Polytechnic Institute of Coimbra

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin Polytechnic Institute of Coimbra

Tervetuloa Polytechnic Institute of Coimbra (IPC). Tämä kansio on antaa sinulle globaalista näkökulmasta IPC auttaa sinua tuntemaan meidät paremmin. Olemme julkinen korkeakoulussa, joka koostuu kuudesta koulut (Coimbran College of Agriculture, Coimbran College of Education, Oliveira do Hospital College of Technology and Management, Coimbran College of Health Technology, Coimbra Institute of Accounting ja hallinnon ja Coimbran Institute of Engineering), Sosiaali- Services (SAS) ja keskushallinnon (SC). Kuten voi päätellä nimiä koulumme, Institute on tarjota monenlaisia ​​tutkimuksia, jotka sisältävät myös rajat ylittävää koulutusta yhteistyössä muiden eurooppalaisten korkeakoulujen, sekä kandidaatin ja maisterin tutkinto tasoa. Olemme mukana useissa kansainvälisissä liikkuvuusohjelmia ja arvostamme yhteistyöhankkeita Euroopan maihin ja portugalinkielisten maiden. Akateeminen sosiaalinen hyvinvointi on meille erityisen tärkeää kannalta stipendejä, ateriat ja majoituksen. Tätä tarkoitusta SAS pyrkivät tarjoamaan jokaiselle opiskelijalle yksilöllistä tukea, vaikka keskittyen erityisesti kaikkein heikoimmassa asemassa oleville opiskelijoille, jotta niille taloudellisia keinoja hoitaa tutkimuksia. Instituutti hallussaan asuntolat ja ruokalat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, jotta saadaan sopiva palveluja koulumme oppilasmäärä, joka on hajallaan kuin meidän kouluissa. Meillä on myös tarjota koko yhteisö IPC lääkäriasema useita lääketieteen erikoisalojen perinteisen ja täydentävän lääketieteen, aerobista ja voimaharjoittelun kuntosali, urheilun kentällä, samoin kuin muut urheilumahdollisuudet joita pidämme yhteistyössä muiden tahojen kanssa . Polytechnic Institute of Coimbran viljelee useita kumppanuussuhteita, joko korkeakoulujen tai muiden yksiköiden koulutuksessa, tutkimuksessa, palvelujen tarjoamisesta tai urheilu ja kulttuuri, joiden kanssa jaamme synergioita ja yhtymäkohtia. Haluamme tarjota opiskelijoillemme ole vain paikka, jossa he voivat saada korkea-asteen koulutuksen, mutta myös ympäristö suosii valmis henkiseen kehitykseen, lujittaa kansalaiskasvatusta sen laajassa merkityksessä, jotta saadaan maahamme ja maailman kansalaisia, jotka työskentelevät kohti kestävän tulevaisuuden, tulevaisuuden kehityksen, huomenna täynnä toivoa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Sähköenergian Muuntaminen & Sähkönsyötön Järjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Espanja Gijón Portugali Coimbra + 2 lisää

Päätavoitteena maisterin tutkinto "Electrical Energy Conversion ja Power Systems" on kouluttaa päteviä asiantuntijoita aloilla, jotka liittyvät sähköenergian hallintaan ja sähköjärjestelmiä soveltaa uusiutuviin energialähteisiin. [+]

International Master Degree - Electrical Energy Conversion & Power Systems TAVOITTEET:

Päätavoitteena maisterin tutkinto "Electrical Energy Conversion ja Power Systems" on kouluttaa päteviä asiantuntijoita aloilla, jotka liittyvät sähköenergian hallintaan ja sähköjärjestelmiä soveltaa uusiutuviin energialähteisiin.

Master esittelee kaksinkertainen lähestymistapa: tieteellinen ja ammattilainen. Koskevat tieteellinen osa, Koulutus perustuu suunnitteluun kaksi pääasiallista käyttötarkoitusta: Electrical Power Systems ja Sähkö- ja Hybrid Traction Systems.

Toisaalta, joka koskee ammatillista osa Koulutus perustuu johdon sähköenergian. Siten aiheet sisältyvät tähän ammattilainen osassa, on suunniteltu seuraavat kaksi perusajatusta: kuluttajien hallintaan energian ja tuotannon ja siirron sähköenergian vapailla markkinoilla.... [-]