Benson Idahosa University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia ja filosofia

BIU

1960

Perustamisen jälkeen Jumalan seurakunnan operaatiosta 1960, arkkipiispa Benson Idahosa saanut tarkat Jumalalta uskaltaa koulutuksen, alkaen Taimisto koulutuksesta yliopistossa tasolle.

1981

Vuoteen 1981, Vision kristillisen uskon yliopiston (CFU), joka myöhemmin nimettiin Benson Idahosa yliopisto, oli kypsynyt mielessä arkkipiispan. Mutta toteutuvan vision oli keskeytettävä antamaan tilaa perustamisen hyvämaineisten Uskonsana GROUP koulujen (Nursery, ensisijainen ja toissijainen) 1980

1992

Vuonna 1992 arkkipiispa Benson Idahosa sovellettu arvoisan opetusministerin lupaa luoda ja käyttää yksityinen yliopisto. Tämän kehityksen, en asiantuntijaryhmä tutkijat ja ammattilaiset perustettiin valmistelemaan toteutettavuusraportin, Academic lyhyt ja kehittää yleissuunnitelman ehdotetun yliopistossa. Toimivat laitokseksi jatkuvan oppimisen (ICL), ehdotettu yliopisto järjesti akateemisen ja ammatillisen ohjelmia nuorille opiskelijoille.

1998

Christian Faith Yliopisto tuli Benson Idahosa yliopisto-helmi Idahosa tuli yliopiston toinen presidentti

2002

Helmikuussa 2002, kymmenen vuotta sovelluksen aloittaa yksityinen yliopisto, liittohallitus kautta toimivien kansallisten yliopistojen komissio (NUC), armollisesti myöntänyt Benson Idahosa yliopiston toimiluvan. Yliopiston aloitti toimintansa täysin lisensoitu instituutio maaliskuuta 2002 alustavan opiskelijamäärien 400, rekisteröity kahteen tiedekuntiin (humanistinen tiedekunta, yhteiskuntatieteiden, koulutus- ja tiedekunta Basic ja ammattikorkeakoulu).

2004

Benson Idahosa yliopiston ensimmäinen viesti akkreditointi vuosittainen kokous

Visiomme

Benson Idahosa University haluaa olla mallina tutkijoita, ammattilaisille ja Yrittäjät, jotka ovat tehokkaita opetuslapsia Kristuksen noustaan ​​niiden ammattialalla. Se erottuu korkean suorituskyvyn poikkitieteellistä tutkimusta, jossa käsitellään kansallisia ja kansainvälisiä ongelmia, poistamalla väärä käyttäytymismalleja opiskelijoiden keskuudessa ja tulossa varasto tietoa voidaan käyttää hyväksi ihmiskunnalle kristittyihin eettisiä periaatteita, joiden tarkoituksena on muuttaa kansakunnan ja mantereen muuttamalla yksi opiskelija elämän kerrallaan.

Missiomme

Benson Idahosa yliopisto on yksityinen Christian University tarjoaa state-of-the-art perustutkintoa, jatko ja ammatillinen koulutus. Olemme sitoutuneet tehtävän nostaa johtajien kansakunnan, jotka ovat täydellisiä hengessä, mielen ja ruumiin, mikä edistää tuotannon korkean tason johtajuutta ja laatu työvoimaa kansakunnan ja maailman. Olemme näiden toimintojen suorittamiseen harkiten hyödyntämällä nykyisiä tieto- ja viestintätekniikan, verkostoituminen vastaavien laitosten maailmanlaajuisesti asettaa ihmiset ensin toimintaan ja korostaa Christian eettisiä arvoja. Edunsaajat Yliopiston palvelu ovat opiskelijat, työnantajat työvoiman nykyisten ja tulevien sukupolvien, Nigeriassa ja maailmanlaajuisen yhteisön.

Toimintamme tarkoitus

muutos Nigeria

Ydinarvomme (TOP-TIAA)

  • Ryhmätyö
  • Omistus Mentality
  • ihmiset Matter
  • Läpinäkyvyys & Integrity
  • Innovaatiot
  • Vastuullisuutta
  • Akateemisen osaamisen kanssa jumalisuuden

Miksi tutkimus AT BIU

BIU opiskelijoille

Opiskelijat nauttivat kriisin- vapaa yliopistoympäristössä, jossa he voivat rauhassa saavuttaa akateemisen harrastuksia. Ei ole olemassa lahkojen tai lakot kampuksella.

Meidän opiskelijan johtamisohjelman eli asukas ohjaajat, opiskelija- pappien, ja tarjota opiskelijoille johtotehtäviä, jotka auttavat heitä kehittämään johtamisen ja viestinnän taitoja menestyä pitkään valmistumisen jälkeen.

Meillä on erittäin suotuisa hostelli majoitukset, urheilupaikkoja sekä mittavat luentosaleissa että kätevästi sijoittaa kaikille opiskelijoille.

Jokaisen opiskelijan altistuu koulutusten joidenkin tunnetuimpia johtajakoulutusinstituutteja ja asiantunteva miehiä ja naisia ​​suuria saavutuksia. Tämän he ovat innostuneita ja heidän näkökulmastaan ​​päälle levitetyn hengellistä kasvua Kristuksessa, johtamisen, runsaan luominen, politiikan, viihteen ja enemmän.

Jokainen opiskelijalle annetaan tasavertaiset mahdollisuudet hankkia arvokasta käytännön kokemusta erikoisohjelmia, tehtäviä, yrittäjyys liitteitä ja harjoittelupaikkoja huippuluokkaa yrityksiä niiden kiinnostavien alojen saada ne varustettu elämään koulun jälkeen.

Opiskelijoilla on mahdollisuus ansaita apurahoja läpi huolellista soveltamista niiden tutkijoita, johtajarooleihin ja kerhotoimintaa.

Kaikki opiskelijat, riippumatta opintojen, koulutetaan yrittäjyyttä, hallinto, johtaminen, henkilöbrändi, ehdotus kehitystä, jatkaa kirjallisesti ja viestintä-, neuvottelu- ja projektinhallinnan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Afrikaans

Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Videot

Benson Idahosa University