IADE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IADE on laboratorio luovuuden, osaamisen ja johtamisen tunnustanut koko yhteiskunnalle. Se on kannustanut oppilaita asettavat omat kykyjä testi, uskomaan itseensä, mikä tekee niistä paras paras, omassa elämässään tai niiden tulevaa ammatillista integroitumista.

IADE Tänään on viittaus opetuksessa Luovuus. Se on myös yksi parhaista Muotoilualan koulutus Euroopassa ja edelläkävijä Markkinointi, mainonta ja valokuvaus.

Vuonna 1969 Lissabonissa, se on ollut edelläkävijä opetuksen suunnittelu Portugalissa. Tällä hetkellä se on instituutio, joka kouluttaa eniten opiskelijat tällä alalla, ja työllistettävyyden nopeudella 97 prosenttia.

 • Tutkimusalueiden ja yhteisistä tiloista, jotka aikovat edistää ryhmätyötä ja edistää yliopistojen integraatio
  Luokan huonetta | Kirjasto | Tutkimus huonetta | aula
 • Palvelut, joiden tarkoituksena on helpottaa opiskelijoiden arkea
  Ruoka Corner | Copy Centre | Opiskelijat palvelut | Virtuaaliyliopistoja | Ilmaisen Wi-Fi
 • 15+ Laboratories teknologiset laitteet, joiden avulla täytäntöönpanoa innovatiivinen opetuksen malli
  MediaLabin Studio | Game Studio / projekti Factory | Valokuvaus Lab | 3D Lab | Digitaalinen Labs | Engineering Labs | IT Labs
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Portugalin kieli

Katso maisteriohjelmia » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Design Management

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Portugali Lisbon

Töiden jälkeen / Six-4 [+]

Ohjelma on kehitetty yhteistyössä IPAM Port

Design Management on toimintaa, joka on päätavoitteena sisällyttäminen hyvän suunnittelun yrityksissä, lisäämällä osaamisalueiden suunnittelua ja hallintaa. Kyky suunnitella ja suunnitella luovia prosesseja vaiheissa tutkimus-, analyysi-, konseptointi ja toteutus ovat keskeisiä taitoja suunnittelun johtaja, joka kääntää konkreettisia tuloksia saavutetaan yritysten markkinoilla.

O Masters Design Management Se käsittää kaikki strategiset ja operatiiviset prosessin kuluessa yrityksen organisaatio voidakseen räätälöidä tarjoukset räätälöity kuluttajille.

Kehittynyt verkosto kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, tämä ohjelma on perustuu teknologiaanSe koostuu vahva osa innovaatioiden ja keskittyy yrittäjyyden kehittämistä.... [-]


Maisteriksi Tuotteen Suunnittelu Ja Avaruus

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Portugali Lisbon

Koko tämän maisterin tutkinto opiskelija kehittää teknisiä taitoja käyttämällä teknologiaa kuten CAD / CAM (AutoCAD, Solidworks) ja kolmiulotteisen näkymän (3D Studio Max). [+]

Tuotteiden ja avaruus ovat sidoksissa ikuisesti ympäristössä on tärkein lähtökohta ominaisuudet ja tavoitteet Master of Product Design and Space. Tämä käsite on käännetty suorittamalla suunnitteluprojekteissa esineet käsin asteikon, kehon ja tilan, toteutunut yhdistämällä erikoisaloja tuotantoympäristöille ja teollisuuden.

Koko tämän maisterin tutkinto opiskelija kehittää teknisiä taitoja käyttämällä teknologiaa kuten CAD / CAM (AutoCAD, Solidworks) ja kolmiulotteisen näkymän (3D Studio Max).

Lisäksi tiedekunnan koostuu ammattilaisista aktiivisesti markkinoilla, tämä ohjelma pyrkii myös markkinoiden valvonnasta, jolloin vastauksena alueen tarpeisiin.... [-]


Maisterin Tutkinto Suunnittelu & Mainonta

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Portugali Lisbon

Master Design & Mainonta perustuu olevan tietämyksen aloilta suunnittelu ja markkinointi, joka kokoaa yhteen yhdessä ohjelmassa kaksi koulutusta alueilla, joilla IADE enemmän on korostettu. [+]

Masters in Design & Mainonta perustuu olevan tietämyksen aloilta suunnittelu ja markkinointi, joka kokoaa yhteen yhdessä ohjelmassa kaksi koulutusta alueilla, joilla IADE enemmän on korostettu.

Tutkimuksen ja käytetä aktiivisia opetusmallien oppilaat ymmärtävät dynamiikkaa mainonnan luomisen, analysoida ja arvioida kriittisesti erilaisia ​​ehdotuksia ja ajattelemaan mallitoimistossa ja luovan suunnan tulevaisuudessa.

Kansainvälinen kokemus

Sen lisäksi, että kansainvälisiä kumppanuuksia, IADE on maailmanlaajuinen saaja ulkomaisten yliopistojen verkosto tarjoaa 80 yliopistoa 29 maassa, jossa opiskelija voi suorittaa kansainvälisen liikkuvuuden.

yritykset ... [-]

Maisterin Tutkinto Suunnittelussa Ja Visuaalisen Kulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Portugali Lisbon + 1 lisää

Vuonna maisteri Suunnittelu ja Visuaalisen kulttuurin, täysin opetetaan Englanti, opiskelijat oppivat tehokkaasti muuttaa sisällön silmiinpistävää visuaalisia objekteja, ammattimainen lähestymistapa esitellä yleisölle tänään. [+]

päälle Masters in Design ja Visuaalisen kulttuurin, Täysin opetetaan Englanti, opiskelijat oppivat tehokkaasti muuttaa sisällön silmiinpistävää visuaalisia objekteja, ammattimainen lähestymistapa esitellä yleisölle tänään.

Opiskelijat oppia ja harjoitella elementtejä visuaalinen suunnittelu prosessista, aa tutkimuksen ja suunnittelun kehittämiseen muuttuvaa visuaalista sisältöä. Learning mestarikurssi se tehostaa IADE tilat - Print Lab, Medialaboratorio ja Laboratorio - ja erikoistuneiden opettajien ja opettajien markkinoilla tohtorintutkintoja suunnittelussa.

Mestari on jaettu pääasiassa Visuaalisen kulttuurin hankkeisiin ja graafisen suunnittelun projekteja ja on 4 viikon yksikkö ilmeen suunnittelu opettanut Domus Academy.... [-]


Maisterin Tutkinto Suunnittelussa Ja Visuaalisen Kulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Portugali Lisbon + 1 lisää

Tämä master näkee visuaalinen suunnittelu on kokonaisvaltainen ja monialainen näkökulmasta, kehittää työn niinkin erilaisilla aloilla kuin visuaalinen suunnittelu, graafinen suunnittelu, kuvitus, elokuva, liike suunnittelu, valokuvaus, typografia, toimituksellisen suunnittelu, koominen ja animaatiota. [+]

Tämä master näkee visuaalinen suunnittelu on kokonaisvaltainen ja monialainen näkökulmasta, kehittää työn niinkin erilaisilla aloilla kuin visuaalinen suunnittelu, graafinen suunnittelu, kuvitus, elokuva, liike suunnittelu, valokuvaus, typografia, toimituksellisen suunnittelu, koominen ja animaatiota.

maisterin tutkinto suunnittelussa ja visuaalisen kulttuurin keskittyy luova ja nykyaikainen muotoilu toimintaa, raskaalla kuormalla mukana käytännön pohdinta ja kriittinen analysointi, edistämällä "osaamista" ja "miten ajatella".

Koko tämän maisterin tutkinto on tarkoitus valmistaa opiskelijaa tuotantoa sen salkun, profiloitumisesta ja hallinta uransa.

Kansainvälinen kokemus ... [-]

Maisteri Tuotemerkin Ja Vaatesuunnittelua

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Portugali Lisbon

Tämä Master Branding ja vaatesuunnittelu pyritään vastaamaan monimutkaisia ​​ja todelliset osaamistarpeet muodin alueella, laajennetaan ja kehitetään uutta tietoa ja siten edistää koulutusta pätevien ammattilaisten tällä toimialalla. Lisäksi sen tarkoituksena on parantaa valmiuksia kriittiseen, stimulaatio osaamisen ja luovuuden kehittymistä, innovointia ja yrittäjyyttä, aina rakentaa tai tulkita markkinoiden kehityksestä. [+]

Ohjelma on kehitetty yhteistyössä UBI - University of Beira Interior

Tämä Masters Branding ja vaatetusmuotoilu aikoo vastata monimutkaisia ​​ja todellisista tarpeista asiantuntemusta muodin alueella, laajennetaan ja kehitetään uutta tietoa ja siten edistää koulutusta pätevien ammattilaisten tällä toimialalla. Lisäksi sen tarkoituksena on parantaa valmiuksia kriittiseen, stimulaatio osaamisen ja luovuuden kehittymistä, innovointia ja yrittäjyyttä, aina rakentaa tai tulkita markkinoiden kehityksestä.

Koko maisteriksi opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää kokoelma alusta lähtien sen edistämiseen, joka huipentui muotinäytös.

Onnistumisen työtä opiskelijoiden tehostettuna laboratorioita ja laitteita, jotka koulut tarjoavat.... [-]


Maisteri Vuorovaikutuksen Suunnittelu

Opetus kampuksella Osa-aikainen -2 vuosi September 2018 Portugali Lisbon

Yhteiskuntaan, joka yhä arvostaa kokemusta eikä tuotteen tai palvelun, jota yleensä dematerialisoitua, jolloin välittämä teknologisia ratkaisuja, tämä Master vuorovaikutussuunnittelussa ehdotetaan tutkia ihmisten suhdetta digitaalisen esineitä, perspetivando vaikutus sosiaaliset, kulttuuriset ja eettiset vuorovaikutusta nykyisten ja uusien teknologioiden kehittämiseksi ehdotuksia, joilla on myönteinen vaikutus yhteiskuntaan ja elämänlaatuun käyttäjiä. [+]

Yhteiskunnassa arvostetaan yhä kokemusta yli tuotteen tai palvelun, jota yleensä dematerialisoitua, jolloin välittämä teknologisia ratkaisuja, tämä Master vuorovaikutussuunnittelussa Aiomme tutkia kansalaisten suhdetta ja digitaalisen esineitä, perspetivando sosiaalisia, kulttuurisia ja eettisiä vaikutuksia vuorovaikutusta nykyisten ja uusien teknologioiden kehittämiseksi ehdotuksia, joilla on myönteinen vaikutus yhteiskuntaan ja elämänlaatuun käyttäjiä.

kautta monitieteisyyttä keskitetty käyttäjänTiiviissä yhteistyössä korkeakoulujen tai markkina-asiantuntijoita, joka on pedagogisen mallin keskittynyt hankeTarkoituksena on antaa opiskelijoille teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, joiden avulla hallitsemisen eri projektiivisen vaiheissa tarpeiden arviointi ja luonnehdinta käyttäjä, ideointiin ja prototyyppien testaaminen huipentui kehittämiseen ratkaisun ja mallin rakenne liiketoimintaa.... [-]


Videot

IADE - Universidade Europeia

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Av. Dom Carlos | 4
Lisbon, Lisbon, 1200-649 PT