American College of Norway

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MIKÄ ON ACN?

Meidän college tarjoaa opiskelijoille 30 opintopistettä (yksi vuosi - vastaa 60 "studiepoeng" in Norja System) amerikkalaisen yliopiston järjestelmä osana Yhdysvaltain kandidaatin tutkinto. ACN: n yhteistyökumppaneita ovat:

University of North Dakota (UND) Grand Forks, North Dakota West Chester University (WCU) West Chester, Pennsylvania Adelphi University (AU) Garden City, New York. Southern New Hampshire Universityn (SNHU) Manchester, New Hampshire.

ACN opiskelijat, jotka läpäistyään ACN ohjelma taataan pääsy. Lisäksi kanssa luottojen saatu ACN, opiskelijat voivat hakea yliopiston heidän valintansa Yhdysvalloissa.

Kun opiskelijat läpäistyään kursseja ACN, he voivat saada siirtää UND, WCU, AU tai SNHU kuin Junior (kolmas vuosi) opiskelija. Ollessaan ACN he saavat erinomainen ymmärrys amerikkalaisen yliopiston järjestelmä, rakentaa verkosto opiskelija ja tiedekunnan yhteystiedot (sekä Norja ja Yhdysvallat) ja voi sitten siirtyä sujuvasti osaksi yliopiston järjestelmään. ACN auttaa opiskelijoita käytännön ja byrokraattisia yksityiskohtia, jotta he voivat keskittyä enemmän opintoihinsa ja niiden siirtyminen on sileä. Tiiviissä yhteistyössä näiden yliopistojen mahdollistaa ACN isännöidä American professorit lukukausittain.

Valtaosa Norja opiskelijat palaavat Norjaan hakeutumaan heidän tutkimuskohde. Past opiskelijat ilmoittavat, että ne ovat olleet vahvempia ehdokkaita työhaastatteluun koska niiden kansainvälisen tutkimuksen kokemus.

Aiemmin ACN opiskelijat ovat saaneet astetta monilla aloilla, mutta erityisen suosittuja ovat: Viestintä - Media, Broadcasting, journalismi, PR., Rauha tutkimukset, Aerospace ja kaikki alueen Business. ACN opiskelijat tällä hetkellä työskentelee Norjassa kuuluvilla aloilla tv, radio, koulujen ja yritysten - sekä pienet että suuret.

ACN on tärkeä tilaisuus kansainvälisille opiskelijoille samoin. American opiskelijat tulevat eri puolilta USA, mutta pääasiassa keskilännessä. ACN on erityinen valitus sisällä Norja-Amerikan yhteisö ja opiskelijat ovat usein houkutellut koska niiden Norja perintöä. Meillä on ollut myös opiskelijoiden Iranista, Irakista, Bulgaria, Saksa, Ruotsi, Kamerun, Ghana, Kiina, Kanada, Vietnam, Filippiinit ja Bosniassa. He jättävät Norja erityinen mieltymys maa, ihmiset ja college.

HISTORIA ACN

American College of Norway on juhlinut yli 25 lukuvuotta. Se perustettiin vuonna 1990 tohtori Steinar Opstad, entinen varapresidentti NHO, Elinkeinoelämän Norja Enterprise.

Vuonna 1992 ACN alkoi 12 Norja ja 12 amerikkalaista opiskelijaa kokoontuvat opiskelemaan viehättävä maatilalla kartano saarella Jeløy Moss, Østfold, Norja. Vuosien ohjelma on laajentunut 70 opiskelijaa Norjasta, Yhdysvalloista, ja maiden eri puolilta maailmaa. ACN on nyt sijaitsee kauniilla yleissopimuksen Building (Konvensjonsgaarden), keskustan Moss, lähellä julkinen kirjasto, kahviloita, kauppoja ja yöelämää.

Miksi ACN?

On olemassa useita syitä, että opiskelijat aloittavat koulutuksen American College Norjan. Opiskelu ACN avulla opiskelijat voivat saada 30 opintopistettä (yksi vuosi) suuntaan teidän kandidaatin tutkinto, jonka avulla voit aloittaa kolmannen vuoden (junior) meidän yhteistyökumppaneita yliopisto Yhdysvalloissa. Toiseksi, ACN tarjoaa asteittain käyttöön osaksi amerikkalaisen yliopiston järjestelmään. Luokan rakenne ja sosiaaliset verkostot amerikkalaisissa yliopistoissa ovat varsin erilaiset kuin ne, jotka tällä Norja korkeakouluissa ja yliopistoissa. Opiskelijat hidastui uusia tapoja tehdä asioita, ja ovat paremmin valmistautuneita opintonsa amerikkalaisen yliopiston.

ACN tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa Englanti lukeminen, kirjoittaminen, ymmärtäminen ja puhetaidon. Vaikka opiskelijan on oltava sujuvasti tulla hyväksytyksi ACN, useimmat raportoivat, että vuoden kuluttua täällä heidän Englanti taitoja on huomattavasti parantunut. Tämä valmentaa parempaa menestystä koko opiskeluajan.

Henkilökunta on varustettu auttamaan opiskelijoille erilaisia ​​ei-akateemisen näkökohtia valmistautuu opiskelemaan Yhdysvaltoihin, kuten soveltaen kouluihin, löytää asunto, ja viisumin hakemiseen. Tämä apu on korvaamaton, ja meidän avullamme, matkaa USA voi olla paljon vähemmän stressaavaa.

Viime ACN on hauskaa! Opiskelijat muodostavat tiivis ryhmä ystäviä he muutoin ei olisi met.Throughout vuonna on lukemattomia toimintaa opiskelijoille, ja sen ulkopuolella koulun. Opiskelijat saavat verkoston ystäviä ja luokkatoverit, jotka auttavat myöhemmin elämässä, kun työnhaussa. Monet opiskelijat myös halutessaan osallistua samaan amerikkalaiset yliopistot joten kun he saapuvat Amerikassa ne ovat jo sosiaalinen verkosto. Tämä tekee elämän muuttuvassa siirtyä Norjasta Amerikkaan paljon helpompaa.

Norja Opiskelijat

80-90% opiskelijoista ovat Norja, ja useimmat opiskelijat hakevat suoraan ACN lukiosta. Hyväksymme 70 opiskelijaa vuosittain, ja useimmat heistä ilmoittautua syksyllä lukukauden. On myös mahdollista hakea kevätlukukausi, joka alkaa tammikuussa.

Ratkaisun vaatimukset:

Täydellinen hakemuslomake (ACN Application) Kaikkien hakijoiden on täytynyt saavuttaa generell studiekompetanse alkuun mennessä lukukauden, joista ne soveltavat Kaikki hakijat ovat velvollisia toimittamaan henkilökohtaisen essee Tähän kysymykseen: "Miksi kiinnostuneet koulutusmahdollisuuksia?" Suositeltu keskiarvolla on 4,0 (Norja Scale) - Ota yhteyttä ja selkeyttä Etusija annetaan laskea hakijoille että palautettava täytetty hakemus 1. toukokuuta. Hakuaika kevätlukukausi on 25 marraskuu.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Videot

Dorm Video