Polytechnic of Leiria

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Upotus Leiriaan

Tiesitkö, että yli 70 eri maan opiskelija on valinnut Polytechnic of Leiria ensimmäiseksi opintovaihtoehdoksi? Lue, miksi Portugali on täydellinen kohde ja miksi Polytechnic of Leiria opiskelu voi olla todellista elämää muuttavaa kokemusta.

Leiria on määränpääsi. Aivan keskellä kaikkea sinulla on runsaasti aktiviteetteja, joita voit kokea lähistöllä. Paras surffausranta, pyöräily Atlantic Roadilla, maan suurin, 62 km pitkä, vaellus, lumottujen historiallisten kylien vieraileminen… osallistumalla uuteen elämäntapaan, uuteen maisemaan.

Leiria on yhdistelmä menneisyyden ja tulevaisuuden välillä. Turvallisuus, korkea elämänlaatu ja monikulttuurinen ympäristö. Leiria on vilkas yliopistokaupunki, joka ei vain opiskele vaan myös asuu! Kaksi kauneimmista portugalilaisista monumenteista, Batalhan luostari ja Alcobaçan luostari, jotka UNESCO on luokitellut maailmanperintökohteiksi, sijaitsevat alueella.

Lis Riverin käyrissä on piilotettuja vapaa-ajanpaikkoja, kuten puistoja ja kahviloita, joissa voi istua ja rentoutua. Mene aikanaan historialliseen keskustaan, osallistumaan pörröisiin kahviloihin, baareihin ja harkitse upeita terassinäkymiä. Illalla astu ulos laatikosta ja sekoita itsesi muiden paikallisten ja kansainvälisten opiskelijoiden kanssa ainutlaatuisessa Rodrigues Lobo -aukiossa.

Tietoja Polytechnic of Leiria

Leiria on myös oppimiskaupunki, jossa on ensiluokkainen oppilaitos: Polytechnic of Leiria . Lisäksi Polytechnic of Leiria on apurahoja kansainvälisille opiskelijoille.

Kaupungissa asuu noin 11 500 opiskelijaa, jotka osallistuvat Polytechnic of Leiria pääkonttoriin ja kolmeen sen kouluun: Kasvatustieteiden ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu, Tekniikan ja johtamisen korkeakoulu. Yli 70 eri maan opiskelijat ovat valinneet Polytechnic of Leiria opiskelukohteeksi, valitsemalla siten sekä erinomaisen koulutuksen että elämää muuttavan kokemuksen.

Polytechnic of Leiria on korkea-asteen julkinen korkeakoulu, joka tarjoaa ohjelmia perus- ja maisterin tasolla. Nykypäivän opiskelijoille suunniteltu Polytechnic of Leiria tarjoaa 2000-luvun opiskelupaikkoja: viisi kampusta neljässä eri kaupungissa, jotka tarjoavat poikkeuksellisia oppimismahdollisuuksia, yli 130 korkean teknologian laboratoriota, joissa on uusin tekniikka, innovatiivinen opetusmenetelmä ja ystävällinen, läheinen ilmapiiri. Erityistä mainintaa autojen Polytechnic of Leiria koska Polytechnic of Leiria on maan paras tekninen autolaboratorio. Polytechnic of Leiria on kumppanuuksia useiden yritysten kanssa, kuten Cisco, Phoenix Contact, Oracle ja Siemens. Nämä ja muut merkit ovat päättäneet perustaa akatemioita Polytechnic of Leiria , mikä voi luoda perustan menestymiseen urallasi. Tähän sisältyy myös harjoittelupaikkoja, joissa opiskelijat voivat viettää aikaa työskennellä ja oppia liiketoimintaympäristössä.

Alueella on runsaasti muovia, keramiikkaa ja lasia, muotteja, tekniikkaa, kalastusta, matkailua, elintarvikkeita ja bioteknologiaa. Tässä yritystoiminnassa Leiria tarjoaa hyvät mahdollisuudet opiskelijoille ja tutkijoille. Alueella on yleensä korkea työllistyvyys.

Polytechnic of Leiria voit valita useista aloista: liike-, taide-, koulutus-, matkailu-, terveys-, urheilu- tai yhteiskuntatieteistä. Polytechnic of Leiria on ensiluokkaiset palvelut, läheinen ja sitoutunut tiimi, joka auttaa opiskelijoita asettumaan uuteen elämään poissa kotoa.

Viisi koulua, neljässä upeassa kaupungissa, ei vain opiskella vaan elää ja rakastaa.

Tulevat uranäkymät

Polytechnic of Leiria on ylpeä siitä, että sillä on teollisuuskumppanuuksia: Monet kursseistamme ovat yhteistyössä johtavien yritysten kanssa, jotka perustavat sinut ylittämään. Cisco, Phoenix Contact, Oracle, ovat vain muutamia tärkeimmistä tuotemerkeistä, jotka ovat päättäneet toteuttaa akatemioita laitoksessamme.

Olemme myös alueella, jolla on suuri taloudellinen dynamiikka: korkea työllistyvyys alueella, jossa on runsaasti muovia, keramiikkaa ja lasia, muotteja, tekniikkaa, kalastusta, matkailua, elintarvikkeita ja bioteknologiaa.

Polytechnic of Leiria myös tietotekninen foorumi, jonka tavoitteena on edistää opiskelijoiden työllistettävyyttä.

Englanninkielinen tuki

Englanti opetti maisterikurssi edellyttää, että opiskelijat osoittavat englannin kielen taitoa.

Tilat ja tukijärjestelyt

Polytechnic of Leiria on hyvät tilat ja tukijärjestelyt, joiden avulla opiskelijat voivat asettua uuteen elämään poissa kotoa.

Kaksikymmentäensimmäisen vuosisadan opiskelutilat: viisi leirintäaluetta, jotka tarjoavat poikkeuksellisia oppimismahdollisuuksia. Yli 130 korkean teknologian laboratoriota on varustettu uusimmalla tekniikalla.

Innovatiivinen opetus: Olemme panostaneet kehittyneisiin opiskelijoiden tiloihin ja uusimpaan saatavilla olevaan teknologiaan yrittäen tuoda kurssejamme elämään. ESTM School-Hotel ja Online Learning Unit ovat vain kaksi niistä.

ICT-palvelut: Ilmainen Wi-Fi kaikilla kampuksilla, asuntotiloilla, ruokaloissa ja muissa Polytechnic of Leiria tiloissa.

Lääketieteelliset palvelut: Polytechnic of Leiria tarjoaa edellytykset, jotka takaavat fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin, joten tarjoamme alennettuja kustannuksia, tukea tietyillä aloilla, kuten diagnoosissa ja ehkäisyssä sekä psykopedagogisessa neuvonnassa.

Urheilumahdollisuudet: Polytechnic of Leiria antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa laajaa urheilulajia opiskelijoiden tukipalvelujen urheilualalla.

Ruokapaikkoja: Polytechnic of Leiria tarjoaa useita Polytechnic of Leiria opiskelija-tukipalvelujen kautta. Vaihtoehdot ovat monipuoliset: viisi ruokalasta, yhdeksän baaria, kaksi ravintolaa ja snackbaari. Opiskelijat voivat käyttää ateriapalvelua erittäin edulliseen hintaan. Ruokapaikoissa täydellisiä aterioita tarjotaan sosiaalisilla hinnoilla (täydellinen ateria sisältää: keitto, pääruoat, salaatti, leipä, hedelmä tai jälkiruoka ja mehu) ja baareissa on valikoituja hintoja. On olemassa pysyvä halu monipuolistaa aterioita, yrittää varmistaa tasapainoinen ruokavalion valikot ja parantaa opiskelijoiden tyytyväisyyttä.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Sijainnit

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria

Osoite
Polytechnic Institute of Leiria,
Headquarters,
Rua General Norton de Matos,
Apartado 4133

2411-901 Leiria, Leirian piiri, Portugali
Puhelin
+351 244 830 010

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin