Universidad Autónoma de Guadalajara

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UAG, erityisesti Meksikossa ensimmäinen yliopisto.

Yli 80 vuotta muuttamassa historia.

UAG oli ensimmäinen yksityinen yliopisto, joka vallitsi maassa ja on johtava koulutuksen alalla. Tämä antaa sinulle luottamusta, että voit opiskella ammatti laitoksessa, jonka kokemus antaa hänelle tarjota akateemista laatua, innovatiivisia oppimisen malleja ja huippuluokan opintosuunnitelmat. Nykyään yli 120 tuhatta valmistuneet eri kansallisuuksia, jotka suorittavat onnistuneesti eri puolilla maailmaa, ovat suurin tyytyväisyys ja suurin osoitus laatu, joka erottaa meidät. UAG osallistuu koulutukseen esikoulusta jatko-opintoihin, muodostaen tuottava johtajia, jotka parantavat maamme. Kuten UAG opiskelija te muodostaa yksi parhaista yliopistoissa maassa ja kansainvälistä arvostusta, joka automaattisesti antaa arvokasta tukea jatko.

Historia autonominen yliopisto Guadalajara.

  1. maaliskuuta 1935 nuorisoryhmän päättämässä Carlos Cuesta Gallardo, Angel Leano Alvarez del Castillo ja Antonio Leano Alvarez del Castillo tukemana tutkijat ja paljon Tapatia yhteiskunnan vastustaa sosialistisen koulutukseen ja päätti muodostaa autonominen yliopisto Guadalajara, ja näin ollen ensimmäinen yksityinen yliopisto Meksikossa.

Muodossa UAG onnistunut ammattilaisten koota taiteen, tieteen, koulutuksen, kulttuurin ja tekniikan ammattilaisille, henkistä, moraalista, sosiaalista ja fyysistä kasvua opiskelijoille. Perustamme arvot ihmisarvoa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta, osana vastuun yhteisölle. Edistää koulutukseen esikoulusta jatko-opintoihin, muodostaen tuottavia johtajat, jotka parantavat maamme.

pilarit UAG

Koulutuksen laatu

Päätehtävänämme on tarjota parasta mahdollista opetusta, siksi olemme erittäin päteviä opettajia, joilla on akateeminen astetta Master ja PhD. Ne ovat täysin omistettu omaa koulutusta ammattilaisille, jotka avainrooleja työpaikalla ja oltava asianmukainen opettajankoulutus, ylläpidon lisäksi jatkuvassa valmisteilla olevan par kanssa koulutus- edelläkävijä ja uutta teknologiaa.

Arvot

Vuonna UAG muodostavat miehet ja naiset hyvä koota taiteen, tieteen, koulutuksen, kulttuurin ja tekniikan ammattilaisille, henkistä, moraalista, sosiaalista ja fyysistä kasvua opiskelijoille. Perustamme arvot ihmisarvoa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta osana vastuun yhteisölle.

urheilu

Edistää ja integroida ohjattuun kehittää optimaalisesti meidän nuoristamme on tärkein tavoite. Meillä on ensimmäisen luokan laitteet ja pätevä monissa lajeissa tarjoamme, jossa urheilu esitykset ja muut vapaa-ajan toimintaan kuuluu tyyppi valmentajat.

Joukossa tilat ovat: baseball stadionit, ammatti jalkapallo ja jalkapallo. Myös kuntosali, squash, tennis, koripallo, racquetball, racquetball, jalkapallo, sisä jalkapallo, lentopallo huone ja rantalentopalloa, sekä olympia-allas, softball kenttä ja alueen extreme, mm.

Taide ja kulttuuri

Yliopisto on paikka, jossa yksilö on muodostettu kiinteästi; Meidän tehtävänä on kehittää näitä ominaisuuksia jokaisen meidän opiskelijoiden ja tämän saavuttamiseksi meillä on paras lajikkeen taiteen ja kulttuurin aloilta, jotka motivoivat oppilaita olla aktiivisempia, ajo niiden herkkyys ja luonne, sekä edistää rinnakkaiselon muiden nuorten, joiden avulla ne voivat kehittää erilaisia ​​kykyjä ilmaisun kukin niistä.

monikulttuurinen ympäristö

Paras hetkiä elämän, elävät kampuksella; parhaita ystäviä, tunnetaan yliopistolla ... The UAG on paikka, jossa voi elää uusia kokemuksia ja saada uusia ystäviä, et vain tavata ihmisiä meidän kaupungin vaan koko Meksikossa ja maailmassa. Elät monikulttuurinen kokemus, joka vain oman vaiheessa opiskelija!

Kielet

Tällä hetkellä on tietoa muiden kielten pidetään yhdessä kilpailuedun, välttämättömyys. Kielten opiskelu antaa sinulle muiden kulttuurien ymmärtämistä, te helpottaa viestintää ihmisiä muista maista ja avaa ovet parempia työmahdollisuuksia. Tietoisia näistä tärkeitä tekijöitä ovat luoneet International Language Center, jossa voit oppia maailman suurimpien kielet: Englanti, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Kiina ja espanjalainen.

vaihto

Unohtumaton kokemus ja paljon muuta rikastuttaa akateemista koulutusta paras opiskelijavaihto-ohjelmista vain UAG löytää. Annamme sinulle mahdollisuuden opiskella ulkomailla laitosten Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa oppia uutta kulttuuria ja vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa ja luoda kansainvälinen verkosto ystäviä.

ammattikäytänteiden

Tulla menestyksekäs ammattilainen, annamme sinulle mahdollisuuden harjoitella alusta alkaen, mitä kohteita. Vuonna UAG, ammatillinen käytännöt ovat suuntautuneet niin sinun hakea oman hankittuja tietoja luokissa välittömästi. Tavoitteenamme on vauhdittaa strategista ajattelua ja helpottaa pääsyä työhön kautta järjestelmän mukaan jokaisen profiilin: emprendurismo, perheyritys konsultti, opettaja, Executive tai virkailija.

Avoimet työpaikat

Tiedämme, miten vaikeaa on päästä työelämään ja aloita ammatillisen työn, joten UAG tarjoamme parhaan yliopiston työlaukulle. Tarjoamme kohtaamispaikka niille, jotka etsivät työmahdollisuuksia ja ne vaativat koulutetut ammattilaiset kuten sinä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisteriksi Tietotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Meksiko Guadalajara

Juna opettajat kykenevät kehittämään kestäviä ja edistyksellisiä ohjelmistoja käyttämällä menetelmiä ja työkaluja suunnitella, rakentaa, analysoida, testata, hallita ja ylläpitää ohjelmistoja parantamalla tekniikoita ja välineitä tuottaa laadukkaita ohjelmistoja. [+]

Opiskelu Master of Computer Science UAG ohjelma tavoite Juna opettajat kykenevät kehittämään kestäviä ja edistyksellisiä ohjelmistoja käyttämällä menetelmiä ja työkaluja suunnitella, rakentaa, analysoida, testata, hallita ja ylläpitää ohjelmistoja parantamalla tekniikoita ja välineitä tuottaa laadukkaita ohjelmistoja. kilpailuedut Se on opettajien ja arvostettu yliopistomaailmassa ja tutkijoiden tuotantoalan. Ammattitaitoinen voivat erikoistua kolmeen pääalueeseen: ohjelmistotuotanto, muodollisia menetelmiä tai hajautettu tietojenkäsittely. Sen opetussuunnitelma rakentuu perustuu osaamisen määriteltyjä teollisuuden. Se on laboratorioiden ja korkean teknologian laitteiden vaatimusten mukaisesti ohjelman. Valmistelee jatko osallistua teknologian kehitykseen, uuden tuotesukupolven ja projektinhallinnan. Ne sisältyvät suunnitelmaan materiaalien selvityksiä, joilla sertifiointi opiskelijoille. Graduate profiilia Sitä sovelletaan perusteet tietotekniikan ja ohjelmistojen suunnittelu ja systeemianalyysin. Se suunnittelee, suunnitella, toteuttaa ja suorittaa varsinaisessa testissä ohjelmistoprojektien käyttäen ohjelmistotyökaluja. Sitä sovelletaan ongelmanratkaisutekniikkaa, tieteellisen menetelmän ja matematiikan suunnitteluun ja järjestelmien analyysi. Sinulla on kyky suunnitella ohjelmisto. Se optimoi ohjelmistoja. Alueet, Professional Performance kehittäjistä. Jossa todistetaan ohjelmistoyrityksiä. Yritykset tahansa teollisuudessa että on osasto. Korkeakoulut. Tutkimushankkeita. Ohjelma Kuvaus koulu vuosineljännesten: Tammi-huhtikuussa May-elokuussa Syyskuu-joulukuu Oriented ohjelmistokehitystä. Tutkimus ja hoito teknologioita, välineitä ja menetelmiä alueella. Joustava opetussuunnitelma. Erittäin päteviä opettajia. hankkiminen grade Kerää määrärahat ilmoitetaan opetussuunnitelmassa. Kehitetään tutkimus paperi. Tutkiminen puolustus esittää tutkimustyötä. hakija Profile Tutkinnon opintojen tasolla kilpa-alue Tietokoneen ja elektroniikka sekä ne, jotka liittyvät uraa. Ovat tietoa ohjelmointikieliä olio-tietokannat, käyttöjärjestelmät ja ohjelmistojen suunnittelu. On taitoja ymmärtää asiakirjoja Englanti. Hallussaan taitoja suullinen ja kirjallinen. pääsyvaatimukset Sisällä hallinnolliset vaatimukset ja koululaisten tulee täyttää hakijan on oltava vähintään jossain määrin välittömästi ennen liittyvät alueet elektroniikan, tietojenkäsittelyn, mekatroniikka, atemáticas vähintään keskimäärin 8 Degree. Toimita jäsenyyshakemus ja siellä mainitut asiakirjat muodossa ottamista. Suorita psykometristen tentti.... [-]

Maisteri

Asiantuntemusta Digitaalinen Animaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Meksiko Guadalajara

Valmista ammattilaisten digitaalinen animaatio, joka kykenee antamaan ja innovatiivisten ongelmia graafisen viestinnän suunnittelun ratkaisun, tuotanto ja markkinointi tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen animaatio kansallisella ja kansainvälisellä tasolla korkeat eettiset ja humanisti merkityksessä. [+]

Opiskelu Masters Digital Animaatio UAG ohjelma tavoite Valmista ammattilaisten digitaalinen animaatio, joka kykenee antamaan ja innovatiivisten ongelmia graafisen viestinnän suunnittelun ratkaisun, tuotanto ja markkinointi tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen animaatio kansallisella ja kansainvälisellä tasolla korkeat eettiset ja humanisti merkityksessä. kilpailuedut Se on ensimmäinen jatko-ohjelma animaatio lisäksi osaamisen kehittämiseen tuottavan kolmiulotteisia malleja digitaalisesti, sisältää mitat suunnittelu ja markkinointi. Se on kattava ohjelma, ottaen huomioon oman profiilin sisäänkäynti Graafinen suunnittelu ammatteihin, kuten Arkkitehtuuri, teollinen muotoilu, Engineering, Sisustussuunnittelu ja viestintä, mm. Tämän strategian tavoitteena on tehdä animaation, integroitu työkalu profiilin. Opettajamme korkeakoulututkinnon suorittaneet Master ja PhD, sekä koulutetaan opetuksessa animaatio, harjoittaa ammattiaan, jotta opas oppilaita heidän koulutukseen ja integrointi ammatillisessa ympäristössä. Suunnittelu opetussuunnitelman voi halutessaan opiskella tason erikoisuus tai opintojen loppuun asti Masters saavuttaminen saada otsikko ja ammatillinen todistus molemmissa tapauksissa. Yhteys CIPAE (Intelligence Center Support Yrittäjät) ja UAG, neuvonantajana inkubaatio ja kehittämiseen animaatio yritysten mukaan ammatillisen profiilin. hakija Profile Niitä pidetään mahdollisina ehdokkaita valmistuneiden tutkinto liittyvä graafinen suunnittelu, teollinen muotoilu, arkkitehtuuri, Sisustussuunnittelu ja maisemointi, rakennustekniikan, tuotantotalouden ja uraa, jotka ovat alalla digitaalianimaatiolle mahdollisuuden lisätä ammatillista vahvuuksia ne ovat jo omansa, suorittaville koulutusta tukee niitä. Ne ihmiset maku käsittelyssä tietokoneessa, toimi tietokoneohjelmia ja editointitaito visuaalisen viestinnän ja graafinen esitys, onko tila-, mekaaniset, hahmoja ja sarjakuvia sekä rakentamaan järjestelmiä, muun muassa . Ihmiset, jotka ovat suunnittelussa alkuperä koko markkinoinnin projektinhallinnan ja PR, löydettiin ammattilaismarkkinoilla mahdollisuuden kehittää animaatioprojekteihin, tunnistaa ja perustamisesta aiheutuvista kustannuksista asiantuntijapalkkiot arvoinen hintansa. Graduate profiili Hän on pätevä suunnitella kiinteä joilla vastataan digitaalinen animaatio graafisen viestinnän tarpeisiin mukaan lukien kaikki suunnittelu- ja laatukriteerit,... [-]

Asiantuntemusta Uusiutuvien Energialähteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Meksiko Guadalajara

MSc Renewable Energy tarjosi UAG on vastaus tähän tarpeeseen yhteiskunnan, ympäristön ja markkinoiden, kun vaihtoehtoisten energialähteiden, energian järkevä käyttö ja ilmastonmuutoksen seuraukset tulevat yhä tärkeämmiksi. [+]

Tutkimus Master in Renewable Energy in UAG ohjelma tavoite Uusiutuvat energialähteet ovat todellisuutta nykyajan Meksikossa. Aurinkosähkö tekniikka on suurempi kuin 20 MW tuotantokapasiteettia ja vasta vuonna 2011 asennettu kapasiteetti kaksinkertaistettiin maassamme. Kuitenkin maamme on potentiaalia kasvaa kaikilla uusiutuvan energian teknologian, etenkin aurinkolämmön ja vedyn käyttöä ja biomassan. Nopeutettu uusiutuvien energialähteiden teknologian merkitsee mahdollisuutta luoda työpaikkoja, mutta myös haaste kannalta muodostumista henkisen pääoman. Tässä suhteessa maa tarvitsee asiantuntijoita sekä käyttämällä tehokkaasti olemassa olevia lähteitä, kuten suunnitteluun, toteutukseen, toiminta, valvonta ja huolto vaihtoehtoisia tekniikoita. MSc Renewable Energy tarjosi UAG on vastaus tähän tarpeeseen yhteiskunnan, ympäristön ja markkinoiden, kun vaihtoehtoisten energialähteiden, energian järkevä käyttö ja ilmastonmuutoksen seuraukset tulevat yhä tärkeämmiksi. Kilpailuetuja -Meidän sitoumus on sisällytetty kanssa kokeneista opettajien, mukaan lukien ulkomaalaiset ja meksikolaisia; asiantuntijat sähköntuotannossa uusiutuvista luonnonvaroista, biopolttoaineet ja ilmastonmuutos. Center for Sustainability ja uusiutuvien energialähteiden (CSER), integroi ryhmien opettajien ja opiskelijoiden Master of Renewable Energy, joka työskentelee tällä hetkellä linjat soveltavan tutkimuksen vedyn käyttöä sähköntuotantoon biodieselin tuotannossa ja ilmastonmuutos. CSER laati päästöt Inventory kasvihuonekaasujen valtion Jalisco, johon osallistui opiskelijoiden Masters. Se on tällä hetkellä myös työstetään kehitetään strategioita päästöjen vähentämiseksi osavaltiossa Jalisco. Osana prosessia kansainvälistymisen, olemme allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen kanssa Valencian ammattikorkeakoulu työskentelemään yhdessä aiheesta aurinkosähkö teknologia, johon kuuluu diplomi ja kurssi opiskelijoille meidän Master. hakija Profile Valmistuneet biologian, hallinta ja mekaaniset, sähkö-, elektroniikka-, kemian-, teollisuus ja siihen liittyvät tekniikan, jotka pyrkivät laajentamaan ja syventämään hallintaa tekniikoita sähkön tuottamiseksi uusiutuvista energialähteistä ja biopolttoaineita. Graduate profiili Master Renewable Energy hankkeissa sovellus voidaan luoda uusiutuvan energian ja energiansäästön. Voit palvella johtotehtävissä valtion virastot, yritykset tuottavat... [-]

Asiantuntemusta Valmistusjärjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Meksiko Guadalajara

Alueen vahvistaminen Manufacturing jalostusyritykset optimoimalla tuotantojärjestelmien, kun otetaan huomioon se kunkin elementtejä, jotka ovat osa tuotantoketjua. Levitä tekniikoita ja välineitä laadun ja tuottavuuden jotka johtavat harjoittamisesta huippuosaamista. Edistää tutkimusta aloilla kuten suunnittelu ja prosessin optimointi, suunnittelu ja uusien tuotteiden kehittämiseen ja integrointi tuotantoon. [+]

Tutkimus Master of Manufacturing Systems UAG ohjelma tavoite Alueen vahvistaminen Manufacturing jalostusyritykset optimoimalla tuotantojärjestelmien, kun otetaan huomioon se kunkin elementtejä, jotka ovat osa tuotantoketjua. Levitä tekniikoita ja välineitä laadun ja tuottavuuden jotka johtavat harjoittamisesta huippuosaamista. Edistää tutkimusta aloilla kuten suunnittelu ja prosessin optimointi, suunnittelu ja uusien tuotteiden kehittämiseen ja integrointi tuotantoon. kilpailuedut Ottaa johdon lähestymistapaa suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen valmistusjärjestelmien. Ottaa tiedekunnan esillä omalla alueella, jossa on korkea akateemista kutsumusta ja kansainvälistä tunnustusta. Ottaa päivitetty simulointijärjestelmät prosesseja. Ottaa koulutusjärjestelmä jossa keskitytään käytännön sovellus, joka perustuu monialaisen muodostamien opiskelijaa eri yritysten, ammatti ja työtilat. Kirjanpitoarvo opetussuunnitelman ja aikataulu tarpeiden mukaan työympäristön ja tuotantosektoria. Edistää tutkimusta kehittämään uusia tuotteita ja prosesseja hankkeiden toteuttamista pätevyys jälkeen ohjelma päättyi. Ottaa tehokas viestintäkanavat akateemisissa jatkuvuuden Bachelor-Specialty-Master. hakija Profile Ammattilaisten mukana ja / tai kiinnostunut prosessit suoraan tai välillisesti tuotantojärjestelmän yrityksen. Sitä tarvitaan ja ottaa vastuu saatavuus ja maku: Päivittäin käsittelyssä. Making tiimityötä. Tekee tutkimusta ja sovellus. Making jatkuva parantaminen työympäristössä. ohjelman kuvaus Sillä vaatimaan: Kerää määrärahat ilmoitetaan opetussuunnitelmassa. Kehitetään sovelluksen projekti ja / tai tutkimukseen. Puolustus hakemuksesi projektin ja / tai tutkimukseen. Graduate profiili Se voi suunnitella, hallita ja optimoida valmistusjärjestelmien yrityksissä tuottavat tavaroita ja tehdä päätöksiä, jotka perustuvat teknisiin ja niihin liittyvillä aloilla, jotka suoraan tai epäsuorasti liittyvät tuotantoyhtiö menetelmiä. Se kehittää taitoja johtamisen, suunnittelun, innovaation ja tehokkuus päätöksenteossa. Se on tietoinen siitä, että tehokkuuden, tuottavuuden ja laadun valmistuksen järjestelmiä, jotka on oltava kilpailukykyinen järjestöjen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Se kehittää tutkimusta alalla valmistus ja teollisuuden alan kasvun tukemiseksi maansa. pääsyvaatimukset Hän on suorittanut... [-]

Videot

¡Sé parte de la UAG!

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Av. Patria 1201, Col. Lomas del Valle, C.P. 45129, Zapopan, Jalisco
Guadalajara, 1-440 MX
Sosiaalinen media