Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella lakia katolisessa Portossa?

Lakitutkinto-opintokurssi tarjoaa laajakaistakoulutusta ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita useista ammatinvalinnoista.

Samaan aikaan erilaisten vaihtoehtojen luominen opintojakson lopussa ohjaa opiskelijaa erilaisiin oikeudellisen tieteen aloihin. Kurssi motivoi opiskelijaa oppimaan, ajattelemaan hyvin, luomaan todellisia oikeudellisia mieliä eikä pelkästään teknisiä tulkkeja, jotka rajoittuvat tiukkaan lain tuntemukseen.

Católica Porton oikeustieteellisen tiedekunnan tavoitteena on itse asiassa yhdistää perusteoria teoksen lain käytännön soveltamiseen.

Mikä erottaa meidät

• Perinne ja nykyaikaisuus - Católica Porton oikeustieteellinen tiedekunta uskoo perinteeseensä tiukasti ja huippuosaavasti ja on vahvasti sitoutunut innovaatioihin ja nykyaikaisuuteen.


• Opettajat - Yli 30 vuoden ajan olemme muodostaneet vankan opettajaryhmän, kouluttaneet kansainvälisesti arvostetuissa yliopistoissa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.


• Poikittaiskoulutus - Hyödyntämällä sitä, että olemme kampuksella muiden koulujen kanssa, voimme taata opiskelijoillemme poikittaiskoulutuksen (mukaan lukien psykologia, johtaminen, taloustiede, markkinointi, valtiotiede ja bioetiikka).

• Kansainväliset kokemukset - Osana lakimiesten koulutusta ympäri maailmaa kannatamme voimakkaasti opiskelijoiden kansainvälistä liikkuvuutta.


• Käytännölliset lähestymistavat - Kun olemme sitoutuneet yhdistämään teoria ja käytäntö, meillä on oikeusalan ammattilaisia opettamaan käytännön kysymyksiä ja seminaareja.

kansainvälistyminen

Católica Porton lakikoulu on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettu laitos. Oikeustieteellisen tiedekunnan tavoitteena on rakentaa muutokselle avoin koulu, joka pyrkii jatkuvasti auttamaan oppilaitaan saavuttamaan uransa tavoitteet ja sitoutunut tarjoamaan opettajilleen ja tutkijoilleen parhaat mahdolliset olosuhteet tieteellisen totuuden etsimiseen.

Porto katolinen lakikoulu on vahvasti sitoutunut vahvistamaan kansainvälistymistoimintaa laajentamalla kansainvälisten kumppanuuksien verkostoa ja lisäämällä kansainvälisten opiskelijoiden määrää.

136058_AD0158772.jpg

Ohjaaja Manuel Fontaine

Sijainnit

Porto

Osoite
Rua de Diogo Botelho,1327
4169-005 Porto, Porton piiri, Portugali

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin