UIT The Arctic University of Norway

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UIT Arktinen yliopisto Norja

Tromssan yliopisto yhdistyivät 01 elokuu 2013 kanssa University College Finnmarkin ja tuli UIT Arktinen yliopisto Norjasta.

UIT Arktinen yliopisto Norjan pohjoisin yliopisto maailmassa. Sen sijainti reunalla Arctic merkitsee tehtävän. Arctic on kasvava maailmanlaajuinen merkitys. Ilmastonmuutos, hyödyntäminen arktisen luonnonvarojen ja ympäristön uhat ovat aiheita suuri yleistä huolta, ja joka Tromssan yliopisto vie erityisen kiinnostunut. At UIT Arktinen yliopisto Norjasta voit tutustua maailmanlaajuisia kysymyksiä lähikuva näkökulmasta.

Knowlege päälle maailman Elämä pohjoisimpien muotoillaan villi luonto, erottuvan valon ja sääolosuhteet, maantieteelliset etäisyydet ja monikulttuurisuus. Monet UiT's tutkimuskeskusten ja koulutusohjelmat heijastavat erityisluonne Arctic Norjassa.

UiT's keskeinen tutkimus keskittyy napa-ympäristö, ilmaston, alkuperäiskansat, rauhan ja konfliktien, telelääketieteen, lääketieteellinen biologia, avaruusfysiikan, kalastus- tiede, meren biosprospecting, kielitiede ja laskennallisen kemian.

UiT's Centre for Advanced Studies in Teoreettinen kielitiede, CASTL ja CTCC, keskus teoreettisen ja laskennallisen kemian, ovat molemmat nimetty Norja huippuyksikköä. Vuonna 2002 Tromsø perustuva NST, Norja keskus telelääketieteen nimitettiin Maailman terveysjärjestön Collaboration Centre.

Arctos verkosto tiedekunnan biotieteiden, kalastus- ja Economics, on johtava tutkimus meren arktiset ekosysteemit ja tärkeä kumppani Norja Polar Institute Tromssassa. Fysiikan laitos keskittyy revontulet ja avaruustutkimus. Kaikki nämä laitokset ovat korkeaa kansainvälistä mainetta.

Yliopisto on osa Fram - pohjoisimpien tutkimuskeskus Ilmasto- ja ympäristökeskus (Fram keskus) Tromssassa. Jokainen tammikuuta kansainvälinen konferenssi Arctic Frontiers kutsuu tutkijoita, poliitikkoja ja liike-elämän edustajia keskustelemaan arktisten asioiden esille kurinpidollisia rajoja. Sihteeristö Arktisen neuvoston sijaitsee Fram Centre. Tutkijat University ja Fram keskus ovat mukana useissa kansainvälisissä ohjelmissa Arktisen neuvoston.

Kansainvälinen napa 12000 opiskelijaa ja 2700 henkilökunnan opiskella ja työskennellä Tromssan yliopistossa. Opetus on tutkimukseen perustuva. UiT's seitsemän tiedekuntaa tarjoavat huolimatta omistautumista Pohjois kysymyksiä, laaja opinto-ohjelmia. Akateemisen yhteisön Tromssassa on erittäin kansainvälinen. Yli 20% akateemisen henkilöstön ja 10% opiskelijoista on ulkomaalaisia. Yliopisto tarjoaa yli 20 Englanti opetti maisterin tutkinto-ohjelmia, ja kaikki tiedekunnat tarjoavat Englanti opettanut sekä kandidaatin ja maisterin tasolla.

UIT Arktinen yliopisto Norjassa on perustajajäsen Arktisen yliopiston, kansainvälinen verkosto 140 tutkimuksen ja tutkimuslaitosten napa alueella. Mutta yliopisto tekee yhteistyötä kaikkien maailman. 200 kansainvälisten sopimusten turvata aktiivinen akateeminen vaihto opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa kumppanuusoppilaitoksia maailmanlaajuisesti.

Kesäkuun 1. tammikuuta 2009 Tromssan yliopisto yhdistyi korkeakoulu Tromsø. 1. elokuuta 2013 yliopiston sulautui korkeakoulu Finnmark. Uusi yliopisto on nyt neljä kampuksilla. Ne locaded Tromssassa, Alta, Hammerfest ja Kirkkoniemeen. Opiskelijoiden määrä ja opinto-ohjelmia suurenee tämän sulautumisen. Uusi yliopisto on tullut entistä tärkeämpää voimana Pohjois-Norjan ja kansainvälistä yhteistyötä pohjoisessa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Diplomi - Satelliitin Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Norja Narvik

Master ohjelma Satellite Engineering soveltuu opiskelijoille kiinnostusta oppia, kehittää ja soveltamalla state-of-the-art technology avaruuteen liittyviin tarkoituksiin. Tämäntyyppinen tekniikka on myös suuri yhtäläisyyksiä teknologioita muihin ääriolosuhteisiin, kuten arktisilla alueilla ja vedenalainen, ja opiskelijoiden kiinnostusta teknologian kehittämistä sellaisilla aloilla on myös tämä ohjelma asiaan. [+]

Avaruusalus on kehittynyt korvaamaton työkalu yhteiskunnassamme kautta sovelluksia esimerkiksi ympäristön, seuranta, metrologia, viestintä ja navigointi. Hyödyntää tilaa sen täydellisesti, avaruusalus on optimaalisesti suunniteltu, rakennettu ja käytetty, jotka vaativat tietoa useita tekniikan aloilla. Master ohjelma Satellite Engineering soveltuu opiskelijoille kiinnostusta oppia, kehittää ja soveltamalla state-of-the-art technology avaruuteen liittyviin tarkoituksiin. Tämäntyyppinen tekniikka on myös suuri yhtäläisyyksiä teknologioita muihin ääriolosuhteisiin, kuten arktisilla alueilla ja vedenalainen, ja opiskelijoiden kiinnostusta teknologian kehittämistä sellaisilla aloilla on myös tämä ohjelma asiaan. Master ohjelma Satellite Engineering IVT-tiedekunnan, UIT Narvik Campus tarjoaa ainutlaatuisen koulutus Norjassa, jossa opiskelija tutustuu tärkeimmät tarvittavat teknologiat suunnittelua, rakentamista ja käyttöä satelliittien avaruudesta alustoja eri tarkoituksiin. Kautta kaksivuotinen ohjelma, tärkeä teoreettinen alkutahdeista kuten sovellettu matematiikka, viestintä, digitaalinen järjestelmä ja signaali teoria, reaaliaikaisia ​​järjestelmiä, mikroprosessori-teknologiat, navigoinnin ja automaattinen valvonta kuuluvat sekä erikoistuneempia aiheita raketti dynamiikkaa, avaruusalus käyttövoima, ohjausta ja valvontaa. Kautta monitieteinen ohjelma, opiskelijat oppivat soveltuvia menetelmiä ja taitoja eri tekniikan aloilla, joissa on yhteisiä kautta sovellus avaruuteen liittyvissä järjestelmissä. Ohjelmassa on luentokurssia sekä korkea ongelma-opetuksen (eli oppiminen tekemällä), jossa opiskelijat viettävät aikaa työstää asiaa hankkeiden valvonnassa pätevää henkilöstöä. Hanke aiheet valitaan nykyisiä ja tulevia kansallisia ja kansainvälisiä avaruushankkeita, joka uit osallistuu, sekä jatkuva sisäinen tutkimushankkeita. Siksi useita projekteja on päättynyt tuloksia korkealla kansainvälisellä tasolla, julkaistaan ​​kansainvälisissä tieteellisissä lehdissä. Opiskelijat ovat myös voineet esittää tuloksia kansainväliselle yleisölle tieteellisissä konferensseissa ja työpajoissa. Viime vuosina näitä hankkeita ovat olleet: Asenne määrittäminen ja valvontajärjestelmän suunnittelu Euroopan Student Maan Orbiter (ESEO) ja European Student Moon Orbiter (ESMO) avaruusaluksen alla SSETI-hanke (http://www.sseti.net/) käynnistämä Euroopan avaruusjärjestön (ESA) . Kehittäminen Aerosol ilmaisimen raketti... [-]

Diplomi - Suunnittelutoimistot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Norja Narvik

Engineering Design, on suunnittelu perustuu insinöörialan ja sisältää tietoa tuotteen suunnitteluun ja laskennallisen teknologian. Tärkeimmät ainesosat Engineering suunnittelu Technical tieteellinen computaions / laskelmia ja sovelletun matematiikan jota sovelletaan ongelmiin liittyvät suunnitteluun, geometria ja materiaalitieteiden. Engineering Design kurssi tarjoaa opiskelijoille ymmärrystä suunnittelu ja esteettinen suunnittelu lisäksi syvää ymmärrystä matemaattisia ja fysikaalisia periaatteita ja menetelmiä suunnitteluprosessissa. Pidämme erityistä huomiota geometria ja muoto, tuotteiden ja suunnitteluprosessit, lujuuslaskut ja analysointi, materiaalit, atk-mallinnus ja simulointi. [+]

Bachelor in engineering tietoisena materiaaleissa, mekaniikka ja mallinnus, mutta myös muut voivat sovelluttava maisteriohjelman tekniseen suunnitteluun. Erityistä kiinnostusta ymmärtää matemaattisia ja fysikaalisia teorioita ja kuvauksia esimerkiksi eri constuction käyttäytymistä, muotoilu processeses, materiaalien käyttäytyminen voi olla hyötyä maksimoimiseksi oppimistulosten koulutuksen. suunnittelutoimistot, On suunnittelu perustuu insinöörialan ja sisältää tietoa tuotteen suunnitteluun ja laskennallisen teknologian. Tärkeimmät ainesosat Engineering suunnittelu Technical tieteellinen computaions / laskelmia ja sovelletun matematiikan jota sovelletaan ongelmiin liittyvät suunnitteluun, geometria ja materiaalitieteiden. Engineering Design kurssi tarjoaa opiskelijoille ymmärrystä suunnittelu ja esteettinen suunnittelu lisäksi syvää ymmärrystä matemaattisia ja fysikaalisia periaatteita ja menetelmiä suunnitteluprosessissa. Pidämme erityistä huomiota geometria ja muoto, tuotteiden ja suunnitteluprosessit, lujuuslaskut ja analysointi, materiaalit, atk-mallinnus ja simulointi. Tärkein ominaisuus tuote on, että se kestää rasituksia on tarkoitus olla alttiina. Esimerkiksi muotoilu ja materiaalit on sovitettu hyvin kuumassa tai kylmässä, raskaita kuormia pitkiä tai lyhyitä aikaa, ja sähkö- tai lämpösäteilyä. Joskus kitka olisi mahdollisimman suuri, kun taas muina aikoina se pitäisi olla niin pieni kuin mahdollista. Joustava saranat (esim muovi latvat) tulisi kestää avata ja sulkea monta kertaa menemättä puuttuessa. Lisäksi meillä voi olla erilaisia ​​vaatimuksia ja toivoo esimerkiksi, että tuote olisi mahdollisimman kevyt, niin jäykkä kuin mahdollista, mahdollisimman edullinen tai äänieristetty kuin mahdollista, mikä tarkoittaa sitä, että suunnittelu ja materiaalit on optimoitu vastaavasti. Tämä prosessi vaatii huolellista analysointia ja laskelmat, erityisiä menetelmiä ja tekniikoita, että opit tutkimusjakson aikana. Hyvä ja soveltuvia ratkaisuja kehittyneen tekniikan tieteelliset ongelmat voidaan ratkaista käyttämällä tietoa matemaattisen ja fysiikan teorioiden että työskennellään aikana tutkimuksen. Kurssilla on myös projekteja, joissa opiskelijat suunnittelu, laskea, malli, simuloida, uudelleensuunnittelu... [-]

Diplomi - Sähkötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Norja Narvik

Master-ohjelma sähkötekniikassa sopii opiskelijoille edun sähköjärjestelmien ja sähköenergia lähteistä, tehoelektroniikan ja sähkö- moottorikäytöt ja sähkötekniikan on nopeasti kasvava ala, jossa on paljon uramahdollisuuksia. [+]

maisteriohjelman sähkötekniikassa sopii opiskelijoille edun sähköjärjestelmien ja sähköenergia lähteistä, tehoelektroniikan ja sähkö- moottorikäytöt ja sähkötekniikan on nopeasti kasvava ala, jossa on paljon uramahdollisuuksia. sähkötekniikka deais noin sovellettu sähkötekniikka. Se on monimutkainen ja dynaaminen kuria mikroelektroniikan läpi sähkömagnetiikan korkean energiatekniikka, mistä kehittämisestä tulevaisuuden tietotekniikan automaatio ja instrumentointi monimutkaisten teollisissa prosesseissa. Sähköinen insinöörit ovat vuosikymmeniä mullistanut tavallinen päivä. Käsite "high tech" perustuu pitkälti innovaatiot fieldelectrical engineering. Alueella tässä lajissa, sinun on mahdollisuus oppia hallitsemaan monipuolista osaamista. Uusiutuva energia Vakaus ja luotettavuus sähköjärjestelmiä Käyttö, valvonta ja talouden sähköjärjestelmiä Tehoelektroniikka ja sähkömoottorikäyttöjen säätöteoriaa Master Ohjelma antaa sinulle vankka käsitys esimerkiksi tietotekniikan, signaalinkäsittely, säätötekniikka, tehoelektroniikan, mikroprosessori teknologia ja ohjelmointi, mekatroniikka ja sähkömoottorikäytöt ja sähkömagnetismi. Voit myös työskennellä käytännön, teollisuuteen liittyvissä hanke, joka tarjoaa enemmän mahdollisuuksia akateemista tutkimusta. Sekä projekteja ja opinnäytetyö tehdään yleensä yhteistyössä yritysten kanssa. Tämä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada yhteyttä mahdollisen tulevan työnantajansa. Oppimistulokset Aikana Master koulutusohjelma Sähkötekniikan pitäisi aquire riittävästi tietoa sähköjärjestelmien ja uusiutuvien energialähteiden, ohjaus teoria, tehoelektroniikan ja sähkömoottorikäyttöjen, joukossa muita aiheita. Niiden pitäisi pystyä suunnittelemaan, rakentaa ja käyttää kehittyneitä ja innovatiivisia sähköjärjestelmät monenlaisia ​​sovelluksia. Pääsyvaatimukset Asiaan perustutkintoa poikamies insinöörin ohjelman vähintään 30 opintopistettä matemaattisia / tilastot aiheista. Opetus ja arviointi Opetus-ja oppimismenetelmät Suurin osa kursseista perustuvat luentoihin, itseopiskelua ja harjoituksia, yksin tai ryhmissä. Harjoituksia voi olla joko vapaaehtoista tai pakollista. On olemassa useita laboratorio harjoituksia mukana projekteissa. Katso yksittäisten opintojaksokuvaukset lisätietoja. Jossain määrin on myös pakollisia projekteja tehtävää. Nämä suorittaa opiskelijaryhmät toimi opinnäytetyön raportti, joka on tarkoitus esittää opettaja, tutkijan tai opiskelutovereiden. Aiheita tällainen hanke voi perustua laboratoriokokeissa asiaan... [-]

Diplomi - Tuotantotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Norja Narvik

Master of Science tutkinto Industrial Engineering tarjoaa opiskelijoille tietoja ja valmiudet käyttää asianmukaisia ​​tekniikoita, taitoja ja välineitä tunnistaa, muotoilla, analysoida ja ratkaista tuotantotekniikka ongelmia. [+]

tuotantotekniikka on tulleet "iso kuva", kun yksi käsittelee monimutkaisia ​​prosesseja ja järjestelmiä. Kentän keskittyy analysoimaan monia ¿wheels¿ että täytyy toimia yhdessä siten, että organisaatio pystyy toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja kannattavasti. Koska opiskelija, saat käsityksen erilaisia ​​menetelmiä, tekniikoita ja työkaluja, joiden avulla voidaan soveltaa parantaa organisaation suorituskykyä. Kyky saat läpi tämän tutkimuksen tekee teistä erityisen hyvin johtavassa asemassa. Diplomi Tuotantotalouden antaa opiskelijoille tietoa ja valmiudet käyttää asianmukaisia ​​tekniikoita, taitoja ja välineitä tunnistaa, muotoilla, analysoida ja ratkaista tuotantotekniikka ongelmia. Tavallisella edistystä, opiskelija pystyy saada ylempään korkeakoulututkintoon kahden vuoden kuluttua, mikä vastaa 120 opintopistettä. Jos opiskelija haluaa yhdistää master tutkimuksessa työtä ulkopuolinen yritys, on mahdollista laajentaa ohjelman kolme tai neljä vuotta. Räätälöity koulutus suunnitelma on sitten ehdotti. Sen jälkeen viimeistely tämä koulutus, opiskelijat ovat vankka perusta syöttää eri tehtävissä maailmanlaajuisesti perusta. Tyypillinen kannat ovat insinööri, projektipäälliköt, kehittäjät, konsultit, johtajat ja tutkijat. Monet entiset opiskelijat pitävät johto- tai vanhempi tutkimustehtäviin julkisissa tai yksityinen yritys. Oppimistulokset Tieto (K): K1: Edistynyt osaamiseksi akateemisen alan matematiikan, fysiikan ja tekniikan, sekä erikoistuneita ja päivitetään tieto kentässä tuotantotekniikka. K2: Onko perusteellinen tuntemus erilaisia ​​teorioita ja menetelmiä, jotka parantavat teollisuusyrityksen suorituskykyä kokonaisvaltaisesti. K3: Osaa soveltaa tietoa siitä eri teollisuuden prosesseihin liittyvät erityisesti valmistus- ja asianmukaisia ​​tekniikoita, käsitteitä ja järjestelmiä, kuten robotiikka, CAD / CAM, CIM, Virtual Manufacturing, valmistus logistiikan, toimitusketjun hallinta, toimintojen tutkimus, laadunhallinta ja parantamiseen (Lean Six Sigma), projektinhallinnan sekä uusia kehityksen akateemisen alan tuotantotekniikka. K4: Voi analysoida akateemisen ongelmia perustuu historiaan, perinteisiin, erottamiskyky ja paikka yhteiskunnassa akateemisen alan tuotantotekniikka. Taidot (S): S1: Voi analysoida ja käsitellä kriittisesti eri... [-]

Master Of Science In Computer Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Norja Tromsø

Tietojenkäsittelytiede ympäröi meitä kaikkialla jokapäiväisessä elämässä, kuten internet ja matkapuhelimet. Ohjelma on erittäin käytännöllinen ja kokeellinen, jossa opiskelijat oppivat suunnittelemaan, kehittämään ja ohjelman kehittyneitä tietojärjestelmiä. Kaikki opetus järjestetään Englanti, ja ohjelma on opiskelijoita eri puolilta maailmaa. [+]

Ohjelma kattaa sekä teoreettisen pohjan ja kokeelliset menetelmät tietotekniikassa. Korkeamman tason kurssit on kytketty suoraan tutkimukseen osasto. Tämä merkitsisi tilaisuus merkittävän tiedon aloilla. Ohjelma koostuu neljästä pakolliset kurssit tietojenkäsittelytiede, yhteensä 40 opintopistettä, ja 20 opintopistettä valinnaisia ​​kursseja. Valinnaisia ​​kursseja voi olla sisällä aiheista kuten talous, hallinto, psykologia ja yrittäjyyttä. Ohjelma päättyy diplomityö 60 op. Gradunsa voidaan tehdä myös yhteistyössä ulkoisen IT-yritys. Oppimistulokset Kunkin ohjelman UIT on asetettu tavoitteet tietoa, analyyttinen ymmärrystä, taitoja ja pätevyyksiä, jotka opiskelija olisi päässeet loppuun mennessä tutkimuksissa. Tieto - Ehdokas ... On laaja vankka tietotekniikassa Onko huomattavia syvyys ymmärrystä valittu erikoisala On syvä ymmärrys siitä uusinta jaetaan ja rinnakkaisia ​​ohjelmistojen arkkitehtuurit On vankka käsitys järjestelmän ja sovellusten kehittäminen merkitystä valittu erikoisuus Skills - Ehdokas ... Työ itsenäisesti merkittävä ei-triviaali ongelma pidemmän ajanjakson ajan Analysoi ongelma ja suunnitella, miten työskennellä kohti ratkaisua Suunnitella, organisoida ja toteuttaa tarvittavat työt ongelman ratkaisemiseksi. Sopeutua muutoksiin ja rajoituksia. Demonstroida ratkaisun toteuttamalla keskeiset osat Kerätä ja analysoida asiaa mittarit kuvaavat ongelma ja ratkaisu Kirjoita hyvin jäsennelty ja selkeästi muotoiltu kuvataan opinnäytetyö ja heijastaa sen tuloksista Yleinen toimivalta - Ehdokas ... Onko kiinnostusta jatkuvaa kehittämistä tietojenkäsittelytiede dynaamiseksi kenttään vaikutteita kehitys kurinalaisuutta, teknologian muutokset, ja sovellusalueet, liiketoimintamalleja, ja yrityksille. Kommunikoi tehokkaasti suullisesti ja kirjallisesti, kentän sisällä, ja yleisölle sekä asiantuntijat muilla aloilla Jatketaan elinikäinen oppiminen ja kehitys Ole tietoinen yhteiskunnallisten ja eettisten kysymysten ja soveltaa tätä tietoisuutta heidän ammattinsa harjoittamiseen Pääsyvaatimukset Pääsy Master `ohjelma Computer Science edellyttää Bachelor`s tutkinto (180 op) Computer Science tai vastaava pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset: Yleiset pääsyvaatimukset - Master Lisäksi erikoistuminen... [-]

Master Of Science Kansainväliseen Kalastuksenhoitoon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Norja Tromsø

Kansainvälinen Fisheries Management (IFM) ohjelma sopii opiskelijoille eri tieteellisiä taustoja ja kansallisuuksia. Se on ainutlaatuinen, poikkitieteellinen maisteriohjelman joka avautuu uraa yksityisellä ja julkisella sektorilla sekä muita akateemisia opintoja. Toistaiseksi opiskelijaa yli 30 maata on valmistunut IFM ohjelmasta. [+]

International Fisheries Management (IFM) Ohjelma sopii opiskelijoille erilaisia ​​tieteellisiä taustoja ja kansallisuuksia. Se on ainutlaatuinen, poikkitieteellinen maisteriohjelman joka avautuu uraa yksityisellä ja julkisella sektorilla sekä muita akateemisia opintoja. Toistaiseksi opiskelijaa yli 30 maata on valmistunut IFM ohjelmasta. Ohjelmassa korostetaan tiedon tieteellinen teoria ja menetelmät, ja tarjoaa opiskelijoille kokemusta käyttää näitä. Helpottamalla pohdintaa ja käyttää tapaustutkimuksia eri puolilta maailmaa, ohjelma kehittää opiskelijoiden ymmärrystä siitä, miten kalastuksen ja vesiviljelyn hoidetaan. Opiskelija suorittaa yhdeksän kurssien aikana 1,5 vuotta (yhteensä 90 op), ennen kirjallisesti gradu (30 op). Kaksi yhdeksästä kurssit ovat valinnaisia, tiettyjä kursseja suositellaan, riippuen edellisestä pätevyys. Tyypillinen thesis on ongelma suuntautunut ja sisältää: kirjallisuuskatsaus tai tarkastelu, teoria, käytettävien menetelmien ja tietojen, tulosten ja politiikka ja hallinta vaikutuksista. Opiskelija voi käyttää tietoja kotimaahansa, dataa Norja asetusta tai muita asiaankuuluvia tietoja, kaikki riippuu hyväksyntää nimetty ohjaaja. Jokainen opiskelija saa paikallinen valvoja ja tarvittaessa ulkoisia seikkoja. Kurssit on suunniteltu tarjoamaan perustiedot kalastuksen biologian, tekniikan, talouden ja hallinta. Kautta kurssi FSK-3005 eri aiheista sidotaan yhteen, tarjoten monialainen näkemys joitakin valittuja kalastuksen ja vesiviljelyn tapauksissa. Oppimistulokset Kunkin ohjelman UIT - Artic University of Norway on asetettu tavoitteita tietoa, analyyttisiä ymmärrystä, taitoja ja osaamista, että opiskelija olisi saavuttanut loppuun mennessä opintojen. Valmistunut päässä IFM ohjelmalla olisi on perusteellinen tuntemus miten kalastuksen kehittää ja toimivat biologiset, taloudelliset ja sosiaaliset prosessit mukaan lukien asianmukainen tietoa maailman kalakannoista ja mukana hallintajärjestelmät on syvällinen ymmärrys miten kalastuksenhoidon voidaan käyttää täyttämään tiettyjen poliittisten tavoitteiden käyttöön liittyvän veden luonnonvarojen ja lisäksi hyvä tuntemus biologiset, taloudelliset ja sosiaaliset ominaisuudet ja seurauksista käyttämällä erilaisia ​​hoitotoimenpiteitä on... [-]

Maisteri

Maisterin Filosofian Englanti Kielitiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Norja Tromsø

Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Ohjelma on vahva vertailevan komponentti, vaikkakin tutkimus Englanti luonnollisesti pitää keskitettyä paikka ohjelmassa. [+]

Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Ohjelma on vahva vertailevan komponentti, vaikkakin tutkimus Englanti luonnollisesti pitää keskitettyä paikka ohjelmassa. ohjelman kuvaus Maisterin tutkinto ohjelma Englanti kielitieteen kattaa jatko opintoja Englanti kielitieteen, ja on pidettävä jatkeena työn kandidaatin tasolla. Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Ohjelma on vahva vertailevan komponentti, vaikkakin tutkimus Englanti luonnollisesti pitää keskitettyä paikka ohjelmassa. Opiskelija kehittää käsityksen kielen rakenteita yleensä ja Englanti erityisesti sosiaali- ja maantieteellisiä eroja sekä historiallista kehitystä ja hankinta Englanti. Mestarin taso, opiskelija kehittää erityisiä etuja perustuu kursseista ja kirjoittaa joko Diplomityö tai kaksi artikkelin pituuden paperit, joiden pääasiallinen empiirinen tulisi painottaa Englanti. Ohjelma koostuu seuraavista osista: 60 op työselostus ja 60 op joko yhden (1) tutkielma, tai kaksi (2) artikkelit Sekä työselostus ja opinnäytetyön / esineet on oltava Englanti pääasialliseksi empiirinen painopiste. Kolme valittavia kymmenen kurssipaketeissa voi tulla mistä tahansa 3000-tason kurssi kielellä tai kielitieteessä tarjoamia ryhmien Englanti ja yleisen kielitieteen. Jos niiden merkitys ohjelmaan voidaan osoittaa, muita kursseja voidaan hyväksyä hakemuksesta. Pro gradu-työ Tutkintoon sisältyy 60 opintopistettä, joka on ansaittava joko (i) kirjoittamalla yksi gradu (60 op) tai (ii) kirjoittamalla kaksi paperit (30 op kukin). Tätä työtä tehdään tavallisesti erikseen, mutta voi olla osa laajempaa tutkimusprojektia toteutetaan tiedekunnan, erityisesti hankkeita toteutetaan Center for Advanced Studies in Theoretical Linguistics (Castl). Aiheita tälle työlle valitaan kuullen jonkin akateemisen henkilöstön, joka toimii ohjaaja. Ne valitsevat kirjoittaa kaksi papereita, on kirjoitettava yksi heistä ytimessä tieteenalojen fonologiassa tai syntaksia. Kaksi paperit eivät voi olla samassa kentässä. Osa-aikainen opinnot Periaatteessa ohjelma on... [-]

Maisterin Filosofian Teoreettisen Lingvistiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Norja Tromsø

Ohjelma sopii hyvin opiskelijoille, jotka haluavat opiskella kieltä vertailevasta näkökulmasta. Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Lähestymistapa näiden alojen nojautuu vertailevia tutkimuksia monista kielistä. [+]

Ohjelma sopii hyvin opiskelijoille, jotka haluavat opiskella kieltä vertailevasta näkökulmasta. Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Lähestymistapa näiden alojen nojautuu vertailevia tutkimuksia monista kielistä. maisterin filosofian Teoreettisen lingvistiikan kattaa jatko opintoja teoreettista kielitiedettä, ja on pidettävä jatkeena työn kandidaatin tasolla. Ohjelmassa korostetaan erityisesti muotoseikkoihin kielioppi, erityisesti syntaksin ja fonologia. Lähestymistapa näiden alojen nojautuu vertailevia tutkimuksia monista kielistä. Opiskelija kehittää käsityksen kielen rakenteita, vertaileva näkökohdat kielentutkimuksen, sosiaalisia ja maantieteellisiä eroja, historiallista kehitystä kieltä ja kielen oppiminen. Mestarin taso, opiskelija kehittää erityisiä etuja perustuu kursseista ja kirjoittaa joko Diplomityö tai kaksi artikkelin pituuden paperit. Ohjelma koostuu seuraavista osista: 60 op työselostus ja 60 op joko (1) yksi tutkielma, tai (2) kaksi artikkelia. Kaksi valittavia kymmenen kurssipaketeissa voi tulla mistä tahansa 3000-tason kurssi kielellä tai kielitieteessä tarjoamia ryhmien Englanti ja yleisen kielitieteen. Kantaja, muiden kurssien voidaan hyväksyä (esim kursseja filosofian, psykologian, matematiikka, ja niin edelleen). Pro gradu-työ Tutkintoon sisältyy 60 opintopistettä, joka on ansaittava joko (i) kirjoittamalla yksi gradu (60 op) tai (ii) kirjoittamalla kaksi paperit (30 op kukin). Tätä työtä tehdään tavallisesti erikseen, mutta voi olla osa laajempaa tutkimusprojektia toteutetaan tiedekunnan, erityisesti hankkeita toteutetaan Center for Advanced Studies in Theoretical Linguistics (Castl). Aiheita tälle työlle valitaan kuullen jonkin akateemisen henkilöstön, joka toimii ohjaaja. Ne valitsevat kirjoittaa kaksi papereita, on kirjoitettava yksi heistä ytimessä tieteenalojen fonologiassa tai syntaksia. Kaksi paperit eivät voi olla samassa kentässä. Monitieteinen kurssit Osa maisteriohjelmien tarjoamia tiedekunnan päällekkäisiä jossain määrin, että ne tarjoavat erilaisia ​​"tieteidenvälistä" kursseja. Esimerkiksi ydin tieteenalojen fonologian ja syntaksin opetetaan osana Sekä teoreettisen... [-]

Master Filosofian Visuaalisen Kulttuurintutkimuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Norja Tromsø

Oletko kiinnostunut inhimillisen kulttuurin ja miten käyttää videokameran tutkimusperinteiden? Visual Cultural Studies sinulle annetaan mahdollisuus opiskella etnografisia tutkimusmenetelmiä, antropologinen teoria, ja etnografisen elokuvan tekeminen kansainvälisessä ympäristössä, joka huipentui tuotannon ikioma elokuva ja kirjallinen tutkielma. [+]

Oletko kiinnostunut inhimillisen kulttuurin ja miten käyttää videokameran tutkimusperinteiden? at Visuaalinen kulttuurintutkimus sinulle annetaan mahdollisuus opiskella etnografisia tutkimusmenetelmiä, antropologinen teoria, ja etnografisen elokuvan tekeminen kansainvälisessä ympäristössä, joka huipentui tuotannon ikioma elokuva ja kirjallinen tutkielma. Arkeologian osasto ja sosiaaliantropologian tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen maisteriohjelman Visual Cultural Studies (VCS). Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on opettaa oppilaita tuottaa tietoa ihmisten elämään ja kulttuurien etsintä heidän jokapäiväiseen elämäänsä käyttöön perustuva laadullisten yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen menetelmiä ja etnografisen elokuva. Ohjelma yhdistää luentoja akateemisen teorian ja menetelmän, elokuvan ja käytännön opetusta camerawork, äänen tallennukseen ja käsittelyyn. Opiskelijoista maisteriohjelman seuraa joukko kursseja kaksi ensimmäistä lukukautta ennen matkaa kenttätyöhön. Tämän perusteella kenttätyö, opiskelijat kirjoittaa Diplomityö ja tehdä etnografisen elokuva. Täydellinen setup ohjelman, katso Ohjelman rakenne alla. Kalvot valmistetaan VCS ovat hyvin tunnettuja laadusta. Joka vuosi useita elokuvia valitaan kansainvälinen dokumentti- ja etnografisen elokuvafestivaaleilla. Omaperäisyys ohjelma on johtanut erityisopetusta palkinto uit, arktisen yliopiston Norjan ja lisäksi palkinto opetustarkoituksiin laatua opetusministeriön. Oppimistulokset Suoritettuaan menestyksekkäästi ohjelman opiskelijat odotetaan ovat saavuttaneet seuraavat oppimistuloksia. Tuntemus ehdokas tuntee kehityksen sosiaalisen tieteen perinne yleensä sekä tunnettava teoreettisista näkökulmista alaan Visual antropologia erityisesti. on perusteellinen tuntemus alueesta ja / tai kentällä, kun hänen / hänen oikea Master hanke toteutetaan ja vankka tuntemus kärjessä hänen / hänen Master project¿s teema. on perusteellinen tuntemus etnografisen tutkimusmenetelmät ja eri vaiheiden tutkimus prosessi, joka liittyy käytön videokameran. voidaan soveltaa hankittu menetelmiä ja teoreettisia näkökulmia kuvauksessa ja analysoi uusia alueita akateemisen alan visuaalisen antropologian. voi tarkastella kriittisesti käyttää eri elokuvallista kielten ja kerronnan rakenteita `tapoja knowing¿ erityisissä historiallisista ja yhteiskunnallisista yhteyksissä. on... [-]

Master Matkailun Opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Norja Alta

Master Matkailun opintojen ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita uran maahantulon tai tehtävissä kaupallisissa, julkisten tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen tarjoamalla vierailija palveluja paikallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Onnistunut ehdokkaita aikana kaksivuotinen ohjelma ovat saaneet asianmukaista tietoa matkailun toimialan ja yhteiskunnallisena ilmiönä, käsityksen risteyksessä tuotannon, markkinoinnin ja ... [+]

Master of Tourism Studies Master Matkailun opintojen ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita uran maahantulon tai tehtävissä kaupallisissa, julkisten tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen tarjoamalla vierailija palveluja paikallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Onnistunut ehdokkaita aikana kaksivuotinen ohjelma ovat saaneet asianmukaista tietoa matkailun toimialan ja yhteiskunnallisena ilmiönä, käsityksen risteyksessä tuotannon, markkinoinnin ja kulutuksen sekä yhteiskunnan, kulttuurin ja luonnon. Ohjelmassa korostetaan erityisesti, miten luonto ja kulttuuri voidaan käyttää teollisuuden vastuullisesta. Se perustuu teorioihin markkinointi, tapahtumien hallinta, sosiologia, maantiede, ja antropologia. Ohjelma keskittyy myös sukupuolinäkökohdat ja sukupuolten tasa-arvoa. Onnistunut ehdokkaita aikana kaksivuotinen ohjelma ovat saaneet asianmukaista tietoa matkailun toimialan ja yhteiskunnallisena ilmiönä, käsityksen risteyksessä tuotannon, markkinoinnin ja kulutuksen sekä yhteiskunnan, kulttuurin ja luonnon. Ohjelmassa korostetaan erityisesti, miten luonto ja kulttuuri voidaan käyttää teollisuuden vastuullisesta. Se perustuu teorioihin markkinointi, tapahtumien hallinta, sosiologia, maantiede, ja antropologia. Ohjelma keskittyy myös sukupuolinäkökohdat ja sukupuolten tasa-arvoa. Ohjelma tarjoaa tieteellistä matkailualalle, joka on tarkoitus toteuttaa vuonna gradunsa. Se korostaa myös tutkimusetiikan ja kehittäminen analyyttinen, kriittinen ajattelu. Ohjelman rakenne Yhteiskuntatieteiden filosofia Matkailu Teoria Perinnematkailutuotteita Matkailu Kulutus ja käytäntö Luonto matkailun Tapahtumahallinto Travel & Tourism Marketing Tutkimusmenetelmät Master Thesis Oppimistulokset Knowledge: tunnettava matkailun erikoisosaamista matkailun kulutuksen ja käytännön, matkailu ja matkailun markkinoinnin ja tapahtuman hallinta erikoisosaamista kulttuuriperintömatkailu erikoisosaamista luontomatkailu perusteellinen tuntemus tieteellisten näkökulmien ja menetelmien matkailun alalla Taidot: analysoida nykyisiä teorioita ja menetelmiä sisällä matkailun alalla työskennellä itsenäisesti käytännön ja teoreettista ratkaisuja ongelmiin liittyvät matkailuun harjoittaa rajoitettua tutkimushankkeen valvonnassa ja noudattaen sovellettavaa eettisiä standardeja kriittisesti tietolähteitä ja käyttää näitä jäsentää ja muotoilla perustelut itsenäisesti harjoittaa matkailun tutkimus Yleinen toimivalta: analysoida matkailun kriittinen ja... [-]

Mestari Alkuperäiskansojen Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Norja Tromsø

Humanistinen tiedekunta, yhteiskuntatieteiden ja koulutus yhteistyössä keskuksen Sami Studies, tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen maisteriohjelma alkuperäiskansojen Studies (MIS). Ohjelma on monitieteinen ja käyttää asiantuntemusta kertynyt useita osastoja tiedekunnassa. Temaattinen painopiste maisteriohjelman on syntyminen kansainvälisen alkuperäiskansojen liike, historiallisia kokemuksia ja ... [+]

Master Indigenous Studies Humanistinen tiedekunta, yhteiskuntatieteiden ja koulutus yhteistyössä keskuksen Sami Studies, tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen maisteriohjelma alkuperäiskansojen Studies (MIS). Ohjelma on monitieteinen ja käyttää asiantuntemusta kertynyt useita osastoja tiedekunnassa. Temaattinen painopiste maisteriohjelman on syntyminen kansainvälisen alkuperäiskansojen liike, historiallisia kokemuksia ja nykytilannetta että alkuperäiskansat kokevat eri puolilla maailmaa. Kahden vuoden opintojen aikana opiskelija suorittaa kursseja yhteensä 120 opintopistettä (120 op). Yksi 10-opintoviikon voidaan valita muista kursseja yliopistossa. Tämä valinnainen kurssi on hyväksyttävä akateeminen koordinaattori ja olisi perustuttava etuihin yksittäisen opiskelijan valmistautumista diplomityön. Loput kurssit ovat pakollisia. Ne on suunniteltu antamaan laaja pohja, josta yksittäiset opiskelijan valitsemalla merkityksellinen aihe diplomityön. Opinnäytetyö valvoo akateemisen henkilöstön yhteistyössä yksiköiden UIT Arktinen yliopisto Norjasta, ja aiheet valitaan yhteistyössä nimitti neuvonantajia. On tapana tehdä tiedonkeruuta diplomityön lopussa jälkipuoliskolla. Oppimistulokset Jokainen ohjelma UIT Arktinen yliopisto Norja on asettanut tavoitteekseen tiedon, analyyttinen ymmärrystä ja taitoja ja osaamista, että opiskelijoiden olisi päässeet loppuun mennessä opintonsa. Pääsyvaatimukset Pääsy maisteriohjelman alkuperäiskansojen Studies edellyttää kandidaatin tutkinto (180 op), tai vastaava pätevyys yhteiskuntatieteissä ja sosiaalinen lain soveltaminen ja humanististen. Erityisen kiinnostunut alkuperäiskansojen asioista on edellytys. Hakijoiden on liitettävä selvitys tarkoitukseen kirjoitettu Englanti (enintään kaksi sivua). Tähän tulisi sisältyä kuvaus niiden motivaatiota, kiinnostusta, ja odotukset maisterin tutkintoon. Dokumentoituja kokemuksia työstä alkuperäiskansoihin liittyvissä ja / tai opintojen katsotaan eduksi. Hakijoiden yliopistoista kuin Tromssan yliopiston tulee liittää lyhyt kuvaus kaikista asiaan kursseja mainittujen hakemusten ja todistusten. Ohjelman tavoitteena on rekrytoida Sami, Pohjoismaiden ja kansainvälisiä opiskelijoita. Sekaryhmää opiskelijoiden vahvistaa vertaileva ohjelman näkökohtia, ja edistää kansainvälistä verkostoitumista. Maahanpääsyä opiskelijoita eri maiden ja alueiden korostuu, jotta varmistetaan monipuolinen opiskelijaryhmä.... [-]

Videot

Telemedicine and E-health - Master

Tourism

Indigenous Studies - Master

Business Creation and Entrepreneurship - Master

Ota yhteyttä

University of Tromsø

Osoite, 1. rivi Hansine Hansens veg 18
9019 Tromsø, Norja
Puhelin +47776440009

UIT - Norges Arktiske universitet - Campus Alta

Osoite, 1. rivi Follumsvei 31
9510 Alta, Norja
Puhelin +47 78 45 05 00

UiT - Norges arktiske universitet, campus Narvik

Osoite, 1. rivi Narvik, Norja
Puhelin +47 77 64 40 00