Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vila Realissa toimiva Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro , joka tunnetaan paremmin nimellä UTAD , on instituutti, joka suuntautuu kulttuurin, tietämyksen ja tieteen luomiseen, siirtämiseen ja levittämiseen. Kehittyvillä alueilla sijaitseva yrittäjyys lujittaa läheistä yhteisöä, sen organismeja, instituutioita ja liike-elämää, syventää tieteellistä tietämystä, kehittää teknologiaa ja edistää innovointia pyrkiessään vastaamaan maailmanlaajuisiin, kansallisiin ja alueellisiin ongelmiin ja haasteisiin .

Se sijaitsee Eco-kampuksella, joka on yksi Euroopan suurimmista kasvitieteellisistä puutarhoista, sillä on moderneja tiloja, kirjastoja, laboratorioita, verkkopalveluja, urheilumahdollisuuksia ja tarjoaa useita mahdollisuuksia urheilu- ja kulttuurikentillä opiskelijoidensa, opettajiensa ja tutkijoidensa ja muiden työntekijöitä ja koko yhteisöä.

Siinä on sosiaalisia toimintapalveluita, jotka ylittävät huippuosaamisen, mikä mahdollistaa pääsyn stipendeihin, nykyaikaisiin yliopistojen asuntoihin, ruokaloihin, ravintoloihin, atk-huoneisiin ja tukeen lääketieteen, psykologian ja ravitsemuksen aloilla. UTAD opiskelijat ovat akateemisen elämän tärkeitä voimavaroja.

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro ( UTAD ) UTAD alkaa alkaa kesäkuun 6. päivänä 1973, jolloin mainittiin ehdotus, jossa mainittiin jo mainitun Vila Realin ammattikorkeakoulun instituutin (IPVR) . Alle vuoden kuluttua, 2. maaliskuuta 1974, instituutin ensimmäinen asennuskomitea avattiin ja 2. joulukuuta 1975 ensimmäinen kandidaatintutkielma kasvintuotannossa, eläintuotannossa ja metsäntuotannossa .

14. syyskuuta 1979 IPVR nousi Instituto Universitárioon, jossa hyväksyttiin Trás-os-Montesin ja Alto Douron yliopistolaitoksen (I UTAD ) UTAD . Alle 10 vuotta myöhemmin, tunnustuksena sen voimakkaasta toiminnasta opetuksen sekä tieteellisen ja teknologisen tutkimuksen alalla, se ylennettiin yliopiston UTAD 22. maaliskuuta 1986. UTAD , Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro .

Vaikka se on yksi maan nuorimmista yliopistoista, se on saavuttanut kansallisella ja kansainvälisellä yliopiston panoraama-alueella innovaation ja laadun akateemiselle keskukselle tunnustetun alueen, jolla on tulevaisuuden strateginen näkemys, jossa otetaan huomioon myös alueen integroituminen.

Alueellisen kehityksen huolenaihe on keskittynyt pääasiassa tiedon siirtoon, joka on alueiden kilpailukyvyn ja houkuttelevuuden kannalta, kuten tiede- ja teknologiapuisto "Regia Douro Park" ja huippuyksikkö Viininviljelyä ja viiniä, mutta myös yritysten välisten tilojen luomiseen, yritystoiminnan kannustamiseen ja liikesuhteiden edistämiseen potentiaalisena lähteenä opiskelijoille työmarkkinoille.

Nelivuotiskauden 2017 - 2021 strateginen suunnitelma on pyrkinyt uudistamaan itsensä, hyödyntämään kaikkia resurssejaan ja vahvistamaan roolinsa vertailulaitoksena ja alueellisen yhteenkuuluvuuden toimijana. Mutta myös vahvistaen itsensä ympäristöyliopistoksi, joka toimii ekologisessa kampuksessa esimerkillisellä ympäristöhallinnolla, jossa voidaan havaita lajit, jotka tulevat maailman neljästä kulmasta.

Opiskelijoilla yli 40 maasta on tarjolla laaja valikoima kursseja neljässä yliopistokoulussa - maatalous- ja eläinlääketieteessä, humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä, tiede- ja teknologiateollisuudessa sekä elämä- ja ympäristötieteissä. ammattikorkeakoulu - terveyskoulu - sekä laaja valikoima laadukkaita infrastruktuureja.

Koulutustarjoukseen sisältyy korkeakoulututkinnon suorittaneet ja koordinoimat korkeakoulututkinnot eli 32 ensimmäistä sykliä, 3 integroitua maisterin tutkintoa, 41 toinen sykli (maisterin tutkinto) ja 19 3. sykli (tohtori). Tohtorikoulu, poikittainen koulutus- ja tutkimusyksikkö, harjoittaa tohtorintutkinnon ja -tutkimuksen koordinointia ja jatkokoulutusta tiiviissä yhteistyössä koulujen ja tutkimuskeskusten kanssa

UTAD isäntänä on kuusi tutkimuskeskusta ja kahdeksan Aveiro, Beira Interior, Coimbra, Lissabon, Minho ja Porto -yliopiston tutkimuskeskuksia, jotka tiede- ja teknologia-säätiön (FCT) tunnustavat.

MITÄ DISTINGUISH US

 1. Ensimmäinen korkeakoulu Pohjois-Portugalin sisätiloissa;
 2. Hän syntyi maatalousalan ammattikorkeakouluna vuonna 1973 ja kasvoi yliopistona, ja tarjosi tänään noin 100 perustutkintoa, maisterin tutkintoa ja tohtorintutkintoa.
 3. Se kehittää tutkimusta ja edistää tietämyksen ja innovoinnin valorisoitumista kansallisten verkostojen sisäänrakennetuilla tutkimuskeskuksilla ja laajoilla kansainvälisillä yhteyksillä.
 4. Se vahvisti suhdetta Vila Realin kaupungin ja koko alueen kanssa, ja se osallistui voimakkaasti sen kehittämiseen;
 5. Se on muuttanut vanhan maatilan kampuksella, joka on yksi Euroopan suurimmista kasvitieteellisistä puutarhoista, jossa voimme tarkkailla lajeja kaikkialta maailmasta.
 6. Se tarjoaa moderneja palveluja, kirjastoja, laboratorioita, verkkopalveluja, urheiluvälineitä ja tarjoaa monia mahdollisuuksia urheilu- ja kulttuurialalla.
 7. Se on oppimisekosysteemi, joka koostuu monitieteisestä tietämyksestä ja koulusta, joka arvostaa läheisyyden suhdetta yli 500 opettajan ja Portugalista ja noin 40 maasta tulevien 7000 opiskelijoiden välillä.
 8. Olet turvallisessa kaupungissa, jolla on helppo yhteys maahan ja ulkomaille, ja korkea elämänlaatu;
 9. Se tarjoaa laadukkaita sosiaalipalveluita, joissa on nykyaikaisia ​​yliopistokokonaisuuksia, ruokaloita, ravintoloita, atk-huoneita, apurahoja ja tukea lääketieteen, psykologian ja ravitsemuksen aloilla.
 10. Se toimii verkostossa Portugalin, Euroopan ja maailman yliopistojen kanssa, integroimalla useita konsortioita ja edistämällä aktiivisesti hankkeita yhteistyössä.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Portuguese (Portugal)

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Kasvatustieteiden tohtorit » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Biotekniikan Maisterin Tutkinto-opiskelijoille

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Biotekniikan terveystieteiden maisterin tutkintoon johtava opintojakso tarjoaa opiskelijoille erikoistumisohjelman, jonka tarkoituksena on täydentää peruskoulutuksen (1st Cycle) tieteellistä osaamista genetiikan ja biotekniikan, biologian, terveyden, Biokemia, kemia tai siihen liittyvä koulutus, joka tarjoaa yksityiskohtaista ja ajan tasalla olevaa tieteellistä ja teknistä koulutusta, mukaan lukien edistykselliset tekniikat bioteknologian ja genetiikan tärkeimmillä aloilla terveyden analysointiin ja diagnosointiin. [+]

Biotekniikan terveystieteiden maisterin tutkintoon johtava opintojakso tarjoaa opiskelijoille erikoistumisohjelman, jonka tarkoituksena on täydentää peruskoulutuksen (1st Cycle) tieteellistä osaamista genetiikan ja biotekniikan, biologian, terveyden, Biokemia, kemia tai siihen liittyvä koulutus, joka tarjoaa yksityiskohtaista ja ajan tasalla olevaa tieteellistä ja teknistä koulutusta, mukaan lukien edistykselliset tekniikat bioteknologian ja genetiikan tärkeimmillä aloilla terveyden analysointiin ja diagnosointiin.

Tämän toisen syklin tavoitteena on hankkia erityisiä teoreettisia ja teknisiä kompetensseja edellä mainituilla aloilla, mikä mahdollistaa korkeakoulututkinnon suorittaneiden maisteritutkinnon, joka kykenee integroimaan Euroopan työmarkkinoille kansallisen lisäksi.... [-]


Maatalouden Tekniikan Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Maatalouden tekniikan maisterin tutkinto antaa jatko-opiskelijoille koulutusta ja pätevyyttä, jolla on vankka tieteellinen ja tekninen tausta maa- ja elintarviketeollisuuden toiminnan suunnittelussa, suunnittelussa ja hallinnassa sekä tavaroiden ja palvelujen hankkimisesta kestävällä, monipuolisella ja turvallisella tavalla ihmiselle ja ympäristölle. [+]

Maatalouden tekniikan maisterin tutkinto antaa jatko-opiskelijoille koulutusta ja pätevyyttä, jolla on vankka tieteellinen ja tekninen tausta maa- ja elintarviketeollisuuden toiminnan suunnittelussa, suunnittelussa ja hallinnassa sekä tavaroiden ja palvelujen hankkimisesta kestävällä, monipuolisella ja turvallisella tavalla ihmiselle ja ympäristölle.

Tämä kurssi pyrkii myös antamaan itsenäisen oppimisen ja kyvyn vastata uusiin kysymyksiin, jotka johtuvat tiedon kehityksestä ja yhteiskunnan uusista vaatimuksista.

Agronominen tekniikka MSc hankkii valmiuksia ja taitoja:

Kehittää ja toteuttaa hankkeita ja innovatiivisia tutkimuksia, kehittää liiketoimintafunktioita ja suunnittelumalleja maatalouden ja maatalouden alalla.Tilojen tekninen ja taloudellinen hoito, konsultointi ja tieteellinen tutkimus maatalouden eri osa-alueista sekä tuottavasta että ympäristöllisestä näkökulmasta;Jatketaan opintoja 3. syklin tasolla (PhD)... [-]

Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Yrittäjyyskoulutuksen tavoitteena on, että opiskelijat, jotka tukevat vankkaa matematiikan, kemian, fysiikan ja eläinbiologisten järjestelmien taustaa, kehittävät kehittyneitä taitoja suunnittelussa, suunnittelussa, teknisessä ohjauksessa, johtamisessa, arvioinnissa, , opetusta ja tieteellistä tutkimusta intensiivisen ja ei-intensiivisen eläintuotannon eri osa-alueilla / tieteenaloilla sekä niiden integroitu lähestymistapa eläinperäisten tuotteiden ja jalostuseläinten muuntamisen ja laadunvalvonnan perusprosesseihin vapaa-ajan ja yritystarkoituksiin. [+]

Yrittäjyyskoulutuksen tavoitteena on, että opiskelijat, jotka tukevat vankkaa matematiikan, kemian, fysiikan ja eläinbiologisten järjestelmien taustaa, kehittävät kehittyneitä taitoja suunnittelussa, suunnittelussa, teknisessä ohjauksessa, johtamisessa, arvioinnissa, , opetuksen ja tieteellisen tutkimuksen intensiivisen ja ei-intensiivisen eläintuotannon eri osa-alueista ja niiden integroidusta lähestymistavasta eläinperäisten tuotteiden ja jalostuseläinten muuntamisen ja laadunvalvonnan perusprosesseihin vapaa-ajan ja yritystarkoituksiin. Tavoitteenamme on saavuttaa nämä tavoitteet vaativissa eettisiä standardeja ja ajantasaista tieteellistä tietämystä vastaavan toisen korkeakoulututkinnon edellyttämän laadun mukaisesti, mikä antaa tukea ja merkitystä tulevien mestareiden ammatilliselle suoritukselle liike-elämässä, joka tuottaa vaurautta joka on sekä järkevä luonnonvarojen hallintaa.... [-]


Maisterin Tutkinto Viininviljelystä Ja Viininviljelystä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Viinitekniikan ja viininviljelyn maisterintutkinnon päätavoitteet ovat: jatkokoulutus, täydennys ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella; Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen; Viininviljelykapasiteetin parantaminen; Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja; Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin; Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä. [+]

Viinitekniikan ja viininviljelyn pääaineen päätavoitteet ovat:

Kehittyvä koulutus, täydentäminen ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella;Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen;Viininviljelykapasiteetin parantaminen;Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja;Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin;Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä.

aikataulu

Suurin osa perjantaihin ja lauantaihin keskittyneistä yhteystietoista (lukuun ottamatta opintojaksoa ja väitöskirjoja). Viininvalmistus- ja viininviljelyn ylemmän asteen (2. syklin) sääntely, joka julkaistiin tiedonannossa n: o 14407/2015, Diário da República, toinen sarja, 9. joulukuuta 2015.... [-]


Master-tutkinto Vertaileva Ja Tekninen Molekulaarinen Genetiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Vertailevan ja teknologisen molekyyligenetiikan tämän toisen syklin kurssin avulla aiomme välittää olennaisia ​​tietoja viimeaikaisista edistysaskeleista genomien ja DNA-manipulointitekniikoiden vertailussa sekä eläin- että kasviorganismissa. [+]

Vertailevan ja teknologisen molekyyligenetiikan tämän toisen syklin kurssin avulla aiomme välittää olennaisia ​​tietoja viimeaikaisista edistysaskeleista genomien ja DNA-manipulointitekniikoiden vertailussa sekä eläin- että kasviorganismissa. Lisäksi tarkoituksena on lisätä tietoisuutta näistä uusista teknologioista johtuvista eettisistä kysymyksistä. Kurssilla käytetään opetussuunnitelmia, jotka toimivat modulaarisessa järjestelmässä ja joilla on suuri käytännöllinen osa eli laboratorion luokat. Kolmannella lukukaudella opiskelijat voivat halutessaan erikoistua Molecular Comparative Genetics- ja Plant- tai Animal Technology -ohjelmaan riippuen kehitettävästä väitöskirjasta.... [-]


Master Of Science In Sport - Erikoistuminen Fyysisen Aktiivisuuden Arviointi Ja Reseptilääkkeet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Yhteenvetona voidaan määritellä ja jäsentää tämän opintokokonaisuuden päätavoitteet seuraavasti: Tarjoa opiskelijoille fyysisen aktiivisuuden arviointi- ja reseptilisäkoulutuksen laajuinen koulutus; Kehittää teknisiä, pedagogisia ja tieteellisiä ammatillisia valmiuksia, jotka mahdollistavat huippuosaamisen toimivuuden fyysisen aktiivisuuden arvioinnin ja reseptin puitteissa; Edistää korkeakoulujen ja ammattikorkeakoulujen opettajien tutkimuskapasiteetin akateemista edistymistä, henkistä kypsyyttä ja edistämistä voimassa olevien säännösten mukaisesti. [+]

Yhteenvetona voidaan määritellä ja rakentaa tämän opintokokonaisuuden päätavoitteet seuraavasti:

Tarjota opiskelijoille täydennyskoulutusta fyysisen aktiivisuuden arvioinnissa ja reseptissä;Kehittää teknisiä, pedagogisia ja tieteellisiä ammatillisia valmiuksia, jotka mahdollistavat huippuosaamisen toimivuuden fyysisen aktiivisuuden arvioinnin ja reseptin puitteissa;Edistää korkeakoulujen ja ammattikorkeakoulujen opettajien tutkimuskapasiteetin akateemista edistymistä, henkistä kypsyyttä ja edistämistä voimassa olevien säännösten mukaisesti.

aikataulu

Viikoittainen aikataulu: Työvoima, viikon lopulla. Luento-aikataulu: Luokat alkavat lokakuussa 2016.

kesto... [-]

Metsätaloustieteen MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Ylläpitää korkeakoulututkinnon ammattitutkinnon metsätieteellisessä korkeakoulututkinnossa. [+]

Ylläpitää korkeakoulututkinnon ammattitutkinnon metsätieteellisessä korkeakoulututkinnossa.

Vahvistetaan korkeatasoisten taitojen hankkiminen kurssien eri osa-alueilla, painottaen erityisesti metsien ekosysteemien osien ja vuorovaikutusten syvällistä tunnistamista, kestävän kehityksen käsitteen kehittämistä ja soveltamista metsätalouden käytännössä luonnonvarojen tulevaa säilyttämistä silmällä pitäen.

Erityiset tavoitteet

Tämän pitkälle kehitetyn koulutuksen suunnittelijoilla pitäisi olla mahdollisuus suunnitella, suunnitella ja toteuttaa innovatiivisia projekteja ja tutkimuksia monitieteellisessä ympäristössä, johon sisältyvät resurssien, toiminnan ja metsäperinnön eri osat. Mestarit vahvistavat osaamista seuraavilla tasoilla:... [-]


Ympäristötieteen Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Ympäristötieteen maisterin tutkinto vastaa toista sykliä, johon kuuluu yhteensä 120 opintopistettä, jaettuna kaksi lukuvuotta (4 lukukautta). [+]

Ympäristötieteen maisterin tutkinto vastaa toista sykliä, johon kuuluu yhteensä 120 opintopistettä, jaettuna kaksi lukuvuotta (4 lukukautta).

Tämä koulutustarjous pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät suunnittelemaan, suunnittelemaan, suunnittelemaan, hallinnoimaan ja toteuttamaan ratkaisuja, joiden ympäristöä on tarkoitus käyttää. Toisaalta se pyrkii antamaan kokonaisvaltaisen näkemyksen ympäristöongelmista, jotta se kattaisi tekniset, ekologiset ja sosioekonomiset näkökohdat. Lisäksi perehtyneet materiaalit ja niiden opetustavat voivat vastata liiketoiminnan kudosten vaatimuksiin sekä teollisuudessa että konsultoinnissa, sekä keskus- ja paikallishallinnossa, ja ne voidaan myös ohjata tutkimus- ja teknologiankehittämistoimintaan. Tässä yhteydessä master-kurssin päätavoitteet ovat:... [-]


Videot

UTAD Jardim de Oportunidades

Ota yhteyttä

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Osoite, 1. rivi Quinta de Prados Vila Real
5000-801 Vila Real, Vila Real District, Portugali
Verkkosivu https://www.utad.pt/