NHH Norwegian School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

NORJAN johtava kauppakorkeakoulu
Se tekee eron, jossa opiskelet. NHH on yksi parhaista kauppakorkeakouluissa Euroopassa ja kuuluu yksinomaan CEMS verkko (www.cems.org) - strateginen liitto 30 johtavien kauppakorkeakoulujen, 65 monikansalliset yritykset ja viisi kansalaisjärjestöjen kanssa. NHH tavoitteena on olla johtava kansainvälinen valittujen tutkimusaloilla, ja meidän tiedekunnan ovat suuren kysynnän asiantuntijoita liike-elämässä, median ja koko yhteiskunnalle.

Olemme tyytyväisiä lahjakkaita opiskelijoita kaikkialta maailmasta meidän maisteriohjelmiin ja tarjota heille ensiluokkaista koulutusta - ilman lukukausimaksua.


Ei maksuja
NHH on valtion rahoittama yliopisto ja siksi ei peri sovelluksen tai lukukausimaksuja. Koska opiskelija NHH, ainoa maksu sinun on maksettava on pieni lukukausi rekisteröintimaksun Student Welfare Organization Bergenissä (SIB), jolloin voit hyötyä niiden palveluista. Määrä on tällä hetkellä noin NOK 800 per lukukausi. Jotkut hakijat ovat velvollisia dokumentoida taloudellisia mahdollisuuksia, jotta voidaan myöntää oleskelulupa tutkia Norjassa (ulkopuolella olevien kansalaisten EU / ETA-alueen ja Sveitsin).


3 OUT OF 4 opiskelijaa on työpaikka ennen valmistumistaan
NHH valmistuneet ovat asiaan odottavia töitä. Mukaan meidän viime työpaikkojen tutkimus 3 out of 4 opiskelijat ovat jo laskeutunut työtä ennen kuin ne valmistuvat. Keskipalkka NHH valmistuneiden on noin NOK 520 000 (n. 63 000 USD) luontoisetuineen.

NHH työllistyy eri toimialoilla:

Consulting, tilintarkastus ja kirjanpito - 49% Pankki-, vakuutus- ja rahoitus - 22,4% Julkishallinto, tutkimuksen ja opetuksen - 8,2% IT / Telecom ja kuljetus / merenkulku - 8,2% Teollisuus, öljy / kaasu ja energia - 5,1% Trade, PR ja markkinointi / mainonta - 5,1% Muut - 2%


Monet kansainväliset opiskelijat valitsevat jäädä Norjassa sen jälkeen, kun ne ovat valmistuneet. Tuorein tutkimus osoittaa, että 58 prosenttia valmistuneista työskentelevät Norjassa, kun taas loput 42 prosenttia matkustaa ulkomaille töihin.

VIDEO: "Ura - Opportunities saavuttaneet todellista"


Elinkeinoelämä on siellä päivästä 1
Klo NHH meillä on tiiviit yhteydet elinkeinoelämään. Koulun laajaa yhteistyötä Norja ja kansainväliset yritykset varmista, että saat oppimiskokemus, joka on relevantti, ajantasaista ja keskitytään auttamaan teitä tulla yritysjohtaja huomenna. Opiskelijamme inspiraatiota kokous edustajia liike ympäri vuoden kautta vierailuluentoja, asia esityksiä, seminaareja ja konferensseja, ura päivää ja yritysesittelyt.


kansainvälisiä mahdollisuuksia
Koska opiskelija NHH sinulla on erinomaiset mahdollisuudet saada arvokasta kansainvälistä kokemusta opintojen aikana vaihto-ohjelmien, CEMS maisterin in International Management (MIM), kaksoistutkintoja ja kesäkursseja.

Exchange lukukauden yksi meidän koulujen

CEMS Master n in International Management Kaksinkertainen Koulutusohjelmat Innovation School at Berkeley Kesäkurssi Fudanin yliopistossa

Check out joitakin NHH opiskelijoiden kansainvälisiä kokemuksia ja lukea tarinoita: http://bit.ly/2fXZjEN

Lisää inspiroivia, etsi #nhhworldwide Instagram ja nähdä mitä opiskelijat kokevat ulkomailla.


Opiskelijaelämä AT NHH - käytännön kokemus ja hauskaa
NHH opiskelijat ovat yleensä hyvin tyytyväisiä opiskeluun ja opiskelijan elämää NHH, ja viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että 95 prosenttia suosittelisi NHH ystävälle.

Auttaa varmista, että saat pois parhaan mahdollisen alun, oppilaskunnan (NHHS) ja NHH järjestää Tervetuloa viikko alussa ensimmäisen lukukauden.

Koska NHH opiskelija, automaattisesti jäseneksi NHHS, yksi aktiivisimmista opiskelijajärjestöjen Norjassa. Osallistuvien yhden tai useamman yhdistyksen toimintaan antaa sinulle mahdollisuuden saada uusia ystäviä, toteuttamaan itseäsi ja saada uusia kokemuksia. Osallistu toimintaan antaa myös käytännön kokemuksia ja tapa kehittää tiimityötä ja johtamistaitoja ja testata akateemisen teoriat tosielämässä. Asiaankuuluvat kokemukset opiskellessaan on arvostamia mahdollisille työnantajille.

NHHS toiminta ulottuu urheiluseurojen jalkapallo, koripallo ja ulkoilu, taloudellisia ja yrittäjyyttä ryhmiä, koulu sanomalehtiä, tv-kanava, valokuvaus ryhmä, tanssiryhmä ja useita kuoroja.

Big opiskelijatapahtumia:

Kulttuurinen festivaali Uken on suurin opiskelija tapahtuma länsiosassa Norjassa. Kolmen viikon ajan, opiskelijat järjestää vaiheessa osoittaa, konsertteja ja muita tapahtumia, jotka houkuttelevat tuhansia kävijöitä koulun.

NHH Symposium on Pohjois-Euroopan suurin opiskelija-run konferenssissa liike. Yritysjohtajat ja huippupoliitikot osallistumaan tapahtumaan, keskustella nykyinen globaaleja kysymyksiä. TEDxBergen on vuotuinen konferenssi, joka järjestää opiskelijoiden NHH.


NORJA
Norjassa on vahvat perinteet tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden, mikä on edistänyt korkea sukupuolen, taloudellisen ja sosiaalisen tasa-arvon. YK riveissä Norja yhtenä suurinta maata elämänlaatuun.

Norja korkeakoulujärjestelmä kuuluvat kaikki toimielimet, jotka ovat akkreditoitu. Lukuun ottamatta joitakin yksityisiä korkeakoulua, kaikki korkeakoulut ovat valtion.

Norjassa on epäilemättä yksi parhaista hyvinvoinnin järjestelmien maailmassa, ja opiskelija täällä varmistetaan lääkärin hoitoa riippumatta siitä, missä osassa maata asut.

Norja talous hallitsee kehitystä ja kaupan energiaa ja luonnonvaroja. Öljyn ja kaasun, kalastus, vesiviljely, ja sähköntuotannon ovat tärkeitä liiketoiminta-alueita maan.


BERGEN
Bergen on kosmopoliittinen kaupunki, jossa on pikkukaupungin charmia ja tunnelmaa. Kaupunki tarjoaa laajan valikoiman kaupunkien, kulttuurin ja luonnon nähtävyyksiä. Yhdistelmä kaupungin elämää ja luonto on ainutlaatuinen. Ympäröivät vuoret, vuonot ja saaret, Bergen on poikkeuksellinen Luonnon läheisyys. Se on vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupunkien kaupunki elämää vuori vaellukselle jopa Fløyenin tai veneretken yksi saarten.

Katso NHH Student blogi vihjeitä tulevat Norja ja Bergen: http://bit.ly/2gddysk

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Energian, Luonnonvarojen Ja Ympäristön

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja Bergen

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration [+]

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration Op: 120

Strategisia vastauksia kilpailukykyä energiaa ja luonnonvaroja markkinoilla Ympäristövaikutukset liiketoiminnan ja hallituksen päätökset

Sen joustavuus voit valita erikoiskursseja, jotka täyttävät yksilölliset edut ja tarvitsevat.

Kehittynyt kurssit ovat oikeutettuja mestarin kanssa "Research Distinction". Opiskelijat, jotka aikovat jatkaa tohtorin rohkaistaan ​​vähintään kaksi jatkokursseja.

[-]

Maisteri Taloustieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja Bergen

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration [+]

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration Op: 120 Kesto: Kaksi vuotta Ohjelma antaa sinulle taitoja analysoida markkinoiden ja teollisuuden sekä taloudelliset haasteet yksityiset yritykset, julkiset laitokset ja kehitys maissa ja alueilla. Se antaa sinulle tärkeitä näkökulmia ymmärtämiseksi yhä globaalissa taloudessa.

Ymmärtäminen taloudellisia mekanismeja on elintärkeää onnistumisen liiketoiminnan ja suunnittelun yleisen järjestyksen ja tämä Maisteriohjelma tarjoaa perusteellisen ja kattavan koulutuksen talousteorian ja ekonometrian. Sinun on varustettu analysoida keskeisiä taloudellisia kysymyksiä, kuten:

Mitä vaikutuksia finanssikriisin? Miksi jotkin fuusiot ole kannattavaa? Onko verottaa runsaasti hyvä idea? Kuinka nopeasti tulisi öljyvaroista hyödynnettävä? ... [-]

Master N Markkinoinnissa Ja Brändin Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja Bergen

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration [+]

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration Op: 120 Kesto: Kaksi vuotta rakentaminen ja johtaminen vahvoja tuotemerkkejä on avain kilpailuedun saavuttamista ja pitkän aikavälin kannattavuuden tuotteita, palveluita, yrityksiä ja organisaatioita. Markkinointi ja Brand Management-ohjelma tarjoaa opiskelijoille syvällinen ja tutkimukseen perustuvaa tietoa markkinointi, kuluttajakäyttäytyminen, innovaation ja brändin hallinta.

Ymmärtäminen kuluttajien ja kilpailija käyttäytyminen on välttämätöntä jokaisen yrityksen ja organisaation. Asiakas ja kilpailija oivalluksia antaa perustan kehittää äänen strategioita sekä optimaalinen markkina-aseman ja tehokas markkinointi taktiikkaa. Ohjelma yhdistää teoriaa ja käytännön sovelluksia strategiasta ja markkinoinnin auttaa opiskelijoita kehittämään vahvoja tuotemerkkejä ja missä tulevaisuuden markkinoiden päätöksiä. ... [-]


Master N Rahoituksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja Bergen

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration [+]

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration Op: 120 Kesto: Kaksi vuotta Ohjelma valmentaa monenlaisia ​​erinomainen uramahdollisuuksista rahoituspalvelut, konsultointi ja tilintarkastus. Salkku on suunniteltu ja opettanut NHH kansainvälisesti tunnustettu rahoittaa tiedekunnan jonka akateemista tutkimusta ja toimialaosaaminen että kurssit ovat asianmukaisia ​​ja laadukkaita.

Kurssit yhdistää tiukan teoreettinen lähestymistapa asiaan sovelluksia ja opiskelijat kehittävät syvä ymmärrys teoreettisen viitekehyksen ja empiirisen näytön rahoitusta. Opit analysoimaan tosielämän ongelmia, jotka liittyvät rahoitusmarkkinoiden ja taloudellinen päätöksenteko yrityksissä, ja soveltaa periaatteita tutkimusvaiheessa rajalla.... [-]


Master N Strategian Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja Bergen

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration [+]

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration Op: 120 Kesto: Kaksi vuotta Strategia ja johtaminen keskittyy siihen, miten johtajat ja työntekijät voivat kehittyä yrityksiä tulla tehokas ja kilpailukykyinen säilyttäen yritysten sosiaalista vastuuta. Kuinka yritykset luoda lisäarvoa ja kehittää kilpailuetua? Miten yritysjohtajat kautta työntekijänsä suorittaa tarvittavia strategisia muutoksia? Mikä on hyvä johtaminen ja mitä edistää tuottavia työntekijöitä?

Tutkimus Strategian tärkeintä on käsitys, miksi jotkut yritykset onnistuvat ja toiset eivät. Näissä puitteissa strategian ja Management-ohjelma keskittyy kaksi peruskysymystä, jotka valaisevat tätä kantava teema eri tavoin: ... [-]


Päällikön Kansainvälisen Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja Bergen

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration [+]

Tutkinto: MSc Economics and Business Administration Op: 120 Kesto: kaksi vuotta voimat globalisaation ja kansainvälistymisen ovat tuoneet ihmisten, yritysten ja markkinat ympäri maailmaa lähempänä toisiaan kuin koskaan ennen. Nykyaikaiset yritykset on hallittava sekä kansainvälisiä että paikallisia ulottuvuuksia menestyä yhä kilpailukykyinen ympäristössä ja nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet päteviä ammattilaisia ​​hakee kansainvälistä uraa.

International Business at NHH on erikoistunut ohjelma on suunniteltu annettava opiskelijoille oikea yhdistelmä analyyttisiä ja käytännön taitoja uran monikansallisten yritysten, kansainvälisten järjestöjen tai pienemmät yritykset, joiden toimintaan sisältyy merkittävä määrin kansainvälistä liiketoimintaa. Ohjelma tarjoaa sinulle oikea tasapaino teoreettisen koulutuksen ja Praxis suuntautunut tapaustutkimuksia ja vuorovaikutusta liike.... [-]


Videot

NHH Norwegian School of Economics (time lapse video)

Mastertaste – MSc at NHH

Careers – Opportunities made real

Ota yhteyttä