University Mediterranean Podgorica

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistomme tarjoaa moderneja opinto-ohjelmia, jotka perustuvat johdonmukaisuutta sekä teorian että käytännön tietoa ja ovat täysin sopeutunut modernin muutokset Työmarkkinat.

Meidän professorit, assistentit ja kumppanit yliopistomme auttaa sinua opiskelun aikana heidän tietoa, kokemusta, innostusta ja varauksetonta tukea hankkia erikoistunut tietoa, joka auttaa sinua täysin vastata haasteisiin nykyaikaisen liiketoiminnan.

Valintasi avaat lukuisia mahdollisuuksia, kun puhumme henkilökohtaisia ​​sitoutuminen, ei vain meidän yliopistossa, mutta kaikki Atlas-ryhmän jäsen, josta olemme. Tällä tavalla, sinulle annetaan mahdollisuus parantaa ja tehdä paremmat tiedot, taidot ja pätevyydet voit hankkia opintojen aikana, mutta myös edistää tulevaa kehitystä ja vaurautta koko konsernissa.

Tiedekunta Business Studies "Montenegro Business School"Yliopiston" Välimeren "Podgorica, on nuori oppilaitos Montenegrossa on vähitellen laajentaa opetussuunnitelman tyydyttämiseksi tarvitaan laadukasta ja ajan tasalla nuorten koulutukseen. Tiedekunta on myös sitoutunut koulutuksen kansainvälistymisen sekä kehittämään opinto-ohjelmia Englanti kielellä. Tämän sitoumuksen, tiedekunnan käyttää tilaisuutta tehdä yhteistyötä ulkomaisten yliopistojen Tempus hankkeen DEBUT-M.

Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Videot

University Mediterraenean

University Mediterranean Montenegro

Univerzitet