ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ISCTE Business School jäljittää juurensa aikaisempaan johtotieteiden osastoon, joka perustettiin vuonna 1972. Koulu on tunnustettu erinomaisuudestaan oppimisessa ja tutkimuksessa, kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä sekä vahvasta yhteydestä yritysmaailmaan, jonka se tarjoaa poikkeuksellisille tutkinnon suorittaneille , johtajuuden yrittäjyys ja innovaatiot.

IBS: llä on noin 181 opettajaa, jotka jakautuvat kuuteen osastoonsa: kirjanpito, taloustiede, talous, markkinointi, toiminta ja johtaminen, johtamisen ja talouden kvantitatiiviset menetelmät sekä henkilöstöresurssit ja organisaatiokäyttäytyminen.

Yli 3500 opiskelijaa on tällä hetkellä ilmoittautunut koulun tarjoamaan 7 perustutkinto-ohjelmaan, 15 maisteriohjelmaan ja 4 tohtorintutkintoon.

ISCTE Business School on yksi neljästä koulusta, jotka muodostavat ISCTE , yhdessä sosiologian ja julkisen politiikan, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden ja teknillisen ja arkkitehtuurikoulun kanssa.

7 syytä valita ISCTE Business School

1. Yrittäjyyden ajattelutapa

ISCTE Business School ISCTE jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus tutustua läheisesti liikemaailmaan. Valmistaudu vastaamaan menestyvästi haasteisiin työelämäsi ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tämä kontakti on vakio koko kurssin ajan seuraavien kautta:

  • Käytännön tehtävät - Suurimmassa osassa aineita opiskelijat suorittavat käytännön tehtäviä, ryhmä- tai henkilökohtaisesti, jotka analysoivat yritysten konkreettisia ongelmia.
  • Lopullinen projekti (perustutkinto) - Kaikilla perustutkinto-opiskelijoilla on viime vuonna projekti-aihe, jossa suoritetaan syventynyt tutkimus tietystä liiketoiminnan todellisuudesta.
  • Yrittäjyyden tukikeskus - AUDAX - ISCTE Business School on tärkein perustaja Audaxille, keskukselle, joka auttaa vastavalmistuneita opiskelijoita mielenkiintoisella idealla aloittaa oman yrityksen. Se tukee hankkeita oikeudellisella ja organisatorisella tasolla ja on jopa yhdistänyt sijoitusrahaston, joka rahoittaa uusien yritysten perustamista.
  • Opettajat, joilla on korkea liiketoimintakokemus - Koulussa on joukko kutsuttuja opettajia, jotka suorittavat näkyviä tehtäviä Portugalin tärkeimmissä yrityksissä ja välittävät kaiken kokemuksensa ja käytännön tietonsa luokassa.

2. Ainutlaatuinen kansainvälinen yhteyshenkilö

ISCTE Business Schoolilla on tällä hetkellä noin 250 opiskelijaa, jotka vaihtavat yli 30 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa, ja vastaanottaa noin 400 kansainvälistä opiskelijaa yli 40 kansallisuudesta, jotka osallistuvat ISCTE Business Schoolin kandidaatin tutkintoon, maisteriohjelmiin tai kesäyliopistoihin. Tämän monikulttuurisuuden avulla opiskelijat voivat kokea omassa koulussaan hyvin erilaisia kokemuksia ja kulttuureja.

3. Menestyvä ura

Uusien koulunkäyttäjien työllisyysaste on 100% kolmen kuukauden päättymisen jälkeen. Maisteriopiskelijoiden kohdalla sijoitusaste on 80% ennen maisterin suorittamista.

4. Erinomaisuuden palkitsemisen kulttuuri

Ansiot ja henkilökohtaiset ponnistelut ovat nykyaikaisen ja demokraattisen yhteiskunnan perusarvoja. ISCTE palkitsee ne, jotka tekevät parhaansa saavuttaakseen huipputasot sekä kurssin alussa (pääsypalkinto) että kurssin lopussa (parhaan opiskelijan palkinto).

5. Pehmeiden taitojen kehittäminen

ISCTE Business School tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkintotodistuksen kolmen vuoden aikana käydä oppiaineissa, joilla pyritään kehittämään poikittaisia henkilökohtaisia kompetensseja, kuten: kyky kehittää itsenäistä työtä sekä ryhmätyötä, tehdä yksilöllisiä tutkimuksia, analysoida monimutkaisia tilanteita ja kommunikoida. Tavoitteena on valmistella tulevia tutkinnon suorittaneita yhtäältä syventämään tietämystä seuraavissa opintojaksoissa ja toisaalta integroitumaan täysimääräisesti työmarkkinoille.

6. IBS-opetusmenetelmä

ISCTE Business Schoolilla on hyvät perinteet johtamisen opetuksessa:

  • ISCTE Business Schoolin tiedekunta on kirjoittanut yli 100 kirjaa erilaisilta johtamisaloilta, joista monia vaaditaan nyt lukemiseen muissa Portugalin yliopistoissa;
  • Opiskelijoiden ja tiedekunnan välillä on tiivis työsuhde;
  • Opiskelijoille on hyötyä viikoittaisista kontaktitunneista, jatkuvasta sähköpostiyhteydestä ja jatkuvista suhteista alumnien kanssa koko heidän työelämänsä ajan.

7. IBS-henki

Opiskelu ISCTE on myös mahdollisuus nauttia erinomaisista optio-olosuhteista ja osallistua ympäristöön, jossa vapaa, urheilu ja kulttuuri vievät erittäin tärkeän tilan.

Sijainnit

Lissabon

Osoite
Lissabon, Lissabon, Portugali

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit