Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ISCAP

historia

ISCAP nimi sen nykyään tunnemme - instituutin kirjanpito ja hallinto Porton johtuu lakiasetus nro 327/76, 6. toukokuuta, vaikka sen historialliset juuret ovat paljon kauempana. Itse asiassa se oli vuonna 1886, että Industrial and Commercial Institute of Porton perustettiin (asetus 30 päivänä joulukuuta 1886), silloinen ministeri Emidio Navarro, joka luo teoreettisen perustan organisaation teollisen ja kaupallisen koulutuksen maassamme.

Vuonna 1891, tekninen koulutus uudistuksia John Franco pysyi ennallaan teollisen ja kaupallisen osiot tässä Institute, ei kääntämällä ne itsenäistä koulua. Perus kurssia Kaupan poistettiin ja yläjuoksu on vain kolme vuotta, ja jaettu kahteen asteeseen. Industrial and Commercial Institute of Porto nähdä, vuonna 1896, tunnustetaan sen Korkeakoulut, mikä vastaa muiden koulujen: entinen Superior of Commerce asteen (luotu asetuksella 30 joulukuu 1886) ja Higher kurssi opetetaan Industrial Institutes ja Commercial. Industrial and Commercial Institute of Porton kävi läpi levoton polku, ettei lopullista ohjausta, kunnes 1918 julkaisemisesta asetuksen nro 5029, 1. joulukuuta, mikä erottaa sen kaupallista osaa, niiden hyödyntämiseen Commercial Institute Port ja Higher Institute of Trade Port. Tämä päivämäärä antaa ensimmäistä kertaa erottaminen kaupalliset laitokset suhteessa Industrial Institutes, tilanne, joka jatkui vuoteen 1924. Tämä segmentointi on kuitenkin väliaikainen, koska nopeasti yhdistää nämä uudet tietämyksen aloilla ja vain vuonna 1933 se valitsee lopullisen segmentointia. Silloinen puhuttu Commercial Institute of Porto on tiedossa pitämiseksi korkein markkinatutkimukset pohjoisen pääomaa sekä hänen keskimääräinen tekninen oppilaitokseen tunnelmaa korkeakoulutuksen eri osa akateemisen elämän.

Uudistuksen liikennöi annetulla lailla nro 38031, 4. marraskuuta 1950, ei muuta millään tavoin ominaisuuksia tämän oppilaitoksen. Päinvastoin, vuoden 1974 poliittinen ilmapiiri tulee toimia perinpohjaisia ​​muutoksia elämässä instituutin, koska tuolloin, kasvaa merkitys on huomattavasti tekniset kurssit.

Tässä uudessa tilanteessa, maan edistymistä vaati hyvää suorituskykyä ylemmän henkilöstön, joka tuolloin tuli niukasti. Siten ISCAP, on tunnustettu yhdeksi kouluista, vuosisatojen, muodostuu sukupolvien ammattilaisia ​​ja työnnetään korkeakouluissa. Tämä tapahtuma mahdollistaa valmistuneet kaupalliset laitokset saavat nimeämistä valmistuneiden, siinä määrin, että "on erittäin pätevä ottamista koulutukseen opettaja kuudes ryhmä ammatillisen tekninen koulutus". Tämä lainsäädäntö on esiaste mitä myöhemmin yhdistää kaupalliset laitokset korkeakoulutuksessa verkossa - Decreto-nro 327/76 6. toukokuuta. Näin on syntynyt nykyinen nimeämistä Korkeimman kirjanpito ja hallinto laitokset, joissa asema "korkea-asteen, joka on oikeushenkilö ja hallinnollinen ja koulujen autonomiaa" valtuudet antaa "asteita poikamies, jatko ja tohtorin." Lukuvuonna 1975/76, Institute of Accounting ja hallinnon Porton kulkee ministerin nojalla annetulla lailla nro 313/75, kandidaatin kursseja of Accounting ja hallinnon ja kielet ja sihteeristö. Nämä kurssit sittemmin säännelty asetus nro 918/83 7. lokakuuta ja sofrearam peräkkäisiä säätöjä mukaan kehitystä talouden ja kirjanpidon tieteiden ja vaatimuksiin työmarkkinoilla.

Instituutti asuu kuitenkin myrskyisä ajan kuluttua siitä päivästä 1976 johtuen nykyisen epävarmuuden maassa. Institutes, jolla on valtuudet antaa asteita kandidaatin, ja tohtorin tutkinto, ne olisi sisällytettävä University Education, mutta myöhemmin säännöksiä haetaan ympäristöään ammattikorkeakoulussa. Epämääräisyydestä yhteydessä ainoastaan ​​päättyi tunnistamisen koulujen / korkeakouluihin, jotka johtivat muuntamisesta tai kehitystä aiempien koulujen ja integrointi instituutin kirjanpito ja hallinnon Porton ammattikorkeakoulussa Institute of Porto vuonna 1988, jonka asetuksella nro o 70/88 3. maaliskuuta. Tämä uusi oikeudellinen kehys siitä, että laitokset tavoitella korkeampia koulutusta pätevien ammattilaisten aloilla Accounting ja hallinnon sekä edistää, maantieteellisessä yhteydessä vaihtoa koulutuksen ja taloudellisten ja sosiaalisten rakenteiden. Ne havaittiin myös yhtäläisyyksiä tavoitteiden ammattikorkeakoulun ja Institutes of Accounting ja hallinnon, joka on vahvistanut tämän uuden kehyksen.

Lakiasetus nro 443/85 24. lokakuuta, vahvistetaan orgaaninen rakenne Higher Institutes of Accounting ja hallinnon lisäksi, että sen opetushenkilöstö syötön säännellään annetulla lailla nro 185/81, ja 1. heinäkuuta luoneen uran ammattikorkeakoulu. Ne olivat kuitenkin loi myös kandidaatin kursseja ja korkeakoulutasolla tutkimukset, asteina kuin Education Act nimenomaisesti voidaan pitää omistaa ammattikorkeakoulun. Vuonna 1983 tulee Tulli kandidaatin tutkinto (määräys no. 918/83 lokakuun 07), tämä kärsimys myös muutettu (määräys no. 238/86 22. toukokuuta). Vuodesta 1993/94 lukuvuoden hyväksymisestä nimeäminen Trade of Higher Studies, menestyminen tämä tullille Degree. Marketing Bachelor kurssi avataan lukuvuonna 1996/97, jotta "täyttää aukko, koska sen tavoitteena tutkimuksessa pyritään poistamaan ärhäkkä puuttuu teknisten tarpeiden korkeampi palvelualalla johtuen yritysten kilpailukykyä, pääasiassa seurauksena integraation Portugalin Euroopan unionissa ". Ordinance No. 751/86, 17. joulukuuta, loi myös kurssien korkeakoulutasolla Studies (ETSK) - Audit, varainhoidon valvonta, sihteeristö Johdon ja hallinnon sekä teknisen tulli, joka myös siirrettävä aste Bachelor alkaen jotka muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden aiemman kandidaatin kurssi. Tämä käännetty, käytännössä myöntää "lupa vastaa kandidaatin kaikille akateemisen ja ammatillisiin tarkoituksiin." Vuonna 1991 se perusti komitean kirjanpito ja hallinto seurasi Erikoistuneet Translation, jälkimmäinen vuonna 1995.

Lopussa lukuvuoden 1997/98, The ISCAP sijoitettu työmarkkinoilla käytössä opiskelijoille komitea 's Tilintarkastus, taloushallinto, kirjanpito ja Business Administration, Management Advisor, International Trade (International Management oksat ja tullihallinto) ja Specialized käännös. Koska suoritetaan uudelleensuunnittelussa ISCAP kulkee opettaa, vuodesta 1998, BA Accounting ja hallinnon (oksat kirjanpito ja hallinto, taloushallinto ja Audit), International Business, kielet ja sihteeristö (haara Sihteeristö Management ja kääntäminen erikoistuneet) ja markkinointi. Lukuvuonna 2001/2002 myös annettaisiin haara julkishallinnosta.

Nyt uusia tiloja, avattiin virallisesti vuonna 1996, vastaanottaa ISCAP loppuun tämän vuosikymmenen Master of Accounting ja hallinnon järjestämä Minhon yliopistossa, ja yhteistyössä Polytechnic Institute Porton. Vaikka avattiin vuonna 1996, muutto uuteen rakennukseen tapahtuu vuotta aikaisemmin marraskuussa.

Lukuvuonna 2003/2004 Translation Branch Specialized olisi nimeltään kääntämisen ja tulkkauksen Erityinen muutos hyväksymä tilausnumero 602/2003 21. heinäkuuta. Vuonna 2004/2005 on luotu aikana Corporate Communication Degree myös kahdessa vaiheessa 1st johtuvan sykli, samoin, kandidaatin tutkinto (6 lukukautta) ja toinen aste Bachelor (2 lukukautta) hyväksymä tilausnumero 161/2006 20. helmikuuta. On siis erottaa edellisen siitä, että kesto on yhteensä vain neljä. Kuitenkin tämä suunnitelma vain vallalla tänä lukuvuonna ja oli parhaillaan sopivia sopimuksen Bologna, joka johti perustamiseen tutkinnon kolmessa vuodessa. Odotetaan vielä hyväksyntä toimintaa niiden Master, sama nimi, jonka suunniteltu kesto on 4 lukukautta. Lukuvuonna 2005/2006 myös kurssin kielten ja sihteeristön oli riittävä Bolognan sopimuksen antamalla nimellä "Management avustajat" ja menee, niin että kesto on vain 6 lukukautta. Lisäksi ehdotettiin toiminnan kolme Masters: Assisted Translation Computer (tieteenalan vieraiden kielten ja kirjallisuuden); Erikoistunut kääntämisen ja tulkkauksen (tieteen alalla vieraiden kielten ja kirjallisuuden) ja Management Consultants (tieteellinen ala johtamistieteet).

Lukuvuonna 2007/2008 otettiin käyttöön kirjanpito- ja hallinto kursseja, kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin tarkoituksenmukaista Bolognan sopimuksen. Nämä astetta nyt kuusi lukukautta. niiden maisteria Myös ehdotettu, mutta ne vielä hyväksytty kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Portuguese (Portugal)

Katso MA » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Intercultural Studies Yrityksille

Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

MA-ohjelma Intercultural Studies for Business avaa uusia kansainvälisiä näköaloja opiskelijoille. Kurssi on hyväksytty ehdoitta 6 vuotta kansallinen elin akkreditointia A3Es. Kanssa pitkälle erikoistunut opetushenkilökunnan, MA tarjoaa innovatiivisia kursseja kuten: kiina (mandariini) ja arabian kielet ja kulttuurit for Business, kulttuurin ja kehityksen, kulttuurienvälisen kauppapoliittisella, Yrittäjyys Culture, Intercultural Communication Technologies, sekä Englanti, Ranska, Espanjan ja Saksan kulttuurien yrityksille. MA on täysin opetetaan Englanti, mikä mahdollistaa lisäämällä yhteistyötä ja kansainvälisen liikkuvuuden. Opiskelija voi valita kaksoistutkintoon, yhdessä Masters kielten ja Intercultural Management Université d'Artois, Ranska. Kurssi antaa harjoittelujaksoja, joilla Incubit - Business Consulting & Yrittäjyys, päävaltuutetun Migrations, National Association of Women Entrepreneurs, Vida Económica Publishing Group, ja useat muut eurooppalaiset kumppanit. Tämä MA on osa Higher Education Network for Intercultural Sovittelun. Valmistuneet voivat myös jatkaa opintojaan tohtorin tasolla yliopistoissa Vigon ja Santiago de Compostela, koska allekirjoitettujen pöytäkirjojen näiden arvostetun Espanjan yliopistot. [+]

Tavoitteet MA-ohjelma Intercultural Studies for Business avaa uusia kansainvälisiä näköaloja opiskelijoille. Kurssi on hyväksytty ehdoitta 6 vuotta kansallinen elin akkreditointia A3Es. Kanssa pitkälle erikoistunut opetushenkilökunnan, MA tarjoaa innovatiivisia kursseja kuten: kiina (mandariini) ja arabian kielet ja kulttuurit for Business, kulttuurin ja kehityksen, kulttuurienvälisen kauppapoliittisella, Yrittäjyys Culture, Intercultural Communication Technologies, sekä Englanti, Ranska, Espanjan ja Saksan kulttuurien yrityksille. MA on täysin opetetaan Englanti, mikä mahdollistaa lisäämällä yhteistyötä ja kansainvälisen liikkuvuuden. Opiskelija voi valita kaksoistutkintoon, yhdessä Masters kielten ja Intercultural Management Université d'Artois, Ranska. Kurssi antaa harjoittelujaksoja, joilla Incubit - Business Consulting & Yrittäjyys, päävaltuutetun Migrations, National Association of Women Entrepreneurs, Vida Económica Publishing Group, ja useat muut eurooppalaiset kumppanit. Tämä MA on osa Higher Education Network for Intercultural Sovittelun. Valmistuneet voivat myös jatkaa opintojaan tohtorin tasolla yliopistoissa Vigon ja Santiago de Compostela, koska allekirjoitettujen pöytäkirjojen näiden arvostetun Espanjan yliopistot. Kohdeyleisö koostuu valmistuneiden kaikista IPP kouluissa, samoin kuin ammattilaisten aloilla perinnön, taide, viestintätieteiden, yhteiskuntatieteet ja humanistiset, taloustiede, suunnittelu-, kieliä, kirjallisuutta, markkinointi, hallinto, kansainvälinen kauppa, paikallinen ja keskushallinto laitoksia, julkisen ja kansainväliset suhteet, matkailu-, hotelli hallinta; kustantajien ja kirjakauppiaiden, kääntäjiä ja tulkkeja, projektipäälliköitä sosiokulttuurista välittäjiä, kansalaisjärjestöjen henkilöstön, opettajien, valmentajien ja ohjaajien. MA in Intercultural Studies for Business tarjoaa vankkaa koulutusta keskittynyt liike-elämässä, jotta voitaisiin kehittää käytännöllinen, analyyttinen ja kriittistä osaamista tehokkaan kulttuurien välisen viestinnän, kannattavuutta tiedon, ja yrittäjyyttä kulttuurin alalla. Ohjelmassa esitetään innovatiivinen lähestymistapa humanististen, sopusoinnussa yrityksen työmarkkinoilla, joka perustuu tieteidenvälistä lähestymistapaa ja uuden teknologian soveltaminen. Valmistuneet pystyy ymmärtämään, käyttää ja kaupallistaa menetelmiä kontekstin analyysi ja mittaaminen kulttuuristen muuttujien liiketoimintaympäristössä. MA kouluttaa ammattilaisia... [-]

Maisteri

Digitaalinen Markkinointi

Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

Kun Master Digital Marketing pyritään saamaan osa innovaation pienissä yrityksissä, joissa suoritettiin markkinointi ovat yleensä yhdessä osaston ja sen johtaja ohjaa kaikkea toimintaa kaupallisen toiminnon. Suurissa yrityksissä, päinvastoin, se on normaalia olla enemmän kuin yksi osasto, olemassa olevan teknisen ja keskijohdon kunkin tuotteen segmenttien ja / tai palveluja, tai jopa kutakin markkinoinnin toimialueilla. Tuotepäällikkö ja / tai tuotemerkin ovat esimerkkejä tämän tyyppinen ammatti ja tulos erikoistumista markkinointi. Nämä ammattilaiset pitäisi olla ihmisiä, joilla on vahva analyyttisiä taitoja, organisaation ja johdon ja pitäisi pystyä kehittämään ja toteuttamaan globaalin markkinoinnin strategiat, digitaalinen taso. Nämä ovat ihmisiä, jotka täytyy ottaa yhteyttä useita erilaisia ​​ihmisiä (sisäinen ja ulkoinen yrityksen), oppia ryhmätyötaitoja, on erinomaiset viestintätaidot (suullinen ja kirjallinen). Lisäksi hänen tehtävänsä edellyttävät, että ne ovat perillä ihmisten ympäristöstään (talous, kilpailu, kuluttajien tottumukset, trendejä, teknologiset innovaatiot, jne.) Ja luova, jotta ne voivat kehittää asianmukaisia ​​strategioita, innovatiivisia ja pystyy lisäämään korjaustoiminnan. [+]

tavoitteet Kun Master Digital Marketing pyritään saamaan osa innovaation pienissä yrityksissä, joissa suoritettiin markkinointi ovat yleensä yhdessä osaston ja sen johtaja ohjaa kaikkea toimintaa kaupallisen toiminnon. Suurissa yrityksissä, päinvastoin, se on normaalia olla enemmän kuin yksi osasto, olemassa olevan teknisen ja keskijohdon kunkin tuotteen segmenttien ja / tai palveluja, tai jopa kutakin markkinoinnin toimialueilla. Tuotepäällikkö ja / tai tuotemerkin ovat esimerkkejä tämän tyyppinen ammatti ja tulos erikoistumista markkinointi. Nämä ammattilaiset pitäisi olla ihmisiä, joilla on vahva analyyttisiä taitoja, organisaation ja johdon ja pitäisi pystyä kehittämään ja toteuttamaan globaalin markkinoinnin strategiat, digitaalinen taso. Nämä ovat ihmisiä, jotka täytyy ottaa yhteyttä useita erilaisia ​​ihmisiä (sisäinen ja ulkoinen yrityksen), oppia ryhmätyötaitoja, on erinomaiset viestintätaidot (suullinen ja kirjallinen). Lisäksi hänen tehtävänsä edellyttävät, että ne ovat perillä ihmisten ympäristöstään (talous, kilpailu, kuluttajien tottumukset, trendejä, teknologiset innovaatiot, jne.) Ja luova, jotta ne voivat kehittää asianmukaisia ​​strategioita, innovatiivisia ja pystyy lisäämään korjaustoiminnan. uramahdollisuuksia Neuvonta sähköinen markkinointi, sähköinen kaupankäynti ja sähköinen kaupankäynti; Suunnittelu, hallinta ja sovittelu tulosten Digital Marketing toimia; Toteutus verkkokauppajärjestelmiä; viestintä kappaletta luominen tulostamiseen paperille ja julkaistavaksi Internetissä; Kehittäminen Interaktiivinen Sisältö CD-ROM / DVD ja matkaviestinnän laitteet; Capture ja editointi digitaalinen audio ja video; Toteutus ja CRM-järjestelmien hallinnan. [-]

Hallinta Neuvonta

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 2 vuotta October 2017 Portugali Port

Master in Management Consultancy pyrkii yhdistelmä käsitteellistä tietoa, kriittistä ajattelua ja käytännön soveltamisen peruskursseja hallintoa yritysten, organisaatioiden tai laitosten. Jotka kattavat ydinalueet kuten Consulting ja yhteisöviestinnän, Management, Economics, kirjanpito, Informatics, Law, kielet ja kulttuurit, yhteiskuntatieteiden ja matematiikka, ehdottaa kehittää asiantuntemusta toiminnalliset näkökohdat johdon kautta hankkimalla kehittyneitä taitoja osa tulevaisuutta Management Advisor. [+]

tavoitteet Master in Management Consultancy pyrkii yhdistelmä käsitteellistä tietoa, kriittistä ajattelua ja käytännön soveltamisen peruskursseja hallintoa yritysten, organisaatioiden tai laitosten. Jotka kattavat ydinalueet kuten Consulting ja yhteisöviestinnän, Management, Economics, kirjanpito, Informatics, Law, kielet ja kulttuurit, yhteiskuntatieteiden ja matematiikka, ehdottaa kehittää asiantuntemusta toiminnalliset näkökohdat johdon kautta hankkimalla kehittyneitä taitoja osa tulevaisuutta Management Advisor. Master Tavoitteet: Analyyttinen kapasiteetti käyttämällä käsitteitä, jotka tulevat monenlaisia ​​kursseja, suunnattu ratkaisemaan ongelmia hallinnollisella tasolla, sisäisen ja ulkoisen ympäristön; Tarjoaa joukon monitieteinen työkaluja, jotka tarjoavat päteviä ja erikoiskoulutus kuten Management, Accounting, Law, yhteiskuntatieteiden, Economics; Hankkia asiantuntemusta johdon tai oikeutta integroida ollut merkittävää asemaa vastuun; Hankkiminen käsitteet liittyvät liikkeenjohdon prosessi, joka kattaa vaiheet suunnittelusta ja strategisen ja operatiivisen toteuttamista; Edistää organisaation tehokkuutta tuottamalla ja toimittaa hyödyllistä tietoa päätöksentekoprosessin yhtiön johto; Omakseen tutkimuksen ja analyysin menetelmiä tuottaa uutta tietoa, kehittää uusia toimintoja ja toimintamenetelmiä; Tarjoamalla suorittaa työharjoittelun / ammatillisen kehityksen hanke tai väitöskirja, toteuttaa hankittujen tietojen ja kehittänyt osaamista. Tämä opintojen tarkoituksena on jatkaa erikoiskoulutusta saama opiskelijoiden ensimmäinen sykli Business Studies tutkimuskohde, valmistaa heitä harjoittamaan ammattia Management Advisors. Tämä Master pyrkii myös valmistaa opiskelijoita, jotka aikana ammattikäytäntöjen, pystyvät käsittelemään joustavasti epävarmuutta unohtamatta riittävän nopeasti ongelmanratkaisuun. uramahdollisuuksia Harjoittaa neuvonta korkeimmalla tasolla hallinnon; Hallinnollisten palvelujen Sihteeristö suuntaan. Administration Advisory Master Recognition Määräyksellä 6.8.2012, että valtiosihteeri opetus- ja School Administration, hallinto Advisory Masters, myönnettiin tunnustamishakemusta ryhmään 530 rekrytointi, peruskoulutus, 2. ja 3. syklit, ja yläasteen. [-]

Laskentatoimen Ja Rahoituksen

Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

Master Laskentatoimen on suunniteltu taitojen ja ammattipätevyyden laskentatoimen ja yritysrahoituksen. Sen päätavoitteena on kehittää taitoja ja osaamista ensisijaisesti aloilla taloudellisen alueen; erityisesti, Accounting, Verotus ja Corporate Finance sekä tarjoaa mahdollisuuden tutkia näitä kysymyksiä ja suorittaa lähestymistapa tieteellistä tutkimusta näillä aloilla. [+]

tavoitteet Master Laskentatoimen on suunniteltu taitojen ja ammattipätevyyden laskentatoimen ja yritysrahoituksen. Sen päätavoitteena on kehittää taitoja ja osaamista ensisijaisesti aloilla taloudellisen alueen; erityisesti, Accounting, Verotus ja Corporate Finance sekä tarjoaa mahdollisuuden tutkia näitä kysymyksiä ja suorittaa lähestymistapa tieteellistä tutkimusta näillä aloilla. Vastaanottajat: Täydellinen muodostuminen 1. syklin antamaa tutkinnon kirjanpito, hallinto, rahoitus, talous ja muut alat. Tämä on mestari ammatillista varmistaakseen, että opiskelijat, jotka suorittavat kurssin parantaa sen mahdollisuuksia työllistymisen ja tulevaa uraa; Ammattilaiset laskentatoimi, rahoitus ja niihin liittyvillä aloilla, jotka tuntevat tarvetta lisätä tietämystä ja muutosten seuranta näillä aloilla. Samalla aiomme kehittää tutkimuksen taitoja, ohjataan soveltavan tutkimuksen menetelmiä, edistää soveltaminen hankitun tiedon löytää ratkaisuja kysymyksiin ja erityisten ongelmien alalla laskentatoimen ja rahoituksen, jotka organisaatiot kohtaavat. Määritelmä opetussuunnitelman ja Luottien vuorottain määriteltiin yhdenmukaistamiseksi ja tasapainottaa erikoistunut teknistä koulutusta alalla laskentatoimen ja rahoituksen yleisellä tieteellistä koulutusta. Lopussa tietenkin Master laskentatoimen ja rahoituksen pitäisi pystyä: Tietävät ja analysoida, kritiikki, ja oikeutetusti, tekniikoita, työkaluja ja menetelmiä Laskentatoimen alue hyväksymien elinkeinoelämän järjestöjen kanssa; Suorita ammattitoimintaa erikoislääkärinä valmistelussa ja tulkitaan talouden ja taloudellisten tietojen varten vastuullisuutta ja tukea suunnitteluun, päätöksentekoon ja hallinnalla, yksityiset ja julkiset yksiköt; Managing yritysverotuksen, etujen yritysten, tiukasti lakia noudattaen; Tietäen tieteellistä työtä ja tärkeimmät tutkimus linjat alalla Laskentatoimi; Kehitetään ohjauksessa, soveltavan tutkimuksen hankkeet ja tutkimushankkeet erityisistä kysymyksistä laskentatoimi alue. uramahdollisuuksia kirjanpitäjä; Verokonsulttina; Talousjohtaja; Taloudellinen neuvonantaja ja hallinta; Sisäinen tarkastaja; Ulkopuolinen tilintarkastaja; Verotarkastaja; Manager yritysten ja muiden julkisten ja yksityisten organisaatioiden; Taulukko Rahoitusyhtiöviranomainen; Pääsy ammattiin KHT (ja täyttävät vaatimukset näiden laitosten); Pääsy ammattiin KHT (ja täyttävät vaatimukset näiden laitosten). Master tunnustamisesta laskentatoimi Määräyksellä... [-]

Logistiikka

Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

MSc Logistiikan tavoitteena on antaa osallistujille (ammattilaisille ja vastavalmistuneille aloilla johdon, tekniikan ja teknologian aloilla liittyvä), vankka johto ja teollisen organisaation, ja varmistaa, että he saavat taitoja taiteen logistiikkaa. Se on perspektiivi tarjoavat myös ammatillista erikoistumista, menee vastaan ​​suositellaan tämän tyyppistä koulutusta ammattikorkeakouluissa, profiilin mukaan ja tarpeet (henkilökohtainen ja / tai ammatillinen) mahdollisten opiskelijoiden. [+]

tavoitteet Masters LOGISTICS (KUMPPANUUDESTAAN APNOR) MSc Logistiikan tavoitteena on antaa osallistujille (ammattilaisille ja vastavalmistuneille aloilla johdon, tekniikan ja teknologian aloilla liittyvä), vankka johto ja teollisen organisaation, ja varmistaa, että he saavat taitoja taiteen logistiikkaa. Se on perspektiivi tarjoavat myös ammatillista erikoistumista, menee vastaan ​​suositellaan tämän tyyppistä koulutusta ammattikorkeakouluissa, profiilin mukaan ja tarpeet (henkilökohtainen ja / tai ammatillinen) mahdollisten opiskelijoiden. Erityisiä tavoitteita olisi korostettava: Johtamiskoulutuksen materiaalivirtojen, tiedon ja tuotannon ja logistiikan prosessien mukaan uusin paradigmat; Käyttö menetelmiä, tekniikoita ja työkaluja johtamisen, niin että osallistujat käyttävät tietojaan yhtenäisellä tavalla analyysissä ja ongelmien ratkaisemisen organisaatioiden; Edistäminen yleinen asenne arvostetaan aloitteen ja yksittäiset dynamiikkaa, asiakkuutta innovointia ja yrittäjyyttä ilmiöitä. uramahdollisuuksia MSc in Logistics tarjoaa laajan valikoiman työmahdollisuuksia samanlaisissa olosuhteissa ja jotka kattavat korkeakoulujen viite Euroopan tilaan, jossa todetaan,: vanhempi erikoistunut logistiikkaan eri julkisten ja yksityisten laitosten kaikenkokoisia; Riippumattomat konsultit tai johtajat konsulttiyritykset; Opettajat eri koulutustasoilla, myös korkea-asteen; Investigators. [-]

Organisaatioiden Johtamisessa

Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

On tarkoitus, että opintojen mahdollistaa hankinnan sekä teoreettista tietoa ja käytännön laaja ja monimutkainen tarpeelliset asiat asianmukaiseen hoitamiseen, dynaaminen ja erittäin tehokas ammattimaista tahansa teollisuuden ja alan osaamisen. [+]

tavoitteet Organisaatiot HALLINTA - LIIKKEENJOHDON BRANCH (KUMPPANUUDESTAAN APNOR) On tarkoitus, että opintojen mahdollistaa hankinnan sekä teoreettista tietoa ja käytännön laaja ja monimutkainen tarpeelliset asiat asianmukaiseen hoitamiseen, dynaaminen ja erittäin tehokas ammattimaista tahansa teollisuuden ja alan osaamisen. uramahdollisuuksia Annettu koulutus pyrkii tarjoamaan tulevaisuudessa valmistuneet vahva tausta hallinta ja takaamaan heille taitojen hankkiminen tietyssä erikoisuus, valmistaa heitä harjoittamista varten ammatillisen toiminnan organisaation konteksteissa yrityksissä ja / tai laitoksissa (julkinen ja yksityinen, tai ilman voittoa), ja eri ympäristöissä. [-]

Tietoa Liiketoiminnasta

Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

Master of Business Information (MIE) esitetään innovatiivinen koulutus Information Science Portugali, muodostaen valmistuneet pystyy suorittamaan tehtäviä tietojen johtajien liiketoiminnan yhteydessä. Nykyisessä yhteydessä MIE vastaa haasteeseen edistää yrittäjyyttä ja innovointivalmiuksien muodostaen tutkinnon kanssa syncretic profiilia eri tieteenalojen, pystyy tunnistamaan tiedot olennaisena strateginen arvo hallintaan elinkeinoelämän järjestöjen kanssa. Nämä valmistuneet pystyy edistämään optimointi liittyviä prosesseja luominen ja tietojen käyttöä, joka tukee yhtiön tulokseen. Kurssi jatkuu Graduate Diploma in Business Information (PGIE) joka kesti vuosien 2010-2011 ja 2011-2012. [+]

tavoitteet Master of Business Information (MIE) esitetään innovatiivinen koulutus Information Science Portugali, muodostaen valmistuneet pystyy suorittamaan tehtäviä tietojen johtajien liiketoiminnan yhteydessä. Nykyisessä yhteydessä MIE vastaa haasteeseen edistää yrittäjyyttä ja innovointivalmiuksien muodostaen tutkinnon kanssa syncretic profiilia eri tieteenalojen, pystyy tunnistamaan tiedot olennaisena strateginen arvo hallintaan elinkeinoelämän järjestöjen kanssa. Nämä valmistuneet pystyy edistämään optimointi liittyviä prosesseja luominen ja tietojen käyttöä, joka tukee yhtiön tulokseen. Kurssi jatkuu Graduate Diploma in Business Information (PGIE) joka kesti vuosien 2010-2011 ja 2011-2012. vastaanottajat Ottaen huomioon tiedot poikki ulottuva elementti missä tahansa organisaatiossa, Master of Business Information on opiskelijoita kiinnostavista ja monipuolisesti ammattilaisia. Näin ollen tarkoituksena on nykyisten tai tulevien ammattilaisten aloilla Information Science, yhteisöviestinnän, Management, Management Information, Marketing and Human Resources, mm. Hakijoista harjoittajat tutkinto tai kandidaatin mitään tieteellistä alueella. Ne ovat myös kannustetaan hakemaan asianomaisille ei suorittaneelle mutta ottaa asiaan opetussuunnitelmaan ja / tai ammatillinen kokemus liiketoimintatiedot. sisäinen aloitteita MIE järjestää säännöllisesti seminaarit kansallisten ja kansainvälisten asiakkaiden ja yhteyksiä ammattilaisten. MIE kautta koordinointi, on liittynyt seminaarien Graduate Diploma in Information Science, virtaviivainen puitteissa työryhmän Information Science, The SOPCOM. uramahdollisuuksia MIE valmistuneet pystyy suorittamaan tehtäviä hallintaan liittyviä tietoja liiketoimintaympäristössä, mukaan lukien pienet ja keskisuuret yritykset tai suuryrityksiä. Voi suorittaa toimintoja, jotka liittyvät määrittelyyn ja toteuttamiseen strategioiden tutkimusta, käsittelyä ja jakelua tiedon, orgaanisen ja toiminnallinen analyysi, järkeistämiseen organisaation toimintatavat tai suunnittelun tietojärjestelmän, jolla pystytään täyttämään globaalin organisaation tarpeita. Yrittäjyys alalla kehittää tieto tuotteista ja palveluista on toinen uramahdollisuuksia edistetään MIE. MIE tarjoaa ammattitaitoa harjoituksen taso 4 vastaavia toimintoja profiilin Information and Documentation Expert, josta säädetään Euroguide ID... [-]

Yrittäjyys Ja Kansainvälistyminen

Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

Tämä Master pyrkii yhdistelmä käsitteellistä tietoa, kriittistä ajattelua ja käytännön soveltamisen peruskursseja hallintoa yritysten, organisaatioiden tai laitosten, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa tärkeänä välineenä Portugalin akateemista koulutusta. Jotka kattavat ydinalueet kuten hallinto, talous, laki ja Computer, tämän kurssin tarkoituksena on kehittää asiantuntemusta toiminnalliset näkökohdat tarvitaan menestyksekkään kansainvälistymisen portugalilaisten yritysten. [+]

tavoitteet Tämä Master pyrkii yhdistelmä käsitteellistä tietoa, kriittistä ajattelua ja käytännön soveltamisen peruskursseja hallintoa yritysten, organisaatioiden tai laitosten, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa tärkeänä välineenä Portugalin akateemista koulutusta. Jotka kattavat ydinalueet kuten hallinto, talous, laki ja Computer, tämän kurssin tarkoituksena on kehittää asiantuntemusta toiminnalliset näkökohdat tarvitaan menestyksekkään kansainvälistymisen portugalilaisten yritysten. Erityistaitoja: Selitä uusia suuntauksia ja kehitysnäkymät yrittäjyyden ja kansainvälistymisen alalla; Selitä, tieteellisesti perusteltuja, kuluttajien tarpeet / käyttäjiä eri maista; Ymmärtää ja soveltaa liikkeenjohdon prosesseihin kansainvälisessä yhteydessä; Määrittele ja arvioida erilaisia ​​kansainvälistymisstrategioihin; Tutki kulttuurin, poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia ominaisuuksia eri kansainvälisillä markkinoilla; Tietäen merkittävintä kysymykset Euroopan unionissa, erityisesti ne, jotka liittyvät talouden ja kaupan alalla. uramahdollisuuksia Tämä kurssi on suunniteltu jatkaa saadun erikoiskoulutuksen opiskelijoiden 1. sykli tutkimusten alalla Business Sciences, valmistautuu heille mahdollisuuden tosiasiallisesti käyttää yrittäjyyteen teknisen alan ammatti ja kansainvälisen kaupan, jonka tavoitteena teknikot kehittää toimintaansa kansalliset, kansainväliset ja yksityisiä tahoja organisaatiot. [-]

Yritysten Rahoituksen

Opetus kampuksella October 2017 Portugali Port

Corporate Finance, kehitetty nykytilanteessa liikkeenjohdon, ovat muodostaneet erityisen hallintatyökalu luomiseen yhtiön arvon. MSc Corporate Finance pyrkii tarjoamaan erikoiskoulutusta, erittäin päteviä alan yritysten taloushallinnon. Se esittelee pääasiassa ammatilliseen koulutukseen, jossa se korostaa teknisen / tieteellisen tiedon ja sen käytännön soveltaminen, joilla pyritään vastaamaan koulutustarpeisiin etsivät uran taloushallinnon yritysten sekä jo työskentelevät ja haluavat parantaa tietämystä . [+]

tavoitteet Corporate Finance, kehitetty nykytilanteessa liikkeenjohdon, ovat muodostaneet erityisen hallintatyökalu luomiseen yhtiön arvon. MSc Corporate Finance pyrkii tarjoamaan erikoiskoulutusta, erittäin päteviä alan yritysten taloushallinnon. Se esittelee pääasiassa ammatilliseen koulutukseen, jossa se korostaa teknisen / tieteellisen tiedon ja sen käytännön soveltaminen, joilla pyritään vastaamaan koulutustarpeisiin etsivät uran taloushallinnon yritysten sekä jo työskentelevät ja haluavat parantaa tietämystä . uramahdollisuuksia MSc Corporate Finance tarjoaa ammattitaitoa suorittamista varten taloudellinen toiminta organisaatioissa, erityisesti harjoittaa taloudellista suunnittelua, valmistelua strategisten suunnitelmien, riski suunnittelu, resurssien rationalisointi, rakenneuudistukseen ja kansainvälisten varainhoidosta. vastaanottajat Artiklan mukaisesti 17 annetun lain 74/2006 päivitetty annetulla lailla nro 107/2008 25. kesäkuuta voivat hakea pääsyä syklin tutkimuksia, joiden aste Master Corporate Finance: Haltijat tutkinto tai vastaava; Haltijat ulkomainen korkeakoulututkinto siirrettävä jälkeen ensimmäinen sykli tutkimusten mukaisesti järjestäytyneen Bologna periaatteita valtion noudattamalla tässä prosessissa; Haltijat ulkomainen korkeakoulututkinto, että tunnustetaan tavoitteiden asteen teknisen-tieteellinen neuvosto School of Industrial Studies and Management (ESEIG); Haltijat akateeminen, tieteellinen ja ammatillinen opetussuunnitelmaa, joka on tunnustettu osoittamiseksi valmiudet toteuttaa tämä sykli tutkimusten tieteellisen-tekninen neuvoston ESEIG. " järjestelmä Töiden jälkeen HUOMAUTUS: Tietenkin vaikka koordinoi ISCAP, tapahtuu kylässä tilat Conde ammattikorkeakoulu Porton töiden jälkeen tunnin, noin 12 tuntia viikossa. [-]

Videot

30 anos IPP - ISCAP