International University of Monaco

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Monacon ruhtinaskunta sijaitsee Monte-Carlo Ranskan Rivieralla, Monacon kansainvälinen yliopisto (IUM) on englantilainen korkeakoulu, joka tarjoaa perus-, jatko- ja jatkotutkintoja liiketoimintaan, joka on erikoistunut Finance, Luxury Business ja International Business -toimintaan.

Maailmanlaajuisen sukupolven innovaatio


Monacon kansainvälisen yliopiston kauppakorkeakoulu (IUM) kehittää onnistuneita ja harkittuja johtajia ja yrittäjiä. Olemme ainoa yliopisto, joka tarjoaa Englanti-kursseille täysin koulutettua yrityskoulutusta Cote D'Azurissa. 60 opiskelijaa ja tiedekuntaa edustavat kansallisuudet edustavat Monacon ruhtinaskunnan johtavaa korkeakoulutusta.

Mikä on ero IUM: ssä? Olemme ylpeitä pienestä luokkakokoomme, jossa opiskelijat saavat yksilöllistä huomiota akateemisissa pyrkimyksissään. Professorien ja opiskelijoiden välillä on korkea vuorovaikutteisuus, ja kannustamme innovatiivista ja luovaa ajattelua.

Rohkaisemme oppilaita menemään luentosalissa opetettavien teorioiden ja tietojen lisäksi käyttämällä reaalimaailman tilanteissa oppimista. Näin he voivat kehittää vahvoja analyyttisiä ja kognitiivisia taitoja, jotka tarjoavat heille perusta heidän kehitykselleen menestyksekkäälle liikemiehelle.

Opiskelija oppii perusteellisesti monikulttuurisessa ympäristössä, joka kokoaa ihmisiä eri puolilta maailmaa jakamaan ajatuksia, muuttamaan ihmisiä ja luomaan mahdollisuuksia maailmanlaajuisesti. Opiskelijamme vievät heidän kanssaan tunnetta siitä, kuka he ovat kaupallisessa maailmassa, ja ylpeitä itsestään luotettavista liikemiehistä ja tulevaisuuden yrittäjistä.

Monaco on yksi Euroopan johtavista liike-elämän keskuksista, ja se tunnetaan turvallisesta ympäristöstä. Opiskelijat suorittavat liiketoimintaosaamisen, käytännön kokemuksen ja henkilökohtaisen kehityksen, jotka palvelevat heitä elämään. Meidän tehtävämme on innostaa maailmanlaajuista sukupolvea.

Sijainnit

Monaco-Ville

Osoite
International University of Monaco
2 Ave Albert II

98000 Monaco-Ville, Monaco

Pariisi

Osoite
Groupe INSEEC
14, rue de Prony

75017 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit