College of Banking and Financial Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

College Pankki- ja Financial Studies Strathclyden yliopisto Business School Oman Strathclyde Business School kolminkertainen akkreditointi tila ja kansainvälisissä vertailuissa aseta se alkuun johtoporras globaalin liiketoiminnan kouluissa. Viimeaikaiset huomionosoituksia ovat:

Triple akkreditoitu AMBA / EQUIS ja AACSB Ekonomisti debyytti maailmanlaajuinen rankingissa Executive MBA (heinäkuu 2013). Strathclyde Business School MBA sijoittui Britannian kauppakorkeakoulujen top 5 ja Euroopan top 10. Kaiken Strathclyde sijoitettiin 28 ulos 62 kansainvälisen liiketoiminnan kouluissa.

  1. Isossa-Britanniassa, 25 Euroopassa ja 87. maailmassa (FT Global MBA Ranking tammikuu 2013)
  2. Britanniassa, 16. Euroopassa ja 54. maailmassa (Economist Mitkä MBA lokakuu 2012) Top 6 Yhdistyneessä kuningaskunnassa (European Business Schools Ranking, Financial Times, Mar 2013) No.6 maailmassa Corporae strategia (FT Global MBA Survey 2013)

Strathclyde MBA Oman

Strathclyde MBA Oman, hallinnoi College of Banking ja Financial Studies on joustava tyyli toimitus sisältää osa-aika ja avoin oppiminen elementtejä 180 luotto-muodossa. Opiskelijat voivat pysyä työssä ja ottaa koko kurssin vain kahdessa vuodessa. Tämä tekee meidän ohjelma kannattava vaihtoehto sekä sinulle, yksittäisiä, ja oman yrityksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Osa-aikainen MBA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: