Pan-Atlantic University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mission Statement Yliopiston on: "muodostaa osaava ja sitoutunut ammattilaisten ja kannustaa heitä palvella henkilökohtaisia ​​aloitteita ja sosiaalisen vastuun yhteisössä, jossa he työskentelevät, mikä auttaa rakentamaan parempaa yhteiskuntaa Nigeriassa ja Afrikassa suuren". Tämä unelma kiteyttää tarkoitus yliopistossa.

Pan-Atlantic University edistää kansallista kehitystä tarjoamalla opetusohjelmia, jotka ovat merkityksellisiä maan tarpeisiin. Yliopisto on avoin kaikille ihmisille kansallisuudesta riippumatta, rodun, sukupuolen, uskonnon tai etnisen ryhmän. Ajan toimintaa yliopiston ovat osa laajempaa all round muodostuminen, joka annetaan yliopistossa.

tavoite koulutuksen yliopistomme on hyvin pyöristetty muodostumista ihmisen. Tämän vuoksi tärkeä osa jokaisen ohjelma on sisällyttäminen hyvä määrä kursseja humanistisen. Tavoittelemme myös, tahallisella ohjelmien suunnittelusta, teroittaa ja sulhasen yrittäjähenkeä Opiskelijamme ja osallistujille. Yliopisto pyrkii vaaliminen henkilöille, jotka ovat ammatillisesti päteviä, luova ja yritteliäs, kiivaili yhteisen hyvän ja osaa tehdä vapaan ja moraalisesti pystyssä päätöksiä ja jotka siten toimivat positiivisina edustajina muutos palvelun yhteiskunnalle.

Nimi Yliopisto merkitsee universaali mentaliteetti: avoimuus muille henkilöille, ideoita, osaamisalueiden, kulttuurien kaukana ja lähellä, ilman syrjintää.

Yliopisto on myös paikka, joka edistää ja stimuloi tutkimus ja pysyvä etsiä totuutta. Tämä edellyttää työvoiman älykkyyttä, älyllisen rehellisyyden ja halu oppia, yhdistettynä halu jatkuvasti voittaa omat rajat. Lisäksi yliopisto-opinnot vaativat viljely oman persoonallisuuden ja kehitystä tottumukset tarvittavat ammatilliset ja sosiaaliseen elämään.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta August 2018 Nigeria Lagos + 1 lisää

MSc ohjelma on laadittu yhdistelmä akateeminen ja ammatillinen koulutus, ja on suora vastaus teollisuuden tarpeet. [+]

MSc ohjelma on laadittu yhdistelmä akateeminen ja ammatillinen koulutus, ja on suora vastaus teollisuuden tarpeet. Ohjelma koostuu 3 puroihin: Kirjoittaminen Media muuttuvassa maailmassa, Media Enterprise ja markkinointiviestintä.

MSc ohjelma ajetaan kahdessa muodossa: Kokopäiväinen (12 kuukautta) ja Part Time (24 kk)

Pääsyvaatimukset

Ensimmäinen tutkinto asiaa kurinalaisuutta (vähintään toisen luokan alempi jako). Ehdokkaat HND tai vastaava on oltava jatkotutkinto tunnustettu korkeakoulututkinto hakea.

Osa-aikainen MSc

Lisävaatimuksia

3 vuotta post valmistumisen työkokemus mieluiten median ja viestinnän asemaa

Kesto: 24 kuukautta (4 lukukautta ja 3 kuukautta työharjoittelu =... [-]