinen laitos, voittoa, riippumaton ja liity poliittisia ja uskonnollisia puolueita. Se perustettiin vuonna 1943 ansiosta visio Eugenio Garza Sada Meksikon liikemies. Hänen työnsä tukee kansalaisyhdistysten koostuu näkyvä johtajia eri puolilta maata, joka on sitoutunut korkeakoulutuksen laatua ja kehitystä Meksikossa.

piirteet 31 ja 21 kampuspaikkakuntiensa ja kansainväliset yhteysvirastot. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia yrittäjähenkisiä, inhimillisestä ja hyvän kilpailukyvyn. Toimielimen alkuun parhaista yksityisten yliopistojen maailmassaMukaan QS World University Ranking; kun EGADE Business School pidetään paras kauppakorkeakoulu Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa. mukaan Quacquerelli Symonds University Rankings on paras yksityinen yliopisto Meksikossa ja mielestä työnantajien, Meksikon numero yksi yliopisto, seisoo samalla tasolla Michiganin yliopistossa, Bostonin yliopisto ja Duke University.

meidän ero

ero

Jatko-ohjelmia ja Executive Education ITESM tarjoavat arvo ehdotus, joka sisältää erilaisia ​​tuotteita ja palveluita edistää yrittäjien kansainvälisesti kilpailukykyisiä, keskittyy liiketoiminnan tuloksia ja korkea ihmisen mielessä johtajat. Ohjelmat on ominaista:

  • Laadukasta sisältöä kehittämisohjelmat opettanut erittäin päteviä opettajia tietoa ja kokemusta ..
  • Menetelmät opetuksen ja oppimisen, joka keskittyy ratkaisemaan todellisia ongelmia työssä työkalujen avulla välittömästi täytäntöön.
  • Sukupolvi ja integraatio ryhmien korkeatasoisia sitoutunut kehittämään hankkeiden parantavien tulokset niiden kanssa.
  • Transformation henkeä osallistuu kursseille ja ohjelmiin, joiden koulutus antaa heille on saavuttaa paremman suorituskyvyn ja antaa heille työkaluja saavuttaa johtava asema täyttämisessä tavoitteita oman yrityksen eteenpäin.
  • Monen -campus järjestelmä, joka tarjoaa kansallisia ja kansainvälisiä kattavuus, vuonna lisäksi kumppanuuksia eri yliopistojen ja laitosten.

Tästä ja enemmän Tecnológico de Monterrey es la mejor opción en Posgrado y Educación Executive Meksikossa.

Educational Malli

malli

Jatko-ohjelmia ja Executive Education ITESM Ne perustuvat nykyaikaista, innovatiivista ja huippuluokan koulutusmallin joka käyttää tapauksessa metodologian hankkeiden kehittämiseen ja / tai kokemukseen toimintoja, jotka lisäävät tuottavuutta, koska välitön soveltaminen hankitun tiedon ja mahdollisuuden tuottaa verkostoitumista.

  • Polttopisteissä kohti oppilas, joka on vastuussa tuottaa omaa osaamistaan, aina mukanaan hänen opettaja, joka roolissa oppaan.
  • Ohjelmat tukevat opettajia tohtorin tutkintoa ja suuren potentiaalin avainhenkilöt erinomaista työtä profiilia.
  • Etusijalle käytettäessä tekniikkaa helpottajana prosessissa opetuksen ja oppimisen ja, kun kyseessä ovat päälliköiden ja tohtorin korostaa valmistelu kansainvälisten sopimusten ja kaupankäynnin tunnettujen yliopistojen ympäri maailmaa.
  • Online-ohjelmia, joilla varmistetaan pääsy viestintäverkkoihin, yhteistyö ja oppiminen opiskelijoiden, opettajien ja asiantuntijoiden ympäri maailmaa; sekä opiskelijoiden yhdistyksille vahvistamiseksi prosessi opiskelijoiden oppimista.

Tämän, Monterreyn osaltaan kouluttaa ammattilaisia ​​haasteisiin globalisaation luomaan ja jatkuva muutos tieteen ja teknologian, kun taas avaa uusia mahdollisuuksia johtajat, yrittäjät ja liikemiehet.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Diplomi Electronic Engineering (Electronic Systems) (MSE-e)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Meksiko Monterrey Zapopan + 1 lisää

Maailmanlaajuisesti tietoja viestintäteknologian ja Electronic Engineering erityisesti ovat ihanteellisia nostovoimaa talouskasvuun, kestävään kehitykseen kansojen ja demokratisoimista yhteiskunnissa. Kysynnän erikoisuus viestintäpalvelujen, automatisoidun prosessin ohjaus sekä tarve pienoiskoossa ohjelmoitavia elektronisia laitteita, hankkii räjähdysmäinen tasoja ympäri maailmaa. [+]

kuvaus Maailmanlaajuisesti tietoja viestintäteknologian ja Electronic Engineering erityisesti ovat ihanteellisia nostovoimaa talouskasvuun, kestävään kehitykseen kansojen ja demokratisoimista yhteiskunnissa. Kysynnän erikoisuus viestintäpalvelujen, automatisoidun prosessin ohjaus sekä tarve pienoiskoossa ohjelmoitavia elektronisia laitteita, hankkii räjähdysmäinen tasoja ympäri maailmaa. Tässä monitieteinen yhteydessä ohjelma Master of Science Sähkötekniikan vastaa tarpeeseen kouluttaa korkeasti koulutettuja ihmisiä, joilla on kehittynyttä osaamista näillä alueilla, ja innovatiivisia ja yrittäjämäinen asenne edistää johtajuutta ja sitoutumista sosiaaliseen hyvinvointiin. Painotukset Henkilökohtaisissa tietoliikennejärjestelmissä Analyysi ja mallinnus viestintäverkkojen Microelectronics ja mikrojärjestelmät optinen engineering sulautetut järjestelmät. Kurssin tavoite Master of Science in Electronic Engineering (elektroniset järjestelmät) tavoitteena on muodostaa: Tarjota tietoja ja taitoja toteuttaa eturintamassa tehtävän tutkimuksen aloilla elektroniikan, tietoliikenteen tai automatisoituja prosesseja. Osoitettu Master of Science in Elektroniikka pyritään: Ammattilaisten alueilla: sähkötekniikka ohjaus elektroniset järjestelmät lääkintälaitehuoltajan Teollisuusfysiikka liittyvillä aloilla. motivoituneita osallistumaan etenemistä elektroniikan ja tietotekniikan sekä hankkia syvä tuntemus nykyisen teknologian ja suuntauksista, jonka avulla voit luoda innovatiivisia ratkaisuja, jotka hyödyttävät yhteiskuntaa ja kansallisten alan ammattilaisille. Etu opettajat Ohjelma opettaa opettajia tohtorin tutkinto ja työkokemus Insinööritieteiden ja Sciences ITESM. akkreditoinnit Tämä ohjelma on Tunnustuksia ja tunnustuksia kansallisten ja kansainvälisten instituutioiden, kuten: akkreditoitu National Register Quality Graduate (PNPC) on COCyT ohjelman Provisio Korkeakoulut, Association of kouluissa ja oppilaitoksissa Etelä-Amerikka (SAC). Monterreyn on akkreditoitu komission oppilaitoksissa liiton kouluissa ja oppilaitoksissa Etelä-Amerikassa myöntää ammattitutkinnot ja eriasteisia päälliköiden ja tohtorin. National Quality Graduate Program (PNPC) kansallisen neuvoston Science and Technology (COCYT). Virallinen tunnustus ministeriön Public Education Meksikossa. koulutusmallin aktiivinen osallistuminen opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista kautta yksilön ja yhteisöllistä oppimista edistää koulutusta. Tämä malli mahdollistaa myös opiskelijoiden rakentaa tietonsa opastuksella... [-]

Maisteri Intelligent Systems (MIT)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Meksiko Monterrey Puebla + 1 lisää

Master Intelligent Systems asiantuntijat koulutetaan AI teknologioihin, pystyy tuottamaan, mukauttaa ja soveltaa innovatiivisia teknologian jokin seuraavista sovellusalueilla: [+]

kuvaus Erilaisia ​​teknisiä suuntauksia nykymaailmassa viitataan tarpeeseen tietokonejärjestelmien joustavampia, pystyy sopeutumaan odottamattomista ja epävarmempaa, ja vuorovaikutustaitoja. Yksi tärkeimmistä alueita, jotka tuottavat tekniikka antaa tietokonejärjestelmiin kanssa lueteltujen kapasiteetti on Artificial Intelligence (AI). AI on yksi tärkeimmistä teknologian kehitystä, joka muuttaa yhteiskunnan, talouden ja ympäristön tällä vuosisadalla, jossa ennakot kuten robotit, järjestelmiä, jotka pystyvät keskustelemaan ihmisten, älykkäät rakennukset, ja monet muut. sisään Master of Intelligent Systems asiantuntijat koulutetaan AI teknologioihin, pystyy tuottamaan, mukauttaa ja soveltaa innovatiivisia teknologian jokin seuraavista sovellusalueilla: Vuonna tuotantoalan, johtava kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Muodostaen oman erikoistunut älykkäiden järjestelmien ratkaista ongelmia logistiikka, robotiikka, videopelit, jne. Akateemisessa ympäristössä, tutkimusta ja teknologian kehittämistä. Master of Intelligent Systems valmistelee ammattilaisten hallintaa näistä teknologioista vastuussa tarjoamaan yrityksille ja yliopistoille korkean tason henkilöresursseja. erikoisuus alue Tietämys Technology, and Environmental Intelligence autonominen Agents Evoluutiolaskennan ja järjestelmät luonnon innoittamana Robotiikka, visio ja autonomisten ajoneuvojen bioinformatiikka Kurssin tavoite Master of Science in Intelligent Systems pyrkii: Edistävät muodostumista ihmisiä, jotka luovat arvoa osallistuvien organisaatioiden kautta toteuttamiseen ja kehittämiseen tekniikoita Tekoäly, vuorovaikutuksessa moniammatillisissa työryhmissä asiantuntijoiden kanssa muilla alueilla, ja tarjoamalla teknistä johtoasemaa sekä sen arvoja ja asenteita. Auttaa luomaan ja mukauttaminen tiedon ja innovatiivisten teknologioiden alalla Tekoäly, kautta tutkimus opiskelijoiden soveltaa tuotteisiin, prosesseihin ja palveluihin. Teknologisten valmiuksien maan, yhdessä huipputeknologian aloilla, kuten alue Tekoäly, mikä torjuntaa teknologinen riippuvuus. Osoitettu Master of Science in Intelligent Systems pyritään: Ammattilaiset tietotekniikassa, onko ammattilaisten, konsultit, kouluttajat tai tutkijat, jotka haluavat kehittää tai päivittää tietonsa teorian ja tekniikoita Artificial Intelligence. Ammattilaisten liittyvillä aloilla (elektroniikka, sähkö-, mekatroniikka, viestinnän, matematiikan, fysiikan ja muita ammattilaisia, jotka testaavat... [-]

Maisteri Manufacturing Systems (MSM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Meksiko Monterrey

Viime vuosikymmeninä Meksiko on luonnehdittu maana, jolla on merkittävä taloudellinen ulottuvuus, etuoikeutettu maantieteellinen sijainti, nuori väestö ja avoimuus globalisaatiolle, pitää itseään houkuttelevana investointikohteena ja valmistavassa teollisuudessa tavoitellaan maailmanlaajuista merkitystä. [+]

kuvaus Viime vuosikymmeninä Meksiko on luonnehdittu maana, jolla on merkittävä taloudellinen ulottuvuus, etuoikeutettu maantieteellinen sijainti, nuori väestö ja avoimuus globalisaatiolle, pitää itseään houkuttelevana investointikohteena ja valmistavassa teollisuudessa tavoitellaan maailmanlaajuista merkitystä. Jatkuvasti, alan yritysten edellyttää teknologisia ominaisuuksia, jotka tukevat heidän strategiansa tuotetarjontaa, konsolidointi ja kilpailukykyä unohtamatta sosiaalista vastuuta ympäristöstä. Kurssin tavoite Master of Science in Manufacturing Systems pyrkii: Juna ammattilaisia ​​teollisuuden ja korkeakoulujen, jotka muutoksen tekijöinä, pystyä tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologiseen kehittämiseen, innovointiin ja teknologian siirron aloilla uuden tuotteen suunnittelu, kehittyneiden materiaalien ja tuotantoprosesseja. Osoitettu Master of Science in Manufacturing Systems pyritään: Insinöörit kaikkien tieteenalojen. Sen monialaisia, kehittämis- ja teknologian parantamiseen valmistusjärjestelmien, se vaatii vuorovaikutusta useiden osaamisalueiden. Etu opettajat Ohjelma opettaa opettajia tohtorin tutkinto ja työkokemus Insinööritieteiden ja Sciences ITESM. akkreditoinnit Tämä ohjelma on Tunnustuksia ja tunnustuksia kansallisten ja kansainvälisten instituutioiden, kuten: akkreditoitu National Register Quality Graduate (PNPC) on COCyT ohjelman Provisio Korkeakoulut, Association of kouluissa ja oppilaitoksissa Etelä-Amerikka (SAC). Monterreyn on akkreditoitu komission oppilaitoksissa liiton kouluissa ja oppilaitoksissa Etelä-Amerikassa myöntää ammattitutkinnot ja eriasteisia päälliköiden ja tohtorin. Virallinen tunnustus ministeriön Public Education Meksikossa. koulutusmallin aktiivinen osallistuminen opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista kautta yksilön ja yhteisöllistä oppimista edistää koulutusta. Tämä malli mahdollistaa myös opiskelijoiden rakentaa tietonsa opastuksella kokeneita opettajia alallaan ja opetuksessa. oPINTOSUUNNITELMA korjaavat lukukausi M1002 Computer Drawing M2010 materiaalien käyttäytymisen M4000 analyysi ja synteesi mekaanisten järjestelmien ensimmäinen lukukausi GI5000 Menetelmät Tutkimus ja innovointi M4009 Advanced Materials Manufacturing Tietenkin OP4000 leima Basic OP4006 valittavat I jälkipuolisko M4008 Product Design M4010 automaation valmistusjärjestelmät OP5042 valittavat I kolmas Lukukausi GI5007 Thesis I OP5043 valittavat II... [-]

Maisteri

Maestría En Nanotecnología (mnt)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Meksiko Monterrey Meksiko valtio + 1 lisää

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala. [+]

Descripción En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala. Objetivo Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología. Dirigido a El programa de Maestría en Nanotecnología está dirigido a profesionistas de áreas de ingeniería y ciencias naturales y exactas principalmente, interesados en realizar investigación de alto impacto, para contribuir al conocimiento de alguna de las áreas de especialidad de Nanotecnología. Los alumnos que ingresen a este programa deberán contar con excelentes antecedentes académicos, vocación en la generación de conocimiento, fluidez de comunicación, que trabajen profesionalmente bajo estrictos estándares éticos, que sean abiertos a las nuevas maneras de asimilación del conocimiento y la práctica profesional y que sean curiosos intelectualmente. Plan de Estudio Primer Semestre F4002 Simulaciones computacionales GI5000 Métodos de investigación e innovación MA4007 Ecuaciones diferenciales parciales OP4000 Curso sello Segundo Semestre MA4009 Métodos estadísticos NT5011 Tesis I Q4001 Termodinámica de materiales Tercer Semestre NT5012 Tesis II OP5042 Optativo I OP5043 Optativo II Cuarto Semestre NT5013 Tesis III OP5044 Optativo III OP5045... [-]

Maisterin Tutkinnon Tietotekniikan (MCC)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta July 2018 Meksiko Zapopan

Jatko Master of Computer Science voivat siirtää ratkaisuja erityisesti käsitteisiin tai yleisten menetelmien ongelmia ja soveltaa yleistä Computing käsitteitä erityisten ongelmien ratkaisemiseen kohdatuista liiketoiminnan ja tutkimuksen, ja se voi suorittaa myöhemmin, jos halutaan , tohtoriopintoja tietotekniikassa. [+]

kuvaus Liittyvät teknologiat tietojenkäsittelytiede, muuttua hyvin nopeasti: on leviämisen tuotteiden peleihin tuloksena uusia teorioita, menetelmiä ja tekniikoita. Tämä kehitys tuo joka aiheuttaa nopeuden vanhentuneeksi korkean alueen johtava merkittävää kysyntää henkilöresursseja kolme pääaluetta: Asiantuntijoita tuotantoalan Tutkijoista päivitetty Tutkimus ja teknologian kehittäminen Jatko-ohjelma on ammattilainen, joka voi vain seurata nopean teknologisen kehityksen, mutta myös edistää innovatiivisia ehdotuksia alalla tietojenkäsittelytieteen ja siten vastata suuriin haasteisiin nykymaailmassa. Valmistunut Filosofian maisteri voit siirtää ratkaisuja erityisesti käsitteisiin tai yleisten menetelmien ongelmia ja soveltaa yleistä Computing käsitteitä erityisten ongelmien ratkaisemiseen kohdatuista liiketoiminnan ja tutkimuksen, voidaan sitten suorittaa haluttaessa tohtoriopintoja tietotekniikassa. erikoisuus alue ohjelmistotuotanto Grafiikkaa ja animaatioita älykkäiden järjestelmien tietokonegrafiikka ja animaatiot Verkot ja tietoturva Kurssin tavoite Master of Computer Science pyrkii: Onnistua tietotekniikan asiantuntijat pystyvät osallistumaan ongelmien tuotantoympäristöä ja / tai tutkimusta ratkaisu. Kehittää ammattilaiset pystyvät työskentelemään tehokkaasti ja yhteistyönä monialaisia ​​ryhmiä työtä. Juna johtajat toimivat muutosagentit alansa työtä. Muodostavat innovatiivisia ammattilaiset ja yrittäjät pystyy tuottamaan patentit, tuotteet ja teknologia-alan yrityksille. Kehittämään lahjakkuutta voitava mukauttaa tekniikan ja menetelmien muutokset Computer Science. Osoitettu Master of Computer Science tavoitteena on: Ammattilaiset tietojenkäsittelyssä, onko kehittäjät, konsultit, kouluttajat ja tutkijat; niille, jotka haluavat syventää tietojaan teoriaa, käytäntöä ja suuntauksia alan. Liittyvillä aloilla ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa koulutusta grafiikkaa, animaatiota tai tietokoneen ohjelmistosuunnittelu on perusteltava perustiedot alueella computing jonka avulla ne voivat menestyksekkäästi tuoda opintoja. Uuden opiskelijan on tiedostettava, että soveltamalla tieteen, voi tuottaa ratkaisuja tiettyihin ongelmiin parantaa elämänlaatua ihmisiä, aina tehokkaasti hyväksi käytettävissä olevia resursseja ja ottaen huomioon vaikutukset teknologian käyttö hyödyksi kestävän kehityksen. Etu opettajat Ohjelma opettaa opettajia tohtorin tutkinto... [-]

Maisterin Tutkinnon Tietotekniikan (MCC-i)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Meksiko Monterrey Meksiko valtio + 1 lisää

Master of Computer Science on suunnattu ammattilaisille alueilla tietotekniikan, tekniikan ja tarkka tieteiden kiinnostunut pääasiassa hoitavat iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueilla Computer Science. [+]

kuvaus Teknologinen kehitys nykymaailmassa viitataan tarpeeseen tietokonejärjestelmien joustavampia, pystyy sopeutumaan odottamattomista ja epävarmempaa, ja vuorovaikutustaitoja. Koneoppimisen, analysointi ja tietojen tieteen sekä erilaiset tekniikat luonnon innoittamana tuottavat teknologiaa tarjotakseen tietokonejärjestelmiin edellä mainitun ominaisuuksia, jotka muuttavat yhteiskuntaa, taloutta ja ympäristöä tällä vuosisadalla. Tämä jatko Computer Science valmistaa opiskelijoita olla johtajia tässä uudessa teknologian aallon. apurahoja Master of Computer Science Se on suunnattu ammattilaisille alueilla tietotekniikan, tekniikan ja tarkka tieteiden kiinnostunut pääasiassa hoitavat iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueilla Computer Science. Jatko-ohjelma on maanlaajuiset nykyään tarjolla Monterreyssä ja Mexico State kampuksella. Linjat sukupolven ja tiedon soveltaminen Linjat sukupolvi ja tiedon soveltaminen (LGAC) työskentelevät tutkimusryhmissä Ohjelman on kuvattu alla: Bioinspired (Bioinspired algoritmit) järjestelmiä. Tällaista tutkimusta keskittyy kehittämään, jatketaan ja muutetaan algoritmeja ja menetelmiä ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia systematizing ratkaisuja epävirallisten heuristiikka ja matemaattisia malleja. Koneoppimismalleja (Machine Learning). Tämä linja keskittyy tutkimiseen laskennallisten oppimisen malleja, jotka ennustavat tai tunnistamaan käyttäytymismalleja joukko lähtötietoja tai esimerkkejä, joka johtaa parempaan päätöksentekoa. Tietojen ja sovelletun matematiikan laitos (Data & Laskennallinen tiede). Tutkimus tietojen ja sovelletun matematiikan opinnot liittyvät näkökohdat tietojenkäsittelyyn ja tilastollinen analyysi sekä tietoa verkkotunnuksen diskurssin varten talteen tietoa tiedoista, yleensä reilusti (iso data) ja että voi olla tai ei olla rakenteeltaan. Tämä linja täydentää kaksi ensimmäistä jäsentää ratkaisu suuria ongelmia nykyajan elämää, kuten elintarvikehuolto, vesi, energia, terveys, turvallisuus jne rahoitustuki Monterreyn tarjoaa täyden opetusta stipendin. Voidakseen saada apurahan oltava päätoiminen opiskelija ja täyttävät pääsyvaatimukset ohjelman. * Kysy toimeentulotukeen vaihtoehdoista. Kurssin tavoite Valmistaa opiskelijoita jatkamaan PhD tietotekniikassa, joka on integroitu MCC tai tohtorin vastaava ja toisen laitoksen. Selvästi... [-]

Maisterin Tutkinto Insinööritieteiden (MCI)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta July 2018 Meksiko Monterrey Mexico City + 1 lisää

Yleisenä tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, tekijöiden ja teollisuuden ja akateemisen sektorin jotka pystyvät tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologian kehittämistä ja teknologian siirtoa aloilla insinööritieteiden. [+]

Kurssin tavoite Yleisenä tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, tekijöiden ja teollisuuden ja akateemisen sektorin jotka pystyvät tekemään soveltavaa tutkimusta, teknologian kehittämistä ja teknologian siirtoa aloilla insinööritieteiden. Osoitettu Ammattilaiset alueilta suunnittelu- ja tarkka tieteiden kiinnostuneita johtamiseen iskevät tutkimus edistää tiedon tahansa erikoisuus alueiden insinööritieteiden. Opiskelijat tulevat tämän ohjelman pitäisi olla erinomaiset akateeminen tausta, kutsumus tiedon tuottaminen, sujuvaa viestintää, työskentelee ammattimaisesti tiukoin eettisiä standardeja, jotka ovat avoimia uusille tapoja rinnastaminen tiedon ja ammatillisen harjoittelu- ja he ovat älyllisesti utelias. oPINTOSUUNNITELMA ensimmäinen lukukausi CS4015 Tietokonesovellukset F4005 matemaattisen fysiikan mallinnus GI5000 Menetelmät Tutkimus ja innovointi Tietenkin OP4000 leima jälkipuolisko GI5025 Thesis I Tiede IN4027 tiedot ja tilastolliseen päättelyyn OP5042 valittavat I kolmas Lukukausi GI5026 Thesis II OP5043 valittavat II OP5044 Valinnaiset III neljäs Lukukausi GI5027 Thesis III OP5045 valittavat IV OP5046 Valinnaiset V valmistuneet Keston aikana ohjelman opiskelijat saavat mahdollisuuden paitsi vuorovaikutuksessa erottaa professorit tutkimusohjelmaa ja ottaa laaja valmistelu tutkimukseen, mutta myös vuorovaikutuksessa opiskelijoita eri linjojen ja opiskelijoita muista ohjelmista ITESM jatko. Tämä rikkaus vuorovaikutusten on yksi suurista vahvuuksista maisteriohjelman. Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille tarvittavat valmistelua ja tehdä siitä johtava tutkija insinööri Science taitoja. Siksi opiskelijan poistumaan ohjelma pystyy: käsitteellisiä taitoja Osoittavat korkeaa perustiedot avainalueilla insinöörin mukaan lukien muun muassa matematiikan, tilastotieteen ja tietotekniikan. Masterointi teoreettinen ja metodologinen tietämys insinööritieteiden kaikessa tuottavassa tilanteessa. menettelyyn taidot Mallinnus teknisiin kysymyksiin sopivilla matematiikan kielellä. Tehdä tutkimusta niiden osaamisalat tarjota uutta tietoa merkitystä etenemistä Ingenjörsvetenskapsakademienin valvonnassa suorien neuvonantajana ja opinnäytetyön komitea. Kehittää ratkaisuja teknisiin kysymyksiin avulla teknisiä apuvälineitä. Tutkimusten tulokset heidän ammatillisen työn selkeästi, tehokkaasti ja vaikuttavasti.... [-]

MA Strategisen Mahdollisille (MPE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen July 2018 Meksiko Monterrey Santa Fe

MSc Strategic Foresight auttaa tiedon tuottamisesta määrittää tulevaisuuden julkisten, yksityisten ja kansalaisyhteiskunnan edetä tutkimuksia alueiden ja kaupunkien kehitystä, joissa selvitetään mahdollisuuksia teollisuuden ja palveluiden, analysoivat markkinat, ennakoida kriisitilanteiden yhteiskunnan ja ympäristön ilmiöitä ja ehdottaa toivottavaa ja todennäköinen ratkaisuja yleisen lähestymistavan. [+]

kuvaus Skenaario epävarmuutta, yritykset ja instituutiot haasteisiin ympäristön ja maailmanlaajuinen visio, että heidän on asiantuntijoita, jotka ovat tulevaisuuteen ja voi vaikuttaa siihen, tuottaa uusia ominaisuuksia jäädä paikallisen, kansallisia ja kansainvälisiä. Master of Strategic Foresight edistää sukupolven tiedon määrittää tulevaisuuden julkisten, yksityisten ja kansalaisyhteiskunnan edetä tutkimuksia alueiden ja kaupunkien kehitystä, joissa selvitetään mahdollisuuksia teollisuuden ja palveluiden, analysoivat markkinat, ennakoimaan kriisitilanteiden sosiaalisia ilmiöitä ja ympäristöön, ja ehdottaa toivottavaa ja todennäköinen ratkaisuja yleisen lähestymistavan. Kurssin tavoite MSc Strategic Foresight tavoitteena: Kouluttaa valmistuneet pystyvät käyttämään dynaaminen analyysi lähestymistapoja kyky integroida määrällisiä ja laadullisia luoda innovatiivisia vaihtoehtoja strategisen päätöksenteon menetelmiä. Kehittämällä johtajat pystyvät tutkia lukuisia mahdollisia, todennäköisiä ja toivottavia futuurit analyysi valmiuksia tunnistaa suuntauksia ottaen huomioon kapasiteetin viraston ehdottaa vahvoja strategisia suunnitelmia yksityisten ja julkisten laitosten. Olla viittaus Latinalaisessa Amerikassa tutkimuksessa ja täytäntöönpanossa mahdollisille ja tulevissa tutkimuksissa ja vahvistavat mahdollisten valmiuksien alueella ottaen huomattavasti enemmän kiinnostusta tällaisten tutkimusten hallitukset, yritykset, yhteisöt kansalaisyhteiskunnan ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. Kouluttaa tutkinnon pystyvät osallistumaan tulevaisuuden muokkaamisessa läpi tiukan analyysin, keskitytään sosiaaliseen toimintaa nykyisellään eettisiä ja demokraattisia periaatteita. Osoitettu Aikeissa liittyä ohjelmaan ovat heterogeeninen ryhmä voi työvoiman julkisella tai yksityisellä sektorilla, ja ne liittyvät suunnitteluprosessien, politiikan ja innovaatioprosesseja. MSc Strategisen ennakoinnin tavoitteena on: Ihmiset osallistuvat strategiseen suunnitteluun prosesseja, ja liiketoiminnan innovaatioita. julkishallinnon liittyvät politiikan suunnitteluun. Konsultteja ja strategit sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Analyytikot näkymiä teollisuudenalojen ja / tai palveluja alueellisella tasolla ja maailmanlaajuisesti. Yritysjohtajat, jotka haluavat vahvistaa päätöksentekoprosesseihin. Johtajat ja työntekijät kansalaisjärjestöt pyrkivät vahvistamaan suunnitteluprosessien ja päätöksentekoon. Johtajat kansalaisjärjestöjä. Sillä pyritään myös jäsenehdokasmaata ilmennyt seuraavia taitoja, kykyjä ja arvoja,... [-]

Videot

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, 64849 MX
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Mexico City, 14380 MX
Asiointiosoite
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico State, 52926 MX
Asiointiosoite
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, 45138 MX
Asiointiosoite
Mexico Online, MX
Asiointiosoite
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla, 72453 MX
Asiointiosoite
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, 01389 MX
Asiointiosoite
Epigmenio González 500, San Pablo
Queretaro, 76130 MX
Asiointiosoite
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Mexico State, 50110 MX