IPAM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IPAM on koulu, joka on yli 30 vuoden kokemus opetuksen markkinointi, jolla aina tarjonnut koulutusta huippuosaamisen lähellä yrityksiä ja markkinoita.

Opetuksemme malli yhdistää teoria ja käytäntö, opettanut tiedekunnan yritystoiminnan ja reaalimaailman haasteisiin, joita aiheuttamat opiskelijoille yritysten.

Opiskelijat ovat totta Markkinointipäälliköt käynnistettäessä tai kehitysmaiden uransa.

Perustettiin vuonna 1984, se on vanhin ja suurin koulu markkinoinnin Portugalissa ja on kouluttanut yli 9000 opiskelijaa sen 31 vuotta olemassaolon.

Se oli yksi ensimmäisistä Portugalin korkeakoulujen on arvioitava Euroopan yliopistojen liiton tärkein yhdistys alalla.

1990-luvulla, IPAM näkee huomattavaa kasvua. Se kehittää hyvin läheinen suhde yritysmarkkinoilla, kursseista saavat tunnustusta Portugalin hallituksen, se pitää sen 1. kongressi markkinoinnin ammattilaiset ja käynnistää ainoa tiedelehti erikoistunut Marketing tähän päivään. Vuoden 2000 jälkeen, IPAM omistaa suurimmista management simulaattorin kansallisella tasolla, se on täysin integroitu kaikki sen opetusohjelmia puitteissa Bolognan prosessin ja on tyytyväinen maineikkaan Philip Kotler ja Tom Peters perustava oppituntia lukuvuodelle.

Vuodesta 2015, IPAM on ollut osa Laureate ulkomaisten yliopistojen, suurin globaali ryhmä korkeakoulujen, jonka tehtävänä on tarjota korkeakoulutuksen monikulttuurisessa painopiste. Vuonna 1988 palkinnon saaja on yli 70 instituutioiden 25 maassa ja on saatavilla myös verkossa, yli miljoona opiskelijaa ja yli 70000 yhteistyökumppaneita.

Laureate ulkomaisten yliopistojen on laajin kansainvälinen ryhmä korkeakoulujen, tarjoaa pääsyn laadukkaaseen koulutukseen keskittynyt opiskelija tuloksia.

  • 25 maassa ja verkossa
  • Yli 1 000 000 opiskelijaa
  • Yli 70 toimielimet

Yliopistolain jotka käsittävät Laureate verkon tarjouksen kandidaatin, maisterin, tohtorin ja jatko-opinnoista alueilla kuten Business, Engineering, Hotel Management, Law, arkkitehtuuri, taide, ja lääketieteen, muun muassa.

Laureate tavoitteena on auttaa opiskelijoita saavuttamaan potentiaali ja saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet. Se tuo yliopistoihin ja sen opiskelijoille Global Insight paikallisen näkökulmasta, luoda todella monikulttuurinen karrieerityyppinen oppimiskokemus.

Opiskelija-centered opetuksen malli, jonka tavoitteena on valmentaa opiskelijoita globaalissa maailmassa hankkimalla tietoa ja osaamisen kehittämiseen, jotka parantavat heidän työllistymistään kaikkialla maailmassa.

Klo IPAM, vuosien pedagoginen malli, jossa yhdistyvät Oppitunneilla, teknologia ja linkin markkinoilla on kehitetty.

Näinä Oppitunneilla opetusta annetaan enemmän perinteisen mallin mutta innovatiivisia pedagogisia menetelmiä (tapaustutkimuksia, teatteri, roolipelejä, ryhmätöitä, opetusohjelma istuntoja tai simulaatioita). Opetusta blended-oppimisympäristö edesauttaa uusien teknologioiden (Moodle, verkostoituminen, foorumit, chatit, videoneuvottelut).

Lopuksi opetusta markkinaympäristössä suoritetaan ulkona (liike ja avautuminen päivää, luokat yrityksissä, työvierailut, harjoittelupaikkoja, seminaareja ja konferensseja).

IPAM innovatiivinen ja erottamaan toisistaan ​​akateemisen malli perustuu siis 2 osaan:

  • Linkki liiketoiminnan
  • Kansainvälinen kokemus
IPAM Lissabon
  • Tutkimusalueiden ja yhteisistä tiloista, jotka aikovat edistää ryhmätyötä ja edistää yliopiston integraatio: luokan huonetta | Labs | auditorio | Kirjasto | Tutkimus huonetta | Outdoor Lounge
  • Palvelut, joiden tarkoituksena on helpottaa opiskelijoiden arkea: Food Court | Copy Centre | Opiskelijat palvelut | Virtuaaliyliopistoja | Ilmaisen Wi-Fi
IPAM
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Portugalin kieli

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Design Management

Opetus kampuksella Osa-aikainen 4 lukukautta September 2018 Portugali Lisboa Port + 1 lisää

Master Design Management kattaa kaikki strategiset ja operatiiviset prosessin kuluessa yrityksen organisaatio voidakseen räätälöidä tarjoukset räätälöity kuluttajille. [+]

Master kehitetty yhteistyössä IADE - Creative yliopisto.

Design Management on toimintaa, joka on päätavoitteena sisällyttäminen hyvän suunnittelun yrityksissä, lisäämällä osaamisalueiden suunnittelua ja hallintaa. Kyky suunnitella ja suunnitella luovia prosesseja vaiheissa tutkimus-, analyysi-, konseptointi ja toteutus ovat keskeisiä taitoja suunnittelun johtaja, joka kääntää konkreettisia tuloksia saavutetaan yritysten markkinoilla.

Master Design Management kattaa kaikki strategiset ja operatiiviset prosessin kuluessa yrityksen organisaatio voidakseen räätälöidä tarjoukset räätälöity kuluttajille.

yritykset

Koko Master, opiskelija on jatkuvasti yhteydessä ammatti, joko seminaareja johtajien ja viite ammattilaisia, työpajoja, yritysten kanssa ja mahdollisuus toteuttaa vaiheittain.... [-]


Maisteri Marketing Management

Online Opetus kampuksella Osa-aikainen 4 lukukautta September 2018 Portugali Lisboa Port + 2 lisää

Master Marketing Management valmistaa opiskelijoita kehittämään strategisen markkinoinnin toimintaa kansainvälisissä yhteyksissä. [+]

Master Marketing Management valmistaa opiskelijoita kehittämään strategisen markkinoinnin toimintaa kansainvälisissä yhteyksissä. Kautta kokemuksellinen oppiminen kokonaan upottamalla liiketoimintaa, opiskelija kehittää teknisiä ja ihmissuhteisiin osaamista suorittamaan keskitason ja korkeamman tason toimintoja organisaatioissa.

Tämä master kurssi perustuu kokonaiskuvan markkinoista ja läheisiä yhteyksiä yritysten, edistää tiimityötä yrittäjyyttä ja innovaatioita.

yritykset

Koko Master, opiskelija on jatkuvasti yhteydessä ammatti, joko seminaareja johtajien ja viite ammattilaisia, työpajoja, yritysten kanssa ja mahdollisuus toteuttaa vaiheittain.... [-]


Videot

IPAM - The Marketing School

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Quinta do Bom Nome,
Estr. da Correia 53
1500-210 Lisboa

Lisbon, PT
Asiointiosoite
Rua Manuel Pinto de Azevedo, 748
4100-320 Porto

Porto, PT