ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ISCSP edistää muodostumista niiden opiskelijoiden aloilla sosiaali- ja valtiotieteitä, joka tarjoaa koulutusta (tutkinto), ja jatko, toisen ja kolmannen tason, joka vastaa astetta Master ja PhD. Opetuksessa matriisi sisältää tieteenaloilla sosiologian, Public Administration ja Public Policy, valtio-oppi, kansainväliset suhteet, sosiaalipolitiikka, antropologian, ja Social Communication.

Tiiviisti opetuksen, ISCSP edistää tieteellistä tutkimusta kautta tutkimuskeskusten tunnustettu säätiö tiede ja teknologia (FCT) - keskus Hallinto ja Public Policies (CAPP) ja Itä-instituutin (IO) ja muiden keskusten alueella opin tutkimuksen laitos, sosiologian ja antropologian.

ISCSP kehittää yhdyskuntapalveluun tarjoamisen politiikkaa, edistää sosiaalista ja taloudellista kehitystä maassa ja taitojen ja organisaatio elinkeinoelämän ja kansalaisyhteiskunnan sekä vahvistamalla toiminnalliset ja organisatoriset olosuhteet julkisen sektorin. Kansainvälisesti on osallistuminen hankkeisiin Portugalin puhuvissa maissa ja kehittyvillä alueilla geostrateginen rooli.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Portugalin kieli

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Digitaalinen Strategisen Viestinnän

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 30 kuukautta October 2018 Portugali Lisboa + 1 lisää

Taajuus Digital Strateginen Viestintä Graduate on yleisenä tavoitteena on tarjota opiskelijoille teoreettisia ja käytännön taitoja, jotka edistävät ja tukea kotoutumiseen digitaalisen viestinnän ja tiedotusvälineiden on strategista johtamista organisaation, brändi, tuote, ihminen tai palvelun. [+]

TUENSAAJAT

Viestinnän ammattilaiset (konsultteja, tiedottajia, konsultit, suhdetoiminta, markkinoijat); vastavalmistuneet pelloilta viestinnän ja vastaavat; henkilöstöpäälliköiden; ammatti tietotekniikka; kouluttajien; ja kiinnostuneet digitaalinen viestintä yleensä.

TAVOITTEET

Taajuus Digitaalinen Strateginen Viestintä Graduate Siinä on yleisenä tavoitteena on tarjota opiskelijoille teoreettisia ja käytännön taitoja, jotka edistävät ja tukea kotoutumiseen digitaalisen viestinnän ja tiedotusvälineiden on strategista johtamista organisaation, brändi, tuote, ihminen tai palvelun.

Erityisesti tavoitteita ovat:

. Tunnustamasta digitaalisen viestinnän työkalujen strategisesti; B Suunnittelu organisaation viestinnän prosessit digitaalisessa ympäristössä; C Määritä ja tunnustavat, taktiikka, jotka lisäävät vaikutusta viestinnän sanomien digitaalisessa ympäristössä; D Toimitusjohtaja online läsnäolo muutoksenhallinnalla toimien, kriisinhallinnan ja maineen hallinta; E seurannan ja arvioinnin tulosten online läsnäolo ja viestintä (ROI); F Optimoi ja suoraa viestintää tuloksia, kanavointi ne voittaa tavoitteet: merkitys, vaikutus, aitous ja vastuullisuutta.... [-]


Julkishallinnossa Master

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Portugali Lisboa

MPA on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa taitojaan ja kehittää tietojaan julkisen hallinnon. Jokainen, joka on perustutkintoa astetta voi soveltaa, riippumatta tieteellisen koulutuksen alueella. [+]

Esittely

MPA - Master of Public Administration Sen tarkoituksena on vakiinnuttaa asemansa lisääntynyt tarjonta Yhteiskunta- ja poliittisia Sciences tieteenalalla, joka laukaisi sen syntyhistoria, joka merkitsi sen kehitys, ja se on vaikuttanut ratkaisevasti lausunnossaan. Kautta MPA, ISCSP antaa tietoa ja kehittää keskeisiä taitoja suorittaa tehtäviä julkishallinnon.

MPA on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa taitojaan ja kehittää tietojaan julkisen hallinnon. Jokainen, joka on perustutkintoa astetta voi soveltaa, riippumatta tieteellisen koulutuksen alueella.

Kurssin toisen syklin MPA on jaettu neljään lukukauteen, yhteensä 120 op. Opetussuunnitelma sisältää 95 op for Nuclear opetussuunnitelman yksiköille pakolliseksi tieteen julkishallinnon, 10 op tieteellisestä julkista politiikka ja 15 op tieteelliseen alalla Management.... [-]


Maisterin Koulutukseltaan Valtiotieteiden Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Portugali Lisboa

Puitteissa strategisten ISCSP-UTL kuten koulutusta tarjous Cycle II ja seuraavat asetettujen tavoitteiden poliittisella tasolla tavoitteita korkeakoulutuksen Bolognan prosessi, seuraavat tavoitteet määriteltiin: [+]

Tavoitteet

Puitteissa strategisten ISCSP-UTL kuten koulutusta tarjous Cycle II ja seuraavat asetettujen tavoitteiden poliittisella tasolla tavoitteita korkeakoulutuksen Bolognan prosessi, seuraavat tavoitteet määriteltiin:

Syventäminen taidot

Mitä tutkinto Political Science, tämä tavoite vastaa ydinvoiman kokoonpano Bolognan prosessin, kuten valitsee kulkua opetus paradigman perustuvan osaamisen välittämiseen ja paradigman perustuvan taitojen hankkimista, että kun on kyse toisen jakson, Ne on vahvistettava, jotta voidaan varmistaa, että opiskelija saa akateemisen erikoistumisen (18 artikla annetun lain 74/2006).

Tämä tavoite puheenjohtajana laadittaessa uutta oppimäärän, koska sen rakenne suosii syventäminen taitoja, vakiinnuttaa niille instrumentaali koulutusta profiilit ja ennen kaikkea tietyn luonteeltaan.... [-]