Oppilaitokset ja yliopistot Monacossa

Parhaat Oppilaitokset ja yliopistot Monacossa 2018/2019

Tällä sivulla voit etsiä yliopistot ja kauppakorkeakoulut Monacossa. Voit helposti löytää kaikki tiedot korkeimmilla sijoilla yliopistoissa Monacossa. Klikkaa "Lue lisää " on yksityiskohtainen kuvaus yliopiston ja katsaus opinto-ohjelmia tarjotaan.

Etsi yliopistot Monacossa ja selata niiden ohjelmat löytää ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Saat kaiken tietoa eri opinto vaihtoehtoja Monacossa ja vertaa lukukausimaksut ja opintojen pituuden. Voit säästää aikaa ja yhteystiedot yliopistojen Monacossa suoraan: Täytä "Pyydä ilmainen tiedot " muoto, joka laittaa sinut kosketuksissa hakutoimistopalvelut.

Aloita haku tulevaa koulutusta heti!

1 Tulosta Monaco

International University of Monaco

MSc Monaco Monaco-Ville Ranska Paris Yhdistynyt kuningaskunta London September 2018 + 2 lisää

Monacon ruhtinaskunta sijaitsee Monte-Carlo Ranskan Rivieralla, Monacon kansainvälinen yliopisto (IUM) on englantilainen korkeakoulu, joka tarjoaa perus-, jatko- ja jatkotutkintoja liiketoimintaan, joka on erikoistunut Finance, Luxury Business ja International Business -toimintaan. Maailmanlaajuisen sukupolven innovaatio Monacon kansainvälisen yliopiston kauppakorkeakoulu (IUM) kehittää onnistuneita ja harkittuja johtajia ja yrittäjiä. Olemme ainoa yliopisto, joka tarjo… [+] aa Englanti-kursseille täysin koulutettua yrityskoulutusta Cote D'Azurissa. 60 opiskelijaa ja tiedekuntaa edustavat kansallisuudet edustavat Monacon ruhtinaskunnan johtavaa korkeakoulutusta. Mikä on ero IUM: ssä? Olemme ylpeitä pienestä luokkakokoomme, jossa opiskelijat saavat yksilöllistä huomiota akateemisissa pyrkimyksissään. Professorien ja opiskelijoiden välillä on korkea vuorovaikutteisuus, ja kannustamme innovatiivista ja luovaa ajattelua. Rohkaisemme oppilaita menemään luentosalissa opetettavien teorioiden ja tietojen lisäksi käyttämällä reaalimaailman tilanteissa oppimista. Näin he voivat kehittää vahvoja analyyttisiä ja kognitiivisia taitoja, jotka tarjoavat heille perusta heidän kehitykselleen menestyksekkäälle liikemiehelle. Opiskelija oppii perusteellisesti monikulttuurisessa ympäristössä, joka kokoaa ihmisiä eri puolilta maailmaa jakamaan ajatuksia, muuttamaan ihmisiä ja luomaan mahdollisuuksia maailmanlaajuisesti. Opiskelijamme vievät heidän kanssaan tunnetta siitä, kuka he ovat kaupallisessa maailmassa, ja ylpeitä itsestään luotettavista liikemiehistä ja tulevaisuuden yrittäjistä. Monaco on yksi Euroopan johtavista liike-elämän keskuksista, ja se tunnetaan turvallisesta ympäristöstä. Opiskelijat suorittavat liiketoimintaosaamisen, käytännön kokemuksen ja henkilökohtaisen kehityksen, jotka palvelevat heitä elämään. Meidän tehtävämme on innostaa maailmanlaajuista sukupolvea. [-]