Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maalaisliitto School Viseu (ESAV), Virallisesti perustettu vuonna 19 joulukuu 1994 (asetus nro 304/94), se on yksi organisaatioyksiköissä Polytechnic Institute Viseu yhdistämällä verkosto alkuun Portugalin julkisen koulutuksen tasolla ammattikorkeakoulukoulutus. Joten se jatkettiin perinne, sillä Viseu kaupungissa oli etuoikeus olla edelläkävijä maatalousalan koulutusta Portugalissa luomalla maatalouden Training School Viseu, annetulla asetuksella 16 joulukuu 1852.

ESAV haluavat välittää ja levittää tietoa, jotta koulutuksen opiskelijoiden kanssa edistyneet taidot aloilla of Agricultural Sciences, elintarvikkeiden ja eläinlääkinnän; edistää soveltavaa tutkimusta ja niiden levittämistä, kulttuuri-, tieteellinen ja tekninen vaihto vastaavien kansallisten ja kansainvälisten instituutioiden ja suhde liike, jotta edistää alueen ja maan.

Siten tavoitteet ESAV perustuu kolmeen seikkaan: - laadukkaan koulutuksen kautta siirto teknisen ja tieteellisen tiedon päivitetään jatkuvasti ja tarkka, keskittynyt käytöstä keskeisten teknologioiden koulutuksen opiskelijoiden aloilla maataloustuotannon ja kotieläinjalostuksen, ekologia ja viherrakentaminen, metsätalous, Biosystems, elintarviketeollisuudessa ja jopa eläinlääkärin hoitotyön.

  • Siltojen rakentaminen yhteisön teknistä ja tieteellistä tukea, hankkeita, palvelut, konsulttiyritykset, institutionaaliset organisaatiot sekä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Siten, että voimme antaa tietoa, siirtämään tietoa, hankkeilleen tukea ja testamentteja, tosiasiat epäilemättä olennaista integraation koulun keskellä. Laatu opetusministeri siivittäminä menestys periaatteiden soveltamisesta Bolognan julistuksen, osoittaa selvästi tämä tosiasia.
  • Kehitetään tutkimus, kokeilu ja tiedon levittämisen aloilla maataloustieteet, elintarvike- ja eläinlääkintä-, jolloin etenemistä niiden tuotantoalojen. Nämä toimet on virtaviivaistettu tiedekunnan yhä pätevä ja on pysyvästi sitoutunut osallistumaan koulumenestystä opiskelijoiden, on todiste siitä suuri osa lääkäreistä.

ESAV sijaitsee erinomaisella alueella kaupungin Viseu, Quinta da Alagoa, noin 23 hehtaaria. Jolla lukuisia kulttuureja, korostaen viinitarhan, hedelmätarha ja oliivitarhaa. Counting jopa kotieläintuotantoa rakenteita lampaiden, vuohien, nautojen, siipikarja ja kanit, sekä Eläinlääkintä- Nursing Center ja laboratorioiden kanssa, jonka tuotteet, taitojen hankkiminen eri tekniikan ja tieteen alat.

Tähtäävät omistettu koulutusta koko työelämään oppilaille, ESAV on elin henkilöstön, opetus ja ei-opetushenkilöstön, pätevä ja motivoitunut. Ne edistävät myös menestystä ESAV opiskelijoilleen halukkuutensa, saatavuus ja työkyky tarjoavat erinomaista yhteistyötä siirron ja pätevyyden hankkiminen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Portugalin kieli

Katso maisteriohjelmia » Katso Health Maisteri » Katso Health Kandidaatti » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin tutkinto eläinten tuotantoteknologiat

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Portugali Viseu

Ovat yleisiä taitoja tässä maisterikurssin hankkimista ja kehittämistä tieteellisen ja teknisen tiedon eri alueilla eläintuotannon. [+]

Tavoitteet ja osaaminen

Ovat yleisiä taitoja tässä maisterikurssin hankkimista ja kehittämistä tieteellisen ja teknisen tiedon eri alueilla eläintuotannon.

Ne ovat erityisiä taitoja sykli johtavien opintojen aste Master of Animal Production Technologies:

Hankkia kokeellinen menettely tavat kanssa sovellettavuus tuotantoalan; Kehittää tutkimusta valmiuksia alalla kotieläintuotantoon; Kehittää kriittistä suhtautumista nykyisen eläintuotannon ongelmia; Määrittele polut, jotka johtavat parhaat ratkaisut erityisaloilla eläintuotannon, ohjaa heidän huolensa joidenkin nykyisten ongelmien että ala joutuu, kuten tartuntatautien eläintuotannossa ja jäljitettävyys eläintuotteiden; Ymmärtäminen merkitys kestävyyden eläintuotannon ja ympäristön kunnioittaminen, joka yhdistää asianmukainen käsittely jäteveden ympäristön laadun; Syventää käytännön valmiudet ratkaista ongelmia alalla eläintuotannon, järkeistämisestä tuotannontekijöiden kestävällä tavalla; Ymmärtää ja on kyky toteuttaa ja toteuttaa moderni liittyvä teknologia eläintuotanto; Ymmärtää periaatteet mukana suunnittelussa, suunnittelu ja hallinta eri kotieläintuotannon käyttämällä uusia ratkaisuja ja teknologioita; Edistää laadunvarmistusta ja elintarviketurvaohjelmia. [-]

Maisterin tutkinto laatua ja elintarviketeknologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Portugali Viseu

Yleiset tavoitteet aikana Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologia, hankinta ja kehittämistä tieteellisen ja teknisen tietämyksen Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka. [+]

Tavoitteet ja osaaminen

Yleiset tavoitteet Kurssin Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologiaHankinta ja syventävät tieteellistä ja teknistä tietoa elintarvikkeiden laatua ja teknologia.

Erityisiä tavoitteita opintojen johtavan aste Master Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka:

Lisätä tietoa toimintojen ja prosessien elintarviketeollisuudessa, valvomiseksi reaktioita elintarvikkeiden prosessoinnin ja varastoinnin aikana sen; Ymmärtää ja on kyky toteuttaa ja toteuttaa moderni analyysimenetelmiä liittyy ruoka sekä osoittaa asiantuntemusta nykyaikaisen laboratoriotekniikoiden analyysin; Mahdollisuus valita sopiva analyyttinen tekniikka erityinen ongelma liittyy alueen Engineering ja elintarvikkeiden laatu ja muotoilu uuselintarvikkeita ja prosesseja; Kuvaile fysikaaliset ominaisuudet elintarvikkeiden ja kokeellisesti määrittää niiden arvot käyttäen erilaisia ​​instrumentaali menetelmiä sekä käyttämällä aistinvarainen analyysi, jotta optimointi ja muotoilua elintarvikkeita; Ymmärtää rooli mikro-organismien ja entsyymien kehittämisessä, hyödyntämisen ja jalostamisen elintarvikkeiden innovatiivinen visio; Ymmärtää periaatteet mukana suunnittelussa, suunnittelu ja hallinta elintarvikkeiden, joissa käytetään uusia ratkaisuja; Kuvaile kemialliset tekijät, biokemialliset, fyysiset ja entsymaattinen, taustalla synteesi ja aineenvaihduntaa ruokamyrkytysepidemioiden aineita; Ymmärtää lähde ja vaihtelevuus raaka-aineiden, sekä uusia tapoja saada aikaan samoja, mitä tulee niiden käyttöä elintarvikkeiden valmistuksessa ja edelleen ymmärtämään oman vaikutuksensa käsittely / suunnittelu elintarvikkeiden toiminnan; Kehittää kykyä luoda ja ymmärtää liikenteen prosessit ja yksikön toimintaa elintarviketeollisuuden onko käsitteellisesti tai kokeellisesti; Ymmärtäminen periaatteita ja käytäntöjä nykyisten prosessointitekniikoita ja vaikutusten käsittelyn parametrit elintarvikkeiden laatuun ja liittyvät myös ne kehityksen ja innovoinnin elintarviketeollisuudessa; Suunnittelu, soveltaa ja tulkita tilastollisesti, aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä laadun arvioimiseksi tai valinta elintarvikkeiden kuluttajien tyytyväisyyttä sekä uusien elintarvikkeita; Ymmärtää eettiset kysymykset liittyvät uusien raaka-aineiden ja uusien prosessien mukana tuotannon ja markkinoinnin uusia elintarvikkeita; Edistää laadunvarmistusta ja elintarviketurvaohjelmia. [-]

Videot

Polytechnic Institute of Viseu

Instituto Politécnico de Viseu