UIT The Arctic University of Norway

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UIT Arktinen yliopisto Norja

Tromssan yliopisto yhdistyivät 01 elokuu 2013 kanssa University College Finnmarkin ja tuli UIT Arktinen yliopisto Norjasta.

UIT Arktinen yliopisto Norjan pohjoisin yliopisto maailmassa. Sen sijainti reunalla Arctic merkitsee tehtävän. Arctic on kasvava maailmanlaajuinen merkitys. Ilmastonmuutos, hyödyntäminen arktisen luonnonvarojen ja ympäristön uhat ovat aiheita suuri yleistä huolta, ja joka Tromssan yliopisto vie erityisen kiinnostunut. At UIT Arktinen yliopisto Norjasta voit tutustua maailmanlaajuisia kysymyksiä lähikuva näkökulmasta.

Knowlege päälle maailman Elämä pohjoisimpien muotoillaan villi luonto, erottuvan valon ja sääolosuhteet, maantieteelliset etäisyydet ja monikulttuurisuus. Monet UiT's tutkimuskeskusten ja koulutusohjelmat heijastavat erityisluonne Arctic Norjassa.

UiT's keskeinen tutkimus keskittyy napa-ympäristö, ilmaston, alkuperäiskansat, rauhan ja konfliktien, telelääketieteen, lääketieteellinen biologia, avaruusfysiikan, kalastus- tiede, meren biosprospecting, kielitiede ja laskennallisen kemian.

UiT's Centre for Advanced Studies in Teoreettinen kielitiede, CASTL ja CTCC, keskus teoreettisen ja laskennallisen kemian, ovat molemmat nimetty Norja huippuyksikköä. Vuonna 2002 Tromsø perustuva NST, Norja keskus telelääketieteen nimitettiin Maailman terveysjärjestön Collaboration Centre.

Arctos verkosto tiedekunnan biotieteiden, kalastus- ja Economics, on johtava tutkimus meren arktiset ekosysteemit ja tärkeä kumppani Norja Polar Institute Tromssassa. Fysiikan laitos keskittyy revontulet ja avaruustutkimus. Kaikki nämä laitokset ovat korkeaa kansainvälistä mainetta.

Yliopisto on osa Fram - pohjoisimpien tutkimuskeskus Ilmasto- ja ympäristökeskus (Fram keskus) Tromssassa. Jokainen tammikuuta kansainvälinen konferenssi Arctic Frontiers kutsuu tutkijoita, poliitikkoja ja liike-elämän edustajia keskustelemaan arktisten asioiden esille kurinpidollisia rajoja. Sihteeristö Arktisen neuvoston sijaitsee Fram Centre. Tutkijat University ja Fram keskus ovat mukana useissa kansainvälisissä ohjelmissa Arktisen neuvoston.

Kansainvälinen napa 12000 opiskelijaa ja 2700 henkilökunnan opiskella ja työskennellä Tromssan yliopistossa. Opetus on tutkimukseen perustuva. UiT's seitsemän tiedekuntaa tarjoavat huolimatta omistautumista Pohjois kysymyksiä, laaja opinto-ohjelmia. Akateemisen yhteisön Tromssassa on erittäin kansainvälinen. Yli 20% akateemisen henkilöstön ja 10% opiskelijoista on ulkomaalaisia. Yliopisto tarjoaa yli 20 Englanti opetti maisterin tutkinto-ohjelmia, ja kaikki tiedekunnat tarjoavat Englanti opettanut sekä kandidaatin ja maisterin tasolla.

UIT Arktinen yliopisto Norjassa on perustajajäsen Arktisen yliopiston, kansainvälinen verkosto 140 tutkimuksen ja tutkimuslaitosten napa alueella. Mutta yliopisto tekee yhteistyötä kaikkien maailman. 200 kansainvälisten sopimusten turvata aktiivinen akateeminen vaihto opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa kumppanuusoppilaitoksia maailmanlaajuisesti.

Kesäkuun 1. tammikuuta 2009 Tromssan yliopisto yhdistyi korkeakoulu Tromsø. 1. elokuuta 2013 yliopiston sulautui korkeakoulu Finnmark. Uusi yliopisto on nyt neljä kampuksilla. Ne locaded Tromssassa, Alta, Hammerfest ja Kirkkoniemeen. Opiskelijoiden määrä ja opinto-ohjelmia suurenee tämän sulautumisen. Uusi yliopisto on tullut entistä tärkeämpää voimana Pohjois-Norjan ja kansainvälistä yhteistyötä pohjoisessa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso MSc » Katso OTK » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Diplomi - Satelliitin Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Norja Narvik

Master ohjelma Satellite Engineering soveltuu opiskelijoille kiinnostusta oppia, kehittää ja soveltamalla state-of-the-art technology avaruuteen liittyviin tarkoituksiin. Tämäntyyppinen tekniikka on myös suuri yhtäläisyyksiä teknologioita muihin ääriolosuhteisiin, kuten arktisilla alueilla ja vedenalainen, ja opiskelijoiden kiinnostusta teknologian kehittämistä sellaisilla aloilla on myös tämä ohjelma asiaan. [+]

Avaruusalus on kehittynyt korvaamaton työkalu yhteiskunnassamme kautta sovelluksia esimerkiksi ympäristön, seuranta, metrologia, viestintä ja navigointi. Hyödyntää tilaa sen täydellisesti, avaruusalus on optimaalisesti suunniteltu, rakennettu ja käytetty, jotka vaativat tietoa useita tekniikan aloilla.

Master ohjelma Satellite Engineering soveltuu opiskelijoille kiinnostusta oppia, kehittää ja soveltamalla state-of-the-art technology avaruuteen liittyviin tarkoituksiin. Tämäntyyppinen tekniikka on myös suuri yhtäläisyyksiä teknologioita muihin ääriolosuhteisiin, kuten arktisilla alueilla ja vedenalainen, ja opiskelijoiden kiinnostusta teknologian kehittämistä sellaisilla aloilla on myös tämä ohjelma asiaan.... [-]


Diplomi - Suunnittelutoimistot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Norja Narvik

Engineering Design, on suunnittelu perustuu insinöörialan ja sisältää tietoa tuotteen suunnitteluun ja laskennallisen teknologian. Tärkeimmät ainesosat Engineering suunnittelu Technical tieteellinen computaions / laskelmia ja sovelletun matematiikan jota sovelletaan ongelmiin liittyvät suunnitteluun, geometria ja materiaalitieteiden. Engineering Design kurssi tarjoaa opiskelijoille ymmärrystä suunnittelu ja esteettinen suunnittelu lisäksi syvää ymmärrystä matemaattisia ja fysikaalisia periaatteita ja menetelmiä suunnitteluprosessissa. Pidämme erityistä huomiota geometria ja muoto, tuotteiden ja suunnitteluprosessit, lujuuslaskut ja analysointi, materiaalit, atk-mallinnus ja simulointi. [+]

Bachelor in engineering tietoisena materiaaleissa, mekaniikka ja mallinnus, mutta myös muut voivat sovelluttava maisteriohjelman tekniseen suunnitteluun. Erityistä kiinnostusta ymmärtää matemaattisia ja fysikaalisia teorioita ja kuvauksia esimerkiksi eri constuction käyttäytymistä, muotoilu processeses, materiaalien käyttäytyminen voi olla hyötyä maksimoimiseksi oppimistulosten koulutuksen.

suunnittelutoimistot, On suunnittelu perustuu insinöörialan ja sisältää tietoa tuotteen suunnitteluun ja laskennallisen teknologian. Tärkeimmät ainesosat Engineering suunnittelu Technical tieteellinen computaions / laskelmia ja sovelletun matematiikan jota sovelletaan ongelmiin liittyvät suunnitteluun, geometria ja materiaalitieteiden. Engineering Design kurssi tarjoaa opiskelijoille ymmärrystä suunnittelu ja esteettinen suunnittelu lisäksi syvää ymmärrystä matemaattisia ja fysikaalisia periaatteita ja menetelmiä suunnitteluprosessissa. Pidämme erityistä huomiota geometria ja muoto, tuotteiden ja suunnitteluprosessit, lujuuslaskut ja analysointi, materiaalit, atk-mallinnus ja simulointi.... [-]


Diplomi - Sähkötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Norja Narvik

Master-ohjelma sähkötekniikassa sopii opiskelijoille edun sähköjärjestelmien ja sähköenergia lähteistä, tehoelektroniikan ja sähkö- moottorikäytöt ja sähkötekniikan on nopeasti kasvava ala, jossa on paljon uramahdollisuuksia. [+]

maisteriohjelman sähkötekniikassa sopii opiskelijoille edun sähköjärjestelmien ja sähköenergia lähteistä, tehoelektroniikan ja sähkö- moottorikäytöt ja sähkötekniikan on nopeasti kasvava ala, jossa on paljon uramahdollisuuksia.

sähkötekniikka deais noin sovellettu sähkötekniikka. Se on monimutkainen ja dynaaminen kuria mikroelektroniikan läpi sähkömagnetiikan korkean energiatekniikka, mistä kehittämisestä tulevaisuuden tietotekniikan automaatio ja instrumentointi monimutkaisten teollisissa prosesseissa. Sähköinen insinöörit ovat vuosikymmeniä mullistanut tavallinen päivä. Käsite "high tech" perustuu pitkälti innovaatiot fieldelectrical engineering. Alueella tässä lajissa, sinun on mahdollisuus oppia hallitsemaan monipuolista osaamista.... [-]


Diplomi - Tuotantotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Norja Narvik

Master of Science tutkinto Industrial Engineering tarjoaa opiskelijoille tietoja ja valmiudet käyttää asianmukaisia ​​tekniikoita, taitoja ja välineitä tunnistaa, muotoilla, analysoida ja ratkaista tuotantotekniikka ongelmia. [+]

tuotantotekniikka on tulleet "iso kuva", kun yksi käsittelee monimutkaisia ​​prosesseja ja järjestelmiä. Kentän keskittyy analysoimaan monia ¿wheels¿ että täytyy toimia yhdessä siten, että organisaatio pystyy toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja kannattavasti. Koska opiskelija, saat käsityksen erilaisia ​​menetelmiä, tekniikoita ja työkaluja, joiden avulla voidaan soveltaa parantaa organisaation suorituskykyä. Kyky saat läpi tämän tutkimuksen tekee teistä erityisen hyvin johtavassa asemassa.

Diplomi Tuotantotalouden antaa opiskelijoille tietoa ja valmiudet käyttää asianmukaisia ​​tekniikoita, taitoja ja välineitä tunnistaa, muotoilla, analysoida ja ratkaista tuotantotekniikka ongelmia. Tavallisella edistystä, opiskelija pystyy saada ylempään korkeakoulututkintoon kahden vuoden kuluttua, mikä vastaa 120 opintopistettä. Jos opiskelija haluaa yhdistää master tutkimuksessa työtä ulkopuolinen yritys, on mahdollista laajentaa ohjelman kolme tai neljä vuotta. Räätälöity koulutus suunnitelma on sitten ehdotti. Sen jälkeen viimeistely tämä koulutus, opiskelijat ovat vankka perusta syöttää eri tehtävissä maailmanlaajuisesti perusta. Tyypillinen kannat ovat insinööri, projektipäälliköt, kehittäjät, konsultit, johtajat ja tutkijat. Monet entiset opiskelijat pitävät johto- tai vanhempi tutkimustehtäviin julkisissa tai yksityinen yritys.... [-]


Master Of Science In Computer Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Norja Tromsø

Tietojenkäsittelytiede ympäröi meitä kaikkialla jokapäiväisessä elämässä, kuten internet ja matkapuhelimet. Ohjelma on erittäin käytännöllinen ja kokeellinen, jossa opiskelijat oppivat suunnittelemaan, kehittämään ja ohjelman kehittyneitä tietojärjestelmiä. Kaikki opetus järjestetään Englanti, ja ohjelma on opiskelijoita eri puolilta maailmaa. [+]

Ohjelma kattaa sekä teoreettisen pohjan ja kokeelliset menetelmät tietotekniikassa. Korkeamman tason kurssit on kytketty suoraan tutkimukseen osasto. Tämä merkitsisi tilaisuus merkittävän tiedon aloilla.

Ohjelma koostuu neljästä pakolliset kurssit tietojenkäsittelytiede, yhteensä 40 opintopistettä, ja 20 opintopistettä valinnaisia ​​kursseja. Valinnaisia ​​kursseja voi olla sisällä aiheista kuten talous, hallinto, psykologia ja yrittäjyyttä. Ohjelma päättyy diplomityö 60 op. Gradunsa voidaan tehdä myös yhteistyössä ulkoisen IT-yritys.

Oppimistulokset

Kunkin ohjelman UIT on asetettu tavoitteet tietoa, analyyttinen ymmärrystä, taitoja ja pätevyyksiä, jotka opiskelija olisi päässeet loppuun mennessä tutkimuksissa. ... [-]


Master Of Science Kansainväliseen Kalastuksenhoitoon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Norja Tromsø

Kansainvälinen Fisheries Management (IFM) ohjelma sopii opiskelijoille eri tieteellisiä taustoja ja kansallisuuksia. Se on ainutlaatuinen, poikkitieteellinen maisteriohjelman joka avautuu uraa yksityisellä ja julkisella sektorilla sekä muita akateemisia opintoja. Toistaiseksi opiskelijaa yli 30 maata on valmistunut IFM ohjelmasta. [+]

International Fisheries Management (IFM) Ohjelma sopii opiskelijoille erilaisia ​​tieteellisiä taustoja ja kansallisuuksia. Se on ainutlaatuinen, poikkitieteellinen maisteriohjelman joka avautuu uraa yksityisellä ja julkisella sektorilla sekä muita akateemisia opintoja. Toistaiseksi opiskelijaa yli 30 maata on valmistunut IFM ohjelmasta.

Ohjelmassa korostetaan tiedon tieteellinen teoria ja menetelmät, ja tarjoaa opiskelijoille kokemusta käyttää näitä. Helpottamalla pohdintaa ja käyttää tapaustutkimuksia eri puolilta maailmaa, ohjelma kehittää opiskelijoiden ymmärrystä siitä, miten kalastuksen ja vesiviljelyn hoidetaan. Opiskelija suorittaa yhdeksän kurssien aikana 1,5 vuotta (yhteensä 90 op), ennen kirjallisesti gradu (30 op).... [-]


Maisteri

Maisterin Filosofian Englanti Kielitiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Norja Tromsø

Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Ohjelma on vahva vertailevan komponentti, vaikkakin tutkimus Englanti luonnollisesti pitää keskitettyä paikka ohjelmassa. [+]

Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Ohjelma on vahva vertailevan komponentti, vaikkakin tutkimus Englanti luonnollisesti pitää keskitettyä paikka ohjelmassa.

ohjelman kuvaus Maisterin tutkinto ohjelma Englanti kielitieteen kattaa jatko opintoja Englanti kielitieteen, ja on pidettävä jatkeena työn kandidaatin tasolla. Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Ohjelma on vahva vertailevan komponentti, vaikkakin tutkimus Englanti luonnollisesti pitää keskitettyä paikka ohjelmassa. Opiskelija kehittää käsityksen kielen rakenteita yleensä ja Englanti erityisesti sosiaali- ja maantieteellisiä eroja sekä historiallista kehitystä ja hankinta Englanti. Mestarin taso, opiskelija kehittää erityisiä etuja perustuu kursseista ja kirjoittaa joko Diplomityö tai kaksi artikkelin pituuden paperit, joiden pääasiallinen empiirinen tulisi painottaa Englanti. ... [-]

Maisterin Filosofian Teoreettisen Lingvistiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Norja Tromsø

Ohjelma sopii hyvin opiskelijoille, jotka haluavat opiskella kieltä vertailevasta näkökulmasta. Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Lähestymistapa näiden alojen nojautuu vertailevia tutkimuksia monista kielistä. [+]

Ohjelma sopii hyvin opiskelijoille, jotka haluavat opiskella kieltä vertailevasta näkökulmasta. Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Lähestymistapa näiden alojen nojautuu vertailevia tutkimuksia monista kielistä.

maisterin filosofian Teoreettisen lingvistiikan kattaa jatko opintoja teoreettista kielitiedettä, ja on pidettävä jatkeena työn kandidaatin tasolla. Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Lähestymistapa näiden alojen nojautuu vertailevia tutkimuksia monista kielistä. Opiskelija kehittää käsityksen kielen rakenteita, vertaileva näkökohdat kielentutkimuksen, sosiaalisia ja maantieteellisiä eroja, historiallista kehitystä kieltä ja kielen oppiminen. Mestarin taso, opiskelija kehittää erityisiä etuja perustuu kursseista ja kirjoittaa joko Diplomityö tai kaksi artikkelin pituuden paperit. ... [-]


Master Filosofian Visuaalisen Kulttuurintutkimuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Norja Tromsø

Oletko kiinnostunut inhimillisen kulttuurin ja miten käyttää videokameran tutkimusperinteiden? Visual Cultural Studies sinulle annetaan mahdollisuus opiskella etnografisia tutkimusmenetelmiä, antropologinen teoria, ja etnografisen elokuvan tekeminen kansainvälisessä ympäristössä, joka huipentui tuotannon ikioma elokuva ja kirjallinen tutkielma. [+]

Oletko kiinnostunut inhimillisen kulttuurin ja miten käyttää videokameran tutkimusperinteiden? at Visuaalinen kulttuurintutkimus sinulle annetaan mahdollisuus opiskella etnografisia tutkimusmenetelmiä, antropologinen teoria, ja etnografisen elokuvan tekeminen kansainvälisessä ympäristössä, joka huipentui tuotannon ikioma elokuva ja kirjallinen tutkielma.

Arkeologian osasto ja sosiaaliantropologian tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen maisteriohjelman Visual Cultural Studies (VCS). Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on opettaa oppilaita tuottaa tietoa ihmisten elämään ja kulttuurien etsintä heidän jokapäiväiseen elämäänsä käyttöön perustuva laadullisten yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen menetelmiä ja etnografisen elokuva. Ohjelma yhdistää luentoja akateemisen teorian ja menetelmän, elokuvan ja käytännön opetusta camerawork, äänen tallennukseen ja käsittelyyn.... [-]


Master Matkailun Opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Norja Alta

Master Matkailun opintojen ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita uran maahantulon tai tehtävissä kaupallisissa, julkisten tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen tarjoamalla vierailija palveluja paikallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Onnistunut ehdokkaita aikana kaksivuotinen ohjelma ovat saaneet asianmukaista tietoa matkailun toimialan ja yhteiskunnallisena ilmiönä, käsityksen risteyksessä tuotannon, markkinoinnin ja ... [+]

Master of Tourism Studies

Master Matkailun opintojen ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita uran maahantulon tai tehtävissä kaupallisissa, julkisten tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen tarjoamalla vierailija palveluja paikallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Onnistunut ehdokkaita aikana kaksivuotinen ohjelma ovat saaneet asianmukaista tietoa matkailun toimialan ja yhteiskunnallisena ilmiönä, käsityksen risteyksessä tuotannon, markkinoinnin ja kulutuksen sekä yhteiskunnan, kulttuurin ja luonnon. Ohjelmassa korostetaan erityisesti, miten luonto ja kulttuuri voidaan käyttää teollisuuden vastuullisesta. Se perustuu teorioihin markkinointi, tapahtumien hallinta, sosiologia, maantiede, ja antropologia. Ohjelma keskittyy myös sukupuolinäkökohdat ja sukupuolten tasa-arvoa.... [-]


Mestari Alkuperäiskansojen Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Norja Tromsø

Humanistinen tiedekunta, yhteiskuntatieteiden ja koulutus yhteistyössä keskuksen Sami Studies, tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen maisteriohjelma alkuperäiskansojen Studies (MIS). Ohjelma on monitieteinen ja käyttää asiantuntemusta kertynyt useita osastoja tiedekunnassa. Temaattinen painopiste maisteriohjelman on syntyminen kansainvälisen alkuperäiskansojen liike, historiallisia kokemuksia ja ... [+]

Master Indigenous Studies

Humanistinen tiedekunta, yhteiskuntatieteiden ja koulutus yhteistyössä keskuksen Sami Studies, tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen maisteriohjelma alkuperäiskansojen Studies (MIS). Ohjelma on monitieteinen ja käyttää asiantuntemusta kertynyt useita osastoja tiedekunnassa. Temaattinen painopiste maisteriohjelman on syntyminen kansainvälisen alkuperäiskansojen liike, historiallisia kokemuksia ja nykytilannetta että alkuperäiskansat kokevat eri puolilla maailmaa.

Kahden vuoden opintojen aikana opiskelija suorittaa kursseja yhteensä 120 opintopistettä (120 op). Yksi 10-opintoviikon voidaan valita muista kursseja yliopistossa. Tämä valinnainen kurssi on hyväksyttävä akateeminen koordinaattori ja olisi perustuttava etuihin yksittäisen opiskelijan valmistautumista diplomityön. Loput kurssit ovat pakollisia. Ne on suunniteltu antamaan laaja pohja, josta yksittäiset opiskelijan valitsemalla merkityksellinen aihe diplomityön. Opinnäytetyö valvoo akateemisen henkilöstön yhteistyössä yksiköiden UIT Arktinen yliopisto Norjasta, ja aiheet valitaan yhteistyössä nimitti neuvonantajia. On tapana tehdä tiedonkeruuta diplomityön lopussa jälkipuoliskolla.... [-]


Videot

Telemedicine and E-health - Master

Tourism

Indigenous Studies - Master

Business Creation and Entrepreneurship - Master

Ota yhteyttä

University of Tromsø

Osoite, 1. rivi Hansine Hansens veg 18
9019 Tromsø, Norja
Puhelin +47776440009

UIT - Norges Arktiske universitet - Campus Alta

Osoite, 1. rivi Follumsvei 31
9510 Alta, Norja
Puhelin +47 78 45 05 00

UiT - Norges arktiske universitet, campus Narvik

Osoite, 1. rivi Narvik, Norja
Puhelin +47 77 64 40 00