Muscat University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Muscat University missio, visio ja arvot perustuvat neljään keskeiseen teemaan: etiikka, huippuosaaminen, yrittäjyys ja innovaatio.

Tehtävä

Yksilöiden ja yhteisöjen muuttaminen teollisuuden sitouttaman, tutkimukseen perustuvan opetuksen ja oppimisen avulla, joka on sekä tiukkaa että merkityksellistä. Menestys saavutetaan tarjoamalla suotuisa oppimisympäristö inklusiivisessa globaalin kansalaisuuden kulttuurissa. Helpotamme stipendejä, jotka kattavat yhteistyön, yhteisön sitoutumisen ja edistävät innovatiivisia, yrittäjähenkisiä ja eettisiä lähestymistapoja kaikessa toiminnassamme.

Näkemys

Olla innovaatioiden ja yrittäjyyden huippuosaamisalue, tuottaa korkealaatuista opetusta, helpottaa oppimista ja suorittaa tiukkaa tutkimusta, joka liittyy Omanin ja laajemman alueen sosiaalisiin ja taloudellisiin prioriteetteihin valitsemillamme painopistealueilla.

arvot

Muscat University opiskelijat ja henkilökunta ovat vahvasti sitoutuneet:

  • Erinomaisuus oppimisympäristössä, joka mahdollistaa henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun.
  • Etiikka, jossa jokainen yliopiston opiskelija ja henkilöstö noudattaa korkeimpia eettisiä vaatimuksia.
  • Omanin ja kaikkien muiden maiden, joissa opiskelijat ja henkilökunta ovat aktiivisia, kaikkien lakien ja määräysten täysi noudattaminen.
  • Vastuulliset yrityskäytännöt ja sosiaaliset investoinnit, jotka luovat kestävää arvoa pitkällä tähtäimellä yhteiskuntien ja yhteisöjen muuttamisessa.
  • Olla reagoiva globaaleihin, yhteiskunnallisiin ja ympäristökysymyksiin.

MU-tuotemerkki

Varapääministerin viesti

Minulla on suuri ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Muscat University .

Muscat University visiona on muuttaa yksilöitä korkealaatuisella, tutkimukseen perustuvalla ja teollisuuden harjoittamalla koulutuksella. Tämän näkemyksen taustalla on sitoutuminen eettisiin lähestymistapoihin kaikessa tekemässämme, mikä tarkoittaa, että jokaista opiskelijaa kunnioitetaan, vaalitaan ja tuetaan auttamaan heitä parhaansa saavuttamisessa.

Yliopiston ohjelmat toimitetaan kolmen liiketalouden, tekniikan ja liikenteen ja logistiikan tiedekuntien kautta yhdessä säätiöohjelman kanssa, joka valmistaa opiskelijoita valitsemaansa kandidaatin tutkintoon.

Maisteriohjelmamme tarjotaan yhteistyössä Cranfield Universityn kanssa ja kandidaatin ohjelmamme toimitetaan yhteistyössä Aston Universityn kanssa. Sekä Cranfield että Aston ovat johtavia Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoja, ja olemme ylpeitä siitä, että meillä on niin vahva kumppanuus, jolle ovat ominaisia kansainvälisesti tunnetut, ammattimaisesti akkreditoidut ohjelmat, joita pääasiassa lentävät tiedekunnat tarjoavat. Säätiöohjelma on laadunvarmistettu Astonin yliopistossa, joten tämän ohjelman läpäisevät opiskelijat eivät vaadi muita englannin kielikokeita liittyäkseen kandidaatin tutkintoon.

Ohjelmiensa suorittamisen jälkeen Muscat University opiskelijoille myönnetään tutkinto sekä Muscat University että sen asiaankuuluvasta kumppanilaitoksesta, joko Cranfieldin yliopistosta tai Astonin yliopistosta.

Muscat University parantaa edelleen opiskelijakokemustamme investoimalla voimakkaasti opiskelijoiden yrittäjyystaitojen kehittämiseen aktiviteeteilla, jotka täydentävät heidän luokkakokemuksiaan, kuten teollisuuden harjoittelu- ja vaihto-ohjelmilla, jotta voimme täyttää visiomme kehittää uravalmiita tutkinnon suorittaneita ja maailmankansalaisia. Olitpa perustutkinto- tai jatko-opiskelija, liittymällä Muscat University tarjoamme sinulle koulutuskokemuksen ja opiskelijamatkan, joka paitsi rikastuttaa elämääsi ikuisesti, mutta on myös merkityksellinen 21. vuosisadan valmistuneiden työnantajien tarpeiden ja odotusten kannalta.

Odotan innolla toivottavani sinut tervetulleeksi Muscat University . Varapääministerin viesti

Professori Yusra Mouzughi

Varakansleri

Sijainnit

Muscat

Osoite
Muscat University
Building 2089
AI Ghubra North

PO Box 550,PC 130 Muscat, Muscat-kuvernööri, Oman

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin