Oppilaitokset ja yliopistot Moldovassa

Parhaat Oppilaitokset ja yliopistot Moldovassa 2018

Tällä sivulla voit etsiä yliopistot ja kauppakorkeakoulut Moldovassa. Voit helposti löytää kaikki tiedot korkeimmilla sijoilla yliopistoissa Moldovassa. Klikkaa "Lue lisää " on yksityiskohtainen kuvaus yliopiston ja katsaus opinto-ohjelmia tarjotaan.

Etsi yliopistot Moldovassa ja selata niiden ohjelmat löytää ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Saat kaiken tietoa eri opinto vaihtoehtoja Moldovassa ja vertaa lukukausimaksut ja opintojen pituuden. Voit säästää aikaa ja yhteystiedot yliopistojen Moldovassa suoraan: Täytä "Pyydä ilmainen tiedot " muoto, joka laittaa sinut kosketuksissa hakutoimistopalvelut.

Aloita haku tulevaa koulutusta heti!

1 Tulosta Moldova

Free International University of Moldova

Maisteri Moldova Chisinau September 2018

Vapaa International University of Moldova (ULIM) sijaitsee keskellä pääkaupunki Moldovan tasavalta - Chisinau kaupungin. Suunniteltiin vaihtoehtona yliopisto, Ilmainen International University of Moldova on omakustanne ja itsensä ylläpitäjä laitos. Se perustettiin 16. lokakuuta 1992 hallituksen päätöksen ja on akkreditoitu kansallinen neuvosto Academic arviointi ja akkreditointi Moldovan tasavalta. ULIM on keskikokoinen kansainvälinen yliopisto, jossa on noin 6000 opiskelija… [+] a, myös ulkomaisten eri maista, kuten: USA, Saksa, Italia, Turkki, Romania, Venäjä, Lähi-idän maissa jne. Vapaa International University of Moldova on johtava akateeminen keskus ja merkittävä vertailukohta yhteiskunnassa, ja se noudattaa periaatteita akateemisen eheyden ja kriittistä ajattelua. Yliopisto on yksi johtavista korkeakoulut Moldovan tasavallassa ja Kaakkois-Euroopan vaikuttamalla aktiivisesti tutkimuksen ja opetuksen kehittämiseen ja tiedon käyttöä. Yliopisto on tärkeä oppilaitos osa maailmanlaajuista henkisen yhteisö pyrkii suojelemaan ja vahvistamaan akateemisia arvoja sekä edistämiseen monimuotoisuutta ja kansainvälistä yhteistyötä. Yliopiston koulutustarjontaan kuuluu 42 perustutkintoa opinto-ohjelmiin, 60 jatko-opinto-ohjelmiin, ja 11 jatko-ohjelmia eri koulutusaloilla. Yliopiston strategisena tavoitteena on jatkaa tarpeisiin opiskelijoilleen ja tarjoamalla innovatiivisia laadukasta akateemista ohjelmia, jotka voivat reagoida ajoissa yhteiskunnallisia kysymyksiä ja ongelmia. University jatkuvasti tekee yhteistyötä yli 100 arvostetuimmista yliopistoista 40 eri maasta. Astetta myöntämä Free International University Moldovan kirjataan useimmissa maailman maissa. Yliopisto on kehittänyt yhteisiä ohjelmia, tutkimushankkeet ja kesällä koulujen yhteistyössä tunnettu yliopistojen Euroopasta, Venäjältä, USA, Kiina, Korea, jne. Vapaa International University of Moldova on täysjäsen tärkeä kansainvälinen yliopisto verkostojen, kuten: ELY; IAU; AUF; IAUP Guni. Meidän yliopisto on allekirjoittanut Magna Charta Universitatum samoin. ULIM isännöi useita kulttuurin ja kielen keskuksia kuin Kiinan Konfutse-instituutti; Korean Se Jong; Espanjalaisen Cervantes; British Center ja muut. Yliopiston opiskelijoiden ja alumnien edistää tehokkaasti julkiseen keskusteluun asettaminen ja päätöksentekoprosesseja sekä kansainvälisille tutkimusta kaikilla akateemisilla aloilla samoin. Monet valmistuneista ovat julkisuuden henkilöitä ja voi kohdata niin professorien ja tutkijoiden kuuluisa yliopistoissa ympäri maailmaa. Lisätietoja osoitteessa yliopiston verkkosivuilla: www.ulim.md tai ota yliopiston esite [-]