UIT The Arctic University of Norway

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway on maailman pohjoisin yliopisto. Sen sijainti arktisen alueen reunalla merkitsee tehtävää. Arktisella on yhä tärkeämpää globaalia merkitystä. Ilmastonmuutos, arktisten voimavarojen hyväksikäyttö ja ympäristöuhkat ovat suurta yleisön huolenaiheita ja joita Tromssan yliopisto kiinnostaa. UIT The Arctic University of Norway voit tutkia globaaleja kysymyksiä läheltä.

Tietää maailman ylitse

Elämä Pohjois-Amerikassa on villin luonto, kontrasti valo ja sääolosuhteet, maantieteelliset etäisyydet ja monikulttuurisuus. Monet UiT: n tutkimuskeskuksista ja opinto-ohjelmista ovat Arktisen Norjan erityispiirteitä.

Jørn Berger-Nyvoll

UiT: n keskeinen tutkimus keskittyy polaariseen ympäristöön, ilmastotutkimukseen, alkuperäiskansojen, rauhan ja konfliktien muunteluun, telelääketieteeseen, lääketieteelliseen biologiaan, avaruusfysiikkaan, kalatieteeseen, meripolitiikkaan, kielitieteeseen ja laskennalliseen kemiaan.

Huippuyksiköt

UiT: n teoreettisen kielitieteen erikoistumiskeskus CASTL ja CTCC, Teoreettisen ja laskennallisen kemian keskus, on nimetty Norjan huippuyksiköiksi. Vuonna 2002 Tromsø-pohjainen NST, norjalainen telelääketieteen keskus, nimitettiin Maailman terveysjärjestön yhteistyökeskukseksi.

Biotieteiden, kalatalouden ja talouden tiedekunnan ARCTOS-verkosto on johtava merenkulun arktisen ekosysteemin tutkimus ja Tromssan norjalainen polar-instituutin tärkeä kumppani. Fysiikan laitos keskittyy pohjoisiin valoihin ja avaruustutkimukseen. Kaikki nämä laitokset ovat kansainvälisesti arvostettuja.

Arctic Frontiers

Yliopisto on osa Tromssan FRAM - korkean pohjoisen ilmaston ja ympäristön tutkimuskeskusta (Fram Centre). Joka tammikuussa kansainvälinen konferenssi Arctic Frontiers kutsuu tutkijoita, poliitikkoja ja liike-elämän edustajia keskustelemaan arktisista kysymyksistä kurinalaisilla rajoilla. Arktisen neuvoston sihteeristö sijaitsee Fram Centrissä. Yliopiston ja Fram Centren tutkijat ovat mukana useissa Arktisen neuvoston kansainvälisissä ohjelmissa.

Kansainvälinen keskittymä

16000 opiskelijaa ja 4000 henkilöä opiskelee ja työskentelee UiT: ssä Norjan Arctic Universty. Opetus on tutkimuslähtöistä. UiT: n seitsemän tiedekunnat tarjoavat laajan valikoiman opinto-ohjelmiin huolimatta omistautumisesta pohjoisiin kysymyksiin.
Tromssan akateeminen yhteisö on erittäin kansainvälinen. Yli 20% akateemisesta henkilökunnasta ja 10% opiskelijaelimestä on ulkomailta. Yliopisto tarjoaa yli 20 englantia opettamaan maisteriohjelmia, ja kaikki tiedekunnat tarjoavat englantia opettajille sekä kandidaatin että päällikön tasolla.

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway perustajajäsen, joka on kansainvälisen verkoston 140 ympäröivän alueen tutkimus- ja tutkimuslaitosta. Mutta yliopisto tekee yhteistyötä kaikkien osapuolten kanssa. 200 kansainvälistä sopimusta turvaa aktiivinen akateeminen akateeminen vaihto opiskelijoille ja henkilökunnalle yhteistyökumppaneiden kanssa maailmanlaajuisesti.

Kampukset ympäri Pohjois-Norjaa

Yliopistolla on kahdeksan kampuksen. Ne sijaitsevat Tromsssa, Narvik, Harstad, Alta, Bodø, Mo i Rana, Hammerfest ja Kirkenes. Yliopistosta on tullut entistä tärkeämpi moottoritie Pohjois-Norjalle ja kansainvälinen yhteistyö pohjoisessa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Health MSc » Katso Health Maisteri » Katso Law OTK » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Biologian maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Ainutlaatuinen maantieteellinen sijainti tekee UIT The Arctic University of Norway ihanteellisen paikan tutustua arktiseen ympäristöön. Erikoistuminen biologiseen kenttään, joka kiinnostaa sinua ja hankkii tietoa, joka antaa sinulle erityisiä taitoja tulevassa työssäsi. Tutkimuksemme ja opetuksen pääpaino on sopeutumista elämään korkeilla leveysasteilla, joissa käsitellään mekanismeja kaikilla organisaation tasoilla molekyylistä ja soluista eliöistä ekosysteemeihin, maanpäällisiin ja meren ympäristöihin. [+]

Ainutlaatuinen maantieteellinen sijainti tekee UIT The Arctic University of Norway ihanteellisen paikan tutustua arktiseen ympäristöön. Erikoistuminen biologiseen kenttään, joka kiinnostaa sinua ja hankkii tietoa, joka antaa sinulle erityisiä taitoja tulevassa työssäsi. Tutkimuksemme ja opetuksen pääpaino on sopeutumista elämään korkeilla leveysasteilla, joissa käsitellään mekanismeja kaikilla organisaation tasoilla molekyylistä ja soluista eliöistä ekosysteemeihin, maanpäällisiin ja meren ympäristöihin.

Ohjelman kuvaus

Tarjotaan useita mestarikursseja, jotka heijastavat UIT The Arctic University of Norway ainutlaatuista maantieteellistä sijaintia korkeassa pohjoisessa. Ne tarjoavat mahdollisuuksia tutkia kiehtovia kysymyksiä nykyaikaisessa biologiassa ja korostaa eräitä yhteiskunnan haasteita luonnonvarojen ja biologisen monimuotoisuuden hoidossa.... [-]


Geologian maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Geologit kartoittavat maapallon pitkä, mahtava historia. Geologia on kaikille, jotka haluavat selvittää enemmän planeettaamme, johon elämme ja yhdistävät luovuuden ymmärrykseen jännittävistä ilmiöistä luonnossa. Geologia antaa ymmärtää maanjäristyksiä, tulivuoria, dioja ja muita luonnollisia vaaroja, ilmastoa ja kasvihuoneilmiötä. Voit opiskella tektonisia ja tulivuoria, ilmastonmuutosta tai erikoistua tulkitsemaan seismisiä tai sedimenttejä, jotka kertovat tarinan siitä, kuinka ympäristö oli miljoonia vuosia sitten. [+]

Geologit kartoittavat maapallon pitkä, mahtava historia. Geologia on kaikille, jotka haluavat selvittää enemmän planeettaamme, johon elämme ja yhdistävät luovuuden ymmärrykseen jännittävistä ilmiöistä luonnossa. Geologia antaa ymmärtää maanjäristyksiä, tulivuoria, dioja ja muita luonnollisia vaaroja, ilmastoa ja kasvihuoneilmiötä. Voit opiskella tektonisia ja tulivuoria, ilmastonmuutosta tai erikoistua tulkitsemaan seismisiä tai sedimenttejä, jotka kertovat tarinan siitä, kuinka ympäristö oli miljoonia vuosia sitten.

Ohjelman kuvaus

Opinnot koostuvat master-diplomityöstä (60 op) ja pakollisista ja valinnaisista aiheista (60 op). Valinnaisten aiheiden määrä vaihtelee tutkimuskeskittymien välillä. Yksi on mahdollisuus seurata aiheita Svalbardin yliopistokeskuksessa (UNIS) tai ulkomailla.... [-]


Master of Science - Aerospace Control Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Narvik

Aerospace Control Engineering Masters -ohjelma tarjoaa opiskelijoille erityisiä taitoja, jotka ovat tarpeen ilmailu- ja avaruusjärjestelmien dynaamisen käyttäytymisen mallintamiseen, suunnitteluun ja hallintaan, mukaan lukien kiinteät siipiset UAVit, roottorikoneistot ja satelliitit. [+]

Aerospace Control Engineering Masters -ohjelma tarjoaa opiskelijoille erityisiä taitoja, jotka ovat tarpeen ilmailu- ja avaruusjärjestelmien dynaamisen käyttäytymisen mallintamiseen, suunnitteluun ja hallintaan, mukaan lukien kiinteät siipiset UAVit, roottorikoneistot ja satelliitit.

Master-ohjelma soveltuu opiskelijoille, jotka haluavat oppia, kehittää ja soveltaa huipputekniikkaa säätötekniikkaa ilmailuteollisuuden tarpeisiin. Teknologian tyypillä on myös suuria yhtäläisyyksiä äärimmäisissä olosuhteissa käytettävien tekniikoiden kanssa, kuten arktisilla alueilla ja pohjavesialueilla, ja opiskelijat, joilla on kiinnostusta tällaisten alojen teknologioiden kehittämiseen, pitävät tätä ohjelmaa tärkeänä.... [-]


Master of Science - Sähkötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2019 Norja Narvik

Sähkötekniikan maisteriohjelma soveltuu sähkövoimajärjestelmien ja sähköenergialähteiden, tehoelektroniikan ja sähkömoottorikäyttöön tarkoitettujen opiskelijoiden tarpeisiin ja sähkötekniikka on nopeasti kasvava ala, jolla on paljon uramahdollisuuksia. [+]

Sähkötekniikan maisteriohjelma soveltuu sähkövoimajärjestelmien ja sähköenergialähteiden, tehoelektroniikan ja sähkömoottorikäyttöön tarkoitettujen opiskelijoiden tarpeisiin ja sähkötekniikka on nopeasti kasvava ala, jolla on paljon uramahdollisuuksia.

Sähkötekniikka koskee sovellettua sähkötekniikkaa. Se on monimutkainen ja dynaaminen kurssi, joka ulottuu mikroelektroniikasta sähkömagnetismin kautta voimakkaaseen teknologiaan, tulevaisuuden tietotekniikan kehittämiseen monimutkaisten teollisuusprosessien automatisointiin ja instrumentointiin. Elektroniset insinöörit ovat vuosikymmeniin mullistaneet tavanomaisen päivän. "High tech" -konsepti perustuu pitkälti alan sähkötekniikan innovaatioihin. Tämän kurinalaisuuden alueella sinulla on mahdollisuus oppia monipuolisten taitojen hallintaan.... [-]


Master of Science - tekniikan suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2019 Norja Narvik

Engineering Design on suunnittelutekniikkaan perustuva suunnittelu ja sisältää tietoa tuotesuunnittelusta ja laskentatekniikasta. Suunnittelun pääaineosat Tekniset, tieteelliset laskelmat ja laskennat ja soveltava matematiikka, jota sovelletaan suunnittelun, geometrian ja materiaalitekniikan ongelmiin. Engineering Design -kurssi tarjoaa opiskelijoille käsityksen suunnittelusta ja esteettisestä suunnittelusta matemaattisten ja fyysisten periaatteiden ja menetelmien syvällisen ymmärtämisen lisäksi suunnitteluprosessissa. Painotamme erityisesti geometria- ja muoto-, tuote- ja suunnitteluprosesseja, lujuuslaskutoimituksia ja -analyyseja, materiaaleja, tietokonepohjaisia ​​mallinnuksia ja simulaatioita. [+]

Insinööri, joka tuntee materiaalit, mekaniikka ja mallinnus, mutta myös muut voivat soveltua master-ohjelman suunnitteluun . Erityinen kiinnostus matemaattisten ja fysikaalisten teorioiden ymmärtämiseen ja esimerkiksi erilaisten rakentamisen käyttäytymismallien, suunnitteluprosessien ja materiaalikäyttäytymisen kuvaamiseen voi olla hyöty oppimistuloksen maksimoimiseksi koulutuksessa.

Engineering Design on suunnittelutekniikkaan perustuva suunnittelu ja sisältää tietoa tuotesuunnittelusta ja laskentatekniikasta. Suunnittelun tärkeimmät aineosat Tekniset tieteelliset laskennat / laskelmat ja soveltava matematiikka, jota sovelletaan suunnittelun, geometrian ja materiaalitekniikan ongelmiin. Engineering Design -kurssi tarjoaa opiskelijoille käsityksen suunnittelusta ja esteettisestä suunnittelusta matemaattisten ja fyysisten periaatteiden ja menetelmien syvällisen ymmärtämisen lisäksi suunnitteluprosessissa. Painotamme erityisesti geometria- ja muoto-, tuote- ja suunnitteluprosesseja, lujuuslaskutoimituksia ja -analyysiä, materiaaleja, tietokonepohjaisia ​​mallinnuksia ja simulaatioita.... [-]


Master of Science - Teollisuustekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2019 Norja Narvik

Teollisuustekniikan maisterin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää asianmukaisia ​​tekniikoita, taitoja ja työkaluja teollisuusteknisten ongelmien tunnistamiseksi, muotoilemiseksi, analysoimiseksi ja ratkaisemiseksi. [+]

Teollisuustekniikka aikoo nähdä "suuren kuvan", kun käsitellään monimutkaisia ​​prosesseja ja järjestelmiä. Kenttä keskittyy monien "pyörien" analysointiin, jotka on tehtävä yhdessä, jotta organisaatio pystyy toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja kannattavalla tavalla. Opiskelijaksi saat tietoa erilaisista menetelmistä, tekniikoista ja työkaluista, joita voit hakea organisaation suorituskyvyn parantamiseksi. Tämän tutkimuksen avulla saavuttamasi kyky antaa sinulle erityisen hyvän johtamisasemaan.

Teollisuustekniikan maisterin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää asianmukaisia ​​tekniikoita, taitoja ja työkaluja teollisuusteknisten ongelmien tunnistamiseksi, muotoilemiseksi, analysoimiseksi ja ratkaisemiseksi. Normaalilla etenemisellä opiskelija osaa hankkia master-tutkinnon kahden vuoden kuluttua, mikä vastaa 120 opintopistettä. Jos opiskelija haluaa yhdistää master-tutkimuksen työhön ulkopuolisessa yrityksessä, on mahdollista laajentaa ohjelmaa kolmeen tai neljään vuoteen. Tämän jälkeen ehdotetaan räätälöityä koulutussuunnitelmaa. Tämän koulutuksen päätyttyä opiskelijoilla on vankka perusta osallistua erilaisiin tehtäviin maailmanlaajuisessa tukikohdassa. Tyypillisiä tehtäviä ovat vanhempi insinööri, projektipäälliköt, kehittäjät, konsultit, johtajat ja tutkijat. Monet aiemmista opiskelijoistamme ovat johtajia tai vanhempia tutkijoita julkisissa organisaatioissa tai yksityisissä yrityksissä.... [-]


Master of Science in Fysiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Fysiikka muodostaa tulevaisuuden. Missä ikinä näytät, näet fysiikan ja tavat soveltaa fysiikkaa. Matkapuhelimet, CD-soittimet, radiot, televisiot ja tietokoneet ovat kaikki kehittyneitä teknisiä laitteita, jotka perustuvat fyysisiin menetelmiin ja periaatteisiin. Satelliitit yli meidät valvovat, mitä tapahtuu maapallolla, mukaan lukien ympäristön saastuminen. Nämä havainnot ladataan satelliittiasemilla ja käännetään kuviksi, mikä helpottaa maan tilan ymmärtämistä. Myös tämä on fysiikka. Meteorologian fysiikkaa käytetään mittaamaan meitä yläpuolella olevaa ilmaa parempien sääennusteiden antamiseksi. Pohjoisten valojen tutkimukset ovat myös tärkeitä ilmiöiden ymmärtämiseksi pohjoisilla leveysasteilla. [+]

Master of Science in Fysiikka

Fysiikka muodostaa tulevaisuuden. Missä ikinä näytät, näet fysiikan ja tavat soveltaa fysiikkaa. Matkapuhelimet, CD-soittimet, radiot, televisiot ja tietokoneet ovat kaikki kehittyneitä teknisiä laitteita, jotka perustuvat fyysisiin menetelmiin ja periaatteisiin. Satelliitit yli meidät valvovat, mitä tapahtuu maapallolla, mukaan lukien ympäristön saastuminen. Nämä havainnot ladataan satelliittiasemilla ja käännetään kuviksi, mikä helpottaa maan tilan ymmärtämistä. Myös tämä on fysiikka. Meteorologian fysiikkaa käytetään mittaamaan meitä yläpuolella olevaa ilmaa parempien sääennusteiden antamiseksi. Pohjoisten valojen tutkimukset ovat myös tärkeitä ilmiöiden ymmärtämiseksi pohjoisilla leveysasteilla.... [-]


Master of Science in Marine Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Tavoitteena on kasvattaa ehdokkaita biotekniikan taidoissa yleensä, mikä antaa heille uraa useissa organisaatioissa, mukaan lukien ne, jotka keskittyvät innovaatioon, kaupalliseen kehitykseen ja merien luonnonvarojen arvon luomiseen prosesseissa ja teollisuudessa. [+]

Tavoitteena on kasvattaa ehdokkaita biotekniikan taidoissa yleensä, mikä antaa heille uraa useissa organisaatioissa, mukaan lukien ne, jotka keskittyvät innovaatioon, kaupalliseen kehitykseen ja merien luonnonvarojen arvon luomiseen prosesseissa ja teollisuudessa.

Olemme kiinnostuneita hyödyntämään sitä etua, jota nauttikaamme valtakunnallisena valtavien merellisten resurssien muodossa. Suurin osa meren biologisesta monimuotoisuudesta koostuvista organismeista tutkitaan vielä vähän. Nämä bioresurssit voivat olla ainutlaatuisten biomolekyylien (entsyymit, sekundääriset metaboliitit, proteiinit / peptidit, meren rasvat ja hiilihydraatit) ja niihin liittyvien geneettisten koodien lähde.... [-]


Tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto (Tromssa)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Tietotekniikka ympäröi meidät kaikkialla jokapäiväisessä elämässä, kuten internetissä ja matkapuhelimissa. Ohjelma on erittäin käytännöllinen ja kokeellinen, jossa opiskelijat oppivat suunnittelemaan, kehittämään ja ohjelmoimaan kehittyneitä tietojärjestelmiä. Kaikki opetus järjestetään englanniksi, ja ohjelmaan kuuluu opiskelijoita ympäri maailmaa. [+]

Ohjelma kattaa sekä teoreettisen perustan että tietotekniikan kokeelliset menetelmät. Korkeamman tason kurssit liittyvät suoraan laitoksen tutkimukseen. Tämä merkitsee mahdollisuutta saada merkittävää osaamista katetuilla aloilla.

Ohjelma koostuu neljästä pakollisesta tietotekniikan kurssista, yhteensä 40 opintopistettä ja 20 opintopistettä vapaasti valittavista kursseista. Valittavissa olevat kurssit voivat olla esimerkiksi taloustieteitä, johtamista, psykologiaa ja yrittäjyyttä. Ohjelma päättyy 60 opintopisteen diplomityöhön. Opinnäytetyö voidaan tehdä myös yhteistyössä ulkoisen IT-yrityksen kanssa.

Oppimistulokset

Jokaiselle UiT: n ohjelmalle asetetaan tavoitteita tietämyksen, analyyttisen ymmärryksen, taitojen ja osaamisen osalta, jotka opiskelijan olisi pitänyt saavuttaa opintojen loppuun mennessä.... [-]


Maisteri

Englannin kielitieteen maisteriohjelma, joka on erikoistunut kielitaitoon ja monikielisyyteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Ohjelma sopii hyvin opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan englannin hankkimista ensimmäisessä ja toisessa kielessä, sekä miten englannin kielen vaikutukset ovat monikielisissä tilanteissa. Yksittäisissä puhujissa monikieliset tilanteet saattavat aiheuttaa yhden kielen vaikutuksen toiseen erityisesti hankintaprosessiin ja johtaa lopulta myös kielten kulutukseen altistuksen puutteen ja jonkin kielen käytön vuoksi. [+]

Ohjelma sopii hyvin opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan englannin hankkimista ensimmäisessä ja toisessa kielessä, sekä miten englannin kielen vaikutukset ovat monikielisissä tilanteissa. Yksittäisissä puhujissa monikieliset tilanteet saattavat aiheuttaa yhden kielen vaikutuksen toiseen erityisesti hankintaprosessiin ja johtaa lopulta myös kielten kulutukseen altistuksen puutteen ja jonkin kielen käytön vuoksi. Yhteiskunnissa monikielisyys ja kielen yhteys voivat johtaa uusien lajikkeiden kehittämiseen. Ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat integroidaan tiiviisti kielitaitovaatimusryhmään (LAVA: http://site.uit.no/lava/), joka on aktiivinen ja tuottava tutkimusryhmä, joka työskentelee eri osa-alueilla monikielisyys ja monikielinen kielenkäyttö. Opiskelijat saavat tilaisuuden käydä tutkimusta ryhmän jäsenten kanssa. Ohjelma tarjoaa hyvän perustan monikielisyydelle työhön sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, ja se sopii hyvin opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa urallaan tutkimuksessa.... [-]


Englannin kirjallisuustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2019 Norja Tromsø + 1 lisää

Englanninkielisen englanninkielisen maisteriohjelma tarjoaa laajan katsauksen kirjallisuudesta koko englanninkielisestä maailmasta. Kurssit korostavat, miten kirjallisuus muotoilee ja on muotoiltu historiaksi, sen merkityksellisyydestä nykyaikaisissa asioissa, kuten ilmastonmuutoksessa ja konfliktinratkaisussa, sekä sen kyvystä haastaa ja tarkentaa lukijan ajattelutapoja. Kriittisten lähestymistapojen monimuotoisuuden pohjalta ohjelma auttaa opiskelijoita laajentamaan kykyjään analyyttisesti ja luovasti. [+]

Englanninkielisen englanninkielisen maisteriohjelma tarjoaa laajan katsauksen kirjallisuudesta koko englanninkielisestä maailmasta. Kurssit korostavat, miten kirjallisuus muotoilee ja on muotoiltu historiaksi, sen merkityksellisyydestä nykyaikaisissa asioissa, kuten ilmastonmuutoksessa ja konfliktinratkaisussa, sekä sen kyvystä haastaa ja tarkentaa lukijan ajattelutapoja. Kriittisten lähestymistapojen monimuotoisuuden pohjalta ohjelma auttaa opiskelijoita laajentamaan kykyjään analyyttisesti ja luovasti.

Ohjelman kuvaus

Englannin kirjallisuuden maisteriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella laajaa kirjallisten ja kulttuuristen tekijöiden valikoimaa englanniksi, kun hän on erikoistunut valitsemaansa alaan alan tutkijan johdolla. Englanninkielinen osio voi tarjota valvontaa englannin-, irlantilais-, amerikkalais- ja post-colonial kirjallisuudessa, ja se on erityisen vahva romantiikan, modernismin ja nykykirjallisuuden aloilla.... [-]


Filosofian maisteri rauhassa ja konfliktinmuutoksessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Master's -ohjelma tarjoaa syvällistä tietoa rauhan ja konfliktitutkimuksen avainalueista. Se tarjoaa monitieteellisiä käsityksiä konfliktien luonteesta ja syistä sekä pyrkimyksiä rakentaa rauhan ja palauttaa luottamuksen instituutioihin konfliktiin joutuneissa yhteiskunnissa. Se aktivoi aktiivisesti Pohjoismaiden ja Pohjoismaiden opiskelijat luomaan ja edistämään kulttuurienvälisiä opetus- ja oppimiskokemuksia. [+]

Master's -ohjelma tarjoaa syvällistä tietoa rauhan ja konfliktitutkimuksen avainalueista. Se tarjoaa monitieteellisiä käsityksiä konfliktien luonteesta ja syistä sekä pyrkimyksiä rakentaa rauhan ja palauttaa luottamuksen instituutioihin konfliktiin joutuneissa yhteiskunnissa. Se aktivoi aktiivisesti Pohjoismaiden ja Pohjoismaiden opiskelijat luomaan ja edistämään kulttuurienvälisiä opetus- ja oppimiskokemuksia.

Ohjelman kuvaus

Rauhan ja konfliktien muuntelun maisteriohjelma (MPCT) tarjoaa monitieteellisiä käsityksiä konfliktien luonteesta ja syistä sekä analyyttisista taidoista konfliktien ratkaisemiseksi rauhanomaisin keinoin.

Ohjelma perustuu Tromssan kaupungin historiaan ja maantieteeseen suhteellisen rauhallisella pohjoisella pohjoismaalla innovoinnin tuomiseksi rauhaa ja konfliktitutkimuksia varten. Alueella on pitkä historia paikallisten etnisten ja kulttuuriryhmien rauhanomaista rinnakkaiseloa varten. Se tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön tutkimaan keinoja muuttaa ihmisten, ryhmien ja instituutioiden välisiä suhteita tuhoisilta rakentaville siteille.... [-]


Filosofian maisteri teoreettisessa kielitieteessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Ohjelma soveltuu hyvin opiskelijoille, jotka haluavat opiskella kieltä vertailevasta näkökulmasta. Ohjelmassa painotetaan erityisesti kieliopin, erityisesti syntaksin ja fonologian muodollisia näkökohtia. Näiden alojen lähestymistapa perustuu monien kielten vertailevaan tutkimukseen. [+]

Ohjelma soveltuu hyvin opiskelijoille, jotka haluavat opiskella kieltä vertailevasta näkökulmasta. Ohjelmassa painotetaan erityisesti kieliopin, erityisesti syntaksin ja fonologian muodollisia näkökohtia. Näiden alojen lähestymistapa perustuu monien kielten vertailevaan tutkimukseen.

Filosofian maisteri teoreettisessa kielitieteessä kattaa jatko-opinnot teoreettisessa kielitieteessä ja sitä on pidettävä työn laajentamiseksi kandidaatin tasolla. Ohjelmassa painotetaan erityisesti kieliopin, erityisesti syntaksin ja fonologian muodollisia näkökohtia. Näiden alojen lähestymistapa perustuu monien kielten vertailevaan tutkimukseen. Opiskelija kehittää käsitystä kielellisen rakenteen, kielellisen tutkimuksen vertailevista näkökohdista, sosiaalisesta ja maantieteellisestä vaihtelusta, kielten historiallisesta kehityksestä ja kielen hankinnasta. Master-tasossa opiskelijat kehittävät erityistehtäviä työssään ja kirjoittavat joko master-tutkielman tai kaksi artikkelipituista paperia.... [-]


Filosofian maisteri visuaalisessa antropologiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Oletko kiinnostunut ihmiskulttuurista ja videokameran käyttämisestä yhteiskuntatutkimuksessa? Visuaalisen kulttuurin opinnoissa sinulla on mahdollisuus opiskella etnografisia tutkimusmenetelmiä, antropologista teoriaa ja etnografista elokuvantekoa kansainvälisessä ympäristössä, joka päättyy omalla elokuvalla ja kirjallisella teoksella. [+]

Oletko kiinnostunut ihmiskulttuurista ja videokameran käyttämisestä yhteiskuntatutkimuksessa? Visual Cultural Studies -ohjelmassa on mahdollisuus opiskella etnografisia tutkimusmenetelmiä, antropologista teoriaa ja etnografista elokuvaa kansainvälisessä ympäristössä, joka päättyy omalla elokuvalla ja kirjallisella teoksella.

Arkeologian ja sosiaalisen antropologian osastolla on kaksi vuotta täysipäiväinen maisteriohjelma Visual Culture Studies (VCS) -ohjelmassa. Tämän ohjelman tavoitteena on opettaa oppilaita tuottamaan tietoa ihmisten elämästä ja kulttuureista tutkimalla heidän jokapäiväistä elämääsä laadullisten yhteiskuntatieteiden tutkimusmenetelmien ja etnografisen elokuvan avulla. Ohjelma yhdistää akateemisen teorian ja menetelmän luentoja, elokuvaamista ja käytännön opetusta kameratyössä, äänentallennuksessa ja muokkaamisessa.... [-]


Kauppatieteiden maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Miten resursseja käytetään yhteiskunnassa ja miten niitä käytetään? Nämä ovat taloustieteen suuria asioita. Taloustieteiden maisterin tutkinto antaa sinulle syvällisemmän käsityksen teoreettisesta ja sovelletusta talousanalyysistä, menetelmistä ja empiirisestä tutkimuksesta. Opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti itseopiskelun ja tehtävien avulla. [+]

Miten resursseja käytetään yhteiskunnassa ja miten niitä käytetään? Nämä ovat taloustieteen suuria asioita. Taloustieteiden maisterin tutkinto antaa sinulle syvällisemmän käsityksen teoreettisesta ja sovelletusta talousanalyysistä, menetelmistä ja empiirisestä tutkimuksesta. Opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti itseopiskelun ja tehtävien avulla.

Ohjelman kuvaus

Ohjelma koostuu kehittyneistä kursseista mikrotaloustieteen, joka sisältää myös käytön lineaarinen algebra ja staattinen optimointi. Makrotaloustiede sisältää avointen talouksien ja talouskasvun analysoinnin. Ensimmäisellä lukukaudellaan opiskelijoilla on kurssi ekonometriaan - kehittyneitä kvantitatiivisia menetelmiä taloustieteelle. Toisen lukukauden aikana opiskelijat voivat valita kehittyneiden kurssien ja soveltavaa mikrotaloustieteen kurssia. Kolmannella lukukaudella opiskelijoilla on myös oltava kurssi, joka antaa yhteisen perustan työskennellä master-tutkielman kanssa ja erikoistunut opinnäytetyön aihepiiriin. Diplomityö muodostaa 30 op, ja se kirjoitetaan neljännen ja viimeisen lukukauden aikana.... [-]


Matematiikan maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2019 Norja Tromsø + 1 lisää

Opiskelijat voivat valita kolmesta erikoisalasta; algebra, analyysi / differentiaalinen geometria tai soveltava matematiikka. Jotkut erikoisalat sisältävät kryptografian, luku-teorian, elliptiset käyrät, algebran, differentiaalimallin, monimutkaisen analyysin, epälineaaristen aaltojen ja dynaamisten järjestelmien. Sovelletuissa matematiikan opinnäytetyön aiheissa voi olla plasman fysiikka, optiikka, matemaattinen ekologia ja bioinformatiikka. [+]

Ohjelman kuvaus

Opiskelijat voivat valita kolmesta erikoisalasta; algebra, analyysi / differentiaalinen geometria tai soveltava matematiikka. Jotkut erikoisalat sisältävät kryptografian, luku-teorian, elliptiset käyrät, algebran, differentiaalimallin, monimutkaisen analyysin, epälineaaristen aaltojen ja dynaamisten järjestelmien. Sovelletuissa matematiikan opinnäytetyön aiheissa voi olla plasman fysiikka, optiikka, matemaattinen ekologia ja bioinformatiikka. Master-tutkinto-ohjelma koostuu 60 op: n diplomityöstä sekä pakollisista kursseista ja 60 op: n erityisopetuksesta. Nämä riippuvat valitusta erikoisuudesta.

Seuraavia tieteenaloja tarjotaan:

AlgebraAnalyysi / Differentiaalinen geometriaSoveltava matematiikkaOppimistulokset... [-]

Matkailututkimuksen maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Alta

Matkailuopinto-ohjelman päällikkö on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita urakehitykseen tai asemaan kaupallisissa, julkisissa tai voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa, jotka tarjoavat vierailijapalveluja paikallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Ohjelma tarjoaa myös opiskelijoille tarvittavat akateemiset säätiöt edetä PhD. [+]

Matkailuopinto-ohjelman päällikkö on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita urakehitykseen tai asemaan kaupallisissa, julkisissa tai voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa, jotka tarjoavat vierailijapalveluja paikallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Ohjelma tarjoaa myös opiskelijoille tarvittavat akateemiset säätiöt edetä PhD.

Ohjelman kuvaus

Matkailu on yhä tärkeämpi maailmanlaajuinen ilmiö, johon liittyy sosiaalisia, kulttuurisia, taloudellisia, poliittisia ja ympäristöön liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita. Laajentuvat talouksien ansiosta useammat ihmiset voivat matkustaa usein ja pitempään matkoilla maisemien, kaupunkimaisemien, kulttuurien ja kansojen kokemiseen. Globalisaatio ja teknologinen kehitys mahdollistavat liikkuvuuden lisääntymisen ja siten matkailutoiminnan. Matkailun kehitys ja kasvu haastavat myös ekologisten kestävyyttä ilmastonmuutoksen aikakaudella.... [-]


Mestari alkuperäiskansojen opinnoissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Humanistisen tiedekunnan, yhteiskuntatieteiden ja kasvatustieteiden tiedekunta yhteistyössä Sámi-tutkimuskeskuksen kanssa tarjoaa kahden vuoden kokopäiväisen maisteriohjelman alkuperäiskansojen opiskelijoille (MIS). Ohjelma on monitieteinen ja hyödyntää tiedekunnan useissa osastoissa kertynyttä asiantuntemusta. Mestari-ohjelman aihepiirikohtaisuus on kansainvälisen alkuperäiskansan liike, historialliset kokemukset ja ... [+]

Mestari alkuperäiskansojen opinnoissa

Humanistisen tiedekunnan, yhteiskuntatieteiden ja kasvatustieteiden tiedekunta yhteistyössä Sámi-tutkimuskeskuksen kanssa tarjoaa kahden vuoden kokopäiväisen maisteriohjelman alkuperäiskansojen opiskelijoille (MIS). Ohjelma on monitieteinen ja hyödyntää tiedekunnan useissa osastoissa kertynyttä asiantuntemusta. Päällikön ohjelman aihepiiri on kansainvälisen alkuperäiskansan liike, historialliset kokemukset ja ajankohtainen konteksti, jonka alkuperäiskansat kokevat ympäri maapalloa.

Kahden opiskeluvuoden aikana opiskelijat osallistuvat 120 opintoviikkoon (120 op). Yksi 10-luottokurssi voidaan valita muista yliopiston tarjoamista kursseista. Akateemisen koordinaattorin on hyväksyttävä tämä valinnainen kurssi, ja sen tulee perustua yksittäisen opiskelijan etuun valmisteluna master-diplomityöhön. Muut kurssit ovat pakollisia. Ne on suunniteltu antamaan laaja pohja, josta yksittäinen opiskelija voi valita aiheen maisterin opinnäytetyölle. Opinnäytetyön ohjaa akateeminen henkilöstö UIT The Arctic University of Norway n yhteistyössä UIT The Arctic University of Norway yksiköiltä UIT The Arctic University of Norway ja aiheet valitaan yhteistyössä nimitettyjen neuvonantajien kanssa. On tavallista suorittaa maastotietokannan tietojen keruu toisen lukukauden lopussa.... [-]


Taiteen maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Ohjelma Master in Fine Art on kaksi vuotta kestävä kurssi, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille ainutlaatuinen asema niiden tulevaisuuden edistäminen tutkimuksessa, teoria ja ammatillinen taiteellinen käytäntö. Ohjelma on tarkoitettu kehittymässä oleville taiteilijoille, jotka pyrkivät syventämään käytäntöään kontekstiin, joka on studio- ja työpaja-suuntainen ja jossa heitä kannustetaan kehittämään omia aloitteitaan. Ohjelman edistäminen tarjoaa tasapainoisen näkemyksen paikallisten ja kansainvälisten kysymysten välillä, jotka ovat tärkeitä nyky-yhteiskunnalle. [+]

Ohjelma Master in Fine Art on kaksi vuotta kestävä kurssi, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille ainutlaatuinen asema niiden tulevaisuuden edistäminen tutkimuksessa, teoria ja ammatillinen taiteellinen käytäntö. Ohjelma on tarkoitettu kehittymässä oleville taiteilijoille, jotka pyrkivät syventämään käytäntöään kontekstiin, joka on studio- ja työpaja-suuntainen ja jossa heitä kannustetaan kehittämään omia aloitteitaan. Ohjelman edistäminen tarjoaa tasapainoisen näkemyksen paikallisten ja kansainvälisten kysymysten välillä, jotka ovat tärkeitä nyky-yhteiskunnalle.

Ohjelman kuvaus

Taiteen maisteriohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijan kykyä toimia ammattitaiteilijana. Ohjelma pyrkii heijastamaan nykyisiä käsityksiä siitä, mitä se tarkoittaa ammattitaiteilijana työskentelemiseksi ja siten tarjota opiskelijoille mahdollisuuden kehittää yksilöllisiä pyrkimyksiään ammattitaidolla kuvataiteen alalla. Päätavoitteena on kouluttaa taiteilijoita, taideteosten, näyttelyiden ja muiden taiteellisten ilmaisujen luominen ovat tärkeimpiä opinto-ohjelman osa-alueita. Ohjelma tarjoaa myös perustan muille ammattialojen ammatillisille rooleille.... [-]


Teknillisen korkeakoulun päällikkö High North

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Norja Tromsø

Pohjois-Atlantin luonnonvarat houkuttelevat teollisuutta. Uusi offshore-öljy [+]

Pohjois-Atlantin luonnonvarat houkuttelevat teollisuutta. Uusi offshore-öljy

Ohjelman kuvaus

Ohjelma keskittyy teollisuustoimintaan liittyviin teknisiin ja turvallisuuteen liittyviin haasteisiin Pohjois-Amerikassa. Erityistä huomiota kiinnitetään meri- ja offshore-operaatioihin ankara ja haavoittuvassa arktisessa ympäristössä. Opiskelijoille esitellään menetelmiä ja työkaluja kehittyneiden, monimutkaisten ja integroitujen teknisten järjestelmien hallintaan käyttö- ja kunnossapitotöiden, luotettavuuden ja tuotannon varmuuden, terveyden, turvallisuuden

Ohjelma on 2 vuoden täysipäiväinen opiskelu kiinteällä aikataululla. Kurssit mukautetaan jossain määrin osa-aikaisiin opiskelijoihin. Ensimmäinen vuosi koostuu 50 op: n pakollisista kursseista, jotka ovat yhteisiä kaikille opiskelijoille ja yhdelle 10 op valittaville kursseille. Nämä ovat teknisiä kuvailevia kursseja ja menetelmäkeskeisiä kursseja. Kaikki kurssit ovat riippumattomia toisistaan. Toisen vuoden aikana opiskelija pääsee erikoistumaan opintoalaansa valinnaisilla kursseilla ja valitsemalla joukko ennalta määritettyjä opetusohjelmia. Opiskelijat suorittavat myös erikoistumishankkeen. Viimeinen lukukausi on omistettu 30 op: n diplomityöhön.... [-]


Tietojenkäsittelyn maisteri (Narvik)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2019 Norja Narvik

Tämä on tutkimus, joka kiinnostaa grafiikkaa, tietokonepelejä ja simulaatioita. Ymmärrätte, että jokapäiväinen elämä pian tulee osa virtuaalitodellisuutta, ja haluat osallistua tämän tulevaisuuden kehittämiseen. [+]

Tämä on tutkimus, joka kiinnostaa grafiikkaa, tietokonepelejä ja simulaatioita. Ymmärrätte, että jokapäiväinen elämä pian tulee osa virtuaalitodellisuutta, ja haluat osallistua tämän tulevaisuuden kehittämiseen.

Ohjelman kuvaus

Tämän tutkimuksen avulla sinulla on koko ennakkoedellytys oppia kehittyvien tietokonepelien, virtuaalitodellisuuksien ja realististen simulaatioiden kehittämiseen. Saat perusteellisen teoreettisen ja käytännöllisen perustan kehittyneelle ohjelmistokehitykselle, jossa keskitytään erityisesti peli- ja simulointi- ja oppimisjärjestelmiin.

Narvikin läheiset sidoslainat paikallisille, kansallisille ja kansainvälisille tutkimuslaitoksille antavat sinulle etua opiskelijana.... [-]


Ota yhteyttä

University of Tromsø

Osoite, 1. rivi Hansine Hansens veg 18
9019 Tromsø, Troms, Norja
Puhelin +47776440009

UIT - Norges Arktiske universitet - Campus Alta

Osoite, 1. rivi Follumsvei 31
9510 Alta, Finnmark, Norja
Puhelin +47 78 45 05 00

UiT - Norges arktiske universitet, campus Narvik

Osoite, 1. rivi Narvik, Nordland, Norja
Puhelin +47 77 64 40 00