VID Specialized University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

VID Erikoistunut yliopisto on Norjan toiseksi suurin yksityinen yliopisto college kanssa 3300 opiskelijoiden neljällä kampuksella: Bergen, Oslo, Sandnes ja Stavanger. Yhdessä meillä on 480 vuotta asiantuntemusta terveystieteiden, yhteiskuntatieteiden ja teologisia opintoja. Meillä on 50 opinto-ohjelmia verkossa.

VID Erikoistunut University College ilmennyt 01 tammikuu 2016 fuusion jälkeen neljän Norja laitosten: Diakonhjemmet University College Oslossa ja Sandnesin Betanien University College Bergen, Haraldsplass Deaconess University College Bergenissä ja MHS - School of Mission and Theology Stavangerissa.

Betanien University College tarjoaa kliininen studyes kansainvälisille vaihto-opiskelijoille sisällä lääketieteen ja kirurgian käytännössä mielenterveyden ja kotisairaanhoidon.

Diakonhjemmet University College perustettiin vuonna 1890 kuin yksityinen, voittoa korkeakoulu. Tämän pohjalta, akkreditoitu korkeakoulu nyt käsittää noin 2300 opiskelijaa ja 160 tiedekunnan ja henkilökunnan. Perusarvot college summataan sen iskulause: "Dedicated to People." Nämä arvot heijastavat myös college akateemisen painopiste, joka on yksinomaan keskittynyt Terveys- Sosiaali- ja kirkon liittyviä ohjelmia kaikilla tasoilla (kandidaatin, maisterin ja tohtorin ), ja tukee käynnissä olevaa tutkimusta kaikilla aloilla.

Haraldsplass Diakonissalaitoksen University College (HDUC) on yksityinen, voittoa, kristillinen, valtuuttanut hallituksen rahoittama University College Norjassa. Se on tunnettu korkean ammatillisen tason ja opiskelijoiden tyytyväisyyttä. College keskittyy kansainvälistymiseen, ja noin 50% kandidaatin opiskelijat ovat lyhyemmän tai pidemmän oleskelun ulkomailla opintojensa aikana.

MHS - School of Mission ja teologia on yksityinen, erikoistunut yliopisto omistaa Norja Mission Society (NMS), sitoutunut korkealaatuisen koulutuksen ja tutkimuksen liittyvä globaali näkökulmia kirkon tehtävän sekä uskonnollisen ja kulttuurien kohtaamisen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteriksi Diakonia Ja Kristillinen Sosiaalinen Käytäntö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Norja Oslo

Tutkimus tarjoaa teologinen ja hermeneuttinen tieto, eettinen osaaminen, johtaminen ja johtamistaitoja, tutkimuksen taitoja, kulttuurien ja uskontojen taitoja, ja monitieteinen työskentely taitoa. [+]

Tutkimus tarjoaa teologinen ja hermeneuttinen tieto, eettinen osaaminen, johtaminen ja johtamistaitoja, tutkimuksen taitoja, kulttuurien ja uskontojen taitoja, ja monitieteinen työskentely taitoa.

Tarkoitus Ohjelman tarkoituksena on tuottaa opiskelijoille, jotka ovat oikeutettuja sekä käytännöllisiä johtotehtäviä diakonisen toimintoja ja laitoksia sekä arvo perustuu sosiaalisen palvelun virastot, ovatko ne kristittyjä tai kansalaisten hyvinvointia perustuu.

Suoritettuaan ohjelman saat:

Saadaan tietoa teorian ja käytännön diakonia sekä ammattitaitoa tarvitaan toimintoa seurakunnille, laitokset ja organisaatiot. Tämä tieto sisältää perustiedot kristillisen teologian.... [-]


Master In Theology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Norja Oslo

Teologian ohjelma tarjoaa täyden valikoiman kursseja ja astetta teologian, joista vaaditaan asetettu palvelun Norjan kirkon: B.Th., M.Th., Cand.theol., Ja tentti Käytännöllisen teologian ja Ph . d. [+]

Teologian ohjelma tarjoaa täyden valikoiman kursseja ja astetta teologian, joista vaaditaan asetettu palvelun Norjan kirkon: B.Th., M.Th., Cand.theol., Ja tentti Käytännöllisen teologian ja Ph . D. Master koulutusohjelman teologian tarjotaan Englanti. Se on kahden vuoden intensiivisen akateemisen opiskelun, 120 opintopistettä. Master Koulutusohjelma on suunniteltu mukautumaan opiskelijoiden sekä Norjasta ja ulkomailla, erityisesti yhteistyössä laitosten ja kirkkojen kehitysmaissa voidakseen tarjota heille mahdollisuuden erikoistua akateemisesti joissakin teologisen kuria.

Merkittävä osa maisteriohjelman on kirjallisesti diplomityö on lukukausien. Vuonna M.Th. ohjelmoida opinnäytetyö edustaa 30 opintopistettä. Jokainen opiskelija toimii valvonnassa tutor. Master-ohjelma on myös huomattava lukeminen ja opetus ohjelma (90 op).... [-]


Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi 184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Norja
Verkkosivu http://vid.no/