Catolica Porto Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulun esittely

Católica Porto Business School on Portugalin katolisen yliopiston koulu, joka tunnetaan liike-elämän ammattilaisten kehityksestä ja joka keskittyy kestävyyteen ja yksilön kunnioittamiseen. Yli 25 vuoden ajan koulu on harjoittanut taloustieteen ammattilaisia ​​globaalissa liiketoimintaympäristössä, joka sitten seuraa kansallisia tai kansainvälisiä uranäkymiä. Koulu ylläpitää vahvoja teollisuuslainoja, mikä mahdollistaa osaamisen kehittämisen jatkuvan mukauttamisen markkinoiden tarpeiden mukaan ja johtaa ohjelmien, opetus- ja kehittämismenetelmien innovaatioon. Koulun kansainvälinen ulottuvuus on kokenut suorittamalla ulkomailla suoritettavia kursseja vai vaihto- tai kaksoistutkinto-ohjelmia osallistumalla kansainvälisiin viikkoihin ulkomailla suorittamalla tehtäviä ja työskentelemällä ryhmiin kansainvälisten opiskelijoiden kanssa ja saatuaan päätökseen monet kutsuttujen professorien englanninkieliset kurssit kansainvälisestä kumppanuusverkostomme.

Yliopistotasolla tekninen kehitys toteutetaan yhdessä kaikkien tarvittavien pehmeiden taitojen kanssa opiskelijoiden työllistyvyyden jälkeen kolmen vuoden ohjelman ja niiden valmistelua jatkaa opintojaan parhaissa kauppakorkeakouluissa ympäri maailmaa. Päällikön tasolla valmistellaan erikoistuneempia ammattilaisia ​​toiminnallisten tai toimialojen mukaan. Ohjelma-alueemme on valmistunut MBA-ohjelmista ja eri alojen erikoisaloilla toimivista johtavista kursseista liiketoiminta-ammattilaisten kehittämiseksi koko elämänsä ajan. Nykyisin koulu tarjoaa ohjelmia Portugalissa, Angolassa, Brasiliassa ja Mosambikissa ja jatkaa laajentumistaan ​​uusille maantieteellisille alueille.

Koulun tutkimustoiminta on jäsennelty kahdessa tutkimuskeskuksessa ja kahdessa Labs-ryhmässä. Aluksi on CEGE, joka ylläpitää kaikkia perustavanlaatuisia tutkimushankkeita ja on portugalilaisen tieteen ja teknologian säätiön (FCT) akkreditoima tutkimuskeskus. Sitten meillä on BeoLab ja Slab, joilla on sovellettuja tutkimushankkeita käyttäytymistalouden ja palvelunhallinnan aloilla. Lopuksi CEGEA on tutkimuskeskus, jonka pääasiallisena kohteena on sovellettu tutkimus ja konsultointipalvelut.

Tervetuloa kouluun!

MISSIO, NÄKYMÄT JA ARVOT

MISSION

Valmistaudu globaaleihin liike-elämän ammattilaisiin, joissa keskitytään voimakkaasti yrittäjyyteen, kestävyyteen ja yksilöiden kunnioittamiseen ennakoimalla organisaatioiden tulevia tarpeita ja edistämällä tieteellisen ja soveltuvan tiedon kehittämistä.

VISION

Koulu pyrkii olemaan kansallinen ja kansainvälinen viitekehys liiketoiminnan ammattilaisten täydellisessä kehityksessä tiukan ja pätevän opetuksen kautta vahvan liikesuhteen avulla ja opetusmetodologioiden innovaation avulla. Tavoitteenamme on olla kansallinen ja kansainvälinen vertailu taloustieteen ja johtamisen aloilla. Haluamme, että Católica Porto Business School pidetään houkuttelevana työpaikkana, jota etsivät molemmat tutkijat ja huippututkijat.

ARVOT

  • Erinomaisuus
  • kestävyys
  • Yksityisten kunnioittaminen

Sijainnit

Porto

Osoite
R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal
4169-005 Porto, Porton piiri, Portugali
Puhelin
+351 22 619 6200

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit