Oporto Global University - Universidade Portucalense

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UPT - Oporto Global University on yksityinen korkea-asteen oppilaitos, ISO 9001 -sertifikaatti, jonka Portugalin hallitus ja Portugalin korkeakoulutuksen korkeakoulutuksen ja akkreditoinnin virasto (A3ES) tunnustavat. UPT: n tutkimusyksikkö, IJP, on sertifioinut portugalilaisen tutkimusrahoituksen virasto, FCT.

Luotu kesäkuussa 1986, UPT - Porton Global University sijaitsee Porton, joka tunnetaan nimellä 'Cidade Invicta', Porton antoi Portugali nimensä. Portugalin pohjoispuolella, Douro-joen oikealla rannalla Porto on maan toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee yli 1,3 miljoonan asukkaan kaupunkialueella.

Porto tunnetaan kansainvälisesti satamaviineistään, silloistaan ​​ja sen vanhasta ja nykyaikaisesta arkkitehtuurista. Sen historiallinen keskusta on ollut Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1996. Porto on myös koulutus- ja tutkimuskeskuksen huippuosaamiskeskus, joka seisoo sen teknologisesta ja tieteellisestä innovaatiosta, joka houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maata ja ulkomailta.

UPT on organisoitu viiteen osastoon: laki, talous ja hallinto; Tiede ja tekniikka, kulttuuriperintö ja matkailu sekä psykologia ja koulutus, jotka opettavat ensimmäisen, toisen ja kolmannen syklin ohjelmia ja jatkotutkintoja, rakenteeltaan Bolognan prosessin mukaisesti. UPT: n tavoitteena on olla malli korkeakoulutuksessa hyödyntäen eri osastojen synergioiden etuja. Opiskelijoilla on enemmän kuin teoreettisen tiedon hankkiminen ja mahdollisuus kehittää käytännön työtä ja tutkimusprojekteja, kehittää erityyppisiä taitoja, jotka valmistelevat heitä tulevaisuuden uran työpaikkoihin ja kilpailuun osallistuvassa globaalissa yhteiskunnassa elämiseen.


Globaalin tutkimuksen ja maailmanlaajuisen oppimisen globaalisti hankituille ammattilaisille

Ajattele Global. Tutkimus maailmanlaajuisesti. Opettaa ja oppia maailmanlaajuisesti. Nämä ovat UPT: n ja Oporto Global Universityn Visionin perusteet, jotka muodostavat UPT: n tehtävän maailmanlaajuisen kokonaisvaltaisen tiedon edistämiseksi, valmistaen huomispäivän globaaleja ammattilaisia ​​ja tulevia kansalaisia.

Virallisesti tunnustettu tutkimus (ISO 9001 ja FCT) toimii intensiivisesti yhteistyökumppaneiden kanssa eri puolilla maailmaa, tuottaa maailmanluokan tutkimusta ja luo verenvuotosuojaa, joka auttaa ja edistää kestävää globaalia kehitystä kaikille. Jaamme nämä tiedot tiukan Open Access -politiikan (aina, kun tutkimus on julkista rahoitusta).

Toimitamme tämän tiedon maailmanlaajuisille opiskelijoillemme akkreditoitujen (Portugalin opetusministeriön, Portugalin korkeakoulujen akkreditointiviraston ja ISO 9001: n) opetusosastoille ja -ohjelmille.

Kansainvälisesti ohjatut tiedekunnan pastoraalitoimintomme, vilkas oppimisyhteisö, UPT: n yhteiskunnallinen vastuu ja sitoutuminen kokonaisuutena, jännittävä, suvaitsevainen ja monikulttuurinen ympäristö Portugalissa edistävät henkilökohtaisten, interpersonaalisten, kulttuuristen ja kulttuurienvälisten taitojen kehittämistä, jotka ovat pakollisia menestymään ammattimaisesti globaalissa maailmassa.

Sijainnit

Porto

Osoite
Rua Dr. António Bernardino de Almeida, 541
4200-072 Porto, Porton piiri, Portugali

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin