Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Viseu Education (ESEV) Se oli ensimmäinen orgaaninen yhtenäisyys Polytechnic Institute aloittaa toimintansa Portugalissa. Vuonna 1983 se alkoi ensimmäinen opettajankoulutusohjelmien entisessä School perusasteen koulutuksen. Vielä toimivat tällä merkittäville kaupunkiin rakennettiin Viseu, ESEV yhdistää kaikki viisi organisatoriset yksiköt, jotka Polytechnic Institute Viseu (IPV), olettaen ammatinvalinnan tieteen, kulttuurin, taiteen ja tekniikan päteviä ammattilaisia, yhteinen että käytössä on yhteisöpalvelut, tutkimus ja vahvistaminen verkkojen kumppanuuden alueellisten, kansallisten ja kansainvälisiin kehityshankkeisiin ja toimia yhteistä etua.

ESEV on kehittänyt ja mukauttaa haasteisiin uusissa yhteyksissä ja koulutus paradigmoja korkeakoulutuksessa. Mukautettu Bolognan prosessin ja laajentanut toimintaansa mukaan yhteisön tarpeisiin. Sen koulutustarjonnan sisältää 8 tutkintoihin (ensimmäinen jakso) ja 11 master (2nd Cycle), alalla opettajankoulutuksen, matriisi perustaja ESEV, mutta myös alueilla sosiaalisen kasvatuksen, ympäristökasvatus, taiteellinen viihde ja kulttuuri- urheilu ja liikunta, taide ja multimediaa, tiedotusvälineiden ja mainonnan ja PR.

ESEV on aktiivisesti osallistuneet opettajien täydennyskoulutuksen alalla ammattitaitoa palvelun koordinointia aluetasolla, useita opettajankoulutusta käynnistämiä opetusministeriön ja järjestämällä erilaisia ​​kursseja ei luokka nappuloita. ESEV vahvistettujen menettelyjen useiden instituutioiden niiden vaikutusalueet, kouluklusterit, kammiot ja seurakunta neuvostoja, kulttuurilaitosten, sanomalehdet ja paikalliset radioasemat, varmistaa koulutuksen paikkoja oppilaitaan ja edistää kumppanuus- ja hankkeet, jotka edistävät kestävää kehitystä alueella, jossa ESEV laskee. Kansainvälinen yhteistyö ja opiskelijoiden, henkilöstön ja opettajat vievät liian kuin ratkaisevia tekijöitä laadun opetuksen ja oppimisen.

ESEV arvostaa edistäminen tutkimuksen ja koulutuksen sen tiedekunnan. Monet opettajat kuuluvat Väitöstutkimus keskus koulutuksen, terveydenhuollon teknologian ja Polytechnic Institute Viseu, ratkaiseva tekijä koordinoitua vaatimuksen tutkiminen muodostumista aloilla tarjoamia ESEV.

Sijainnit

Viseu

Escola Superior de Educação de Viseu - IPV

Osoite
R. Dr. Maximiano Aragão
3504-501 Viseu, Viseun piiri, Portugali
Puhelin
+351 232 419 000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin