Fountain University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fountain University profiili

historia

Fountain University

Muodostuminen Nasrul-Lahi-Il-Fatih Society (NASFAT) - haltija Fountain University- alunperin keskittyi rukouskokouksia muslimien eliittien, jonka tarkoituksena on luoda tarvittavat heille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa ja hieroa mielensä islamilaisten oppineiden päällä yhtäältä; ja parantaa niiden tietoa periaatteet ja käytännöt Islam, toisaalta.

Halu Nasrul-Lahi-Il-Fatih Society (NASFAT) perustaa yliopisto oli vahvistettu sen koulutuspolitiikan ja suunnitelman ilmaistiin sen strategisen Retreat pidetään Akodo, Lagos, vuonna 2000. Tästä vaatimattomasta alusta, seura alkoi systemaattinen, joka johti hosting akateemisen huippukokouksen 30 Distinguished Academic Henkilöt mistä 18 henkilö University Suunnittelutoimikunta syntyi tammikuussa 2004.

Fountain yliopisto sai operatiivisen lisenssin yksityinen yliopisto 17. toukokuuta 2007 liittohallitus suosituksiin kansallisen yliopistojen komissio. Tämän saavutuksen, eli Fountain yliopistojen strategisen täytäntöönpanon komitea perustettiin toimimaan "in loco neuvosto" elävästi syntymän yliopiston. Tämä komitea väsymättä toteuttamaan tarvittavat tilat yliopiston lentoonlähtöä. Komitea liuotettiin syyskuussa 2007, kun avajaisissa EKP: n neuvoston johtaa professori NOAdedipe. Ensimmäinen EKP: n neuvosto päätti ensimmäisen neljän vuoden syyskuussa 2011, minkä jälkeen se käyttövalmiiksi.

Mission Statement

Fountain University

Tehtävänä Fountain yliopisto on tarjota kilpailua ja kekseliäs valmistuneiden korkea moraalin. Yliopisto on annettava mahdollisuus kaikille ihmisille rotuun, heimo, uskonnosta tai poliittisesta taipumuksia. Nämä voitaisiin saavuttaa tehokkaita ohjelmia ja palvelu perustuu riittävien tilat sekä ammatillisesti ja pätevä henkilöstö.

Visio

Fountain University

FOUNTAIN University on uskottu vauhtia kovettuvan instituutio oppimisen kannalta, luonne rakentaminen ja palvelun ihmiskuntaa. Yliopisto tulee olemaan Information and Communication Technology (ICT) mukainen laitos oikea alusta alkaen.

Googlen filosofia

Fountain University

Fountain University on sitoutunut koko kehittämistä miesten ja naisten suotuisan ilmapiirin asianmukaisin opetuksen, tutkimuksen ja palvelu ihmiskunnalle, vaikuttavat islamilainen etiikka ja kulttuuri.

Fountain University

meidän MOU

NATIONAL JA KANSAINVÄLINEN yhteistyöprojektit ja -yhteisymmärryspöytäkirjoissa VÄLILLÄ FOUNTAIN YLIOPISTO, Osogbo JA MUUT yliopistojen ja

Fountain University, sen pyrkimys edistää akateemista yhteistyötä paikallisten ja ulkomaisten yliopistojen muodossa tiedekunnan ja opiskelijoiden vaihto, yhteinen tutkimus, vaihto julkaisemisesta, sponsoroinnin konferenssi, tarjoamalla oppimisen tukea, oppiminen resursseja tai laitteita ja muita akateemista toimintaa on allekirjoittanut useita aiesopimuksia (MOU) useiden yliopistojen. Vaivaa yliopiston etsimään enemmän kansainvälistä yhteistyötä on edelleen käynnissä. Tällä hetkellä yliopistossa on allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan yhden paikallisen ja viisi ulkomaisten yliopistojen. Nämä ovat:

1- INTERNATIONAL Islamic University, Malesia (IIUM)

 1. tammikuuta 2013 aiesopimuksen (MoU) väliin International Islamic University Malaysia (IIUM) ja Fountain University, Osogbo, Nigeria, allekirjoitettiin. Yhteistyöaloilla määritelty 2 artiklassa yhteisymmärryspöytäkirjan ovat muun muassa "Student ja henkilöstön vaihto", ja sen 6 (1) asiakirjan todetaan seuraavaa: Tämä yhteisymmärryspöytäkirja tulee voimaan allekirjoitushetkellä ja pysyy voimassa viiden (5) vuotta. Muita yhteistyöalueita ovat seuraavat:
 • Yhteistyö tutkimus-
 • Henkilökunta jatkaa Master / PhD ohjelma rikastuttaa islamilaisia ​​arvoja
 • Keskustelu islamilaisen Opetussuunnitelman / Opetus Module
 • Exchange of Research Materials
 • Keskustelu ICT kehitys akateemisen; ja
 • Mikä tahansa muu alue yhteistyöpotentiaalin sovita.

KESTO: Tämä MOU tulee voimaan allekirjoitushetkellä ja pysyvät voimassa viiden (5) vuotta. Tämä MOU voidaan pidentää sillä voidaan sopia kirjallisesti osapuolille.

2- International University of AFRICA, Sudan (IUA)

Osana kansainvälistymispyrkimyksissä yliopistomme ja toiminnan prosessi formalizing yhteistyönä kanssa International University of Africa (IUA) Khartumissa joskus marraskuu 2103. MOU kanssa IUA on viiden vuoden voimassaoloaika. Yhteistyöaloihin ovat:

 • Henkilökunta ja Opiskelijavaihto
 • Oppilasvaihtojen ne kolmen kuukauden kesällä Intensive Arabian kielen koulutusta.
 • Tietojen vaihto ja parhaiden käytäntöjen aloilla Curriculum Development; ja arabian ja islamilainen Translation
 • Vaihto panos julkaisuissa kuten lehdet, uutiskirjeet, esitteet jne.
 • Yhteistyö tutkimus- ja projektityö
 • yhteinen tutkimuskeskus
 • Conference hosting
 • Pääsy digitaaliset kirjastot
 • Yhteinen urheilutapahtumissa jne.

On Kolmen kuukauden Intensive arabia Taitotaso meidän opiskelijoiden, huolehtivan IUA suostui FUO kiintiö 60 opiskelijaa koostuu 35 Urokset ja 25 Naaraat; ensimmäiset odotetaan heinäkuu 2015. Ohjelma olisi 12 viikkoa 360 tuntia eli 6 tuntia / vrk / 5 päivää / viikko. MOU on 5 vuotta.

3- SKYLINE University College, Sharjah, UAE

Fountain University allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan nokkeluus Skyline University College kesäkuussa 2014. alueet välisen yhteistyön kahden toimielimen ovat seuraavat:

 • Asiantuntemuksen ja osaamisen ja parhaiden käytäntöjen
 • Tiedekunnan ja Opiskelijavaihto
 • Tietojen vaihto ja parhaiden käytäntöjen
 • Keskustelu panos Julkaisut
 • Conference osallistuminen
 • Helpottaa kohti Program tarkastelu
 • Yhteistyö tutkimus- ja projektityö

4- SUDAN YLIOPISTO tieteen ja teknologian, Khartumissa (SUSTECH)

Yhteistyö ja MOU allekirjoitettiin Sudanin University of Science and Technology (SUSTECH) Khartum. Yhteistyö kanssa SUSTETECH sisältyy mahdollisuus SUSTECH tarjota stipendin henkilökuntamme tutkimaan heidän tohtoreita yliopistollisen ja myös yhteistyötään etäopetuksen; SUSTECH on sijoittunut 2 Sudanissa, 40 Afrikassa ja 2678 maailmassa (4icu 2015 ranking). MOU on 3 vuotta ensisijaisesti.

5- NON-Sudanin STUDENTS HYVINVOINTI JÄRJESTÄYTYMINEN (NSSWO)

Yhteisymmärryspöytäkirjan kanssa tehtiin Non-Sudanin opiskelijoille Welfare Organization (NSSWO). Helpottaakseen ja moitteettoman toiminnan varmistamiseksi eri -yhteisymmärryspöytäkirjoissa pyynnöstä School of arabian Non-Arab opiskelijat, IUA, Non-Sudanin opiskelijat Welfare Organization nimitettiin edustajana FUO ainoastaan ​​hyvinvoinnista opiskelijoiden taas Sudanissa. NSSWO on kansalaisjärjestö, joka perustettiin ensimmäinen varapresidentti Sudanin ja osittain rahoittama Sudanin hallituksen. Avustuksella Sheik Abdalla Makki of NSSWO FUO rekisteröitiin WAMY Afrikan toimiston muslimina yliopiston Afrikassa ja toivottavasti edelleen häneltä yhteydenottoja. Tämä avaa myös ovet mahdollisen avun useilla muilla aloilla.

6- muut ulkomaiset yhteistyötä valmisteilla

Fountain University on perustamassa yhteydessä useisiin muiden kansainvälisten laitosten molemminpuolisia hyötyjä.

Kosketus Afrikkalainen asioiden johtaja, päämajassa WAMY, Dr. Robbi Elhajj, joka on tällä hetkellä helpottaa Fountain yliopiston avunpyynnön perustettavan instituutin arabian käännös ja koulutus (INATT) tri Solih Alwuhaeybiy, WAMY Executive pääsihteeri Jedda Saudi-Arabia.

Lopuksi olemme myös esittäneet pyynnön Khartumiin International Institute for arabian lanuage, perustettiin yli 40 vuotta sitten hoitamaan lähinnä jatko-opinnot ja todistus ohjelmia. Olemme lähestyneet Management mahdollisesta kolmen kuukauden intensiivinen arabia Proficiency ohjelmaa. Edustaja FUO, NSSWO seuraa ylös ja pian saamme heiltä palautetta.

Odotamme vastausta Management Khartumin kansainvälinen instituutti Arabian kielen (KIIAL) on kolmen kuukauden arabia Proficiency ohjelmaa.

7- MOU WITH Osun YLIOPISTO

Välisellä aiesopimuksella Fountain yliopiston ja Osun University allekirjoittivat 2. joulukuuta, 2013. sopimusehdot muistiossa kahden toimielimen ovat seuraavat:

 • Kannustaa vierailut tiedekunnan yhdestä yliopistosta toiselle varten harjoittaa tutkimusyhteistyöhön
 • Edistää yhteistä kehittämistä tutkimussuunnitelma rahoitusta lisäämiseksi yhteisen tutkimuksen suorittamisessa
 • Vaihdon edistämiseksi akateemisten akateemisten julkaisujen ja tieteellisen tiedon
 • Edistää yhteisiä konferenssien, työpajojen ja julkinen luento
 • Edistetään muita akateemista toimintaa, jotka parantavat edellä mainitut tavoitteet

Molemmat yliopistot sopivat tarkastelevansa tämän pöytäkirjan viiden (5) vuoden kuluttua allekirjoittamisesta ja tunnustaa tämä muistio voidaan tarkistaa ja irtisanominen milloin tahansa yhteisellä suostumuksella tai 90 päivällä kirjallisen jompikumpi osapuoli.

Fountain University
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Videot

6TH CONVOCATION CEREMONY