Polytechnic Institute of Tomar

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

Polytechnic Institute Tomar perustettiin vuonna 1973 mutta koska Portugalin vallankumouksen vuonna 1974, prosessi asennus ei toteutunut.

Vuonna 1979 perustettiin School of Technology Tomar (ESTT), ei ole integroitu, jonka asennus olisi vain nimitetään tapahtunut lokakuussa 1982 koostuu presidentti, professori Pacheco de Amorim, ja vokaalit, tohtori Julio Dias das Neves ja Dr. Maria do Rosário Baaeta Neves. Ensimmäinen kurssit alkoi vuonna 1986.

Politiikka korkeakoulutuksen Portugalissa määritelty, joka voi olla vain ammattikorkeakoulun piirin ja siten vuonna 1985, ESTT sisällytettiin ammattikorkeakoulun Santarém. Myöhemmin, vuonna 1994, sen nimi muutettiin School of Technology and Management Tomar (ESTGT).

Vuonna 1986 otettiin käyttöön ensimmäinen perustutkintoa ohjelmia IPT: Business & Management (Head professori José Ribeiro Mendes), Maarakennus (johtaja professori António Paiva) ja paperitekniikka (Head professori Rui Santa Ovaia), joissa on yhteensä noin 90 opiskelijaa . Vuonna 1987 otettiin käyttöön perustutkintoa ohjelma Graphic Arts (Head Dr António Guilhermino Pires) ja vuonna 1988, kurssi erikoistumisopintoja Art, arkeologia ja restaurointi (Head professori Luis Osterbeek).

Vuonna 1996 silloinen opetusministeri ja tiede, Eduardo Marçal Grilo teki julkaista luominen Polytechnic Institute Tomar (IPT), kanssa School of Management (ESGT) ja School of Technology (ESTT), sekä Tomar, nyt sen uuden kampuksen, joka tulee voimaan 1. tammikuuta 1997 alkaen. Nimettiin presidentin professori Dr. Pacheco de Amorim, ja ilmoittanut hänen avustajansa professori José Faria Paixão, professori José Ribeiro Mendes, kumuloitumisesta kanssa direktoraatin School of Management, ja professori Rui Santa Ovaia kumuloitumisesta kanssa direktoraatin School of Technology.

Perussääntö IPT ja koulujen on nyt hyväksytty ja professori Conceição Fortunato otti suunnan ESGT ja professori Luis Merca oletetaan suuntaan ESTT.

Vuonna 1999 luotiin IPT, School of Technology Abrantes (ESTA), ohjannut professori Eugenio Pina de Almeida. Vuonna 2005 nimitettiin ESTA, professori Miguel Pinto dos Santos.

Vuonna 2005 vaaleissa presidentiksi valittiin professori António Pires da Silva.

Vuonna 2010 vaaleissa valittiin nykyinen presidentti Eugenio Pina de Almeida. Johtajat nimitettiin ESTT professori João Coroado, sillä ESGT professori Conceição Fortunato ja ESTA, professori Luis Ferreira.

Tehtävä

1 - instituutti on ammattikorkeakoulu korkeakoulun Euroopan korkeakoulutusalueen, edellyttäen taitoja tieteen, teknologian, taiteen ja humanististen, alusta alkaen, kilpailevat komplementaarisesti korkeakoulutuksen oppilaille, tuottaa hyödyllisiä tietoja, taitoja, osaamista ja taitoja, valmistaa heitä työmarkkinat ja aktiiviseen kansalaisuuteen demokraattisessa yhteiskunnassa.

2 - Polytechnic Institute Tomar vielä vie sen tehtävä: laajeneva tiedon saatavuuden hyväksi yksilöiden ja yhteiskunnan tutkimuksen, koulutuksen ja yhteistyö hankkeen maailmanlaajuinen koulutus yksittäisten; aktiivinen osallistuminen rakentamiseen Euroopan tutkimus- ja koulutuksen, ja malli aluekehityksen perustuu luomiseen, innovaatio ja parantaminen tieteellisen ja teknisen tietämyksen.

3 - Osana täyttää tehtävänsä IPT:

  • Älä arvostavat työtä sen tutkijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan, stimuloi henkistä ja ammatillinen koulutus sen opiskelijat ja varmistaa edellytykset kaikille asianmukaisesti koulutettuja kansalaisiaan että pitäisi olla mahdollisuus saada korkea-asteen koulutuksen ja elinikäisen oppimisen;
  • Edistää tehokasta opiskelijoiden ja valmistuneiden, sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, erityisesti Euroopan korkeakoulutusalueen ja Portugalin väestöä koskeva;
  • Osallistu verkottumistoimia yhteiskunnalle, erityisesti levittämisen ja tiedon siirtoa sekä taloudellista hyödyntämistä tieteellisen tiedon;
  • Edistää yleisön tietämystä humanististen, taiteen, tieteen ja teknologian, edistää ja järjestää toimia, joilla tuetaan levittämistä humanistinen, taiteellinen, tieteellinen ja tekninen kulttuuri, ja tarjoamalla tarvittavat resurssit näihin tarkoituksiin.

Faktat ja Henkilöt

Viittaus Polytechnic Institute Tomar on professori José Bayolo Pacheco de Amorim, joka toimielimen puheenjohtaja sen alusta alkaen vuonna 1982 vuoteen 2005. IPT johtuvan nimensä sali.

Professori António Pires da Silva oli toinen presidentin välillä 2005 ja 2010., tänään jäsen hallintoneuvoston ja hallituksen puheenjohtaja tukiviraston puheenjohtajakaudella.

Professori Julio Dias das Neves kuului 1982-1996, hallintaan IPT, joiden on osoitettu nimensä Auditorium O106. Kuului yleisneuvosto asti 2014.

Ensimmäinen Professori, Luis Oliveira Dias, astui virkaansa 27 helmikuu 1984.

Ofelia Ferreira oli ensimmäinen päällikkö Hallinnolliset palvelut

Faktoja ja lukuja:

• Vuonna 1982 ensimmäinen toimisto olivat tilalla huoneessa Templar Trade Centerin Alameda 1. maaliskuuta Tomar.

• Vuonna 1984 alkaa restaurointiin ensimmäinen rakennus IPT on Avenida Cândido Madureira ottaen, jotka hankitaan seuraavana vuonna.

• Vuonna 1986 otettiin käyttöön ensimmäinen perustutkintoa ohjelmia IPT: Business & Management (Head professori José Ribeiro Mendes), Maarakennus (johtaja professori António Paiva) ja paperitekniikka (Head professori Rui Santa Ovaia), yhteensä noin 90 opiskelijat.

• Vuonna 1987 tuli voimaan perustutkintoa ohjelma Graphic Arts (Head Dr António Guilhermino Pires) ja vuonna 1988, kurssi erikoistumisopintoja Art, arkeologia ja restaurointi (Head professori Luis Osterbeek).

• Vuonna 1988 julkaistiin ensimmäinen opiskelijan opas.

• Vuonna 1989 ensimmäinen tutkinnon lähti tutkinnon työmarkkinoilla. Joaquim Pombo, mistä Business & Management, José Casimiro Pereira, Vitor Gaspar ja Natércia Santos, Pulp and Paper Technology, ja Orlando Lopes da Fonseca, mistä Maarakennus ovat ensimmäiset valmistuneet, professorit tai korkea Teknikot tänään töissä IPT.

• Vuonna 1989 se käynnisti ensimmäisen kiven Campus IPT Tomar ja ensimmäiset luokat alkoi tässä Campus 1991.

• Vuonna 2014 IPT on tarjota 21 kandidaatin, Masters 21 ja 17 teknologista Erikoistuminen Kurssit. On noin 3000 opiskelijaa.

• Vuoteen 2014 mennessä IPT on jo ilmoittautunut noin 13000 opiskelijaa, ja valmistuneet ovat jo yli 10000.

PALKINNOT

Polytechnic Institute Tomar on saanut useita palkintoja ja tunnustukset, joko laitos, joko niiden kouluissa tai niiden kursseja.

  • Instituutti sai Euroopan komission ECTS (European Credit Transfer System) Label, eli tunnustaminen erinomainen käytön eurooppalaisen opintosuoritusten siirtojärjestelmä. Olemme yksi toimielinten eurooppalaisen koulutuksen kanssa parhaiden eurooppalaisten liikkuvuudet vastaavaan opintosuoritusten tunnustamista pätevyyden hankkiminen. Yksi opintopiste vastaa 25-30 tunnin työtä tietyllä toimivalta koskevien koulutusohjelmien tietoa, ymmärrystä ja kykyä, että opiskelija oppii onnistuneesti. Laajuus ansaittu koulutusta IPT kirjataan eurooppalaista huippuosaamista ja meillä on sopimuksia korkeakoulujen Belgiassa, Bulgariassa, Slovenia, Tšekki, Espanja, Slovakia, Ranska, Unkari, Italia, Liettua, Puola, Romania, Ruotsi ja Turkki.
  • Instituutti sai Euroopan komission kanssa DS (Diploma Supplement) Label, eli tunnustamista myöntämisen erinomainen Diploma Supplement, joka tuottaa ylimääräistä opetussuunnitelman koulutus opiskelija tiedot. Diploma Supplement Kansainvälinen parantaa avoimuutta ja helpottaa akateemista ja ammatillista tunnustamista. Antaa kuvaamaan luontoa, yhteydessä taso, sisältö ja tila että opiskelija valmistunut Diploma pätevyys kuljettaa.

Vuonna 2008 saimme Gold Award Erasmus Intensive Course for Quality Management of Cultural Heritage.

Erasmus Mundus, vuonna 2004, olimme ensimmäinen ryhmä, joka valitaan Euroopan komission.

Vuonna 1994 IPT on saanut Erasmus-palkinnon, professori Luis Osterbeek toimintaa.

Useita palkintoja suunnittelu ja Video Documentary on osoitettu IPT opiskelijoille.

Sijainnit

Tomar

Instituto Politécnico de Tomar

Osoite
Estrada da Serra | Quinta do Contador
Tomar, Santarém District, Portugali
Puhelin
+351 249 328 100

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: