Universidad Autónoma de Guadalajara

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UAG, erityisesti Meksikossa ensimmäinen yliopisto.

Yli 80 vuotta muuttamassa historia.

UAG oli ensimmäinen yksityinen yliopisto, joka vallitsi maassa ja on johtava koulutuksen alalla. Tämä antaa sinulle luottamusta, että voit opiskella ammatti laitoksessa, jonka kokemus antaa hänelle tarjota akateemista laatua, innovatiivisia oppimisen malleja ja huippuluokan opintosuunnitelmat. Nykyään yli 120 tuhatta valmistuneet eri kansallisuuksia, jotka suorittavat onnistuneesti eri puolilla maailmaa, ovat suurin tyytyväisyys ja suurin osoitus laatu, joka erottaa meidät. UAG osallistuu koulutukseen esikoulusta jatko-opintoihin, muodostaen tuottava johtajia, jotka parantavat maamme. Kuten UAG opiskelija te muodostaa yksi parhaista yliopistoissa maassa ja kansainvälistä arvostusta, joka automaattisesti antaa arvokasta tukea jatko.

Historia autonominen yliopisto Guadalajara.

  1. maaliskuuta 1935 nuorisoryhmän päättämässä Carlos Cuesta Gallardo, Angel Leano Alvarez del Castillo ja Antonio Leano Alvarez del Castillo tukemana tutkijat ja paljon Tapatia yhteiskunnan vastustaa sosialistisen koulutukseen ja päätti muodostaa autonominen yliopisto Guadalajara, ja näin ollen ensimmäinen yksityinen yliopisto Meksikossa.

Muodossa UAG onnistunut ammattilaisten koota taiteen, tieteen, koulutuksen, kulttuurin ja tekniikan ammattilaisille, henkistä, moraalista, sosiaalista ja fyysistä kasvua opiskelijoille. Perustamme arvot ihmisarvoa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta, osana vastuun yhteisölle. Edistää koulutukseen esikoulusta jatko-opintoihin, muodostaen tuottavia johtajat, jotka parantavat maamme.

pilarit UAG

Koulutuksen laatu

Päätehtävänämme on tarjota parasta mahdollista opetusta, siksi olemme erittäin päteviä opettajia, joilla on akateeminen astetta Master ja PhD. Ne ovat täysin omistettu omaa koulutusta ammattilaisille, jotka avainrooleja työpaikalla ja oltava asianmukainen opettajankoulutus, ylläpidon lisäksi jatkuvassa valmisteilla olevan par kanssa koulutus- edelläkävijä ja uutta teknologiaa.

Arvot

Vuonna UAG muodostavat miehet ja naiset hyvä koota taiteen, tieteen, koulutuksen, kulttuurin ja tekniikan ammattilaisille, henkistä, moraalista, sosiaalista ja fyysistä kasvua opiskelijoille. Perustamme arvot ihmisarvoa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta osana vastuun yhteisölle.

urheilu

Edistää ja integroida ohjattuun kehittää optimaalisesti meidän nuoristamme on tärkein tavoite. Meillä on ensimmäisen luokan laitteet ja pätevä monissa lajeissa tarjoamme, jossa urheilu esitykset ja muut vapaa-ajan toimintaan kuuluu tyyppi valmentajat.

Joukossa tilat ovat: baseball stadionit, ammatti jalkapallo ja jalkapallo. Myös kuntosali, squash, tennis, koripallo, racquetball, racquetball, jalkapallo, sisä jalkapallo, lentopallo huone ja rantalentopalloa, sekä olympia-allas, softball kenttä ja alueen extreme, mm.

Taide ja kulttuuri

Yliopisto on paikka, jossa yksilö on muodostettu kiinteästi; Meidän tehtävänä on kehittää näitä ominaisuuksia jokaisen meidän opiskelijoiden ja tämän saavuttamiseksi meillä on paras lajikkeen taiteen ja kulttuurin aloilta, jotka motivoivat oppilaita olla aktiivisempia, ajo niiden herkkyys ja luonne, sekä edistää rinnakkaiselon muiden nuorten, joiden avulla ne voivat kehittää erilaisia ​​kykyjä ilmaisun kukin niistä.

monikulttuurinen ympäristö

Paras hetkiä elämän, elävät kampuksella; parhaita ystäviä, tunnetaan yliopistolla ... The UAG on paikka, jossa voi elää uusia kokemuksia ja saada uusia ystäviä, et vain tavata ihmisiä meidän kaupungin vaan koko Meksikossa ja maailmassa. Elät monikulttuurinen kokemus, joka vain oman vaiheessa opiskelija!

Kielet

Tällä hetkellä on tietoa muiden kielten pidetään yhdessä kilpailuedun, välttämättömyys. Kielten opiskelu antaa sinulle muiden kulttuurien ymmärtämistä, te helpottaa viestintää ihmisiä muista maista ja avaa ovet parempia työmahdollisuuksia. Tietoisia näistä tärkeitä tekijöitä ovat luoneet International Language Center, jossa voit oppia maailman suurimpien kielet: Englanti, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Kiina ja espanjalainen.

vaihto

Unohtumaton kokemus ja paljon muuta rikastuttaa akateemista koulutusta paras opiskelijavaihto-ohjelmista vain UAG löytää. Annamme sinulle mahdollisuuden opiskella ulkomailla laitosten Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa oppia uutta kulttuuria ja vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa ja luoda kansainvälinen verkosto ystäviä.

ammattikäytänteiden

Tulla menestyksekäs ammattilainen, annamme sinulle mahdollisuuden harjoitella alusta alkaen, mitä kohteita. Vuonna UAG, ammatillinen käytännöt ovat suuntautuneet niin sinun hakea oman hankittuja tietoja luokissa välittömästi. Tavoitteenamme on vauhdittaa strategista ajattelua ja helpottaa pääsyä työhön kautta järjestelmän mukaan jokaisen profiilin: emprendurismo, perheyritys konsultti, opettaja, Executive tai virkailija.

Avoimet työpaikat

Tiedämme, miten vaikeaa on päästä työelämään ja aloita ammatillisen työn, joten UAG tarjoamme parhaan yliopiston työlaukulle. Tarjoamme kohtaamispaikka niille, jotka etsivät työmahdollisuuksia ja ne vaativat koulutetut ammattilaiset kuten sinä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso M.D. » Katso Maisteri » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisteriksi Tietotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Meksiko Guadalajara

Juna opettajat kykenevät kehittämään kestäviä ja edistyksellisiä ohjelmistoja käyttämällä menetelmiä ja työkaluja suunnitella, rakentaa, analysoida, testata, hallita ja ylläpitää ohjelmistoja parantamalla tekniikoita ja välineitä tuottaa laadukkaita ohjelmistoja. [+]

Opiskelu Master of Computer Science UAG

ohjelma tavoite

Juna opettajat kykenevät kehittämään kestäviä ja edistyksellisiä ohjelmistoja käyttämällä menetelmiä ja työkaluja suunnitella, rakentaa, analysoida, testata, hallita ja ylläpitää ohjelmistoja parantamalla tekniikoita ja välineitä tuottaa laadukkaita ohjelmistoja.

kilpailuedut

Se on opettajien ja arvostettu yliopistomaailmassa ja tutkijoiden tuotantoalan. Ammattitaitoinen voivat erikoistua kolmeen pääalueeseen: ohjelmistotuotanto, muodollisia menetelmiä tai hajautettu tietojenkäsittely. Sen opetussuunnitelma rakentuu perustuu osaamisen määriteltyjä teollisuuden. Se on laboratorioiden ja korkean teknologian laitteiden vaatimusten mukaisesti ohjelman. Valmistelee jatko osallistua teknologian kehitykseen, uuden tuotesukupolven ja projektinhallinnan. Ne sisältyvät suunnitelmaan materiaalien selvityksiä, joilla sertifiointi opiskelijoille. ... [-]

Maisteri

Asiantuntemusta Digitaalinen Animaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Meksiko Guadalajara

Valmista ammattilaisten digitaalinen animaatio, joka kykenee antamaan ja innovatiivisten ongelmia graafisen viestinnän suunnittelun ratkaisun, tuotanto ja markkinointi tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen animaatio kansallisella ja kansainvälisellä tasolla korkeat eettiset ja humanisti merkityksessä. [+]

Opiskelu Masters Digital Animaatio UAG

ohjelma tavoite

Valmista ammattilaisten digitaalinen animaatio, joka kykenee antamaan ja innovatiivisten ongelmia graafisen viestinnän suunnittelun ratkaisun, tuotanto ja markkinointi tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen animaatio kansallisella ja kansainvälisellä tasolla korkeat eettiset ja humanisti merkityksessä.

kilpailuedut

Se on ensimmäinen jatko-ohjelma animaatio lisäksi osaamisen kehittämiseen tuottavan kolmiulotteisia malleja digitaalisesti, sisältää mitat suunnittelu ja markkinointi. Se on kattava ohjelma, ottaen huomioon oman profiilin sisäänkäynti Graafinen suunnittelu ammatteihin, kuten Arkkitehtuuri, teollinen muotoilu, Engineering, Sisustussuunnittelu ja viestintä, mm. Tämän strategian tavoitteena on tehdä animaation, integroitu työkalu profiilin. Opettajamme korkeakoulututkinnon suorittaneet Master ja PhD, sekä koulutetaan opetuksessa animaatio, harjoittaa ammattiaan, jotta opas oppilaita heidän koulutukseen ja integrointi ammatillisessa ympäristössä. Suunnittelu opetussuunnitelman voi halutessaan opiskella tason erikoisuus tai opintojen loppuun asti Masters saavuttaminen saada otsikko ja ammatillinen todistus molemmissa tapauksissa. Yhteys CIPAE (Intelligence Center Support Yrittäjät) ja UAG, neuvonantajana inkubaatio ja kehittämiseen animaatio yritysten mukaan ammatillisen profiilin. ... [-]

Asiantuntemusta Uusiutuvien Energialähteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Meksiko Guadalajara

MSc Renewable Energy tarjosi UAG on vastaus tähän tarpeeseen yhteiskunnan, ympäristön ja markkinoiden, kun vaihtoehtoisten energialähteiden, energian järkevä käyttö ja ilmastonmuutoksen seuraukset tulevat yhä tärkeämmiksi. [+]

Tutkimus Master in Renewable Energy in UAG

ohjelma tavoite

Uusiutuvat energialähteet ovat todellisuutta nykyajan Meksikossa. Aurinkosähkö tekniikka on suurempi kuin 20 MW tuotantokapasiteettia ja vasta vuonna 2011 asennettu kapasiteetti kaksinkertaistettiin maassamme. Kuitenkin maamme on potentiaalia kasvaa kaikilla uusiutuvan energian teknologian, etenkin aurinkolämmön ja vedyn käyttöä ja biomassan.

Nopeutettu uusiutuvien energialähteiden teknologian merkitsee mahdollisuutta luoda työpaikkoja, mutta myös haaste kannalta muodostumista henkisen pääoman. Tässä suhteessa maa tarvitsee asiantuntijoita sekä käyttämällä tehokkaasti olemassa olevia lähteitä, kuten suunnitteluun, toteutukseen, toiminta, valvonta ja huolto vaihtoehtoisia tekniikoita.... [-]


Asiantuntemusta Valmistusjärjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Meksiko Guadalajara

Alueen vahvistaminen Manufacturing jalostusyritykset optimoimalla tuotantojärjestelmien, kun otetaan huomioon se kunkin elementtejä, jotka ovat osa tuotantoketjua. Levitä tekniikoita ja välineitä laadun ja tuottavuuden jotka johtavat harjoittamisesta huippuosaamista. Edistää tutkimusta aloilla kuten suunnittelu ja prosessin optimointi, suunnittelu ja uusien tuotteiden kehittämiseen ja integrointi tuotantoon. [+]

Tutkimus Master of Manufacturing Systems UAG

ohjelma tavoite

Alueen vahvistaminen Manufacturing jalostusyritykset optimoimalla tuotantojärjestelmien, kun otetaan huomioon se kunkin elementtejä, jotka ovat osa tuotantoketjua.

Levitä tekniikoita ja välineitä laadun ja tuottavuuden jotka johtavat harjoittamisesta huippuosaamista.

Edistää tutkimusta aloilla kuten suunnittelu ja prosessin optimointi, suunnittelu ja uusien tuotteiden kehittämiseen ja integrointi tuotantoon.

kilpailuedut

Ottaa johdon lähestymistapaa suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen valmistusjärjestelmien. Ottaa tiedekunnan esillä omalla alueella, jossa on korkea akateemista kutsumusta ja kansainvälistä tunnustusta.... [-]


Videot

¡Sé parte de la UAG!

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Av. Patria 1201, Col. Lomas del Valle, C.P. 45129, Zapopan, Jalisco
Guadalajara, 1-440 MX
Sosiaalinen media