Neumann

Escuela de Negocios

Esittely

Lue virallinen kuvaus

logot

Neumann tutkijakoulu on koulu tunnustettu Perun hallitus, joka aloitti luova prosessi 2008 ja voitti hyväksynnän Institutional kehittämishankkeen päätöslauselmalla 207-2010-CONAFU, myöhemmin se on lupa toimia kautta Resolution 400-2012-CONAFU. Tällä hetkellä Graduate School säätelee kansallinen Superintendency Higher Education, on täyttänyt riittävyyttä yhdistyksen uudelle University Law mitään. 30220 ja on noudattanut rekisteröinti- viranomaisille ennen SUNEDU.

institutionaalinen vision

Kirjataan akateemisen laadun ja käytön kehittyneen teknologian kehittämisessä kansainvälisten ohjelmien

virallista tehtävää

Luo oppimisen tilaa osaamisen kehittämiseen, jotka tuovat lisäarvoa yksilön ja organisaation.

BANNER-4-01

Neumann Business School, tunnustettu parhaita koulujen Latinalaisessa Amerikassa, sijoitusta Executive Education Magazine America Economy (2016)

Edut koulutus YKK Neumann

Mikä tekee yritys YKK Neumann koulutettuja työntekijöitä?

 • kilpailukykyyn
 • Sekä parantamaan sisäisiä prosesseja
 • Tehokas viestintä työntekijöiden välisiä
 • Erottua muista yrityksistä sen laatukulttuuriin
 • Suurempaa tyytyväisyyttä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden
 • iskunkestävä
 • Olla houkuttelevampi lahjakas henkilöstön paitsi pyrkii tekemään kauppaa, mutta kehittää sitä.

Mitä ansaitsee työntekijä koulutetaan CDE Neumann?

 • Stressin vähentäminen.
 • Se motivoi enemmän parhaan tuloksen.
 • henkilökohtaista ja ammatillista parantaminen.
 • Parantaa niiden kirjanpito.
 • Jobs.
 • Parannusta heidän elämänlaatuaan.
 • Uramahdollisuuksista yrityksen.
 • asianmukainen hoito ja käyttö.
 • Suurempi kyky analyysiin.
 • Helppous päätöksenteossa.

Miksi juna CDE Neumann?

 • Suunnittele omia ohjelmia kurssin, tai koulutuksen suunnitelma.
 • Tarjoamme käytännön menetelmät.
 • Meillä on suuri joukko opettajia.
 • Annamme henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.
 • Meillä on seurantajärjestelmä ja mittaustuloksia.

Kurssit ja ohjelmat kehitämme Neumann on aina ollut, että täydellinen yhdistelmä vahvistaa ydinosaamisen, ja tehdä sitä kautta osallistavan ja antoisa kokemus.

Neumann on tullut paljon tukea meidän prosessien parantaminen ja valmiuksien, työskentelevät eri ohjelmia eri erikoisuuksia ja hienoin tuloksin.

CINTILLO-ESITTELY

1992 aloitti toimintansa Institute of Higher Education John von Neumann, on sen ensimmäinen johtaja, Don Leoncio Nunez Arrieta hänen alku olivat alueella Pocollay maakunnassa Tacna, ensimmäinen institutionaalisten paikka oli talon perustajan Av. Francisco Antonio de Zela nro 1307, aluksi käytössä ensimmäisessä kerroksessa omaisuutta ja sitten kaikki. 1999 oli vuosi, jolloin hän muutti toiseen sijaintiin Av. Bolognesi nro 987, joka oli alun perin taloon ja väistyi nykyaikainen 5 kerroksinen rakennus, joka tarjoaa useita palveluja opiskelijoille.

Päätöslauselmassa perustamisesta instituutin, on ministeriön päätöslauselman nro .. 619-ED, joka julkaistiin vuonna 1992, että asiakirja ensimmäinen ammatillinen taiteilijan ammatista, nimeltään "International Business Administration", sama joka on saavuttanut suuren paikannus kaupungissa Tacna, ja eteläistä luotiin Peru ansiosta suuri määrä valmistuneiden ja erinomainen ammatillinen laatu.

Koulutuksen mallia käytetty Neumann instituutin kolme perustavanlaatuista akselia, pedagogiikka, totuuden ja asenteet. Pedagogiikka on olennaista, kaikki erinomaisia ​​opettajia kommunikaattorit, hyvin kyky välittää ja motivoida kaikkia laajalti käytetty tekniikka, ja hallita yhdistyä opiskelijoita kehittämään sisältöä niiden aiheista. Käytännönläheisyys on luonnostaan ​​teknistä kuntoa uran opetussuunnitelmien harkitse merkityksellisesti tekniikoita ja työkaluja, yritykset käyttävät nykyään sellaisenaan oppilaat koulutetaan ja kyky käyttää ammattien välittömästi yritykset. Lopuksi, meidän malli pyrkii kehittämään ammatillista asenteita Neumann siis viestintä, johtajuus, tiimityö, optimismi ja aktiivisuus kehitetään poikittain koko kilpailun.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Espanjalainen

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Masters Information Technology Management

Opetus kampuksella Osa-aikainen 20 kuukautta March 2018 Peru Tacna

MSc in Management of Information Technology on jäsennelty antaa osallistujille taito kolmessa tieteenalojen suuri merkitys nykyaikaisia ​​organisaatioita, keskittyy ensisijaisesti tietojärjestelmien, suunnittelu, kehittäminen ja valvonta [+]

Dual Degree Spanish School of Business ITAE MSc in Management of Information Technology on jäsennelty antaa osallistujille taito kolmessa tieteenalojen suuri merkitys nykyaikaisia ​​organisaatioita, keskittyy ensisijaisesti tietojärjestelmien, suunnittelu, kehittäminen ja valvonta, jotta voit keskimääräinen yritysten kilpailuetuja ja korkea eriytyminen kilpailulta; Toisaalta, valmistuneet mestarit ovat asiantuntijoita tekniikan käytössä, jonka pitäisi auttaa parantamaan prosesseja yrityksen, jolla pyritään parantamaan palvelua sisäisille ja ulkoisille asiakkaille, ja vähentää huomattavasti kustannuksia ja aikoina; Lopuksi kolmanneksi se kehittää taitoja muodostamaan sähköisen kaupankäynnin foorumi, jota yhtiö lähemmäs asiakkaita ja antaa heidän valita, tavata ja päättää palveluja tai tuotteita organisaation. ohjelma Mission Tehtävänä Master Program in Management of Information Technology on muodostumista itsenäinen, luovia ihmisiä, jotka toimia eettisten periaatteiden yleisesti hyväksyttyjä, laadukkaita kansalainen ja sitoutunut alueellisen ja kansallisen kehityksen; ja rakentaminen, innovaatioiden ja osaamisen parantamiseen, jonka on annettava teoreettinen, tekninen ja instrumentaalinen hallintaan ja hoitoon tietojärjestelmien perusteet, viestintä- ja teollisuusautomaation ja parantaa opiskelijan valmiuksia kilpailla globalisoituneessa maailmassa. Edesauttamaan tietoyhteiskunnan ja osaamisen Latinalaisessa Amerikassa opetukseen, tutkimukseen, jatko- ja ulkoiset linkit alan tietotekniikan ja viestinnän käytön edistäminen menetelmiä, tekniikoita ja välineitä kykenee tehostamaan vaikutus näiden teknologioiden sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen ja tehokas osallistuminen opiskelijoiden, jatko-opiskelijoiden ja opettajien ja tutkijoiden yrityksen kehittämiseen. ohjelma tavoite yleisenä tavoitteena ohjelman Erikoistuneet ammattilaiset koulutetaan menetelmiä, tekniikoita ja välineitä tietotekniikan lisäämiseksi tuottavuuden analysointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen tukeviin tietojärjestelmiin kilpailustrategioita. Erityiset tavoitteet Ohjelman Valmista ammattilaisia ​​korkean akateemisen tason osaa analysoida, suunnitella, kehittää, toteuttaa ja hallita tietojärjestelmien ja Software Base täsmennetään laitearkkitehtuuria ja kehittää tarvittaessa, sovellukset, tuottaa kansallisten teknologiaohjelmien, ottaa vastuu ongelmien ratkaisemiseen komplekseja eri toimielimissä, ja ottaa vastuun... [-]

Maisteri

Maisteriksi Liikejuridiikan

Opetus kampuksella Osa-aikainen 20 kuukautta March 2018 Peru Tacna

Neumann Business School yhteistyössä Business School ITAE suunnitellut jatko-ohjelma vastaa nykyisiä tarpeita yritykset Peru, joka antaa tutkinnon taidot tehdä siihen liittyviä päätöksiä oikeudellisista näkökohdista vaikuttavien yritykset ja niiden ympäristö ja vastata kasvavaan tarpeeseen koulutusta ja ammatillista erikoistumista, edessä globaalistumisen, kilpailukyvyn ja alati muuttuvat olosuhteet talouden, poliittinen ja oikeudellinen ympäristö, jossa ne toimivat. [+]

On mahdollista kaksoistutkintoon Espanjan School of Business ITAE Neumann Business School yhteistyössä Business School ITAE suunnitellut jatko-ohjelma vastaa nykyisiä tarpeita yritykset Peru, joka antaa tutkinnon taidot tehdä siihen liittyviä päätöksiä oikeudellisista näkökohdista vaikuttavien yritykset ja niiden ympäristö ja vastata kasvavaan tarpeeseen koulutusta ja ammatillista erikoistumista, edessä globaalistumisen, kilpailukyvyn ja alati muuttuvat olosuhteet talouden, poliittinen ja oikeudellinen ympäristö, jossa ne toimivat. ohjelma tavoite Graduate Program Advanced Law Market pyritään valmistelemaan lakimiehiä käsittelemään dynaamisessa liiketoimintaympäristössä, kehittää kykyä varoittaa uhkia, jonka tehtävänä on suojella organisaatioita niiden kilpailijoita, kuluttajia ja muita agentti erilaisia ​​etuja. Filosofia ohjelma on ennaltaehkäisevä, siis kehittää taitoja analysoida ympäristöä ja luoda oikeusturvaa politiikkaa. Jos näet organisaatiota, ristiriita, osallistuja kehittää taitojaan positiivisesti puuttua prosessin sovittelun ja / tai välimiesmenettelyssä. opetussuunnitelma PPP Business Law Business Law perustuslakituomioistuin Yhtiöoikeus moderni sopimukset Yritysjärjestelyt Ongelmien Business Ristiriidat Corporate Rikosoikeus PPA Verohallinto verokoodi tulovero Myyntivero ja ISC tulli verot kunnallisverotuksessa PPP Market Law Oikea Kilpailuvirasto sääntely Consumer Law Henkinen omaisuus Sovittelu ja välimiesmenettely Maisterin tutkinnot Virallinen tutkinto: Master in Business Law Myöntämä Neumann Business School puolesta kansakunnan ja listattu kansalliseen rekisteriin osastojen ja eriasteisia SUNEDU European Master Degree: European Masters in Legal Management of järjestöjen Antama Business School Extremadura - Espanja ITAE Virallinen arvosana annetaan mukaan Perun yliopiston lainsäädäntö tässä suhteessa on voimassa kansallisia ja kansainvälisiä lakeja ja kansainvälisiä sopimuksia antaa hänelle. Maissa, joiden kanssa sillä on keskinäisiä sopimuksia: Argentiina, Bulgaria, Bolivia, Kolumbia, Costa Rica, Kuuba, Chile, Kiina, Ecuador, El Salvador, Espanja, Guatemala, Honduras, Unkari, Meksiko, Nicaragua, Panama, Paraguay, Romania, Uruguay ja Venezuela, Pyhä istuin, Ukrainassa,... [-]

Maisteri Verotuksen Ja Tilintarkastuksen

Opetus kampuksella Osa-aikainen 20 kuukautta March 2018 Peru Tacna

Neumann Business School yhteistyössä Business School ITAE suunnitellut jatko-ohjelma vastaa nykyisiä tarpeita yritykset Peru, joka antaa tutkinnon taidot tehdä taloudellisia päätöksiä, hallita liiketoiminnan verot, ja johtaa verotarkastuksen prosesseja, työkaluja hyvin tarpeen muuttuvat pysyvästi ja organisaatioille vaikuttavat merkittävästi ympäristöön. [+]

On mahdollista kaksoistutkintoon Espanjan School of Business ja Double Chilen ITAE Degree yliopiston Tarapaca Neumann Business School yhteistyössä Business School ITAE suunnitellut jatko-ohjelma vastaa nykyisiä tarpeita yritykset Peru, joka antaa tutkinnon taidot tehdä taloudellisia päätöksiä, hallita liiketoiminnan verot, ja johtaa verotarkastuksen prosesseja, työkaluja hyvin tarpeen muuttuvat pysyvästi ja organisaatioille vaikuttavat merkittävästi ympäristöön. ohjelma tavoite Tavoitteena Master Verotus ja tilintarkastus on kouluttaa tutkinnon vankka tuntemus ja hallintaa työkalujen verohallinnon ja tarkastus osaa suunnitella, hallita, toteuttaa, arvioida ja johtavat prosessit, jotka integroivat verojärjestelmiä, jotta antaa organisaatio paremmat kilpailuasemaa ja saavuttaa toivottu taloudellinen ja taloudelliseen tulokseen. opetussuunnitelma PPA talousjohtamisen Economics for Business kustannusten hallinta Sisäinen laskenta Taloushallinto rahoitusvälineitä PPA Verohallinto verokoodi tulovero Myyntivero ja ISC tulli verot kunnallisverotuksessa PPP Verotarkastus verosuunnittelu Audit Verohallinto Audit Verotarkastus Tarkastuksen toimintaan ja piratismi Hallinto-oikeus ja veroriidasta Maisterin tutkinnot Virallinen tutkinto: Master in Business Law painottaen Verotuksen ja tilintarkastus Myöntämä Neumann Business School puolesta kansakunnan ja listattu kansalliseen rekisteriin osastojen ja eriasteisia SUNEDU European Master Degree: European Masters in Verotarkastus Antama Business School Extremadura - Espanja ITAE Chilen Virallinen tutkinto: Master Verotus ja tilintarkastus Yliopiston antamaan Tarapacá Chilessä Virallinen arvosana annetaan mukaan Perun yliopiston lainsäädäntö tässä suhteessa on voimassa kansallisia ja kansainvälisiä lakeja ja kansainvälisiä sopimuksia antaa hänelle. Maissa, joiden kanssa sillä on keskinäisiä sopimuksia: Argentiina, Bulgaria, Bolivia, Kolumbia, Costa Rica, Kuuba, Chile, Kiina, Ecuador, El Salvador, Espanja, Guatemala, Honduras, Unkari, Meksiko, Nicaragua, Panama, Paraguay, Romania, Uruguay ja Venezuela, Pyhä istuin, Ukrainassa, Venäjällä ja Brasiliassa. Maissa, joiden kanssa sillä on kauppasopimuksia, jotka sisältävät tunnustamisen ja astetta: Yhdysvallat, Euroopan... [-]

Videot

Neumann Escuela de Negocios

Ota yhteyttä

Neumann Business School

Osoite, 1. rivi Av. Bolognesi 987
Tacna, Peru
Verkkosivu http://www.neumann.edu.pe/
Puhelin +51 52 426114